2020-03-05 266 浏览
因為疫情嘅關係 有排都冇得去日本成日都好掛住日本嗰啲居酒屋 好有味道又好有特色 點知比我喺太子呢啲咁熱鬧嘅地方搵到一間隱世嘅居酒屋🏮鋪頭喺花園街通菜街中間嘅一個位 鬧中帶靜裝修好有特色 上面擺咗好多酒牆又痴左多酒上面嘅招紙 幾有心思今晚fullhouse 都幾熱鬧中途食食吓有個女仔話特登搭車過嚟 但係都冇枱比佢如果大家有心食 記得要book枱!如果唔係可能就白走一趟架啦一開始我哋食咗個牛油果沙律雖然只係沙律 但係都睇得出個擺盤有落心機啲菜好新鮮 牛油果又唔會好似其他咁得幾粒平時麻麻哋鍾意食黑醋嘅我哋都食哂咁滯嚟得居酒屋咁梗係要食串燒啦雞胸脆骨 同一般嘅雞軟骨唔一樣 好爽口五花腩 唔會好大舊肥膏 肉脂分佈得幾好 雞肝 好好味😋本身以為個口感會好核突但係食落好正 停唔到口青提子豬肉卷 唔知道原來青提子同豬肉都咁夾 有啲甜甜地幾好食😋白鱔 我最鍾意呢個 個魚味好重 又好嫩滑汁燒雞肉蔥串 個肉質一食就知道係好食嘅雞 連啲雞皮都係脆卜卜㗎芝麻雞翼 都係超水準 咬落去好多汁牛油粟米 好香 平時燒粟米好多都會好乾 呢度都唔會絕對建議大家坐吧枱 一定好feel好多!

因為疫情嘅關係 有排都冇得去日本

裝修好有特色 上面擺咗好多酒

牆又痴左多酒上面嘅招紙 幾有心思

今晚fullhouse 都幾熱鬧
中途食食吓有個女仔話特登搭車過嚟 但係都冇枱比佢
如果大家有心食 記得要book枱!

如果唔係可能就白走一趟架啦

雞肝 好好味😋本身以為個口感會好核突但係食落好正 停唔到口

白鱔 我最鍾意呢個 個魚味好重 又好嫩滑

芝麻雞翼 都係超水準 咬落去好多汁

牛油粟米 好香 平時燒粟米好多都會好乾 呢度都唔會

絕對建議大家坐吧枱 一定好feel好多!

• 芝麻雞翼
2020-03-05 56 浏览
總覺得跟朋友相約聊天吃吃日式串燒,然後少酌一杯,會是一個很不錯的選擇。聽友人介紹,太子有家很不俗已帶點穩密性的串燒店,心裏奇怪太子這麼喧鬧的地區,居然有種這麼神秘的串燒店👀所以就來到訪這家隱町了實際發覺這小店也不太難找,拐進一條小巷就看到了,店面小巧,很有那種日本在地居酒屋的感覺廚師精選沙律一看就知道配料十足吧,而下面的蔬菜十分新鮮爽口,加上酸酸甜甜的醬汁,很是開胃由左至右說起,首先是青葡萄豚肉卷,包裹着青葡萄的豚肉燒得香脆,內𥚃是汁多香甜的青葡萄,口感很有層次鹽燒豬肋條,實在太驚艷了!看起來平平無奇,但是豚味十足,肉質嫩滑,油香十足汁燒雞肉蔥串,表面燒得金黃,內𥚃juicy,配上蔥吃就更香了黑松露免治雞肉釀冬菇一端過來,就聞到非常香的黑松露香氣配上雞肉和冬菇,這組合輸不了了啦雞軟骨四個字,香脆可口澳洲M5和牛牛小排每一顆和牛也燒得恰如其分,看看橫切面,都是粉嫩的啊最後還點了一個芝士年糕,裏面糯糯的軟綿綿的,最熱的時候,芝士還可以拉絲呢

廚師精選沙律

由左至右說起,

黑松露免治雞肉釀冬菇
一端過來,就聞到非常香的黑松露香氣

配上雞肉和冬菇,這組合輸不了了啦

雞軟骨
四個字,香脆可口

澳洲M5和牛牛小排
每一顆和牛也燒得恰如其分,看看橫切面,都是粉嫩的啊

2020-03-05 63 浏览
而家出街食飯盡量搵D小人既地方,呢到就岩哂,餐廳係條行就入面,餐廳坐得10個人左右。要食就一定要BOOK台,一入去就要用消毒洗手液。即刻安心小。餐廳面積小,但裝修同佈置都有日本居酒屋風味。精選沙律沙律材料好FRESH,有滑滑既日本豆腐、沙律菜、好脆既車厘茄,好開胃,又大碟。汁燒雞肉蔥串雞肉肉質嫩滑同都幾大舊,雞好滑有埋小小肥,TOPPINGS 有蔥花同蘿蔔蓉,夾雞肝上面查左層醬汁,爽雞軟骨燒得好香,上面有D鹽,一D 都吾硬,易咬開青葡萄豚肉卷好特別,第一次食入面係包青葡萄。提子酸酸甜甜,五花豚肉又好夠肥,但加左提子完成吾覺我好肥,必吃白鱔白鱔超肥,大大條串燒,上魚燒到脆底魚肉啖啖肉燒茄子食左咁多肉食下D蔬菜好似健康D芝麻雞翼超香,隻雞翼超肥美,個雞皮整到好脆好香呢
精選沙律
汁燒雞肉蔥串

雞肝
上面查左層醬汁,爽

雞軟骨
燒得好香,上面有D鹽,一D 都吾硬,易咬開
青葡萄豚肉卷

白鱔
白鱔超肥,大大條串燒,上魚燒到脆底魚肉啖啖肉

燒茄子
食左咁多肉食下D蔬菜好似健康D
芝麻雞翼
超香,隻雞翼超肥美,個雞皮整到好脆好香呢
2020-03-03 55 浏览
今晚同朋友黎太子食下串燒,呢間隱藏係後巷嘅居酒屋,店鋪細細,一個長吧台仲有幾張二人枱。全場爆滿,好有氣氛。事不宜遲就講下今晚食咗啲咩。首先有前菜。豆腐沙律,胡麻醬好足,令成個沙律超級正,沙律菜爽脆,配上嫩滑豆腐,超開胃!之後就係串燒時間。雞肝、雞髀肉、雞胸脆骨其中雞髀肉最正,真係好嫩,又大大粒,雞油旺盛。雞胸脆骨,就係雞軟骨嘅雞胸版,好有咬口。螢光魷魚、味噌汁五花腩、和牛牛小排魷魚仔細細條好得意,每咬一啖都有汁嘅感覺。五花腩同和牛都好出色!都係感覺好夠水份而且肉味超出!牛油燒粟米粟米好甜,用牛油燒令甜到更上一層樓。芝麻雞翼呢個外面炸得好脆,好惹味~因為我哋有下場,所以都冇叫好多食物,下次有機會嚟再食多啲先。

之後就係串燒時間。

雞肝、雞髀肉、雞胸脆骨

螢光魷魚、味噌汁五花腩、和牛牛小排

牛油燒粟米
粟米好甜,用牛油燒令甜到更上一層樓。

芝麻雞翼
呢個外面炸得好脆,好惹味~

2020-03-03
話說太子幾個月前開左間超隱世既串燒店🍢點解話超隱世?因為佢隱身係一條基本上無人經過既小巷到!連google map都search 唔到佢呢!成間舖就只有十幾個位 不過唔好睇佢鋪仔細細 呢度不論係食物質素/服務/氣氛各方面都絕對唔欺場 真係營造到日本居酒屋既感覺!🏮_小編們今次黎到叫左多款串燒試試 每款水準都不俗 火候控制得好好👍🏼當中尤其推薦👉🏼青葡萄豚肉卷 $28 🍇🐷:豚肉加青提 呢款串燒組合真係第一次見!估唔到肉味鮮美香濃既豚肉 配上酸酸甜甜&口感juicy既青提 出到黎會咁夾咁有化學作用呢!🤩🤩🤩 絕對係必叫‼️👉🏼蒜香牛肉蔥卷$38 🥩🌱:牛肉味道濃郁 肉質軟嫩 且充滿肉汁 再捲住一條條香蔥 真係非常之香口惹味🤤🤤🤤👉🏼白鱔$58 🐍:白鱔肉質緊緻爽滑 味道鮮甜 就連唔特別好鱔既友人都大讚呢!👉🏼燒飯團$38 🍙:唔少餐廳整燒飯團 都會燒到啲飯太硬 但呢間既燒到恰到好處!外層微微酥脆 內裡則保持好軟熟鬆化既米飯口感!同埋調味方面都做得非常好 絕對唔會淡而無味!不錯👍🏼另外有幾款雞串燒_除左串燒之外 估唔到呢個廚師精選沙律$58 🥗都好有驚喜!食客可以揀要豆腐/牛油果/牛肉/pa
話說太子幾個月前開左間超隱世既串燒店🍢
當中尤其推薦
👉🏼青葡萄豚肉卷 $28 🍇🐷:

👉🏼蒜香牛肉蔥卷$38 🥩🌱:

👉🏼白鱔$58 🐍:

白鱔肉質緊緻爽滑 味道鮮甜 就連唔特別好鱔既友人都大讚呢!

👉🏼燒飯團$38 🍙:

另外有幾款雞串燒

_
除左串燒之外 估唔到呢個廚師精選沙律$58 🥗都好有驚喜!食客可以揀要豆腐/牛油果/牛肉/parma ham~ 小編們揀左牛肉 估唔到牛肉份量會咁多呢!仲要每片牛肉都好軟嫩 燒得好入味!加埋大量新鮮既沙律菜同蕃茄仔 $58真係冇得輸!😻
_
整體黎講 呢間居酒屋未必樣樣稱得上最頂級 但食物絕對係有質素既!同三五知己食下串燒飲下酒 就啱晒啦!
同埋最重要既係感受到師傅/店員都非常之有誠意!黎到好感受到小店嗰種人情味🥰 絕對值得支持喔!
  • 精選廚師沙律
  • 香蔥牛肉捲
2020-02-24 52 浏览
同朋友黎食升職飯呢度真係勁隱蔽呀!唔係佢帶路都唔知呢度有間高質品酒屋呢度唔係有好多位啱哂我地靜靜地食下野吹下水朋友揀左幾款心水俾我試佢大力推介葡萄豚肉卷搞到我都好期待又揀左款雞頸?🥴串燒好香廚師識得慢慢上菜咁我地就可以食下傾下青葡萄豚肉卷(最左)果然有驚喜葡萄微酸嘅食味,剛好中和豚肉嘅油膩感正!雞頸(左二)都有驚喜因為佢唔係我想像中嘅一輪雞頸而係已經拆出嘅雞肉所以同雞柳(左一)無乜分別但我地同時都點選左款雞肉串食味又真係唔同㗎喎雞頸仲香口啲呢度原來有唎酒師駐場可以因應我地口味,介紹返清酒俾我地今日我地就試左佢地嘅house酒杯好靚~口感好淳滑帶點點鹹味唎酒師介紹話似海貝類嘅漁鮮味飲下食下又渡過開心嘅一晚希望大家將來都工作順利
同朋友黎食升職飯
呢度真係勁隱蔽呀!
唔係佢帶路都唔知呢度有間高質品酒屋

串燒好香
廚師識得慢慢上菜
咁我地就可以食下傾下

青葡萄豚肉卷(最左)果然有驚喜
葡萄微酸嘅食味,剛好中和豚肉嘅油膩感
正!

但我地同時都點選左款雞肉串
食味又真係唔同㗎喎
雞頸仲香口啲

呢度原來有唎酒師駐場
可以因應我地口味,介紹返清酒俾我地
今日我地就試左佢地嘅house

飲下食下又渡過開心嘅一晚
希望大家將來都工作順利
2020-02-17
2020-02-23 67 浏览
見名如見舖,不就是隱於町嗎?開業已半年;身為街坊的我居然現在才知,真是匿得夠密。窄長形的店子約12個座位,典型的串燒店格局,雖然窄小;盛物籃已置於椅下,倒也吃得輕鬆。吃串燒最怕就是「事後煙」,吃到「一陣除」、通身煙的;這兒的抽風系統真夠勵害,吃罷也沒沾染多少濁氣。大部分食物均由日本直送,師傅拿捏火候純熟,多款食物也值得推介,尤其喜歡帶有肉香的煙熏宮崎腸、香脆可口的唐揚白蝦、皮脆肉嫩的白鱔、鹽燒雞肉串、汁燒雞肉葱串及雞軟骨。#煙熏宮崎腸 $38#唐揚白蝦 $88#燒飯團 $38#雪紅梅 $180#白鱔 $58#味噌黑毛五花腩 $40#土佐豆腐 $28#雞軟骨 $22#鹽燒雞肉串 $38#汁燒雞肉葱串 $38#免治雞肉棒配日本初生蛋 $38#限時2小時#日本直送#隱町 地址: 太子花園街239號嘉慶苑地下C號舖電話: 54956660

#煙熏宮崎腸 $38

• 煙熏宮崎腸
  • 白鱔
  • 唐揚白蝦
2020-02-23 341 浏览
椒鹽五花腩青瓜絲沙律  $40肥妹仔我第一次食,估唔到咁夾。佢嘅五花腩好香黑椒味,青瓜絲沙律就好重麻油味,食落去真係沙律界嚟講係好重口味,不過好好食。煙燻宮崎腸 $38好食嘅腸,肥妹仔唔識得點樣特別去形容, 配埋個芥末醬食好開胃。 汁燒和牛柳粒  $48澳洲m5和牛牛小排  $58佢呢一間串燒牛嘅質素真係好高,牛肉係非常之嫩滑,雖然未去到入口即溶,但係都真係咬一咬就已經化開。而且佢嘅牛味唔係講笑,好正。雞軟骨 $22鹽燒雞肉串 $38雞皮 $28雞軟骨真係成舊軟骨,燒到脆卜卜,非常之有咬口。雞肉串佢嘅雞好嫩滑,唔需要過份嘅調味就已經食到佢雞味,雞皮唔算燒到好乾身,仲保持到好香既油脂,正。青葡萄豚肉捲   $28汁燒雞肉蔥串 $38哈哈,肥妹仔第一次食提子夾 豚肉一齊燒, 幾特別。日式炸雞  $58對比起串燒佢嘅炸雞冇咁好食,但係都係好好食,炸到非常之香口,點埋個沙律醬超正。味噌黑毛豚肉五花腩  $40佢嘅豬又係超級好食,五花腩肥瘦均勻,好香豬嘅油脂味。炸芝士年糕  $28冇咩特別,大老貨色。大蝦  $98超級大隻,蝦肉非常之結實,彈牙,好新鮮。
椒鹽五花腩青瓜絲沙律  $40

鹽燒雞肉串 $38
雞皮 $28

青葡萄豚肉捲   $28
汁燒雞肉蔥串 $38
哈哈,肥妹仔第一次食提子夾 豚肉一齊燒, 幾特別。

日式炸雞  $58

味噌黑毛豚肉五花腩  $40
佢嘅豬又係超級好食,五花腩肥瘦均勻,好香豬嘅油脂味。

炸芝士年糕  $28
冇咩特別,大老貨色。

大蝦  $98
超級大隻,蝦肉非常之結實,彈牙,好新鮮。
2020-02-13
2020-02-07 288 浏览
隱町在花園街轉入的一個小巷之中,尋找美食也要懂得找門路呢。簡單的店面藏著小小的巧思,隱町招牌下的燈光折射岀來是餐廳的英文名 Kakure,很酷。店內座位不多,小店的氣氛也很熱鬧溫馨。先來一份廚師精選沙律,每日所選的野菜都是新鮮時令的款式,是日精選就是番茄牛油果沙律~帶果香的酸甜,清新又開胃吉列廣島蠔炸得外脆內軟,鮮甜又Creamy而且不膩口經典的蒜香牛肉蔥卷非常惹味,牛脂搭配蒜蔥香氣充分互相滲透,入口有濃郁的肉汁,非常合拍這裡的雞肉串燒均用上日本德島縣阿波尾雞,吃很安心又放心~ 先來一份雞尾和汁燒雞肉蔥串。雞尾是矜貴稀少部位來的呢,又脆又Q的雞皮包著充滿油脂的肉在口中翻騰。汁燒雞肉蔥串口感Q嫩有彈性,肉質香嫩多汁想吃得夠刁鑽,這裡有市面少見的雞胸脆骨和雞頸肉串燒,是menu上沒有的呢。雞胸脆骨食落爽脆有咬口,而雞頸肉也很可口,簡單的調味就能提出好味道青葡萄豚肉卷蠻有特色的!豚肉包著清甜飽滿的日本香印葡萄,青葡萄和咸香的豚肉互相配合,葡萄汁的甜味柔柔地在舌上綻放,令人食指大動呢最後是蒜香燒茄子,香濃惹味,店家貼心的幫茄子切成方型一份份,吃走來很方便

吉列廣島蠔炸得外脆內軟,鮮甜又Creamy而且不膩口

• 蒜香燒茄子
  • 蒜香牛肉蔥卷
  • 汁燒雞肉蔥串
  • 雞尾
2020-02-05 61 浏览
下午三點幾食到超飽,夜晚就無食飯,但到了十點幾頂唔住,落左去附近食串燒,叫了幾串串燒同一些小食依下肚。炸池魚BB係廚師推介,每條手指尾大小,炸至金黃,外脆內軟,完全唔腥而且唔油膩,加上蛋王醬,味道更佳。燒雞心燒到收了但又唔會乾得制,外面硬硬地,中間就腍一點,幾特別。汁燒牛柳粒肉質嫩腍又有肉汁,牛肉完全無渣。青葡萄豚肉卷送上時廚師提點入口時要小心,所以抖一抖等佢無咁熱先放入口,豚肉燒至豬油滲出,提子香甜去油膩。冬菇表面釀了免治雞肉,再加上兩小片橄欖,冬菇燒至腍,雞肉帶香,加上咸咸地的橄欖,味道清新有特色。青辣椒仔完全唔辣,入口爽脆。日式炸雞香脆粉漿少,雞肉嫩滑不乾,還有沙律菜伴碟。整體調味唔錯,鹹度適中。

汁燒牛柳粒肉質嫩腍又有肉汁,牛肉完全無渣。

青辣椒仔完全唔辣,入口爽脆。

日式炸雞香脆粉漿少,雞肉嫩滑不乾,還有沙律菜伴碟。

整體調味唔錯,鹹度適中。
2020-02-05 41 浏览
係太子酒吧街附近行下,睇下有咩好食,行到街頭,見到個粒牌指住條後卷,行入去望下,真係有間小店隱藏係到,打開門看看,店面不大,大約只能坐10人到,而且大多數是吧枱,真係俾我一種係日本,深夜係小行才會見到的居酒屋小店。坐低睇下有咩食,主要都係串燒為主,酒類以為得幾款,但店員介紹,其實係太多酒款,所以需要時再有駐場喇酒師介紹,食咩串燒配咩酒每,店員話大約2個月都會轉下酒款。精選沙律今次的沙律都會不同,今日係36個月黑毛豬Parma Ham,只要火腿夠品質,其實點食都好食煙燻宮崎腸今日的廚師推介之一,皮脆脆地的感覺,但又唔太咸鹽燒雞肉串直頭招牌菜之一,全店用的雞肉都是日本德島縣阿波尾雞,只需要簡單的鹽調味,已經回味無窮雞頸肉都係今日廚師推介,不是很多地方有雞頸肉食,它肉與彈牙嫩滑,而且雞味濃,我幾喜歡白鱔肉質彈牙飽滿的白鱔,我都係第一次串燒形式食,沒有太多調味,所以帶出魚味香濃燒汁和牛柳粒+味噌黑毛豚肉五花腩簡單常常食到的種類,和牛粒軟糯,牛味好香,而五花腩豬油味都好香,食一粒而且想送酒青葡萄豚肉卷比較有趣的豚肉卷,因為平時較多食到是車厘茄卷,葡萄輕輕的水果甜帶動豬肉的油脂味,真的不錯雞尾最後

精選沙律

煙燻宮崎腸
今日的廚師推介之一,皮脆脆地的感覺,但又唔太咸

鹽燒雞肉串

雞頸肉

白鱔

燒汁和牛柳粒+味噌黑毛豚肉五花腩

青葡萄豚肉卷

雞尾
最後是我第一次食的部份雞尾,其實感覺味道和雞皮差不多,不過口感再飽滿一點

2020-02-04 36 浏览
這間位於太子小巷內的隱町,店舖細細,只能容納約十多人,主要以串燒為主,食物多以豬牛雞及海鮮,有點似居酒屋,可以食串燒及飲sake。西班牙火腿沙律這個是今天的廚師精選,沙律每日款式都不同不同,以36個月的乾火腿伴以新鮮的沙律菜及番茄仔,配上酸甜柚子醬汁,非常醒胃。雞腎比較有咬口,燒至表面帶脆。雞尾油脂幾乎燒盡,咬落去香脆不油膩。鹽燒雞肉串雞肉連皮一起燒,外皮燒至脆口,但雞肉保持嫩滑及肉汁。汁燒雞肉串鹽燒較香口,但汁燒就比較十juicy。燒白鱔白鱔皮燒皮帶焦,肉質爽彈,十分新鮮。

西班牙火腿沙律

雞腎
比較有咬口,燒至表面帶脆。

雞尾
油脂幾乎燒盡,咬落去香脆不油膩。

鹽燒雞肉串
雞肉連皮一起燒,外皮燒至脆口,但雞肉保持嫩滑及肉汁。

汁燒雞肉串
鹽燒較香口,但汁燒就比較十juicy。

燒白鱔
白鱔皮燒皮帶焦,肉質爽彈,十分新鮮。

2020-02-04 27 浏览
住旺角嘅朋友帶我嚟呢間日式串燒店,我先知道有呢間鋪,因為佢嘅位置真係太隱蔽,佢嘅裝修有啲似日本嘅居酒屋。雖然係賣串燒,但係入邊唔會太多油煙味,食咗幾次之後成為左飯堂。入邊有好多唔同嘅清酒俾我哋配串燒,佢嘅清酒杯都有好多唔同嘅選擇,聽講係店主特登係日本採購。嘢食方面,除咗Menu上嘅嘢食,仲可以提前落order,好似燒喜之次,或者係靚嘅牛扒之類,都可以提前同店主預訂。等我推介幾款每次必食嘅野!燒鳥尻~~燒雞尾,非常嫩滑,咬落去除左雞肉,更有脂肪的質感,香濃雞味店內名物-日本五花豚肉包青葡萄卷,非常適合的配搭,青葡萄燒過之後仍然很多汁,香甜的味道令豚肉更出色。仲有燒牛舌同雞內臟,不過唔記得咗影相。

等我推介幾款每次必食嘅野!

燒鳥尻~~
燒雞尾,非常嫩滑,咬落去除左雞肉,更有脂肪的質感,香濃雞味

仲有燒牛舌同雞內臟,不過唔記得咗影相。
2020-02-04 30 浏览
隱町真係幾隱閉,但都有種識食嘅人先識去嘅地方嘅感覺同埋夠正不過略嫌地方比較細,佢有駐場唎酒師推介清酒,而且都可以包場搞party,真係幾推介。成晚飲下清酒,叫下串燒不知不覺都食咗幾多串。有幾款比較印象深刻。廚師精選,雞胸脆骨,簡單鹽燒已經很香口,唔係經常有得食,好特別!又脆口!汁燒雞肉蔥串,係這裏最暢銷產品,用日本德島阿波尾雞胸肉,燒燒到外脆內軟又多肉汁,上面係洋蔥及蔥碎,更加清新汁燒魷魚筒, 一份的份量已經可以足夠3-4個人食啦!好鮮的魷魚味,口感好Q彈!佢入邊得10個座位左右所以記得預訂!

佢入邊得10個座位左右所以記得預訂!
2020-02-02 39 浏览
隱町開左咁耐 終於有機會黎試下位置果然有d隱蔽 神秘而好有日本居酒屋feel座位唔多 所以大家想黎食 記得要book 位啦經店主介紹後 雖然細細地 但呢度都有唎酒師駐場👍🏻👍🏻小店主要食串燒為主 亦有不少每日精選店員仲會介紹大家食咩串燒配咩清酒🍶由於有揸車我地就冇叫酒飲 淨係叫左沙律同串燒廚師精選沙律有新鮮蔬菜配60日熟成Parma ham Parma ham好香配上鮮菜 好正有日本鹽 7味粉配串燒食 接落黎 就係串燒雞腎 雞軟骨 汁燒雞肉蔥串全部都係雞 好juicy 好好食鹽燒豬肋條 汁燒和牛粒 白鰻燒到岩岩好 唔過火 好有日本味道香蒜牛肉蔥卷牛肉同蔥好夾😛😛芝麻雞翼帶少少微辣 好多汁同多肉 又嫩口 好味道性價比極高ge小店 仲可以包場做party tim
隱町開左咁耐 終於有機會黎試下
位置果然有d隱蔽 神秘而好有日本居酒屋feel