2016-10-24 3698 浏览
今日陪親愛的去旺角睇d野之後食晏,行到油麻地附近見到寫住有間貓cafe親愛的就話要上去。地方幾大,原來要預訂不過好彩岩岩都有位比我地。佢地既貓本身係流浪貓,而家有個安樂窩,好可愛同幾嗲人。入門前要知規矩:除鞋,一定要著襪,消毒雙手,唔可以餵食,亦唔可以比貓偷食枱面d野及最低消費$88。叫左個挪威煙三文魚配卡邦尼天使麵($98),呢個餐可配杯$38既野飲。煙三文魚係玩成品所以正常,份量有3塊;卡邦尼汁唔太杰岩岩好,唔會咸;天使麵軟硬感適中。入面仲撈埋煙肉,香口好多。抺茶鮮奶(跟餐):抹茶味濃郁,表面既cream幾smooth,甜度適中。不知不覺玩下又食下過左1個鐘,同貓玩得唔夠喉想坐多陣,於是叫多個小食拼盤($88)。都幾多野食,雞翼焗得幾入味,炸餃子同芝華力腸不過不失,最愛波浪型薯條,炸得剛好啖啖薯肉點上茄汁好滿足。可能環境以貓cafe嚟講算坐得舒服,所以唔經唔覺就嚟左2個鐘,仲未同晒d貓玩,下次再嚟先。

2016-10-22
2016-10-23 2923 浏览
我去勻晒港島既貓cafe,今次就去下旺角既「貓咪貓咪Home」!(不過搭地鐵的話就油麻地A2出口行2分鐘就到~)好似搵,行上2/F仲快過等𨋢。超可愛~呢間貓cafe唔會有拖鞋供應,所以cafe規矩,記住****一定一定一定要著襪****!入到門口除鞋放上鞋架,消毒雙手,然後就可以入去。地方比一般既貓cafe寬敞而且多貓,而且d貓都算幾活躍同埋親人,仲好為食,但記住****一定一定一定唔好餵食!亦唔好比佢地食人類既食物呀!*** 因為已經有貓咪因為亂食野要食藥睇醫生架啦!講返食物先,最低消費$88。但好易就叫到,環境又唔錯又坐得下,收費算親民。呢度既選擇的確比較多,唔單止小食、飲品、沙律同甜品,亦都有埋正餐$88-108(包$38飲品)例如意大利飯、pizza、all day breakfast 。我就單叫左個「All Day Breakfast $108」同埋單埋左「如果這是茶Set $88」。《如果這是茶Set $88》-有桃味花茶、雪糕配心太軟及是日蛋糕。呢個Set好抵食,有晒3款甜品仲要一大煲花茶,花茶慢慢煲住,份量足夠2個人share,味道唔會過甜;是日蛋糕係曲奇朱古力蛋糕,蛋
好似搵,行上2/F仲快過等𨋢。
超可愛~
入到門口除鞋放上鞋架,消毒雙手,然後就可以入去。

《如果這是茶Set $88》-有桃味花茶、雪糕配心太軟及是日蛋糕。呢個Set好抵食,有晒3款甜品仲要一大煲花茶,花茶慢慢煲住,份量足夠2個人share,味道唔會過甜;是日蛋糕係曲奇朱古力蛋糕,蛋糕較實有質感,略帶曲奇味,唔會太甜,不過不失。
心太軟有流心效果,而且份量多,微暖既心太軟配上凍冰冰既雪糕食,一冷一熱,唔錯。
再叫多個《All Day Breakfast $108》- 幾豐富,有 少蘑菇粒、炒蛋、煎腸、炸薯餅、黃豆、沙律菜、多士。
(悄悄話:建議選擇其他食物因為呢款製作時間較長,眼見有幾位客人等到不耐煩。我仲聽到廚房職員話最怕製作all day breakfast, 在吃all day breakfast的我頓時感到有d尷尬 ..~)
整體來說:地方光猛唔迫、入場費低、有boardgame提供、地點方便、有正餐小食飲品選擇、貓咪數量多又親人,不失為一個休息放鬆既好地方~
2016-10-23
2016-10-22 1307 浏览
友人是愛貓之人, 每次見到貓都會超開心同佢地玩, 所以我地眾腳點也是同貓有關.. 就是來這間養了許多收養流浪貓的旺角Café la~ 見到Bar 台上有好多貓貓的照片… 而這裏我數過有差不多廿多隻貓呢, 不過去到時好多貓都仲係訓緊 (不過貓都係訓的時間多啦~) 而這隻都幾黏人的, 還給我友人抱抱.. 這裏除了多貓外, 也有boardgame 可以玩, 那同朋友來一邊玩貓, 一邊玩Game 消磨時間吹下水都不錯呢~ 話明是Café, 當然叫杯飲品先, 我就叫個柚子茶 (跟餐加十元) 而我友人就叫杯朱古力 (跟餐加十元) 叫個香辣海鮮意大利飯 (HKD98), 份量足夠兩人吃, 頗多汁的意大利飯, 有輕微辣味, 加上有魷魚及蜆肉等海鮮一起煮, 味道不錯. 再叫個pizza 夏威夷風情 (HKD78) , 有菠蘿, 煙肉, 及車打芝士, 薄脆批香脆熱騰, 而且以HKD78 的價錢來說, 這個份量可給兩到三人吃, 味道也剛好 (不過要快點吃完, 因為D 貓貓見到會走過來舔的啊~ 都係食完再同D 貓玩先~

就是來這間養了許多收養流浪貓的旺角Café la~

見到Bar 台上有好多貓貓的照片…

而這隻都幾黏人的, 還給我友人抱抱..

而我友人就叫杯朱古力 (跟餐加十元)

都係食完再同D 貓玩先~
2016-10-20
2016-10-19 309 浏览
今日7個人去貓cafe,傾傾當日結婚流程,到達目的地,原來電梯係唔停2/f,一係上3/f,落一層,一係地下行2層,我諗佢位置禁特別,鋪租可能便宜些,店內有10張枱,有4人,6人,2人枱,洗手間乾淨,有膠拖鞋for,洗手間用,入門口位有鞋架放鞋,和消毒雙手,同其他貓cafe不同的是,沒有圍欄不怕貓貓走出店的格式,眼睇有好多貓係到,有唐貓,有波斯貓,摺耳貓……都幾多國籍貓,但唐貓比較多的,而且店內貓全是被人遺棄的,很可憐。見到地上有2大水源,4大貓糧,朋友話呢隻貓糧貴價野,佢地真的錫貓之人,不是利用貓做生意,佢地食得飽,唔會搶我們叫食物,貓貓都唔怕人,霸住個位唔讓俾你,幾攪笑,我們分別叫蜜糖玫瑰花茶,薄荷朱古力 x2,熱朱古力,藍眼淚青檸阿喵,熱薑茶,紅莓沙冰,食物每樣各2,一口花生西多士,夏威夷菠蘿薄餅,椒鹽尤魚圈,蜜汁焗司華力腸,柚子蜜糖雞翼。 食物時間比較耐,飲品都好快送到,我們最欣賞係花茶,都好大份量,飲到小8杯,而我的藍眼淚青檸阿喵,顏色好靚,味道檸檬味,紅莓沙冰 生果味重,食物薄餅正常,一口花生很特別,每一件都中間有花生,真的好好食,食物我俾80分,我們一邊食都無貓貓黎搶食,只有貓貓係腳下行過,同走來梳化訓覺,貓貓完全當我們透明,自得其樂,見到貓貓睡得安穩,cafe shop一定對佢地好好,佢地才會有家感覺,不過店員都真的提多次,先記得有8折俾我們,只要全員like fb, 就有全單8折。
夏威夷菠蘿薄餅
蜜糖焗司華力腸
一口花生西多士
2016-10-15
一口花生西多士
  • 一口西多士
2016-10-08 325 浏览
我見Openrice為其餐廳作宣傳,又加設網上訂位功能,就打算帶同一行21人,試一試這間餐廳。食物,老實說,不怎麼樣。飲品order了21杯,只來了6杯,等了很久,才發現漏了單 (侍應已再三覆單了)。貓兒,算是賣點,但由於地方太過迫,貓兒只好在狹窄的空間穿插。用餐期間,已有一隻貓兒,弄翻了客人的一杯飲料,玻璃散落一地。人手嚴重不足,要等很久才有人草草清理。最難接受的,是埋單後的事情。用餐回家後,電郵傳來,說我沒有出席是次預約,還說如累積缺席次數達三次以上,系統將會自動扣除100積分。我百思不得其解,於是便向餐廳查詢,是否當中有出錯。怎料到,餐廳回覆是:由於我們沒有在其facebook讚好,所以當作缺席。我想知道,訂枱系統的目的,是確保客人有否出席相關訂枱,還是有沒有為其餐廳作宣傳?如果餐廳真的不值得like,那餐廳又是否可以用客人沒給like,而將已出席的訂枱,強說是沒出席呢?大家請在此評評理。

2016-10-07
2016-10-05 349 浏览
第一次食就夜晚黎,野食好好食,但就好細份 食完都唔覺飽 。另外,服務都幾差下,4個侍應都應付唔到咁細個場,做野又亂七八糟一舊雲😅。第二次食就中午,野食大份好多,但味道就差左,意粉芝士味無咁香濃。而班侍應由mk妹變左做普通女生,服侍都好左。(以下圖片全是第一次晚餐)唔記得影個三文魚pizza🤐

(以下圖片全是第一次晚餐)
唔記得影個三文魚pizza🤐
2016-10-03 319 浏览
Cats are lovely, I appreciate the idea that they provide a home for those homeless cats. However, I am really disappointed about the foods in here. The portions are EXTREMELY small for this price and all foods are NOT so tasty. I understand that most people (including me) come here for the cats, its hard to retain the customers if you don't improve the food quality.
2016-09-19 2197 浏览
第一次到貓cafe吃飯,進去的一刻有點驚訝-怎麼有這麼多貓咪?黑白啡肥瘦大小一概齊全,而且很活潑老實說,本來我對這些樓上主題Cafe的食物不抱任何期望,因為通常來這些地方吃飯的主要原因是為了那個主題(像這次是貓),而不是食物。但這裡的食物令我喜出望外來到之後,掲開餐牌,發現食物和飲品的選擇還真多!終於我們選了以下這些:飲品是"紅貓咪特飲",即是西柚和荔枝雜飲。另一個是荔枝梳打。兩杯飲品的味道不錯,甜度和冰量適中。值得一讚的是飲品份量頗大,不會一下子就喝完(有些地方會用這方法逼你叫多幾杯…)香辣蕃茄海鮮意大利飯。質素簡直是驚喜!意大利飯有"飯骨",辣蕃茄汁味道很香濃,内𥚃有鮮蕃茄和為數不少的海鮮,很正小食拼盤。其中有炸薯條、蜜糖司華力腸、炸餃子和芝麻雞翼。拼盤一上枱我們都嘩一聲,因為食物真的堆滿如一個小山丘 本人尤其欣賞司華力腸,蜜糖味甜甜的,腸也煎得香,很有BBQ的感覺四樣中以炸餃子稍為遜色,但也算可以的。今晚有得食有得玩,開心度爆燈我們還未下樓,已盤算着幾時可以有時間再來了

四樣中以炸餃子稍為遜色,但也算可以的。

今晚有得食有得玩,開心度爆燈
我們還未下樓,已盤算着幾時可以有時間再來了
2016-09-18
  • 小食拼盤
  • 香辣海鮮意大利飯
2016-09-17 352 浏览
已經唔係第一次泥貓貓cafe, 睇openrice見到cafe提供嘅食物都尚算多元化,加上有好多貓貓,決定泥試一試。星期六都幾多客人,明明book左位,加上入座時都有空位,但都要等一等先有得坐。旁邊無book位的比我地更快入座。Waitress們可在這方面改進少少😅😅最低消費為80蚊,作為lunch價錢 個人覺得好合理。最後點了一個$98餐,包野飲,好滿意。 其實就是carbonara,味道十足,唯天使麵可煮得冧身些少。廚師好有心咁用煙三文魚砌成玫瑰花形👍👍,只是我的有點散開😂😂😂 友人的就砌得好啲另叫左白挑梳打,原價$38,都幾大杯,甜度適中 👍👍好喇,食完飯當然係同貓貓玩。雖然有好多貓,但由於客人多,個個都爭住同貓玩同影相🙈🙈🙈 所以有啲客人就只能遠觀。普遍泥講,貓嘅品種有好多。但估計有部份貓貓本身係流浪貓,唔係太親民,如果想伸手摸摸,最緊要反應快,因為貓貓隨時會出抓或口😾😼😾😼 有啲貓貓比較生寶,會匿埋一二邊。呢方面如果店主可以減少人流,可能啲貓貓會適應多啲😄 總括而言,呢間cafe啲貓貓比較惡。但係如果用貓玩具同佢玩一樣可以好開心😊 同啲貓貓一齊進食 都幾治癒性! PS 泥ca

煙三文魚天使麵

另叫左白挑梳打,原價$38,都幾大杯,甜度適中 👍👍

PS 泥cafe一定要著襪,不過如果無的話,店舖都會好貼心地為大家提供,款式尚好,十蚊一對
煙三文魚天使麵
2016-08-28 2244 浏览
自己係一個貓痴但奈何父母反對唔比養所以超想去貓貓Cafe玩玩貓咪呀~今日就拉埋朋友仔飛去喵星球同喵喵過一個晚上~一踏入貓咪貓咪HOME,空氣清新,完全無動物異味,感覺好乾淨地方唔算好大~但貓咪好多呀~滿足晒我愛貓的心而且好好彩,D貓貓大部份都好活躍,唔會淨係瞓覺,即刻幫怇地影下相先~店主好有心思,每隻貓貓都有名牌,又提供貓咪玩具,我地可以邊叫佢地個名邊同佢玩~一間主題CAFE除了主題做得好之外,食物都好重要,先可以留得住D食客呢方面貓咪貓咪HOME都無令我地失望!食物同飲品款式多,而且有D名字都同貓貓有關,好可愛呀! (唔記得影餐牌添)經典小食拼盤:有炸雞翼,炸餃子,司華力腸,薯條,呢碟小食拼盤點會唔好食呢~雞翼做得好好~唔會只係外皮夠味,入面既肉都醃夠味~全部熱辣辣炸起千島海鮮三文魚比薩:煙三文魚加芝士&千島醬配薄批底,Pizza剛焗好上枱既一剎那,已經聞到好香,整個配搭好夾,批底夠脆~好惹味,令人食完再食All Day Breakfast: 擺碟好精緻,中間個心心碗好靚蘑菇有用牛油,所以食落好香~炒蛋夠滑,加少少鹽食就好好味~兩塊包如果再烘香口點就更好食~沙律菜加左少少我至愛既芝麻
自己係一個貓痴但奈何父母反對唔比養
地方唔算好大~但貓咪好多呀~滿足晒我愛貓的心
經典小食拼盤:

經典小食拼盤
千島海鮮三文魚比薩
蘑菇有用牛油,所以食落好香~炒蛋夠滑,加少少鹽食就好好味~兩塊包如果再烘香口點就更好食~沙律菜加左少少我至愛既芝麻醬
All Day Breakfast
抹茶鮮奶:我揀左熱飲~抹茶味好香,無澀味~奶味夠重~整杯飲品好香滑~
抹茶鮮奶(熱)
藍沙乳酪阿喵: 個名好得意呀!藍沙究竟係咩呢?!?!問左一問個店員,原來係用藍橙加埋乳酪打出黎既沙冰!一於試一試啦!杯飲品好靚,好少見呢種顏色既飲品!飲落仲有少少桃味,好fresh呀
藍沙乳酪阿喵
香草呍喱拿雪喵:有呍喱拿雪糕加朱古力醬,入面有好多脆脆,好有口感~岩晒呢d炎熱天氣,可以消暑呀~
香草呍喱拿雪喵
Chocolate tall cake:店員仲介紹左呢款自家製甜品叫我地試下~入面有brownie加呍喱拿雪糕同cream, 原來佢地既brownie係無添加香精,增味劑~呢間d brownie唔會好甜!幾個女仔食完都唔覺膩~
chocolate tall cake
今晚我地真係好滿足呀!有得同貓貓玩,又有得食好野~店員好nice,問佢地野都會友善解答~而且見到佢地同貓貓既關係好好~d貓貓好鍾意跟住佢地~
經典小食拼盤
香草呍喱拿雪喵
chocolate tall cake
  • Chocolate tall cake
2016-08-22 387 浏览
呢次係我第二次黎貓咪貓咪home,今次試左去僑建店。我同朋友一點到,係門口就聽到貓貓們喵喵叫💕有幾隻貓訓緊覺,其他都會四圍走動,好熱鬧。終於發現原來呢幾日有d新流浪貓貓被收養,所以未適應大小二便,搞到店員都好忙碌,但係依然都係咁錫d貓貓😻好好既係呢間店唔係一時間收費,如果唔係我同朋友由一點坐到五點半,都唔知要幾錢🙄對我呢位貓痴來說,我非常支持貓咪貓咪home!除收費外,最重要係佢地支持領養同不棄養,呢點我認為是很重要很重要的!所以我會繼續去幫襯,同貓貓玩架!貓cafe黎講真係冇得頂👍👍👍佢成個貓店長咁😼呢個係棉花糖仲有草餅仲有好多貓貓啊呢個係PURPLE💤
呢次係我第二次黎貓咪貓咪home,今次試左去僑建店。
我同朋友一點到,係門口就聽到貓貓們喵喵叫💕
有幾隻貓訓緊覺,其他都會四圍走動,好熱鬧。
貓cafe黎講真係冇得頂👍👍👍

佢成個貓店長咁😼
呢個係棉花糖
仲有草餅
仲有好多貓貓啊
呢個係PURPLE💤
2016-08-22
2016-08-16 419 浏览
醉翁之意不在酒,黎到貓Café,野食固之然重要,但最重要嘅當然係同貓貓相聚!入屋叫人,入廟拜神。黎到貓星人嘅屋企,當然要守返規矩!一入去就有兩隻貓貓守衛!餐牌有好多頁,但實際食物種類唔算多。都係一般樓上Café嘅格局,以小食、西式麵飯、甜品同特色飲品為主。可能原先期望唔高,食物水準喜出望外,份量夠之餘,味道仲非常唔錯!非常推薦呢杯甜愛愛朱古力,入面雲呢拿有雪糕同朱古力碎,甜度剛剛好。心太軟亦有水準,可惜食得實在太飽,食唔晒…Cafe入面有好多隻貓,各有各性格,非常可愛!有啲會跳上你張枱,有啲仲會捐入你個袋!一路食,啲貓貓一路四圍跑,真係好幸福。返咗成日工黎呢度玩完一晚,心情真係放鬆晒!
入屋叫人,入廟拜神。黎到貓星人嘅屋企,當然要守返規矩!
一入去就有兩隻貓貓守衛!
餐牌有好多頁,但實際食物種類唔算多。
心太軟亦有水準,可惜食得實在太飽,食唔晒…
2016-08-02
2016-08-15 2284 浏览
Cats... How to describe them? They've got personality; they don't have the need to please. Don't expect them to always respond. They do approach, but only when they want attention. Basically, they're the bosses. Such a character and yet so lovable. Just look at that face. For one, I'm always amused by cats when they position themselves in funny ways. It's so much fun to look at these natural contortionists. Would you say 'yes' to a date with them? The best place would be at a cat café. You're in
Would you say 'yes' to a date with them? The best place would be at a cat café. You're in luck because there are quite a few in HK. I've only been to a cat village in Taiwan, so trying a cat café was a matter of time. After reading an article about HK cat cafés, I've decided to gather some cat-loving friends to Meow Mi Home.
Of all the featured cat cafés, Meow Mi Home had the best restaurant description. What caught my attention was that one could "play with more than 40 cats". I've also learned from the details and reviews that cats here are all rescued animals.
Upon arriving at the café, we were told to take off our shoes. Some of us had to buy socks (10HKD/pair). Don't forget to bring your own if you want to save a few bulks. The place was a little cramped in some areas, but still cozy. It was a bit difficult to get out of our sofa without disturbing sleeping cats.
The smileless service was, in my opinion, alright. If you have some free time, Meow Mi Home a great place to be because there are plenty of entertainment such as board games and cat toys.
As for the food, it exceeded by far my expectations. The Creamy Angel Hair with Assorted Mushroom was true to its name: creamy. The whole dish, savoury, was devoured within minutes.
Creamy  Angel  Hair  with  Assorted  Mushroom
The Blue Lime Meow drink, on the other hand, wasn't much of an enjoyment. There wasn't any lime taste in it. As I am not a big fan of soda, I found it too sweet.
Blue  Lime  Meow
Being allergic to cats didn't stop me from coming here. What I've gained from this was a kind of culinary experience to remember. So cat-lovers what are you waiting for?
题外话/补充资料: Booking available for 6+ people.
2016-07-31
庆祝纪念
生日
2016-08-07 481 浏览
星期日的下午,想找間貓cafe吃個午餐。記得之前到過另一間分店吃晚飯,也知道價錢是比較貴,但勝在貓多,所以也算過得去。想再來試試另一間的午餐如何,所以來了這間分店,怎料只吃到一肚子氣。令我第一次有衝動來寫一個負評!到達的時候大約12點10分,當時只得兩枱,我們兩個人是第三枱。坐下時侍應提醒我們每人最低消費是$80。一看Menu, 一個午餐也最少要$88,配$38的飲品。因為之前的經驗,貴少許也沒關係,因為這裡貓尚算活躍。所以不用5分鐘我們便點了一碟「挪威煙三文魚天使麵」,一碟「雜菌忌廉意大利飯」,兩杯飲品,一杯是熱朱古力,另一杯是橙配水蜜桃的凍飲。因為我本身沒有打算寫食評的關係,名字真的不記得清楚了。很快飲品便來了,因為冷氣也很大的關係,我飲了一口熱朱古力取取暖,味道還可以。也要求了換位,但所有枱也有冷氣吹著。我也沒有辦法,只有盼望食物快點來,吃了應該好一點。結果,我只有一等再等。這一等有如上班等放工一樣漫長,由大約12:15等到13:45,我們的兩碟意粉和意大利飯沒有著落。我已經等到打冷顫,熱朱古力已經飲完。大約13:30時,我們問侍應為什麼等那麼久。侍應到廚房問了一問,回來竟然反問

這一等有如上班等放工一樣漫長,由大約12:15等到13:45,我們的兩碟意粉和意大利飯沒有著落。我已經等到打冷顫,熱朱古力已經飲完。大約13:30時,我們問侍應為什麼等那麼久。侍應到廚房問了一問,回來竟然反問我們叫了什麼!你沒有落單嗎?我想:「好,我再等」只見廚房不停出飲品甜品,就算出熱食的也不是我們的。我們由得3張枱有人坐到差不多滿人,仍然沒有食物到。最氣憤的是,在我們催了之後,竟然不是立即做我們的先,而是出了其他枱的意粉先!那時又多等了15分鐘!已經差不多14:00,我們說我們要結帳了,不等了!侍應竟然是很沒有禮貌地說:「食物黎啦喎!你地唔要啦?」當時我們已經等超過一個半小時了。我們說我們不吃了,侍應又不知從哪兒拿來了一碟意大利飯,又很不負責任地說:「我地食物係要煮咁耐架啦!」我現在才知道一碟意大利飯要用那麼多的時間。前後見佢出左5,6碟食物,計起來原來每一碟也要用15分鐘才做好!她的態度好像要硬要我們吃,就算不吃也不付錢似的。好吧,既然來了便吃。食物的大小不用說,當然是很少份量,而且除了飯外只得幾粒「雜菌」。這也是我意料中事,我也算了,怎料整碟意大利飯也是凍的!請問這是怎麼樣的食物質素?另一碟的煙三文魚天使麵,意粉是熱的,但整個煙三文魚是剛從雪櫃拿出來的,也是凍的。用一個半小時出這樣的食物出來?

結論,在一個冷氣凍到飲熱飲的都會打冷顫的地方,等了兩小時才有一碟不熱的熱食吃,飲品又一早在等的時候飲完。吃完連水都沒有,加上極不負責任的差勁態度!我完全不會再來光顧,還令我第一次有衝動寫這個食評!

2016-08-07
🐈🐈🐈 貓貓數量算多, 隻隻都非常乖和可愛, 十分乾淨, 軟綿綿~ 又有清晰靚靚名牌知貓貓叫乜.🏡🎠 室內環境十分舒適, 有細心佈置過(欣賞大貓貓相片牆紙和多張polaroid); 有多款game提供客人選擇. 好鍾意仲有部大鋼琴! 🎼🎶🎵🍹🍓🍒 飲食方面以非正式餐廳嚟計算做得很好, 起碼我果日叫的所有嘢都覺得好好飲, 好食(除咗雞腋咸得濟). 飲品種類都算多.👑👫👭 覺得店員都十分有禮貌, 友善 😄👍一定再去多幾次都唔厭!!! 😁😀😂😭
炸尤魚圈, 焗雞翼, All-Day-Breakfast,

👑👫👭 覺得店員都十分有禮貌, 友善 😄👍
一定再去多幾次都唔厭!!! 😁😀😂😭
2016-07-16