上個禮拜日我和男朋友打算上貓咪cafe看看貓咪 於是上網找到了貓咪貓咪Home 一到場被安排坐到離貓砂極近的坐位 我們和貓砂之間只有一屏風阻隔 其貓砂味奇臭無比 食慾全無 後來嘗試向店主要求換座 怎料遭店老闆冷漠對待 指其他坐置都被留座了 但明明有一張被留座的枱子可以容納6個人 之後只來了一個男人坐下來…… 嘛 換座失敗的我們只好和這味道共處進食 超級不衛生及令人作嘔 ~~~食物方面 蜜桃茶不錯 但其他甜品也一般 我再也不會再光顧這間店 服務態度超級差!
2017-04-06 631 浏览
論環境,好多得意貓貓!!一入去見到人同貓一齊坐係到食好驚訝!佢地好多訓左係到!任摸!不過要抱到佢地都要有啲經驗!佢吾鐘意你都會用手推開你!環境吾係甘乾淨, 始終都有隻貓喺度住。喺店舖嘅角落頭會有一個貓砂池比較臭,係側邊都會有啲位係畀人坐係到食嘢,我地好快調左位。位比較細,冇位放袋。論食物,賣相不錯,但質素較差。烏冬煮吾夠耐太硬, 芝麻醬太水, 吉列豬扒表面好靚,但係咬落去啲肉太硬。 千島薄餅啲菠蘿幾甜幾好食,芝士同煙肉焗得幾好,但係個餅底都係太硬要勁大力咬先食到,最後都係食淨好多餅底食吾到都落去。service吾夠貼心。 飲品揀咗水蜜桃同埋巨峰提子,巨峰提子比較甜,水蜜桃幾清涼嘅感覺幾好飲。論服務,食薄餅嘅時候冇刀要用差切,食烏冬嘅時候要點要自己出去拎碟,坐咗喺度半個鐘先至上得一個烏冬,叫左個二人餐要九個字先上齊曬,當中重漏咗嘢飲嘅單。不過當中嘅服務員都係啲愛貓嘅年青人,佢哋都好有禮貌好友善既態度。今次嘅經驗有點特別因為食到最後見到一隻貓仔去到角落頭望住個窗係到嚎叫,然後走過去摸佢嘅時候就見到佢嘅眼睛留咗一滴眼淚落嚟,等我用隻手,去抹去佢嘅眼淚的時候有點憂傷。我影一張相佢望住彌郭道五光
論環境,好多得意貓貓!!

論食物,賣相不錯,但質素較差。

今次嘅經驗有點特別因為食到最後見到一隻貓仔去到角落頭望住個窗係到嚎叫,然後走過去摸佢嘅時候就見到佢嘅眼睛留咗一滴眼淚落嚟,等我用隻手,去抹去佢嘅眼淚的時候有點憂傷。我影一張相佢望住彌郭道五光十色既街道,好想出去睇下呢個世界有幾咁大,不過我都只係佢旁邊摸了佢幾分鐘然後就走咗。
2017-04-06
2017-04-06 290 浏览
朋友知道我喜歡貓,所以找來這間貓貓「無處不在」的貓Cafe。朋友本來已ws訂位,但不知為何餐廳沒有記錄,但因不是假期,所以仍不用等就有位。一入餐廳,就嗅到一股氣味,不是難聞,但也不好聞,即時想這Cafe的通風系統麻麻(因也去過其他的貓cafe,冇咁大味,或者這裡實在太多貓了。不過你坐耐左就會接受了這種味)我們被安排至最入的位置,坦白說,真係有點迫(一入門口的那位置較好,但相信只給人數多的客人,我們只得兩個,去到最入),但都OK接受。食物方面,點了意大利飯和Pizza,Pizza非常好味,用料足,芝士夠多;意大利飯則選了有點辣的海鮮意大利飯,味道很好,不過口感就覺得不像Risotto,覺得太淋了。不過,不得不提,我們坐的位置,不時會傳來一陣陣貓屎臭味(由於本人都是養貓,所以對屎味特別敏感)原來我們坐的入邊,正是貓廁所的擺放處(有屏風擋住,但都看到貓貓出出入入),但那處我又看不到有抽氣扇)所以我覺得這是餐廳極需改善的一處,因為食食下嘢,聞到臭味,影響食慾;我又會想,那些服務員又會入去整下D廁所,但她們同時又拿食物給顧客........我想,坐在一入門口處的顧客有機會看不到和聞不到的,只因我

原來我們坐的入邊,正是貓廁所的擺放處(有屏風擋住,但都看到貓貓出出入入),但那處我又看不到有抽氣扇)所以我覺得這是餐廳極需改善的一處,因為食食下嘢,聞到臭味,影響食慾;我又會想,那些服務員又會入去整下D廁所,但她們同時又拿食物給顧客........我想,坐在一入門口處的顧客有機會看不到和聞不到的,只因我坐在最入面,所以一切都看到了。整體來說,食物OK,坐出面好過坐入面,但通風系統及貓屎味會令我卻步。
2017-04-05
庆祝纪念
生日
  • pizza
2017-03-23 509 浏览
貓既野呢⋯⋯真係當一大堆響你面前真係好鬼high🤣🤣🤣,都唔知摸得邊隻🐱。點解我會話當餵食miu遇到餵食貓呢?因爲一向都知唔可以將我哋既野食分比貓食,不過佢哋實在身手敏捷啦,雞扒麵一到,佢竟然向台底跳咗上黎,仲極快速咁咬咗一啖邊邊位置🙈🙈🙈🙈⋯⋯好彩侍應哥哥咁啱經過,即刻秤起佢........佢係麥皮!大家認住呢個可愛小偷。食物質數中規中矩啦⋯⋯雞扒千層麵茄醬太多同比教酸,🍕味道幾好,只係我覺得焗得燶咗d,二人餐因爲有炸物籃,野食好油,所以食得一半已經覺有d飽,最後千層都食唔哂。
2017-03-16 487 浏览
以往去開港島的貓咪CAFE但係而家成日都一家幾口就真係坐唔到咁耐車去啦小卷係特別喜愛貓咪唔知佢大個係咪想成為貓奴啦...................所以有朋友提議不如去近啲的貓咪CAFE信義妹真係好耐無出城啦..........連係旺區有都唔知一去到~~~人山又人貓海~~~~要排住入座啊~~~~安排座位後貓咪很會討人歡喜來霸你位置 睡得相當甘甜啊~~~~~ 食物雪糕未食就俾人搶咗啦~~哈哈哈~~應該相當好味吧!心太軟就......................有改善既空間.........外層太硬了............內裡亦無流心的效果朱古力味濃芝士蛋糕餅底不太甜蛋糕鬆軟,可以一試 雲石蛋糕芝士味濃,口感鬆軟焦糖燉蛋,焦糖略為少了一點脆口的部份都少了燉蛋不太甜,尚算滑 洋甘菊花茶對於平時叫飲品走甜的信義妹來講都算可接受但玫瑰花茶對信義妹就偏甜了一點友人就覺得剛剛好啦~這間原來有大約十幾廿隻貓咪,一眾貓奴去衝去吧!
以往去開港島的貓咪CAFE

但係而家成日都一家幾口就真係坐唔到咁耐車去啦

小卷係特別喜愛貓咪

所以有朋友提議不如去近啲的貓咪CAFE

信義妹真係好耐無出城啦..........

連係旺區有都唔知

一去到~~~人山又人貓海~~~~

要排住入座啊~~~~

安排座位後貓咪很會討人歡喜來霸你位置

睡得相當甘甜啊~~~~~

食物雪糕未食就俾人搶咗啦~~

哈哈哈~~應該相當好味吧!

外層太硬了............內裡亦無流心的效果

朱古力味濃

芝士蛋糕餅底不太甜

蛋糕鬆軟,可以一試

雲石蛋糕芝士味濃,口感鬆軟

焦糖燉蛋,焦糖略為少了一點

脆口的部份都少了

燉蛋不太甜,尚算滑

洋甘菊花茶對於平時叫飲品走甜的信義妹來講都算可接受

但玫瑰花茶對信義妹就偏甜了一點

友人就覺得剛剛好啦~

這間原來有大約十幾廿隻貓咪,一眾貓奴去衝去吧!
2017-03-12
下午茶
2017-02-26 684 浏览
如題. 態度差到一個點。打電話卜位嘅時候已經敷敷衍衍 諗住落order叫野食 啲職員又唔會理你 望完就算或隔好耐先嚟 又會成日眼啤啤咁望住你 態度超級差!!! 野食嘅份量又小 下次都5會幫襯呢間。
2017-02-18 2457 浏览
如果要我嚴選香港我最喜愛餐廳,「貓咪貓咪Home是第二位,就絕對沒有其他餐廳是第一位。原因無他,因為這裡有我最愛最愛的貓咪們!嗚呀,係我最愛既小丸子BB!貓Home有好多貓貓,為了令大家方便辨認,推開門的牆上就有貓貓Profile,非常貼心。入到貓Home,一定要著襪,因為怕帶左d細菌入黎,冇著都唔緊要,貓奴可以即場買。四處都是貓貓,訓到東歪西倒咁,非常可愛!貓Home始終係一間Cafe,除了可愛的貓,食物質素也很重要。這也是其中一個我再三光顧的原因,因為在芸芸貓Cafe中,貓Home d餐點係好味既。例如我最愛呢道小食,蜜汁烤司華力腸,蜂蜜份量掌握得剛剛好,不會特別甜,腸皮煙韌有咬口,表面灑了一點點芝麻和香草,增加了香氣。另外我每次都必點日式炭燒雞扒番茄芝士闊條麵,原因在於呢度既雞扒特別軟糯。冇錯,就係軟糯,烤雞的雞皮軟得好似食緊骨膠原咁,而唔係脂肪。麵條每根都裹著番茄濃汁,酸酸咪咪,好開胃。可愛的貓貓也一直趴在檯上,貓奴要小心自己既食物被偷走啊!貓Home每個角落都有貓咪☺️朋友說想食Risotto,我地就叫左疊雜菌忌廉Risotto,奶味十分濃郁,每食一口飯都帶有切成條條的菇,口感
蜜汁烤司華力腸
日式炭燒雞扒番茄芝士闊條麵
可愛的貓貓也一直趴在檯上,貓奴要小心自己既食物被偷走啊!
貓Home每個角落都有貓咪☺️
朋友說想食Risotto,我地就叫左疊雜菌忌廉Risotto,奶味十分濃郁,每食一口飯都帶有切成條條的菇,口感非常好。米粒煮得很通透所以唔會出現米心係硬既情況。
雜菌忌廉義大利飯
小食炸洋蔥圈,呢個洋蔥圈我有少少失望,因為粉漿好厚,我每咬一啖都覺得自己係食緊炸麵團,而唔係洋蔥圈。上次黎我食炸魷魚圈,都係粉厚而且炸過龍,變得好乾。撇除炸物,貓Home既主食都做得唔錯。
每個主食送一杯價值38蚊既嘢飲,要想飲其他可以補差價,圖中為Mocha latte,抹茶味好濃郁,好飲!
貓,全部都是貓!俾我捉到大虎定陳皮猙獰既模樣啦!
冬菇BB!好難影到佢五官。
總體而言,我俾貓咪貓咪Home 5粒星,其中四星係俾貓貓既,食物意外地好質素係額外Bonues。只要我心愛既小丸子係度,我就會一直黎光顧㗎!

2017-02-16
蜜汁烤司華力腸
雜菌忌廉義大利飯
2017-02-18 589 浏览
訂得好急,職員十分好叫我WS訂,好快確定訂枱及俾左好齊資料我上去早左15分鐘到,有啲嚇親因為初初睇食評以為有幾隻貓,點知有十幾廿隻,全部任玩唔惡,有啲貓好活躍又跳跑有啲好懶訓訓訓,啲貓係精神同乾淨既,職員都不時同佢地玩。講番食物,叫左2個餐一個前菜同加左錢要甜品和upgrade花茶食物質素一般好味但pizza焗燶左半邊個皮。咖喱飯非常好味但定食pizza係需時製作。洋蔥圈可以不叫炸得好勁又份量唔多58有點多餘。飲品好好味加點了1杯,花茶好味大壺加錢都值得。衛生一般因為貓貓企枱跑枱訓枱另貓毛多敏感者不易留太耐。小朋友好開心100分近距離抱抱貓貓無寵物家庭值得帶小朋友去玩。

食物質素一般好味但pizza焗燶左半邊個皮。

咖喱飯非常好味但定食pizza係需時製作。

洋蔥圈可以不叫炸得好勁又份量唔多58有點多餘。

飲品好好味加點了1杯,花茶好味大壺加錢都值得。

衛生一般因為貓貓企枱跑枱訓枱另貓毛多敏感者不易留太耐。

2017-02-17
2017-02-17 2198 浏览
友人未去過貓cafe,所以我們今日去完東華慈善嘉年華之後,就去左旺角呢間我都未去過既貓cafe體驗一下。所有客人都係要著襪的喔!其實都挺多人,員工安排了我們坐近貓回家的地方,有陣陣味道傳出可是我們都無視了,因為去得貓cafe就預左,但因為我之前去的都沒有過,所以,難免會有比較。這兒沒有限時,但有設最低消費,起碼要點2杯飲品加2份小食先達到最低消費,飲品均很特別,喜歡藍色,味道不錯。油過多,要趁熱才美味,冷了就……普通水準因為我們是第一次來,不知道可不可以走出坐位去看看其他貓咪,所以我們都是在附近玩附近的貓,可能因為我們坐近貓咪的家,所以也有些貓咪睡了我們坐位附近。還有我們坐的梳化上面。偷拍到我喜愛的肉球,呵呵 總括來說:我認為員工可以更加親切對待初次到來的客人和其他顧客,例如:聊天或跟他們說明一些簡單守則、和貓咪玩耍的方法,因為我覺得一旦經營得這種特別主題的cafe應該要有相對的親切感,這樣一來才可以吸引客源繼續經營下去,二來可以減少不必要的麻煩,因為看到旁邊一大班的媽媽在聊天,但任由自己的小孩周圍走而弄得打破了碗碟。雖然我覺得小孩的家長也有很大的責任啦……還有貓咪在我們旁邊睡覺,我們
友人未去過貓cafe,所以我們今日去完東華慈善嘉年華之後,

就去左旺角呢間我都未去過既貓cafe體驗一下。

所有客人都係要著襪的喔!

飲品均很特別,喜歡藍色,味道不錯。
油過多,要趁熱才美味,冷了就……
普通水準

因為我們是第一次來,不知道可不可以走出坐位去看看其他貓咪,

所以我們都是在附近玩附近的貓,可能因為我們坐近貓咪的家,

所以也有些貓咪睡了我們坐位附近。
還有我們坐的梳化上面。
偷拍到我喜愛的肉球,呵呵

總括來說:

我認為員工可以更加親切對待初次到來的客人和其他顧客,例如:聊天或跟他們說明一些簡單守則、和貓咪玩耍的方法,因為我覺得一旦經營得這種特別主題的cafe應該要有相對的親切感,這樣一來才可以吸引客源繼續經營下去,二來可以減少不必要的麻煩,因為看到旁邊一大班的媽媽在聊天,但任由自己的小孩周圍走而弄得打破了碗碟。雖然我覺得小孩的家長也有很大的責任啦……還有貓咪在我們旁邊睡覺,我們都不敢打擾牠們,可是那些家長的男小孩,不但弄醒牠們之餘,還很粗暴對待牠們,結果兩隻睡在一起的貓咪打架了……

位置全都是坐椅子上,對我們這種年紀大的人關節不錯,但是貓咪好像不太上來,還是我們坐位問題?因為我看到有其他客人抱到貓貓拍照,我們也很想,但又怕傷害到貓咪,所以我們都在想,是熟客來的嗎?

可以再嘗試去多一次看看
2016-02-21
2017-02-17 490 浏览
之前去過其他係旺角嘅貓咪cafe,幾乎所有貓訓曬(3-4隻啦,呢個無辦法唔通夾硬整成人咩),cafe昏暗,嘢食唔係嘅好味。相反,呢間cafe好多貓,有50隻,真係估佢都間嘢咁細都可以裝到咁多貓;咁樣有好有唔好啦:對食客嚟講可以親近啲貓(佢哋會霸埋你個位如果你離座的話),對貓就可能有啲騷擾啦(訓著咗都有機會俾人類搞醒)。店內燈光夠充足,好welcoming。至於啲嘢食,我哋叫咗個雞翼,估唔到又幾好食喎。我睇到呢度有人投訴話侍應服務態度唔好,但我又唔覺。我好佩服某男侍應,係繁忙時間一腳踢,又要捧餐,又要照顧啲貓(有隻貓隻眼有事,要滴藥水嘅,我個friend問隻貓隻眼咩事,佢即刻抱起隻貓,拎起藥箱,檢查佢係咪要滴藥水,好彩無事。),又細心,記得晒咁多隻貓同貓特性(我話呢隻貓aggressive,因為佢成日望住我手上嘅貓零食,【呢間cafe係有貓零食俾食客餵貓嘅,好周到】跟住個男侍應遠處聽到我就叫隻貓名「芝麻!」叫佢唔好咁為食LOL)。你哋諗下,貓cafe係唔易做,唔似一般餐廳,要落單上餐,要照顧人類需要,仲要睇住啲動物。我明白香港食肆競爭大,侍應黑面係好趕客;但身為食客,又有無諗過前線員工都

至於啲嘢食,我哋叫咗個雞翼,估唔到又幾好食喎。

我睇到呢度有人投訴話侍應服務態度唔好,但我又唔覺。

我明白香港食肆競爭大,侍應黑面係好趕客;但身為食客,又有無諗過前線員工都好大壓力呢?

有要有貓玩,有要唔收加一,香港地邊度有得搵呢?

我覺得以家嘅service keep up就ok了。
2017-02-15
2017-02-14 576 浏览
今日同男朋友到餐廳,因為聽講好多貓咪好得意,所以特登試吓,上到去其實環境幾好,好多貓咪,貓咪都好得意。點左餐之後,試食過D野食同野飲其實真係好一般,但覺得有貓睇都無乜所謂啦。但係去到買單嘅時候我地發覺銀碼大左,跟住就問職員,原來係我其中一個order嘅餐出現問題,落單既時候職員話有跟野飲,所以我哋就叫左杯咖啡,預左要補少少差價,但到埋單嘅時候職員就話其實係唔跟野飲,一定要我地補成杯嘢飲既原價。佢哋非常唔禮貌,尤其是個男職員,全程黑面,多謝都無句,我唔介意野食唔得,但今時今日咁嘅服務態度真係完全接受唔到囉!!明明係職員出錯,但講到好似客人老屈咁,所以只此一次,以後都唔會幫襯!!

,但講到好似客人老屈咁,所以只此一次,以後都唔會幫襯!!
2017-02-10
2017-02-07 541 浏览
今日係cafe落order時,職員多次不理會,係視若無睹。。最大問題係到比錢既時候,我地用operrice既menu 叫左個4人餐,當中寫明包括甜品同飲品,但店員只係知會我地飲品$38以上要補差價,但無講明甜品要每人收$30。之後問女職員,佢地只係敷衍咁話:「update左menu ,我地一定有比你睇」,但係我地從來無睇過佢update左既menu,加上服務我地個waitress已經放工,所以死無對證。個個女職員一句話咁仲有無問題?就要我地一定要比哂,問佢咁有問題咁可以點,佢即刻行開,吳處理件事 我係覺得職員態度有問題,完全將責任推到我地身上。。最後有另一個男職員比左張蓋滿印既紙比我地,話下次可以有小食同甜品個d送同講左句唔好意思。雖然係個別職員有問題,但已經好影響心情。

2017-02-07
2017-01-29 632 浏览
朋友屋企有養貓,但唔知點解約我出街食飯都要搵間有貓既地方,今次黎到貓咪貓咪HOME黎到無耐即訂叫野食,因為好肚餓Pizza 8吋有6塊,夠兩個人食。pizza底係好脆身的薄皮, 辣肉腸,煙肉同粟米份量剛剛好,芝士仲做到小拉絲,好味!唯一建議係茄膏可以多d,咁味道會更濃郁!------------------------------以上食物都會配一杯$38飲品,其他就補番差價。咁$38飲品有咩揀呢?有8款生果味凍梳打,分別有荔枝,柳橙,青蘋果,白桃,水蜜桃,西柚,香檳提子同草莓。仲有港式奶茶(熱/凍) 。我同朋友就叫左兩杯梳打。凍草莓梳打草莓味明顯,但較甜。 凍荔枝梳打荔枝反而無咁甜,我中意呢杯多d。天氣咁熱飲真係涼透心。 ------------------------------食完正餐當然要同貓貓玩下啦!原來每隻貓貓頸上都有名牌,我最中意小肥但好多貓仔都訓得好冧,所以我唔打擾佢地lu。------------------------------玩完最後點少得食個甜品呢?ChocolateTall Cake $48有兩條朱古力百力枝,平時沖牛奶食的脆波,忌廉,雲呢拿雪糕,重點係,底下

黎到無耐即訂叫野食,因為好肚餓

以上食物都會配一杯$38飲品,其他就補番差價。

咁$38飲品有咩揀呢?

凍草莓梳打

草莓味明顯,但較甜。
凍荔枝梳打

荔枝反而無咁甜,我中意呢杯多d。天氣咁熱飲真係涼透心。

但好多貓仔都訓得好冧,所以我唔打擾佢地lu。

玩完最後點少得食個甜品呢?

Chocolate

Tall Cake $48

有兩條朱古力百力枝,平時沖牛奶食的脆波,忌廉,雲呢拿雪糕,重點係,底下有心太軟,仲有小流心,一熱一凍的口感好正!

提提你,餐廳設有每人最低消費:

**星期一至五**

6pm前離座 $50

6-10pm入座 $80

10pm後入座 $50

**星期六,日,公眾假期**

10pm前入座 $80

10pm後入座 $50

總括來說,你想坐幾耐都得,仲有card game任你玩,又會播住流行音樂,岩晒一班年青嘅貓奴呀!
2017-01-25 439 浏览
雖然我有養貓,但貓奴仍然想比更多喵喵征服,有日去完另一間cafe落樓就見到呢間貓貓café嘅易拉架,就決定今日來試下。cafe的入口比較隱蔽,係後巷上升降機先去到。一開門就已經有隻喵喵訓係門口,客人記住要先除鞋放係鞋架上,廢事帶細菌比喵喵!cafe地方唔大,有6-7張枱,中間就係喵喵活動空間啦。cafe仲列出「愛貓守則」,大家記住遵守啦! 我地都好肚餓,所以首先叫左牛油雜菌香草忌廉意大利麵$88菌類只有一款,但意粉煙韌入味,隻碟有貓圖案好得意!整體份量就唔多亦較普通,下次會想試下香辣海鮮意大利飯。之後再叫貓咪貓咪Home精選 $88 (餡料有辣肉腸,煙肉,粟米同車打芝士等)Pizza 8吋有6塊,夠兩個人食。pizza底係好脆身的薄皮, 辣肉腸,煙肉同粟米份量剛剛好,芝士仲做到小拉絲,好味!唯一建議係茄膏可以多d,咁味道會更濃郁!

我地都好肚餓,所以首先叫左
牛油雜菌香草忌廉意大利麵

之後再叫

2017-01-25 289 浏览
很久沒去貓café跟貓咪玩,今次在朋友介紹下來到位於油麻地的『貓咪貓咪HOME』。還好預先訂了位,因為我們是星期五晚上去,全café都坐滿客人,而且不斷有人來,看來這間貓café真的頗受歡迎。Café不大,我們被安排坐在沙發位置,怎料沙發早已被4隻貓咪分別霸佔LOL!為免驚動熟睡的貓咪們,我們都坐得小心翼翼的,到後來我還成功將其中一隻移動至懷裡,貓咪在自己的大腿上睡覺的感覺很幸福呢~~驟眼一看,整間café一共有20隻貓左右,有的在睡覺,有的不斷走來走去,大多都不怕人。食物方面,本來我並沒抱任何期望,但想不到蠻不錯,質素比大多數貓café高。「日式炭烤扒雞蕃茄芝士闊條麵」的雞扒烤得很香,肉質不會過老,蕃茄芝士醬滿佈闊條麵,很惹味,個人最喜歡這一道菜。「牛酒雜菌香草忌廉天使麵」的醬汁很creamy,配上天使麵是最佳的組合。雜菌粒雖偏淡,不過用來中和忌廉醬的膩就剛剛好。「All-Day Breakfast」則中規中矩:雜菌粒與天使麵中的是一樣,味道偏淡;迷你薯餅應該是用了超市出售的,味道正常;炒蛋不錯,做到滑嫩效果;吐司和腸仔味道不俗,但只有微溫,大概已弄了一段時間。「貓咪特飲」是提子味的

日式炭烤扒雞蕃茄芝士闊條麵
牛酒雜菌香草忌廉天使麵
All-Day Breakfast
貓咪特飲
「貓咪特飲」是提子味的梳打飲品,大大杯,甜度適中。

整體來說,食物雖算不上十分好吃,但的確比一般貓café弄得認真。如果想跟貓咪玩但又不想吃得太差,這兒是個不錯的選擇啊。

By alvahana
2017-01-20