想不到事隔一年再路經此地,本來打算坐下吃完就收工。怎料老突然急召,結果急腳轉外賣。左揀右揀還是覺得至尊漢堡最好,雙層芝士漢堡配炒洋蔥絲、蘑菇絲、煎蛋、煙肉、蕃茄及西生菜,L選了套餐配汽水及田園沙律健康一些。L 喜歡這個漢堡的原因主要是抵食夾大件,份量多,配料亦多。晚餐吃就最合適不過。飽面及底都很香脆,那種即制烘焙還是堂食最好。兩塊漢堡扒超厚而且肉味濃,加上煎蛋及煙肉,食肉獸最愛。所以 L 都選了一客沙律平衡一下,新鮮清甜的蔬菜沙律去除漢堡包的油膩感。

飽面及底都很香脆,那種即制烘焙還是堂食最好。

兩塊漢堡扒超厚而且肉味濃,加上煎蛋及煙肉,食肉獸最愛。

2020-05-11
  • 至尊漢堡套餐
2020-05-19 42 浏览
自己一路都鍾意去唔同嘅手打漢堡店搵嘢食,今日就搵到去大角咀,知道呢度有間漢堡包店,非常出名, OpenRice都有推介。....佢有好多款唔同嘅漢堡包揀,餐廳亦都非常注重衛生,提供了許多消毒設備,供顧客使用。..係咁多款漢堡包裏邊,我就揀咗至尊漢堡。....呢個至尊漢堡非常非常有厚度,一個漢堡包,等於其他餐廳嘅三個漢堡包。....我就非常鍾意佢嘅牛肉,因為非常有牛味,而且都有好多肉汁。再配埋啲芝士,一齊食,就真係好好食。漢堡牛肉嘅肉汁,完全比麵包吸收晒。我另外特別鍾意佢嘅薯條,新鮮製作,非常好食。

係咁多款漢堡包裏邊,我就揀咗至尊漢堡。

2020-05-07
  • 至尊漢堡
2020-05-16 43 浏览
好一陣子沒來大角咀了,好多店舖都換了新面貌,是日又來到burgerman食漢堡,記得第一次接觸此店已是5年前,之後也斷斷續續吃了好多次,價錢也沒加太多,算是良心價位呢。小店主要做外賣,要在店內食記得要做好防疫措施。落完order就乖乖等食,如果不忙店員是會送餐的,太多order時就自己上前拎啦。點了丹麥藍芝士漢堡配有皮薯條,再加玉泉+C汽水。漢堡大大個香噴噴,好吸引啦。漢堡扒香口多汁,厚厚的口感十足,還有酸洋蔥蕃茄生菜等去膩,當然是少不了主角藍芝士,獨特的味道實在令人回味呢。有皮薯條粗身重薯味,伴上枱上提供的辣味千島醬特別好味。汽水夠凍,正好為炎熱的夏天降降溫。食物水準依舊,喜歡吃漢堡的就多來喲~
小店主要做外賣,要在店內食記得要做好防疫措施。
點了丹麥藍芝士漢堡配有皮薯條,再加玉泉+C汽水。
漢堡大大個香噴噴,好吸引啦。
有皮薯條粗身重薯味,伴上枱上提供的辣味千島醬特別好味。
汽水夠凍,正好為炎熱的夏天降降溫。

食物水準依舊,喜歡吃漢堡的就多來喲~
2020-05-13
等候时间
10 分钟 (堂食)
My Burger Moment💛 Juicy Burger...man again🍔💫..自從上次吃過深水埗既Burgerman🍔 對佢地既漢堡有總念念不忘。今日去左黎奧運有野搞,就想起 原來呢邊都有間Burger...man架‼️ 款款都看似吸引。teatime 時間。。無所時時 就來個一個人既漢堡時刻吧。-ll $78採用100% 全天然美國🇺🇸 安格斯牛肉及澳洲和牛,用原塊牛排切出牛肉🐮 製成漢堡扒,肉味香濃得黎 又夠晒Juicy💦。全手工製作🍔 入口即溶‼️-香煎草飼 (120days) 和牛漢堡🍔 配炸洋蔥絲,加上滋味日式焙燒芝士麻醬、意大利🇮🇹 寶伐朗芝士🧀,味道更加提升呢。Grass fed (120days) Waygu Patty with Provolone Cheese, fried onions, Japanese bean sprouts and sesame sauce.-ll +$20同樣地可轉套餐:有皮薯條🍟/薯格/田園沙律🥗 &汽水🥤,今次想健康點 就配沙律吧。天氣炎熱,食落好清爽無負擔,不錯吃。..大啖大啖吃漢堡🍔,Um...呢個下午茶邪惡得黎又滿足。

款款都看似吸引。

l[和牛漢堡 Waygu Burger]l $78

l[漢堡套餐 Combo Set]l +$20
同樣地可轉套餐:

大啖大啖吃漢堡🍔,Um...呢個下午茶邪惡得黎又滿足。最後又是給我吃光光👻,吃貨之名 並不是浪得虛名。。哈哈
2020-05-13 33 浏览
路過大角咀埃華街,見一間門面熟口熟面,食漢堡的小店,想起原來之前去過佢哋深水埗舖,食過佢哋出品的黑松露和牛漢堡,個嗰漢堡的味道,真係非常回味,於是決定今日食個漢堡餐先回家。這店面積較深水埗大,坐位較多,餐廳不停播放歌曲,係呢度食嘢,真係可以放鬆心情呢度有十幾款漢堡,連素食漢堡都有,轉餐只需加$20,就有沙律/薯條,連飲品。叫咗個日本神戶牛漢堡+沙律頭盤,沙律,菜新鮮,加上沙律醬,係最好的開胃前菜日本神戶牛漢堡漢堡很大,飽烘得好脆口,咬有和牛的部份,和牛充滿肉汁,牛肉味豐富,而在芝士、蛋、洋蔥絲及日式芝麻醬陪伴下,整個漢堡很清爽細膩,層次豐富,吃完後真係非常非常滿足

叫咗個日本神戶牛漢堡+沙律

頭盤,沙律,菜新鮮,加上沙律醬,係最好的開胃前菜

日本神戶牛漢堡

2020-05-13 24 浏览
平時好少出大角咀嗰頭😝今日同朋友一齊去嗰度覓食!之前喺網上見到推介呢間黃店💛,就即管去試吓佢哋個漢堡係唔係真係咁好味🤤🤤🤤同朋友去到嗰陣已經係晏晝兩點,可能已經過咗午飯時間嘅關係,餐廳細細間都幾舒服,場上仲貼左好多美式嘅牆紙,好有格調🥳 🇺🇸 原來佢哋嘅lunch set 包飲品同沙律,平過就咁嗌😯😯我哋叫咗一個至尊漢堡、水牛城雞肉漢堡同bbq雞翼,上菜嘅時候,我同朋友對於沙律嘅份量都好驚訝,因為佢哋嘅沙律菜真係好足料,仲落咗好多蜜糖芥茉醬,好好食😋至尊漢堡 $88出乎意料地,呢個漢堡同相中嘅一模一樣🤤🤤 兩塊牛肉漢堡扒有成2cm 咁厚,仲有好多肉汁,中間嘅蘑菇同洋蔥食得出係事先grill過,再加埋番茄同生菜食落好清新🌱水牛城雞肉漢堡$60 (+$8 菠蘿)朋友話佢第一次食blue cheese 都覺得好好味,雖然雞肉係有啲辣,加埋菠蘿就啱啱好,就咁見到有兩大塊雞肉,呢個價錢來講好抵🤩👍🏻BBQ 雞翼 $38/5每一隻雞翼都係新鮮炸好,上邊有一大層BBQ醬,食落都幾香,不過我哋兩個個餐都好大個份量😂差啲食唔晒整體來講,佢哋嘅漢堡質素好高,性價比都唔錯,會再去幫襯😋

至尊漢堡 $88

水牛城雞肉漢堡$60 (+$8 菠蘿)

BBQ 雞翼 $38/5

整體來講,佢哋嘅漢堡質素好高,性價比都唔錯,會再去幫襯😋
2020-05-13 76 浏览
大角咀餐廳美食,朋友想食個快靚正嘅晚餐,我提議不如試吓哩間漢堡。雖然舖面唔大,但出品絕對係有水準。牛油果軟殻蟹漢堡我加咗$20,有薯格同汽水。薯格份量都幾多,我同朋友share,而且薯格都係一整塊,唔係又散又碎果d,炸到熱辣香脆,好味😋登凳~一整隻較殼蟹呀!😝配合蜜糖芥末醬,啱好係我的菜呀😭😭一大啖咬落去,蟹同牛油果嘅味都幾夾,有海鮮嘅鮮味,加埋d醬吊味,整體係好食又清新👍🏻👍🏻值得試黑松露和牛漢堡哩個我就冇試啦,朋友話都幾好味,牛味濃郁店內嘅防疫措施都唔錯,有搓手液同手套,食完手都係好乾淨👍🏻
牛油果軟殻蟹漢堡
牛油果軟殻漢堡
登凳~一整隻較殼蟹呀!😝配合蜜糖芥末醬,啱好係我的菜呀😭😭
黑松露和牛漢堡
特級黑松露和牛漢堡
哩個我就冇試啦,朋友話都幾好味,牛味濃郁
店內嘅防疫措施都唔錯,有搓手液同手套,食完手都係好乾淨👍🏻
2020-05-12
2020-05-09 39 浏览
好耐無食過burger了!今日係大角咀做完嘢,無意中行經burgerman,見到有好多款burger,就入咗去試試!日本飛驒牛漢堡 $103 Waaa飛驒牛漢堡真係不得了!勁Juicy!下層有一塊煎蛋,磨菇,仲有少少菜,配日式芝麻醬!非常好食😋😋😋但留意漢堡size比較細,可能男仔食會唔夠飽!女仔食嘅話,呢個size啱啱好!加配有皮薯條 $20有皮薯條亦無平時食開某間連鎖店嘅咁咸!讚!同埋份量好多👍🏻遲下再嚟試埋其他burger!

日本飛驒牛漢堡 $103

加配有皮薯條 $20
有皮薯條亦無平時食開某間連鎖店嘅咁咸!讚!
同埋份量好多👍🏻

遲下再嚟試埋其他burger!
2020-05-02
  • 飛驒牛漢堡
2020-05-09 35 浏览
五一都留左係屋企,今日都係要出去食個lunch!今日經過大角咀,原來burgerman呢度都有分店,馬上入黎試下!呢度漢堡種類好多,都揀左一陣。落左右單可以坐底等佢送餐,店內位置唔多,都分隔得教開,而且紙巾、消毒用品都齊,有做足功夫👍🏻十分鐘左右,我點既至尊漢堡套餐就到,我配左沙律同coke zero!沙律份量唔多,怕唔飽既人點薯條會好d。另外漢堡超多層,有成罐可樂咁高我拎左其中一塊扒出黎成個食,大大啖咬落塊超正!最好食係佢漢堡扒試既蘑菇醬,夠香夠濃,係個扒煎老左少少,有部分位置較乾。88蚊既套餐值得推介!

呢度漢堡種類好多,都揀左一陣。

我拎左其中一塊扒出黎成個食,大大啖咬落塊超正!

88蚊既套餐值得推介!
  • 至尊漢堡
2020-05-08 22 浏览
間唔中就想食個burger同薯條放縱一下,今日經過大角咀知道有間出名食特色漢堡包🍔 舖頭細細有街頭味道嘅裝修,好有美式漢堡店風味。和牛漢堡 $78漢堡包皮焗到好脆,和牛又香又Juicy,仲有芝士、醬汁同蕃茄,成個組合非常之夾。加$20有薯條同汽水,薯條炸得好香脆可口,佢仲有啲特色醬汁可以比大家選擇。兩個人share一份薯條都好足夠。鵝肝和牛漢堡 $138和牛漢堡已經好好食,加埋鵝肝真係無得輸🤤🤤肝鵝入口即溶,成個漢堡味道更香,食完真係好飽,大滿足!

和牛漢堡 $78

鵝肝和牛漢堡 $138
  • 鵝肝漢堡
2020-05-07 31 浏览
呢間漢堡包店一直想試,最近終於試到甫踏入門口,已經感覺好有外國feel室內裝潢設計有外國style雖然舖仔細細,都有好chill嘅感覺burger有十零款口味,即叫即製,需要等一陣抗疫期間都有擺放消毒用品,而且有膠手套提供唔使洗手都可以好衛生咁食burger特級黑松露和牛漢堡 以秘製黑松露醬+120日香煎草飼和牛漢堡仲有半生熟煎蛋+日式焙燒芝麻醬+意大利provolone cheese感覺極邪惡!黑松露+和牛令人垂涎,上枱好香和牛味漢堡包表皮微微焦香,入口輕脆但包內好柔軟,麵包鬆軟,有黑白芝麻點綴漢堡包脹卜卜,入口有啖啖芝麻香和牛好軟嫩,幾厚,事前香煎過入口充滿油脂香,好多肉汁夠晒juicy,極香和牛味意大利provolone芝士味都好香黑松露醬+日式焙燒芝麻醬係點睛之筆,令和牛香味昇華仲有半生熟煎蛋+洋蔥絲+翡翠豆苗,好特別特大燒大菇漢堡 Home Office得太耐變肥咗食Burger揀一個無咁肥膩嘅香蒜燒大菇+車打芝士+秘製洋蔥絲+蘑菇絲成大舊啡菇+夾層有炒香嘅洋蔥絲+磨菇粒,睇落幾健康水牛城雞中翼 Buffalo不嬲惹味,好多水牛城汁,醬汁好有黏稠感雞翼醃得好入味,水牛城汁偏辣
呢間漢堡包店一直想試,最近終於試到
甫踏入門口,已經感覺好有外國feel
室內裝潢設計有外國style
雖然舖仔細細,都有好chill嘅感覺
burger有十零款口味,即叫即製,需要等一陣
抗疫期間都有擺放消毒用品,而且有膠手套提供
唔使洗手都可以好衛生咁食burger

以秘製黑松露醬+120日香煎草飼和牛漢堡
感覺極邪惡!
黑松露+和牛令人垂涎,上枱好香和牛味
漢堡包表皮微微焦香,入口輕脆
但包內好柔軟,麵包鬆軟,有黑白芝麻點綴
漢堡包脹卜卜,入口有啖啖芝麻香

和牛好軟嫩,幾厚,事前香煎過
入口充滿油脂香,好多肉汁夠晒juicy,極香和牛味
意大利provolone芝士味都好香
黑松露醬+日式焙燒芝麻醬係點睛之筆,令和牛香味昇華
仲有半生熟煎蛋+洋蔥絲+翡翠豆苗,好特別

特大燒大菇漢堡
Home Office得太耐變肥咗
食Burger揀一個無咁肥膩嘅
香蒜燒大菇+車打芝士+秘製洋蔥絲+蘑菇絲
成大舊啡菇+夾層有炒香嘅洋蔥絲+磨菇粒,睇落幾健康

水牛城雞中翼
Buffalo不嬲惹味,好多水牛城汁,醬汁好有黏稠感
雞翼醃得好入味,水牛城汁偏辣
因為向來係辣椒製醬汁,唔食辣就要諗諗
雞翼勁香口,酸辣味想食完一隻又一隻

+$20可以變套餐,有多件小食+罐裝汽水
揀咗有皮薯條,連皮薯條嚟,炸得香脆
薯條入面係綿密薯仔,唔會太油同幾乾身
份量十足,兩個人食都夠
熱辣辣食最好,配茄汁或辣醬都OK
  • 特級黑松露和牛漢堡
  • 水牛城雞中翼
2020-05-07 81 浏览
小店唔大 多數吧台位 係收銀落單後 店員會送餐我地叫左特色燒大菇漢堡$58🍄🍔大菇好juicy🤩 雖然成個包都係素但一d都唔寡 好好食😋 .和牛漢堡$78🐂🥩🍔牛味雖然唔係好出 但令我驚喜既係肉質好juicy 平時食好多牛肉漢堡都比夠乾同鞋 但呢個無呢個感覺😋 佢用sprouts而唔係用生菜 好特別亦好夾 漢堡包鬆軟唔硬👍🏻 好食😋.加$20配薯格同汽水🍟🥤$20好大份 兩個人分岩岩好😋有茄汁同自製辣汁配薯格 個人至愛茄汁😋水牛城雞翼(5pcs)$38🍗辣辣地幾惹味😋唔食得辣既人食會辛苦少少🤣但加配汽水就好爽🥤.呢間小店令我好驚喜 價錢幾平又好食 有機會會再黎食😋
小店唔大 多數吧台位

2020-05-05
水牛城雞翼
  • 特色燒大菇漢堡
2020-05-07 48 浏览
平時都係鍾意食牛肉漢堡多啲,今次睇menu嘅時候竟然心血來潮想食魚柳包😂🤣.呢類主打漢堡包嘅小店,即叫即製是必須的🙆🏻‍♀️魚柳包嘅魚柳唔算厚亦唔算超大塊,但都同個麵包差唔多大,所以食落都啖啖都食到魚柳。最值得一讚係炸魚柳外層炸漿唔厚。如果魚柳包嘅他他醬可以更多就更正啦,鍾意食醬嘅人絕對可以叫多醬🤣.呢到地方雖然唔大,但都有十幾個位可供堂食。有茄汁同千島醬(?)喺枱面俾你自己任落☺️另外都有紙巾同埋手套俾食客拎~

呢類主打漢堡包嘅小店,即叫即製是必須的🙆🏻‍♀️

最值得一讚係炸魚柳外層炸漿唔厚。
漁夫之堡

呢到地方雖然唔大,但都有十幾個位可供堂食。

有茄汁同千島醬(?)喺枱面俾你自己任落☺️
另外都有紙巾同埋手套俾食客拎~
漁夫之堡
2020-05-06 129 浏览
今日超餓底,所以決定去食漢堡包!但又唔想食連鎖店嘅漢堡包,唯有行遠少少去大角咀嘅Burgerman 開餐啦!🍔🍟🥤 我叫咗重量級嘅至尊漢堡(HK$88), 呢個漢堡包有成兩塊牛肉,兩塊芝士,仲有煙肉、蛋、蘑菇絲同洋蔥絲等所組成的!非常之邪惡!呢個份量的確真常之適合餓底及食肉獸嘅人!加多HK$20可以配埋薯格/薯條/沙律及汽水!份量比我想像中大,我要將漢堡包分開兩層先食到!個包皮好香脆,牛肉又唔會太乾,而個薯格亦比連鎖式快餐店好食好多!亮點係個賣相非常之吸晴!雖然係餓底,但食晒之後我飽到反晒艇呀!差啲行唔郁咁濟!哈哈!🤣😆🙈

2020-05-06 154 浏览
琴日約左朋友去食burger 🍔😌⁣⁣呢間係大角嘴一間小店, 奧運站行過去都好快☺️位唔多但勝在burger款式好多🤩而且好鍾意佢地掛係牆上面嘅鐵皮畫好有特色😍⁣⁣. 和牛漢堡 . $78⁣和牛真心好juicy!!!🤤咬落去啖啖肉爆哂汁😍望返menu先知配左日式焙燒芝麻醬同加左cheese😋好少burger唔係用生菜係用sprouts, 食落出奇夾🙊個包就外脆內軟唔會淋哂正👍🏻⁣⁣. 特色燒大菇漢堡 . $58⁣個人覺得呢個同和牛漢堡都有得揮😂打完卡再食個菇仲係咁juicy鎖哂汁一d都唔乾😛加埋芝士番茄生菜感覺唔會好heavy! 而且係veggie之選🤓⁣⁣. Buffalo wings . $38/5pcs⁣我地仲叫左個小食share, 揀左水牛城雞翼😎其實我唔係好食得辣, 米線頂盡叫酸辣個種😂呢個對我黎講係有少少辣但好惹味🤤勁多汁😍⁣⁣Burger加$20可配有皮薯條/薯格/沙律及汽水, 除左薯圈, 薯格都係我飛佛🥰炸得好香好脆唔算太油, 加埋茄汁好正😭另外佢地都有自家製嘅辣汁, 都好好食, 不過我鍾意點茄汁多d😛⁣⁣小店好貼心有哂手套紙巾同酒精搓手液👍🏻⁣⁣推介: 🌟🌟🌟🌟(最高
琴日約左朋友去食burger 🍔😌⁣

. 和牛漢堡 . $78⁣