2024-09-18
🌶️🌶️ 呢間泰國菜真係好正宗,每次食完都覺得好似去咗泰國旅行咁!✈️🌴☀️我哋今次叫咗:- **炸豬皮**:香脆可口,真係好惹味!😋😋😋- **牛肋條泰式清湯金邊粉+溏心蛋**:湯底濃郁,牛肋條軟腍入味,配埋滑溜嘅金邊粉同埋溏心蛋,真係絕配!🤤🤤🤤- **凍/熱 檸檬草南姜飲**:天氣咁熱,飲返杯冰凍嘅檸檬草南姜飲真係透心涼!❄️❄️❄️ 想暖胃嘅朋友仔就可以試吓熱嘅,一樣咁好飲!- **薄脆蝦餅**:外脆內彈牙,蝦味十足,點埋泰式甜辣醬,真係食唔停口!🍤🍤🍤- **泰北烤雞金麵**:烤雞香噴噴,雞肉嫩滑,配埋香濃嘅金麵,好惹味!🍗🍗🍗- **泰式生蝦**:蝦🦐新鮮爽口,配埋泰式辣醬,酸酸辣辣好開胃!Aroma Thai Food真係間高質泰國菜,價錢又親民,下次要試埋其他菜式先!😋😋😋
我哋今次叫咗:
- **炸豬皮**:香脆可口,真係好惹味!😋😋😋