2017-06-06
餐廳麻雀雖小,五臟俱全,有一種清新既少女風味。我叫左個B餐,係有濃湯同甜品食,餐廳都有提供熱茶。個杯都係特製杯,印左餐廳既logo .餐湯係煙肉忌廉蔬菜湯。濃湯既材料好豐富,除左有煙肉外,仲有好多種蔬菜,蔬菜都切到細細粒粒,方便入口,蔬菜吸收左忌廉湯既味道,加埋煙肉既香味同蔬菜爽口既感覺,整體都幾好食。主角黎啦!係我最愛既煙三文魚配忌廉芝士bagel ,自從係美國食過後就好掛住bagel 啦。Bagel 口感煙韌,軟中帶硬,同係美國食既bagel 一樣,好好食。煙三文魚同忌廉芝士依個經典組合好正,忌廉芝士香滑,帶著柔和既奶味同咸味,煙三文魚就好香好好食。bagel 入面仲有番茄同生菜,中和左忌廉芝士既膩度,增加左清新既感覺。個餐仲有埋甜品食!係朱古力蛋糕,蛋糕甜度剛好,唔會好膩、口感鬆軟,夠濕潤。
餐廳麻雀雖小,五臟俱全,有一種清新既少女風味。
我叫左個B餐,係有濃湯同甜品食,餐廳都有提供熱茶。
個杯都係特製杯,印左餐廳既logo .
餐湯係煙肉忌廉蔬菜湯。