2018-02-28
早前和朋友食過「野玩田店」之後,就一心想試埋「野玩海店」店內裝修都好特別,好似去左海灘海邊食飯咁🏝🏖飲水隻杯都似露營杯🤩餐廳主打海鮮,我地就叫以下食物1️⃣牛油果蟹肉沙律🥗:一黎到先發現全部都係火箭菜🚀🚀我覺得好味時,但朋友們就覺得一般(明白唔係個個都鍾意佢既味道),整體個沙律係越食越咸,唔知係個芝麻醬影響,定個蟹肉咸呢🦀🦀2️⃣脆炸軟殻蟹🦀:嗯⋯⋯都真係幾好味哦🤤同啲🦀都好大隻呀!3️⃣巴馬火腿配火箭菜pizza🍕 :嘻嘻⋯⋯又係火箭菜,好在今次無想像中咁多,巴馬火腿pizza,都唔錯係薄pizza,只係芝士未唔太夠4️⃣牛柳粒野菌炒飯🐮:牛柳粒既味道,牛味重,野菌炒飯都幾好,唔會太咸最後結論:我就覺得「野玩田店」既野食好味啲,但如果鍾意海鮮或龍蝦,都可以一試「野玩海店」哦!🤗
餐廳主打海鮮,我地就叫以下食物