2022-10-11 18 浏览
上車前,想買d 野加餸。建議你試下雞翼山。之前食過佢d雞翼唔錯,今次都叫12 隻試下其他味。今次仲叫埋飯,點知有驚喜。小巴站,一出就係超方便menu 簡單,唔洗左稔右稔外賣幾靚仔,開哂佢仲靚仔一人餐 B$68溫泉蛋洋蔥雞翼丼甜芥辣雞軟骨唐揚蝦仲有野飲個飯好豐富,好飽d 蝦好香口,送飯送酒一流仲有d 雞軟骨,份量超多黑松露武士雞翼濃ロ櫻花蝦蝦醬雞翼,  港式避風塘蒜香雞翼12 隻雞翼 + 野飲$128d 雞翼即叫即煮,所以可能要等耐小小不過係值得等d 味好特別不過係重口味嘅
上車前,想買d 野加餸。
建議你試下雞翼山。
之前食過佢d雞翼唔錯,今次都叫12 隻
試下其他味。
今次仲叫埋飯,點知有驚喜。

小巴站,一出就係
超方便

menu 簡單,唔洗左稔右稔

外賣幾靚仔,開哂佢仲靚仔

一人餐  B

一人餐 B
溫泉蛋洋蔥雞翼丼
甜芥辣雞軟骨
唐揚蝦
仲有野飲

個飯好豐富,好飽
d 蝦好香口,送飯送酒一流
仲有d 雞軟骨,份量超多

12 隻雞翼 + 野飲

d 雞翼即叫即煮,所以可能要等耐小小
不過係值得等
d 味好特別
不過係重口味嘅

2022-09-11
15 分钟 (外卖自取)
一人餐  B
  • 温泉蛋洋蔥雞翼丼
2022-10-10 15 浏览
唔知有冇人同我一樣都係雞翼控呢?!!中意食雞翼既一定知度呢間專食雞翼既店舖!!見證佢由紅磡一間小店到依家由好幾間分店,仲有一間好近我添,一定要黎食返餐啦我要左12隻雞翼(可選三個口味),另外要左個新推既一人B餐~雞翼即叫即整,所以落左order之後都要等10-15架個嗰一人B餐其實真係好豐富!!有三隻洋蔥雞翼、香口既炸蝦仔同爽脆既雞軟骨仲有一隻同米飯超夾既溫泉蛋無食一排,佢地既雞翼都係咁出色!!!不論係必食既蜜糖玫瑰味道、松露蒜香口味定南蠻他他口味都係皮脆肉嫩架因為有部份諗住外賣回家,店員仲好貼心咁將他他醬料分開另上雞翼set同一人餐都會包埋野飲~一口雞翼再一口冰涼飲料係無得輸既~
唔知有冇人同我一樣都係雞翼控呢?!!

中意食雞翼既一定知度呢間專食雞翼既店舖!!

雞翼即叫即整,所以落左order之後都要等10-15架

個嗰一人B餐其實真係好豐富!!

有三隻洋蔥雞翼、香口既炸蝦仔同爽脆既雞軟骨

仲有一隻同米飯超夾既溫泉蛋

無食一排,佢地既雞翼都係咁出色!!!

因為有部份諗住外賣回家,店員仲好貼心咁將他他醬料分開另上

雞翼set同一人餐都會包埋野飲~

一口雞翼再一口冰涼飲料係無得輸既~
2022-10-09 15 浏览
雞翼山(觀塘)同朋友去完觀塘行街🥰🥰買雞翼山返屋企食,好吸引👍👍😋12件雞翼(3款口味)+飲品 $128🌟泰式冬陰酸辣雞翼辣辣地,好有泰式風味❤️❤️好惹味😆😆雞翼外脆內嫩,食唔停口😉🌟港式避風塘雞翼上面有滿滿的蒜香脆脆,好香脆😙😙 連續食幾隻都唔會覺得膩😋😋🌟韓風吉士鹹蛋醬雞翼雞翼上面有滿滿的醬汁,醬汁調配好好,好有韓國feel😊😊正👍👍🌟跟餐氣泡檸檬茶🍹檸檬茶茶底不錯,加埋有氣,好解渴❤️❤️😋不要儀態一人餐$68 溫泉蛋洋蔥雞翼丼、甜芥辣雞軟骨、唐埸蝦份量好多,好足料🥢溫泉蛋好鮮甜,雞翼好入味🍗🍗 雞軟骨好香脆,口感一流,唐埸蝦好好味🤩🤩跟餐氣泡檸檬茶🍹餐廳環境⛱⛱有坐位同企位,邊食邊傾計😃😃地址:觀塘協和街33號裕民坊YM²地下G3號舖整體評分:5/5味道:5/5抵食:5/5
雞翼山(觀塘)

同朋友去完觀塘行街🥰🥰買雞翼山返屋企食,好吸引👍👍

😋12件雞翼(3款口味)+飲品 $128
🌟泰式冬陰酸辣雞翼

🌟港式避風塘雞翼

🌟韓風吉士鹹蛋醬雞翼

🌟跟餐氣泡檸檬茶🍹
檸檬茶茶底不錯,加埋有氣,好解渴❤️❤️

😋不要儀態一人餐$68
溫泉蛋洋蔥雞翼丼、甜芥辣雞軟骨、唐埸蝦

跟餐氣泡檸檬茶🍹

餐廳環境⛱⛱
有坐位同企位,邊食邊傾計😃😃

地址:觀塘協和街33號裕民坊YM²地下G3號舖

整體評分:5/5
味道:5/5
抵食:5/5
2022-10-08 15 浏览
💕雞翼山雞翼愛好者應該對雞翼山唔陌生,創意口味為雞翼注入唔少新鮮感,裕民坊都有間主打外賣嘅分店🧑🏾‍🍳無論一個人開餐或者一大班朋友開Party都幫到你幫到你🔸文青風玫瑰雞翼玫瑰雞翼係餐廳的signature🌹雞翼配上清香的玫瑰醬同花瓣,有淡淡嘅花香味,又靚又好食☺️🔸港式鹹檸七雞翼鹹檸七雞翼口味創新,而且發揮到鹹檸檬獨有的鹹鹹甜甜香味,醬汁均勻包住雞翼,口感更juicy,個人最鍾意呢款🥰🔸港式避風塘蒜香雞翼香脆雞翼灑上酥脆香口嘅炸蒜,叫得做避風塘雞翼,味道都有啲辣,食落幾惹味✨🔸不要儀態一人餐🥤➡️鰻魚片天婦羅炸粉薄脆,加上紫菜絲好有日式風味➡️明太子無骨雞翼croffleCroffle牛油味超香,配料有菠蘿、明太子無骨雞翼,層次好豐富,令人滿足➡️雞翼揀咗原味,口感超香脆,配上套餐送嘅氣泡檸檬茶,正✨
💕雞翼山

🔸文青風玫瑰雞翼
玫瑰雞翼係餐廳的signature🌹
雞翼配上清香的玫瑰醬同花瓣,有淡淡嘅花香味,又靚又好食☺️

🔸港式鹹檸七雞翼

🔸港式避風塘蒜香雞翼

🔸不要儀態一人餐🥤

➡️鰻魚片天婦羅
炸粉薄脆,加上紫菜絲好有日式風味
➡️明太子無骨雞翼croffle

➡️雞翼
揀咗原味,口感超香脆,配上套餐送嘅氣泡檸檬茶,正✨
2022-10-05 18 浏览
今日放工經過觀塘、諗住搭車嘅時候、記得朋友講過附近有間買小食嘅好好食、叫雞翼山、所以去試一下、我就叫左a餐1、原味雞翼😋佢有兩款雞翼可以選擇(原味/玫瑰)咁我今次就揀咗三隻原味玫瑰、雞翼因為炸過、所以脆卜卜、另外有加上蜜糖玫瑰花點綴、好似特別惹味!2、南蠻蝦多士😋聞起黎已經超級香、多士相當脆口、夾住隻蝦食一啲都唔乾、仲有少少肉汁!食完一個會想食第二個😆3、溫泉蛋蘑菇飯😋個飯就正正常常 配埋雞翼會更好。~以上三樣食物都係A餐另外,我仲叫咗12隻雞翼包配汽水🥤$128包三款自己選味道(我揀選黑松露雞翼、避風塘雞翼、原味雞翼)1.避風塘雞翼外皮好脆,辣都係少少辣所以唔食得辣嘅我覺得都可以試!2.黑松露雞翼味道唔係特別出眾,但係係好食嘅😋同埋佈滿好多紫菜

1、原味雞翼😋
2、南蠻蝦多士😋
3、溫泉蛋蘑菇飯😋
個飯就正正常常 配埋雞翼會更好。

~以上三樣食物都係A餐
另外,我仲叫咗12隻雞翼包配汽水🥤$128
包三款自己選味道(我揀選黑松露雞翼、避風塘雞翼、原味雞翼)

2022-10-05 19 浏览
雞翼山設有多款特別口味雞翼 包括玫瑰雞翼、青咖喱雞翼、南蠻他他雞翼、檸茶雞翼、避風塘蒜香雞翼 所有食物都係即叫即做,一咬下去脆卜卜,雞翼肉多有肉汁好出名既雞翼專門店更有特別既口味選擇~如鼠尾草鹹蛋黃雞翼、慢煮冬陰公雞翼而家推出套餐,自選12隻雞翼,可選3種味道,仲有飲品一款!招牌「文青風玫瑰雞翼」味道帶有蜂蜜既香甜,好夾又好特別,甜既食法而家仲有1人套餐,有雞翼炸蝦丼飯,更加滿足想食飽既朋友!連包裝盒都係用上可環保再做既紙盒!大約等15分鐘才有得食,只限外賣,旺角店有少量堂食位評分8/10消費$100觀塘店地址:觀塘協和街33號裕民坊Yue Man Square (YM2)地下G3舖旺角店地址:旺角彌敦道700號G14號舖 #雞翼山 #EOSRP #35MM18
所有食物都係即叫即做,一咬下去脆卜卜,雞翼肉多有肉汁
好出名既雞翼專門店
更有特別既口味選擇~如鼠尾草鹹蛋黃雞翼、慢煮冬陰公雞翼
而家推出套餐,自選12隻雞翼,可選3種味道,仲有飲品一款!
而家仲有1人套餐,有雞翼炸蝦丼飯,更加滿足想食飽既朋友!
連包裝盒都係用上可環保再做既紙盒!
大約等15分鐘才有得食,只限外賣,旺角店有少量堂食位
評分8/10
消費$100

觀塘店
旺角店
2022-10-03 158 浏览
《炸雞翼 我中意食🐣》———————————————-#雞翼山 🐥-雞翼山有唔少分店,早排去觀塘裕民坊商場樓下嘅小巴站搭車🚐 等車期間都見到間,好耐無食就忍唔到嗌咗啲嚟食下🥰-🐥 12件雞翼可以任揀三款口味嘅雞翼或者雞鎚🍗 外皮炸到金黃酥脆,雞肉嫩滑🐣 雞翼山嘅雞翼種類不嬲出名多,有成十幾種選擇,每款口味都各有特色,配搭都幾特別 😊-🇰🇷 韓風吉士鹹蛋醬雞翼呢款吉士鹹蛋黃醬好特別,之前都冇食過,估唔到配搭落雞翼都係咁夾嘅,鹹甜鹹甜,味道香濃😙🌸 濃口櫻花蝦蝦醬雞翼蝦醬好濃厚,雞翼亦都炸得好juicy,上面再灑滿櫻花蝦乾,口感好有層次🦐🌊 港式避風塘蒜香雞翼味道鮮香甜辣,口感亦都一流,配上香辣炒料,食完雞翼都唔夠喉,直情想倒晒啲炸蒜落個口度🤣-💖 不要儀態一人餐 有三款選擇,我哋揀咗嗰款有溫泉蛋洋蔥雞翼丼、甜芥辣雞軟骨同唐揚蝦,跟餐仲有埋嘢飲~食落超飽肚,雞軟骨同唐揚蝦炸得幾脆口,雞翼就唔係炸嘅,反而冇咁熱氣,平衡得唔錯👍🏻吉穿埋隻糖心蛋咁樣撈飯食,十分滿足😝
炸雞翼 我中意食🐣》
🌊 港式避風塘蒜香雞翼
💖 不要儀態一人餐
2022-10-01
2022-10-02 23 浏览
朋友邀請我地上佢屋企 諗住求其係樓下商場買啲野食 經過有間雞翼專門店 就決定試一試🤩🤩 主要係做外賣既 堂食得張高枱~ 雞翼有成9款口味 真係眼花撩亂🙈🙈 叫咗個一人餐 可以自選玫瑰雞翼/原味雞翼 我就簡咗玫瑰雞翼 甜甜地有啲似蜜糖雞翼 好好食!! 一人餐仲有個溫泉蛋磨菇飯 個飯都幾大碗嫁 男仔都夠食的~~ 仲有個蝦多士 炸到好脆口 不過有啲邪惡🙈🙈 之後仲叫咗幾份雞翼同朋友share 呢款係避風塘味雞翼 面前啲蒜粒都幾足料 不過略嫌唔多夠辣 辣啲好似好味啲😆😆😆😆 仲叫咗個原味雞翼 同埋南蠻他他雞翼 兩款睇落好似係一樣 不過係配唔同醬 呢個酸酸地既醬應該係魚露 配原味雞翼既 呢個係他他醬 裡面加咗啲青瓜 用黎點炸雞翼食有種好清新既感覺 好似無咁油膩 都幾推介呢款👍🏻👍🏻👍🏻 呢間啲雞翼真係幾有水準全部雞翼都好大隻 炸得黎又唔會乾身仲好juicy 外賣仲會提供一個靚靚袋裝住~~~ 同朋友都一致推介呢間雞翼山呀😋
朋友邀請我地上佢屋企 諗住求其係樓下商場買啲野食
經過有間雞翼專門店 就決定試一試🤩🤩

主要係做外賣既 堂食得張高枱~

雞翼有成9款口味 真係眼花撩亂🙈🙈

叫咗個一人餐 可以自選玫瑰雞翼/原味雞翼
我就簡咗玫瑰雞翼
甜甜地有啲似蜜糖雞翼 好好食!!

一人餐仲有個溫泉蛋磨菇飯 個飯都幾大碗嫁
男仔都夠食的~~

仲有個蝦多士 炸到好脆口 不過有啲邪惡🙈🙈

都幾推介呢款👍🏻👍🏻👍🏻

呢間啲雞翼真係幾有水準
全部雞翼都好大隻
炸得黎又唔會乾身仲好juicy

外賣仲會提供一個靚靚袋裝住~~~
同朋友都一致推介呢間雞翼山呀😋

2022-09-28 22 浏览
雞翼山係我最愛既外賣店之一,今日又買左二人份返屋企慢慢嘆啦😋😋1.一人餐 B餐 $68好抵食!好大碗,又多料!溫泉蛋洋蔥雞翼丼,洋蔥爽甜,飯粒粒分明,仲有三隻雞翼添!甜芥辣雞軟骨,唐揚蝦,都香脆好滋味!仲跟飲品!2.$128/12件雞+飲品,可選三款味道我今次揀左呢三隻味既雞翼都非常入味同好味!😋泰式冬陰酸辣雞翼、港式避風塘蒜香雞翼、港式鹹檸七雞翼都好正!連皮都唔放過,食得好乾淨!😆會再encore!
1.一人餐 B餐 $68
好抵食!好大碗,又多料!
溫泉蛋洋蔥雞翼丼,洋蔥爽甜,飯粒粒分明,仲有三隻雞翼添!
甜芥辣雞軟骨,唐揚蝦,都香脆好滋味!
仲跟飲品!

2.$128/12件雞+飲品,可選三款味道
我今次揀左呢三隻味既雞翼都非常入味同好味!😋
會再encore!
2022-09-28
下午茶
  • 泰式冬陰酸辣雞翼
  • 港式避風塘蒜香雞翼
  • 港式鹹檸七雞翼
2022-09-25 32 浏览
今日放假行過觀塘凱匯樓下,媽咪order咗要買壽司,對面竟然有雞翼山,作為雞翼fans嘅我點可以唔買埋返屋企呢?12件雞翼加飯品($128)揀咗三款唔同口味嘅雞翼,包括黑松露武士、港式鹹檸七、港式避風塘蒜香,雞翼烤到好香,加上款完全唔同嘅調味,好多變化。黑松露武士有滿滿嘅紫菜加上淡淡松露香,回味無窮。鹹檸七雞翼將檸檬嘅香融合七喜嘅甜味,鹹酸甜脆共冶一爐,感覺好清新。原隻雞翼上面平均甘灑上酥脆香口嘅蒜酥,好惹味。不要儀態一人C餐($58)套餐有兩件文青風玫瑰雞翼、鰻魚片天婦羅、明太子無骨雞翼croffle包同食品,其中玫瑰雞翼果然名不虛傳,香脆雞翼淋上淡淡的玫瑰糖漿同花瓣,又靚又好味!口感鬆軟嘅Croffle即係牛角酥加上窩夫,牛油味超香。餡料方面,有香甜菠蘿加上香濃明太子蓉雞翼、生菜、沙律醬,層次好豐富,令人滿足。雖然即叫即整要等一陣,但食物新鮮熱辣又高質,店員手腳快同態度友善,值得一讚!

不要儀態一人C餐

不要儀態一人C餐
2022-09-24 35 浏览
裕民²樓下果層開咗雞翼山,周六晚上叫了他們的外賣由落單到拎得,大約十五分鐘左右,見到店員一直忙住幫我們準備外賣拎果時見到佢哋有個靚靚外賣袋,仲可以之後重用放到好齊整,拎到番去都唔會倒瀉番到聞到食物的香味,瞬即好肚餓,急不及待攤開晒出黎今晚既外賣包兩罐凍野飲要了一個一人餐 B 餐,温泉蛋洋蔥雞翼丼:呢個飯仲配了炸蝦 & 炸雞軟骨,好美味強調呢隻温泉蛋好滑好流心,我鍾意😉有以下三款12隻雞,食下食下有點雞翼放題感覺,食到飽宮崎南蠻他他雞翼原味脆香雞翼港式避風塘蒜香雞翼他他醬甜甜酸酸同香脆炸過的雞翼永遠都是好夾,避風塘炸蒜好有大排檔風味😄今晚外賣咪以為唔係好多,食落飲埋野就好飽,enjoy and feel full tonight😙
裕民²樓下果層開咗雞翼山,周六晚上叫了他們的外賣

拎果時見到佢哋有個靚靚外賣袋,仲可以之後重用

放到好齊整,拎到番去都唔會倒瀉

番到聞到食物的香味,瞬即好肚餓,急不及待攤開晒出黎

今晚既外賣包兩罐凍野飲
飲品

要了一個一人餐 B 餐,温泉蛋洋蔥雞翼丼:
温泉蛋洋蔥雞翼丼

呢個飯仲配了炸蝦 & 炸雞軟骨,好美味

強調呢隻温泉蛋好滑好流心,我鍾意😉

有以下三款12隻雞,食下食下有點雞翼放題感覺,食到飽

宮崎南蠻他他雞翼

港式避風塘蒜香雞翼

宮崎南蠻他他雞翼 & 港式避風塘蒜香雞翼

2022-09-24
15 分钟 (外卖自取)
飲品
宮崎南蠻他他雞翼 & 港式避風塘蒜香雞翼
2022-09-22 27 浏览
我想講,我係雞翼山嘅忠實fans😂,由佢第一日喺黃埔開舖,第一次食佢隻招牌玫瑰雞翼🌹我就已經愛上咗!嗰時得黃埔一間店,所以每次去親黃埔,都一定要入去買嚟食!之後竟然做到開分店!勁開心,又係次次出親旺角都必定要買嚟食😋🌟招牌玫瑰雞翼,雞翼大隻,炸到超級脆,老闆毫不吝嗇地淋玫瑰醬上去,甜得嚟又唔係死甜,玫瑰味出色🌹好食就唔洗講㗎啦!🌟今次試埋黑松露武士雞翼,老闆話佢哋係用真嘅黑松露,同巿面食到嘅黑松露醬好唔同,因為巿面為咗令個黑松露味更突出,其實加咗好多其他嘢,結果黑松露只佔5%,但佢哋係用真材實料嘅黑松露!呢個位係欣賞👍🏻🌟港式鹹檸七雞翼味道都幾似,因為酸酸甜甜,其實幾開胃😂岩曬孕媽媽胃口!🌟特別推介:不要儀態一人餐!疫情底下竟然推出食得飽嘅套餐!😍因為平時食雞翼只係當小食,今次見到真係要試試佢我嗌咗個A餐:1️⃣三件原味/玫瑰味雞翼2️⃣蝦多士3️⃣溫泉蛋蘑菇飯4️⃣飲品未食過蝦多士係咁樣,味道幾好,蝦肉紮實,足料,唔油膩!蘑菇飯啲飯係用珍珠米,成個飯份量好多,個樣都好靚、好吸引、好食😋唔似KFC啲Hea hea飯😂最開心係有包玫瑰雞翼係入面,自己一個人食,又想食招牌,又想食得飽,真係叫呢個一人餐就啱

🌟港式鹹檸七雞翼
味道都幾似,因為酸酸甜甜,其實幾開胃😂岩曬孕媽媽胃口!

🌟特別推介:
不要儀態一人餐!
我嗌咗個A餐:
1️⃣三件原味/玫瑰味雞翼
2️⃣蝦多士
3️⃣溫泉蛋蘑菇飯
4️⃣飲品

最開心係有包玫瑰雞翼係入面,自己一個人食,又想食招牌,又想食得飽,真係叫呢個一人餐就啱啱好👍🏻

個人私心高度推介❤️❤️❤
  • 文青風玫瑰雞翼
聽見觀塘有間專賣雞翼嘅食店,作為雞翼迷嘅我梗係要幫襯啦。店舖位置好易搵。就係裕民坊地下層。只要你沿著扶手電梯,到下一層,然後直行就會見到啦。店舖裝修充滿港式懷舊風味。但只做外賣,不設堂食。放工想歎吓雞翼,買嚟輕食當晚餐,簡單又快捷,都係唔錯選擇👍。而且,仲有A,B,C套餐。鍾意食飯又得。鐘意食天婦羅都有,連舊式小食,蝦多士都有,都算多選擇。我就選左B餐😊。起初,都唔知咩叫唐揚蝦🦐🦐🦐🦐🦐。但估唔到又幾香口。雞軟骨都好味。而且呢個餐,有我最鐘意💗💗💗嘅溫泉蛋🍳,仲有洋蔥,食落有d日本feel。正。👍👍👍👍雞翼方面,總共有9個咁多你選。真係花多眼亂😚。我樣樣都想試,最後買左12隻,3個口味,黑松露雞翼,蝦醬櫻花蝦雞翼,同埋避風堂雞翼。我3個都鐘意食。不過,下次我就會選其他試吓。套餐有罐裝飲品跟埋。為方便大家,仲有自動售賣機,可以自己先下單。總括而言,會再幫襯。🥰🥰🥰

2022-09-17 15 浏览
今日要開一個小型party, 所以買咗12隻雞翼,你可以揀三個唔同嘅口味:🌟韓風吉士鹹蛋醬雞翼 - 呢個味道比較好特別,平時啲鹹蛋黃多數都好漏,但加咗啲吉士之後就唔同咗味道😌🌟濃口櫻花蝦蝦醬雞翼 - 呢個我覺得最好味,啲蝦醬好濃郁,再加埋啲櫻花蝦,每一啖都有好多蝦嘅鹹味🌟港式避風塘蒜香雞翼 - 呢一個係有少少辣嘅,有好多蒜蓉,食落好香口另外再嗌多咗一個一人餐,呢個餐係set C我選咗兩件玫瑰雞翼,仲有幾塊鰻魚片天婦羅,同埋明太子無骨雞翼croffleCroffle 係最近呢幾個月嘅潮流, 食到都覺得好開心😄下次有機會再想試吓其他味🥰

另外再嗌多咗一個一人餐,呢個餐係set C

Croffle 係最近呢幾個月嘅潮流, 食到都覺得好開心😄

下次有機會再想試吓其他味🥰
2022-09-13 27 浏览
某日經開觀塘裕民坊,見到好多有特色嘅小店同餐廳,咁啱打算買外賣返屋企食,就被呢間叫「雞翼山」嘅小店吸引咗。顧名思義,餐廳主要係食雞翼,但亦有飯餐同小食選擇。於是乎叫咗一個一人餐,再加12隻雞翼兩個人share.12隻雞翼選咗三個味道,包括黑松露武士雞翼、港式避風塘蒜香雞翼同埋原味脆香雞翼。啲雞翼整得好正,外皮炸得香脆,肉質鮮嫩,夠哂入味。幾款味道都各有特色,個人特別喜歡蒜香雞翼味,真係好有港式風味。一人餐有三款,我哋揀咗有溫泉蛋洋蔥雞翼飯、甜芥辣雞軟骨、唐掦蝦同飲品。份量好多,雞翼、雞軟骨同蝦都整得好入味,好多元化嘅一個set,六十幾蚊可以話係相當抵食。呢間小店以外賣為主,等候時間短,食物質素唔錯,價錢亦都算抵呀。雞翼嘅口味選擇亦都好多,鍾意食雞翼嘅朋友可以試吓。