2019-10-20
假日前夕+朋友仔生日!🥳入秋的日子BBQ就係最好既選擇!🍗🍖👍🏼沿途搭車經過西貢,有好多一家大細或者成班朋友燒嘢食!🍖🍗有郊外既,亦都有俾錢入場既!👍🏼而我地最後都揀咗入場既海灣會!👍🏼海灣會配套很充足!👍🏼入場每位計算!💰任食任飲! 👍🏼呢度亦有海鮮餐揀!🐟🦐🦀我地就冇揀到海鮮餐!因為選擇左帶海鮮入黎燒!🔥🐟🦐🦀肉類選擇亦都很多!🍗🍖🥩🥓而且醃得都唔錯!👍🏼推介豬頸肉!🐖咖喱魷魚!🦑漢堡扒!👍🏼芝士腸!🧀食物同飲品方面要行到去入場既位置拎食物同飲品!🍢🥤如果坐得偏遠人仕會比較唔方便!👀建議坐得比較入既人士可以拎定多少少食物入去!🍖🍗裝修前都有黎過BBQ!🍗🍖裝修後都係第一次過來!👍🏼裝修完比起以前靚好多!👍🏼🌟而且設有迷你兒童區俾小朋友可以玩!🌈👦🏼👧🏼不過呢度可以望到海!🏖有海景之餘亦都可以吹下海風!🌊舒舒服服BBQ確實唔錯!👍🏼#西貢海灣會燒烤會所#西貢大網仔路沙下村9號地下#吃貨Girl
#西貢海灣會燒烤會所
#西貢大網仔路沙下村9號地下