Outback中環開咗2層高餐廳! Aussie Grill by Outback 係Outback既副線, 裝潢走街頭風路線, 以快餐店形式運作, 有開放式廚房, 可以欣賞到廚師製作美食👨🏼‍🍳! 快餐店有一系列性價比高既美食, 主打招牌漢堡、牛扒、小食、沙律、三文治等等。所有漢堡及主食均可自選配菜, 如炸薯條🍟、手工薯片、烤雜菜或雜菜沙津。🧅脆炸洋蔥條即叫即炸, 口感香脆, 搭配辣根蛋黃醬🥣是日餐湯 - 牛肉羅宋湯餐湯有蕃茄既自然酸甜味🍅, 裡面加入新鮮蔬菜及牛肉粒, 令羅宋湯味道更濃郁, 喝起來好鮮美~🍔敢食脆蝦牛肉芝士漢堡漢堡包夾住脆蝦、漢堡扒、芝士、生菜、蕃茄、醃青瓜, 搭配蒜蓉蛋黃醬。漢堡扒以百分百美國優質牛肉製成🇺🇸, 牛肉味濃!🍔手撕豬肉意大利包選用意大利包炮製, 以每日人手手撕既燒豬肉, 搭配車打芝士、蕃茄、火箭菜。手撕豬肉有燒烤香味, 肉質嫩, 再以黑椒醬及蜜糖黑醋調味, 咬落好juicy, 好惹味😋!

🧅脆炸洋蔥條
即叫即炸, 口感香脆, 搭配辣根蛋黃醬

🥣是日餐湯 - 牛肉羅宋湯

🍔敢食脆蝦牛肉芝士漢堡

🍔手撕豬肉意大利包
2021-03-26
  • 脆炸洋蔥條
  • 敢食脆蝦牛肉芝士漢堡
分店遍及港九新界的Outback Steakhouse可謂無人不曉,但主打漢堡快餐的分支Aussie Grill卻鮮為人知,本來只得葵芳新都會廣場一間分店,最近進駐中環終於成功引人注目。之前其實曾經到訪葵芳分店一嚐醬燒牛肉層層漢堡,而中環新店更再進一步佔地兩層,地下主打外賣而上層則提供座位堂食,環境更加寬敞。Outback最為人熟悉的菜色之一定非炸洋蔥花球莫屬,而這份脆炸洋蔥條 ($42) 其實如出一轍,一如既往外脆內軟,本身調味偏重味道較鹹,蘸上酸酸甜甜的蛋黃醬會更加清爽。煙肉大爆炸芝牛肉漢堡 ($98) 頂層有原隻墨西哥辣椒,牛肉漢堡扒雖不算太厚但仍保留肉汁,除了煎煙肉外特別之處在於加上煙肉洋蔥醬,洋蔥炒至焦糖化味道香甜,與墨西哥辣椒同吃更辛辣刺激,別出新意。敢食脆蝦牛肉芝士漢堡 ($118) 正是兩款中環店限定的漢堡之一,除了牛肉漢堡扒及煎煙肉之外更加上炸蝦,外層裹上辛辣濃稠的奇津(Cajun)醬汁,口感香脆爽彈,配以半溶芝士、蒜蓉蛋黃醬及番茄等,雖然相對之下牛肉漢堡扒淪為配角,但整體層次相當豐富。每款漢堡均附送一款配菜 (單點$32),可以選擇炸薯條、手工薯片、烤雜菜或雜菜沙律
煙肉大爆炸芝牛肉漢堡
手工薯片
每款漢堡均附送一款配菜 (單點$32),可以選擇炸薯條、手工薯片、烤雜菜或雜菜沙律,手工薯片帶皮而且形狀不規則,可見是以原個薯仔切片炸成,較一般薯片厚實之餘薯仔味重,炸得香脆乾爽毫不油膩,本身已經灑上紅椒粉及黑椒粉調味,與帶陣陣煙燻鹹香的蛋黃醬十分匹配。
是日餐湯
是日餐湯 ($22) 同樣只限中環分店供應,味道近似羅宋湯但更加濃稠,酸酸甜甜而當中更有大量雜菜及肉粒。
煙肉大爆炸芝牛肉漢堡
是日餐湯
呢間中環新開嘅burger店 @aussiegrillhk應該好多人都留意到,地理位置一流,門口裝修好具氣派❤️,未開已經好想去試。最近終於去咗,原來除咗burger之外🍔,仲有好多選擇,估唔到仲有牛扒供應🥩。我哋食過覺得除咗漢堡之外連配菜都好好食,真係好值得去試一試🤤。.📍是日餐湯($18)Soup of the Date蘑菇湯有大量打碎左嘅蘑菇🍄,味道微酸,應該冇落忌廉,質感唔會好膩。.📍敢食脆蝦牛肉芝士漢堡($118)Crispy Cajun Shrimp Bacon Cheeseburger 麵包一上枱已經好香牛油味🧈,質感非常鬆軟,食落比想像中輕盈🍔。中間夾咗幾隻炸過嘅大蝦🍤,惹味之餘仲帶微辣🌶,令成個漢堡嘅味道得以昇華✨。漢堡扒唔會好乾,中間仲係粉嫩色。另外夾着咗芝士同煙肉🧀🥓,墊底仲有新鮮生菜🥬、 青瓜🥒、蕃茄🍅同沙律醬,食落酸酸地唔會過膩,非常惹味😚🤟🏻!.📍煙肉大爆炸芝牛肉漢堡($98)Bacon Bomb Burger 🍔呢款漢堡配料雖然冇上一款咁多,但就更加食得出牛肉嘅味道。食落漢堡扒非常柔軟,肉味香濃🐃。加上用咗車打芝士🧀,煙肉🥓同煮過嘅洋蔥🧅味道非常濃郁😍,加上

📍是日餐湯($18)
Soup of the Date

📍敢食脆蝦牛肉芝士漢堡($118)

📍煙肉大爆炸芝牛肉漢堡($98)
Bacon Bomb Burger
🍔呢款漢堡配料雖然冇上一款咁多,但就更加食得出牛肉嘅味道。食落漢堡扒非常柔軟,肉味香濃🐃。加上用咗車打芝士🧀,煙肉🥓同煮過嘅洋蔥🧅味道非常濃郁😍,加上青瓜同沙律醬,同樣好好食,佢特別之處係漢堡上有一條綠色嘅辣椒,真係食得辣先好挑戰🌶😂。

📍炸薯條 / 手工薯片
Fries / Kettle Chips
每款漢堡跟餐配送一款配菜。草根揀咗自家製嘅手工薯片同炸薯條🍟,炸到金黃色💛,望落都覺得好吸引,食落非常有驚喜😍。手工薯片食到有兩層,夠哂厚,炸得夠乾脆👍🏻。熱辣辣嘅薯條好惹味,而且配菜嘅份量真係好多,食完好滿足,完全無得輸❤️。

📍脆炸洋蔥條($42)
Aussie Petals
同一般嘅炸洋蔥好唔同🧅,外皮炸得脆身夠鬆脆🔥,食落非常惹味,仲要唔算好油膩🤤,中間洋蔥仲保持濕潤💧,再點上旁邊嘅沙律醬加紅椒粉就非常滋味!

📍芒果椰子水
Mango Pear Coconut Water
味道似芒果乾🥭,比一般嘅芒果汁甜,冇咩酸味。
📍奇異果椰子水
Kiwi Coconut Water
奇異果汁反而酸酸甜甜咁🥝,味道出其地似小麥草,好有回憶嘅味道!
除咗burger好食之外🍔,連配菜都正,每個漢堡都跟個小食,以佢個質素同份量,呢個價錢價性比真係高👍。
中環中心地段新開咗Aussie Grill by outback,門面好吸睛!有氣勢!好外國風!上到去原來地方好大!有好多座位👍🏻 有唔少特色漢堡同薯片!好吸引呀!上餐速度快👏🏻「敢食」脆蝦牛肉芝士漢堡 $118脆蝦好好食!煙肉同牛肉都高質!芝士好邪惡😎值得一試!煙肉大爆炸芝牛肉漢堡 $98個辣椒仔好得意!食得又唔覺得辣喎,夾埋其他一齊食幾正!增加味道既層次🤤推介!👍🏻一個配自家製薯片、另一個配薯條~薯片好吸引😍見到都想流口水喇🤣脆卜卜🤤大家一定要試下呀👍🏻脆炸洋蔥條 $42Outback 招牌菜之一!不過呢個唔係洋蔥花咁上,轉咗一條條似薯條咁,好食呀!秘製醬汁好正🤤白蘋果汁 $25蘋果味好濃!熱情芒果味康普茶 $45有汽既茶,好特別☺️幾好飲!又消膩👍🏻有好多口味選擇~

上到去原來地方好大!有好多座位👍🏻

有唔少特色漢堡同薯片!好吸引呀!
上餐速度快👏🏻

「敢食」脆蝦牛肉芝士漢堡 $118

脆蝦好好食!煙肉同牛肉都高質!芝士好邪惡😎值得一試!
煙肉大爆炸芝牛肉漢堡 $98

一個配自家製薯片、另一個配薯條~

薯片好吸引😍見到都想流口水喇🤣脆卜卜🤤大家一定要試下呀👍🏻

白蘋果汁 $25
蘋果味好濃!
熱情芒果味康普茶 $45

有汽既茶,好特別☺️幾好飲!又消膩👍🏻
有好多口味選擇~
2021-03-19 1336 浏览
周日如常去美容院,經過樓下大堂被佈置得鮮艷富活力的餐廳 Aussie Outback 吸引了,於是馬上約朋友下午小聚,齊齊來吃個包。餐牌不乏創新有趣的漢堡包選擇,例如中環限定的「敢食脆蝦牛肉芝士漢堡」、「狂野脆洋蔥植物肉漢堡」、「煙肉大爆炸芝牛肉漢堡」等。三人分享了兩款漢堡、主食、小吃及飲品皆唔錯。 敢食脆蝦牛肉芝士漢堡 $118漢堡包身堅廷脹卜,輕輕按下沒有被壓扁,餡料豐厚,與包身成五五比。半溶芝士配合蒜蓉蛋黃醬,足本至滿瀉;牛肉漢堡本身唔乾,據說以百分百美國優質牛肉製造,每一件重五至六安士;再加上脆蝦倍增口感,真是不一樣的風味。所有漢堡及煮食均可自選配菜,炸薯條、手工薯片、烤雜菜或雜菜沙律,當中手工薯片最特色。手工薯片炸至金黃薄脆但不見油,咬落俐落聲亮。 醬燒牛肉層層疊田漢堡 $108與別不同之處在牛肉,如香煎牛腩片而非漢堡扒,份量有四五片,入口鬆軟不韌,燒汁味道,配合半溶芝士及其他黃金組合,非常好的新嘗試,我沒有投訴。 美國和牛切片西冷配烤雜菜 $128Outback 向來以牛扒最馳名,同伴的西冷賣相非常對辦,半生粉嫩 medium rare 是餐廳推薦的理想生熟度,味道唔錯,富

三人分享了兩款漢堡、主食、小吃及飲品皆唔錯。

敢食脆蝦牛肉芝士漢堡 $118

手工薯片

炸至金黃薄脆但不見油,咬落俐落聲亮。

醬燒牛肉層層疊田漢堡 $108

美國和牛切片西冷配烤雜菜 $128

美國和牛切片西冷配烤雜菜

美國和牛切片西冷配烤雜菜

Outback 向來以牛扒最馳名,同伴的西冷賣相非常對辦,半生粉嫩 medium rare 是餐廳推薦的理想生熟度,味道唔錯,富嚼勁,雖然對我來講有少少韌,仍是性價比高之選。題外話,美國有和牛的嗎?平日見怪 USDA!

脆炸洋蔥條

炸得通透,厚切大條,吃到新鮮洋蔥本身的菜汁,酥脆中爽口爆汁,果然是 Outback 的招牌;配備的黃色醬汁幼滑合拍。

康普茶 $42

康普茶

大家皆看中這款茶,因為比較特別,微甜富果香,可以一試。

雖然半自助、快餐式,免費供應自取水及汽水;佈置特別,環境舒適幾好坐,大家竟然逗留了兩個鐘才依依不捨離去,難怪,大家現在又真是難得相聚!

2021-03-14
脆炸洋蔥條
這兒是半自助形式的餐廳,要自己去counter買食物,之後有人會送食物去你面前,這裡地方寬躺又樓底高,但沒有訂枱服務,喜歡坐邊度就坐邊度,悉隨尊便,好配合今晚星期五晚那種relax 的心情!敢食脆蝦牛肉芝士漢堡($118)原來這是中環限定的漢堡,蝦炸得好香又脆,最鐘意係味道帶點微辣,這實在有助提升整體嘅味道!醬燒牛肉層層疊漢堡($108)不同於平時的一大塊厚身的牛肉漢堡,而是將牛肉切成薄片,一層一層疊上去,口感更豐富。手工薯片薄薄的脆薯片,魔鬼的食物,食到停唔到口!洋蔥圈這兒也有Outback出名的洋蔥圈食,味道保持到一貫的水準。發酵茶($45)從未飲過發酵茶,好奇心驅使下買來試吓,味道不俗,而且也較為健康!
敢食脆蝦牛肉芝士漢堡($118)
醬燒牛肉層層疊漢堡($108)
手工薯片
薄薄的脆薯片,魔鬼的食物,食到停唔到口!

洋蔥圈
發酵茶($45)
2021-03-12
  • 手工薯片
  • 敢食脆蝦牛肉芝士漢堡
2021-03-16 144 浏览
今天到中環工作, 以前是戲院的娛樂行, 現今已經大變身。 12點45分試試看看outback的副線AG 在這裏新開, 有沒有位坐先, 竟然仲有少量座位未有人坐, 咁就快快手手買嘢食先點了一個 Bacon Bomb burger, 放在burger的餐牌第一行, 應該係最代表性嘅。 配有小食或沙律, 揀選咗沙律配黑醋汁, 加多個熱咖啡。 付款後隨即在鄰近的咖啡機等候, 熱咖啡即刻炮製, 兩至三分鐘便有得取貨。搵到位後隨即放上電子感應位置, 一分鐘之內漢堡包都有專人送到, 比想像中快好多, 可惜沙律畀錯咗汁, 都唔緊要, 因為都好好味, 啲沙律菜夠新鮮。 個包就普通咗啲, 內有兩片bacon及很多的bacon碎。 杯咖啡就好得, 雖然食完個包,飲的時候已經不會太熱, 但見到咖啡泡分解後, 有一層咖啡油在面, 酸道適中, 咖啡豆烤味濃郁, 香味充足!下次要試層層疊烤牛肉包, 因為見到隔離枱好似好好味!

下次要試層層疊烤牛肉包, 因為見到隔離枱好似好好味!
2021-03-16
2021-03-15 162 浏览
大清早已到中午辦事,忙碌過來午餐時間已過,肚餓在附近找食的,見到有這間新開的漢堡包店,就上去看看,原來是 Outback 的新店,這樣倒不如吃牛扒。點了美國和牛切片西冷配烤雜菜,$128唔貴,份量正常,煎得好,好似粉紅顏色,半生無血水,咬落有牛肉口感,不失美國牛肉的特色,跟上的燒汁味道都唔錯。烤雜菜幫我有營飲食,沒有烤過火,唔太乾,多款瓜菜配合非常好。亦吃了洋蔥圈,正式名字是洋蔥條更加適合,每條比一般粗,口感更好,脆卜卜中有汁。Aussie Outback 澳洲風格?地方唔細,佈置主色多彩,位於大堂感覺開場。

2021-03-15 121 浏览
位於中環黃金地段的Aussie Grill By Outback 佔地4千幾尺,地方寬敞舒服。餐廳主打🍔漢堡飽快餐。今次就試左中環限定的「脆蝦牛肉芝士漢堡包」 ,漢堡扒用美國USDA認證的特選級牛肉,加上炸蝦和其他蔬菜,清新非常。而且又不失健康!另外「醬燒牛肉層層疊漢堡」滿滿都是肉,醬燒的汁有少少燒烤醬的味道,絕對啱哂食肉獸啊!想講脆炸洋蔥先係主角!炸粉香辣惹味,咬落去拍得住ASMR的片咁,仲要係即炸熱辣辣令人不失望,必叫!好邪惡!脆炸薯片都好特別,放幾耐都不影響口感!很好吃!

脆炸薯片都好特別,放幾耐都不影響口感!很好吃!
位於中環娛樂行嘅Aussie Grill, 位置超方便, 就係置地廣場對面。 未食已經比佢嘅門口吸引, 今次已經係第三次喺度叫外賣, 我特別鍾意佢哋嘅經典美國牛肉芝士漢堡、 招牌洋蔥條和手工薯片。 漢堡份量十足, 牛肉Juicy;洋蔥圈新鮮美味; 手工薯片我十分推介, 厚切新鮮, 配埋個薯片醬汁, 超正。另外要讚員工服務嘅態度, 有效率和有禮貌。 外賣包裝也十分美觀,like!
招牌芝士美國牛肉漢堡
招牌芝士美國牛肉漢堡
手工薯片
Aussie Grill by Outback的旗艦店在中環開業了數星期,終於有時間去看看了!一踏進去便是樓下的咖啡店,旁邊有賣三文治等輕食,方便上班一族快速地買點喝的吃的。「敢食」脆蝦牛肉芝士漢堡 $118跟餐配了手工薯片,份量驚人,還好另一份小吃配了沙律,女生一般還是分享著吃比較好!漢堡層次分明,脆蝦香脆又爽口,美國USDA特選級牛肉juicy,自家食譜的漢堡餐包富牛油蛋香,配上煙肉、芝士丶醃青瓜及蒜蓉蛋黃醬,真的很好吃。不愧為旗艦店的新推介呢!醬燒牛肉層層疊漢堡 $108層層疊漢堡名字夠吸引,牛肉同樣的juicy,而醬燒牛肉有數片,夠厚身,牛肉愛好者真的可以選這個呢!小吃點了雜菜沙律,醬汁是分開放的,比較健康,沒那麼深罪惡感呢!脆炸洋蔥條 $42脆炸洋蔥條份量同樣十足,炸得香脆又惹味,蘸上醬汁惹味又好吃!飲品方面選擇除了汽水或啤酒,還有比較健康的果汁或功夫茶,都好喝,又解渴,很配吃漢堡呢!整體價錢不貴,性價比高,環境夠大服務又好,真不錯啊!

「敢食」脆蝦牛肉芝士漢堡 $118

醬燒牛肉層層疊漢堡 $108

雜菜沙律

雜菜沙律
2021-03-07 902 浏览
周五晚上,吃點放肆的慰勞一下辛苦工作的自己。Outback Steakhouse旗下的副線,主打「快速慢食」,提供多款性價比高的美食。餐牌選擇也不少,有招牌漢堡、牛扒、小食、輕食例如早餐、沙律、三文治、甜品等等都有提供。 而且新開沒多久的中環旗艦店實在太大,空間感十足,用餐非常舒適。和朋友點了兩款不同的漢堡試試看,一款是中環店限定的「敢食脆蝦牛肉芝士漢堡」。 這個漢堡材料很豐富,拿上手很墜手,份量十足!有脆蝦、美國牛肉漢堡扒、煙肉、芝士、醃青瓜等等配搭蒜蓉蛋黃醬,一口咬很滿足,味道很多層次。 另一款是醬燒牛肉層層疊漢堡。 這款漢堡則是餐廳signature之一,有牛肉漢堡和牛腩作配料,還有車打芝士、墨西哥辣椒、蛋黃醬和BBQ sauce。 個人非常喜歡這個漢堡。牛肉漢堡很juicy而且重牛味,牛腩又軟又嫩,BBQ sauce也十分惹味!每份漢堡都可以選擇一款配菜,必點手工薯片!薯片夠薄脆,有令人吃不停的魔力,如果想健康點還可以點烤雜菜,味道也不俗。另外平時Outback才吃到的招牌炸洋蔥花,這裏也可以吃得到!不過就是變奏版「脆炸洋蔥條」,但依然香脆好吃。吃漢堡少不免了要喝點soft d
周五晚上,吃點放肆的慰勞一下辛苦工作的自己。

這個漢堡材料很豐富,拿上手很墜手,份量十足!

另一款是醬燒牛肉層層疊漢堡。

每份漢堡都可以選擇一款配菜,必點手工薯片!

不過就是變奏版「脆炸洋蔥條」,但依然香脆好吃。

吃漢堡少不免了要喝點soft drinks,但如果想健康一點這裏有康普茶這個選擇。
發酵茶飲比汽水健康得多,而且味道很好,清爽的口感絕對不輸汽水!
戲院終於開番!即刻上網買飛,買咗飛之後,先再睇吓附近有咩餐廳。知道Outback開咗間專賣burger 的快餐店,所以諗都唔諗,即刻就响度食埋burger先上去睇戲。Outback 係澳洲品牌,進駐香港10多年以來,都以扒房餐廳為主,近兩年開設漢堡包專門店,專攻漢堡及轉戰快餐行列,暫時全港得兩間Aussie grill by Outback 。以往都不時有食Outback餐廳,但係幫襯Outback 的 burger 店,都係首次。入店內,餐廳設計,顏色,擺設,各樣都是快餐店的模式,比較有活力及清新的感覺,跟他的餐廳裝修風格完全不同風格。令到Aussie Grill by Outback 的形象清晰,定位明確,快餐就是快餐。但有點可惜的是,因為某個原因,今餐茹素,所以我只能選擇Impossible burger , 我加咗$15加了芝士,因為想放縱一下自己。味道呢,就是跟一般Impossible burger 一樣囉😂😂。友人亦因為個人理由正值茹素,她選擇了Impossible meat 的意大利包。她說好味喎!另一個朋友,她點了bacon burger, 這漢堡包的亮點就是在漢堡包

另一個朋友,她點了bacon burger, 這漢堡包的亮點就是在漢堡包上的一隻大辣椒。此辣椒不算太辣,只能說它是微辣,我把整隻吃下!不是浪費呀,可以吃的!不要以為純粹裝飾或只作影相之用。而bacon burger 的味道,亦都算是好味的。

其實今次想寫的,是每一個包會配一個side dish 小食。有焗蔬菜,薯條,手工薯片,及沙律揀。我們選擇了薯條,手工薯片,及沙律,另外再加錢點了洋蔥條。我們覺得side dish 小食,比burgers更精彩,更邪惡
尤其炸洋蔥條!每set 份量都頗多,我哋好努力都食唔哂!份量都應該足夠滿足男仕都需求。

三個餐,三杯汽水,一共$425, 即每人$140。

唔理卡路里,Burger +薯片+薯條+汽水+睇戲 = 開心、過癮、滿足的一晚。

Impossible  meat  burger
煙肉burger配薯條
Impossible  meat  sandwich 配手工薯片
煙肉burger配薯條
2021-03-05 270 浏览
🐻.想吃嗎❔送上這個全新⏩敢食脆蝦牛肉芝士漢堡🍔🍤@aussiegrillhkAussie Grill by Outback™香港旗艦店🎡正式登陸中環黃金地段啦✌...我手上的招牌漢堡⏩「敢食脆蝦牛肉芝士漢堡🌟」加入芝士丶醃青瓜及蒜蓉蛋黃醬的風味🔥大膽創新的選擇🖐 值得一試💕配菜選擇「炸薯條」丶「手工薯片」丶「烤雜菜」或「雜菜沙津」🌯我推薦★手工薯片★比普通薯條更特別🍟一點也不膩 且香脆可口🤓...還有記住必點「脆炸洋蔥條」啊💋由以Outback Steakhouse®遠近馳名的「特製洋蔥花球」變奏而成的🦄好大份又足料🙏而且超級惹味 我相信你一定會喜歡的♡...#AussieGrillByOutback #AussieGrillHK #AussieGrillCentral #NewOpening #BornToBeBold #Bold #食就係敢 #敢至係食漢堡......
🐻
想吃嗎❔
送上這個全新⏩
敢食脆蝦牛肉芝士漢堡🍔🍤
@aussiegrillhk
正式登陸中環黃金地段啦✌

我手上的招牌漢堡⏩
「敢食脆蝦牛肉芝士漢堡🌟」
加入芝士丶醃青瓜及蒜蓉蛋黃醬的風味🔥

#AussieGrillCentral
#NewOpening #BornToBeBold
#Bold #食就係敢 #敢至係食漢堡
2021-03-03 204 浏览
講起Outback,應該大家都係會諗起佢個黑糖包🥖同炸洋蔥🧅.呢間Aussie Grill by Outback一樣有炸洋蔥條食,好正好香口,洋蔥好甜呀,忍唔住係咁食😋.呢間Aussie Grill主打係食chips 🍟and burger🍔,食物份量鬼佬size,份量勁多,叫左個敢食脆蝦牛肉芝士漢堡,隻蝦🍤炸過,辣辣地🌶,幾過癮.另外醬燒牛肉層層疊漢堡,除咗有牛肉漢堡之外,仲有一片片嘅醬燒牛肉🥓,一樣係微辣,平時burger都比較少有辣嘅🌶,呢度嘅burger啱晒各位嗜辣之徒🤗.Burger 嘅side份量好大炸薯條🍟on top 有melted cheese🧀,正呀,仲試左個手工薯片,佢係一啲比較厚身啲嘅薯片,好脆,第一次食burger係會配薯片,幾得意😎