2022-09-07
為食豬仔尋食記🐖同男朋友今日想食拉麵,知呢間幾出名,見唔多人,同餐牌都幾吸引,就走入去喇🤙🏻環境幾好,坐得幾舒服👏🏻餐牌都算多野揀,多口味,同埋有唔同嘅小食,串燒咁,幾正🥳可惜就係我最愛嘅沾麵得一種口味🥲不過就試下佢啦金鶴 雞白湯沾麵🍜🐔味道濃郁,雞肉本身以為佢咁白無乜味同埋會柴,點知都幾滑,有佢原本嘅湯味,想再濃味啲就沾下佢個汁,仲正🥳叉燒🐷都有啲驚喜,同平時睇落肥叉唔一樣,佢感覺輕食啲,但都幾有味,但就唔夠香🥹北海道 極濃蟹湯拉麵🦀🍜男朋友中意海鮮,所以係龍蝦同蟹之間做決擇😝都無揀錯,一黎就好香嘅海鮮,已經急不及待,不過以為個色會再紅啲🥶但原來已經都幾濃味,同埋上面滿滿蟹肉呢個,讚!👏🏻雞翼串🐥外皮夠香,夠脆,味道唔錯,但入面就唔夠味,啲肉夠嫩嘅😎雞泡魚乾🐡我的最愛🥰呢個必食,佢燒到好香,唔係硬身個種,淋淋地好有𡁻口,正🥳🥰————————🐖豬仔總評🐖(金鶴拉麵 九龍城道)食物方面🍌🍌🍌🍌抵食方面🍌🍌🍌🍌環境方面🍌🍌🍌🍌🍌份量方面🍌🍌🍌🍌服務方面🍌🍌🍌🔔Last Words : 整體OK嘅👊🏻最有驚喜係雞泡魚乾🙌🏻
環境幾好,坐得幾舒服👏🏻
餐牌都算多野揀,多口味,同埋有唔同嘅小食,串燒咁,幾正🥳
可惜就係我最愛嘅沾麵得一種口味🥲
不過就試下佢啦
金鶴 雞白湯沾麵🍜🐔
北海道 極濃蟹湯拉麵🦀🍜
雞翼串🐥
外皮夠香,夠脆,味道唔錯,但入面就唔夠味,啲肉夠嫩嘅😎
雞泡魚乾🐡
————————
🐖豬仔總評🐖
(金鶴拉麵 九龍城道)
食物方面🍌🍌🍌🍌
抵食方面🍌🍌🍌🍌