2021-10-18
難得來到大坑,當然要去試埋好出名的Cookie Vision🥰𝕄𝕒𝕥𝕔𝕙𝕒 𝕄𝕒𝕔𝕒𝕕𝕒𝕞𝕚𝕒 𝕎𝕙𝕚𝕥𝕖 ℂ𝕙𝕠𝕔𝕠𝕝𝕒𝕥𝕖 ℂ𝕙𝕚𝕡 ℂ𝕠𝕠𝕜𝕚𝕖 $𝟝𝟘歎完咖啡剛到達時,抹茶口味都賣晒了💔幸好友人陪我兜一圈,再回來就看到新鮮出爐的抹茶曲奇喇😍太流心的關係,所以我地都冇擘開一半影喇,快快影完相就忍唔住要試了💚新鮮即食的曲奇外酥脆內鬆軟,流心的抹茶還是溫熱的,夾雜白朱古力碎碎,甜甜的真的很好吃🥺肥是什麼⁉️還是吃了再算!𝔼ℙ𝕀ℂ ℂ𝕙𝕠𝕔𝕠𝕝𝕒𝕥𝕖 ℂ𝕠𝕠𝕜𝕚𝕖 $𝟝𝟘𝕋𝕣𝕚𝕡𝕝𝕖 ℂ𝕙𝕠𝕔𝕠𝕝𝕒𝕥𝕖 ℂ𝕠𝕠𝕜𝕚𝕖 $𝟜𝟘兩款朱古力都是回家再翻熱吃的,朱古力真的超濃郁而且很流心,好似食緊心太軟咁🤎不過兩者分別好似唔係好大🤔都是非常甜🍫朱古力迷不要錯過!/個人認為如果肚子吃得下,一定要新鮮出爐即食🤤眼闊肚窄就沒法子了🤭而身為抹茶控,我投抹茶口味No.1🏆嘻嘻
𝕋𝕣𝕚𝕡𝕝𝕖 ℂ𝕙𝕠𝕔𝕠𝕝𝕒𝕥𝕖 ℂ𝕠𝕠𝕜𝕚𝕖 $𝟜𝟘