2021-10-04
雞翼山 (觀塘)📍觀塘協和街33號裕民坊YM²地下G3號舖📢男小編收工去到裕民坊行街,唔知食乜好落咗去UG,見到有一間站立式賣雞翼的店舖,就試一試😍😍😍✨叫咗一個期間限定,超抵食五件指定新味道+一杯特飲+1個限量版儲物盒$88 5 件👉🏻乳酪忌廉芝士雞翼一大舊芝士醬係雞翼的頂部,濃烈芝士味配脆口雞翼,食完飲一啖肉桂鳳梨果茶,感覺好fresh ,再食第2 隻味岩岩好,飲啖茶又換到個口味,正!👉🏻玉桂蘋果雞翼甜甜的蜜糖及蘋果味炸雞,即叫即炸,脆口得黎食得出有少量肉桂碎,味道適中,唔會話好甜,精心炮製,好食過KFC炸雞超多 肉桂狗特飲👉🏻肉桂鳳梨果茶非常清新,啱啱好可以清酒甜甜的蘋果及雞翼味道👉🏻藍蝶花番石榴檸檬特飲紫色的飲品,顏色賣相吸引,酸酸甜甜,強烈的番石榴味🤍裝雞翼的儲物盒也可以拎走的非常方便,返去洗一洗又可以重用🤍餐店只提供外賣及提供站立式食用,並只有八達通及微信支付自助點餐系統下單🤍透過foodpanda應用程式訂購套餐,附送限量版肉桂狗帆布袋🤍餐店還會提供手套給外賣或站立式客人一個乾淨的方法讓大家進食🤍分店有屯門、鰂魚涌、銅鑼灣、觀塘、旺角, 一共五間分店📍旺角T.O.P G1
📍觀塘協和街33號裕民坊YM²地下G3號舖
✨叫咗一個期間限定,超抵食
五件指定新味道+一杯特飲+1個限量版儲物盒$88 5 件
👉🏻乳酪忌廉芝士雞翼
👉🏻玉桂蘋果雞翼
肉桂狗特飲
👉🏻肉桂鳳梨果茶
非常清新,啱啱好可以清酒甜甜的蘋果及雞翼味道
👉🏻藍蝶花番石榴檸檬特飲
紫色的飲品,顏色賣相吸引,酸酸甜甜,強烈的番石榴味
🤍裝雞翼的儲物盒也可以拎走的非常方便,返去洗一洗又可以重用
🤍分店有屯門、鰂魚涌、銅鑼灣、觀塘、旺角, 一共五間分店
📍旺角T.O.P G14
Tel:2310 2055
📍銅鑼灣店謝斐道520號
Tel:2164 1268
📍觀塘店裕民坊G3
Tel:2812 0981
📍鰂魚涌英皇道979號太古坊一座糖廠街市集地下
📍屯門海皇路23號御海灣地下19號舖
🤍有興趣叫外賣或一班人開party都可以來食雞翼山的雞翼,不二之選