2018-07-11
呢間餐廳嘅漢堡包好食係人都知 今日除咗食佢嘅漢堡之外仲點咗好多唔同嘢食晚飯時間座無虛席 眼見個個都食得津津有味 環境昏暗有情調 牆上亦有掛著一些黑膠碟 餐桌復古嘅圖案 猶如置身喺80年代鵝肝牛肉漢堡鵝肝同牛肉係我嘅至愛 大大個漢堡餡料非常豐富 肥美嘅鵝肝 配上爆汁嘅牛肉漢堡 仲有香濃嘅芝士 根本冇人會抗拒得到 實在太好味啦作為芝士控嘅我 點都要叫番個芝士醬薯條食下熱辣辣嘅薯條配上芝士醬 成件事實在太邪惡啦 薯條 夠咸夠熱 不錯白酒煮青口白酒嘅酒精已經揮發 個汁非常鮮甜 青口新鮮 出乎意料 洋蔥勁好食蒜蓉辣椒橄欖油浸虎蝦懶人必點 蝦殼已經除去啖啖肉 啱曬我呢啲最怕剝殼嘅人 而且蒜蓉辣椒味道突出 非常惹味在這裏和朋友吃著談着 又度過了一個歡樂嘅晚上最好三五知己來光顧食物份量較多 最好分享一齊吃 亦可點多一些不同的食物
鵝肝牛肉漢堡
作為芝士控嘅我 點都要叫番個芝士醬薯條食下