2023-10-14
話說見到之前有人食評話呢間餐廳適合慶生,於是就訂咗位諗住同朋友補足生日,當日食飯前仲專登打電話去餐廳問佢可唔可以幫我整個生日牌加喺甜品度,我仲俾咗我朋友個名佢,佢話到時會可以幫我整定個生日牌放喺甜品度,視乎我到時叫乜嘢甜品。當日去到餐廳食飯,想落單時,已經等咗好耐都冇人理。叫咗個二人套餐,上菜好快,但係之後叫侍應冇侍應,餐廳開始多人,但係佢哋完全唔夠人手,套餐裏面有碗拉麵,佢哋可以放低碗拉麵,連筷子都唔俾我哋就走咗!😫啲食物冇特別,價錢又唔平,真係冇特別comment之後我哋叫甜品,叫咗個朱古力mouse cake,我諗住餐廳有記錄會幫我放個生日牌喺個cake 上面,點知個侍應只係張碟冇生日牌嘅cake一野就放咗喺枱面,完全冇安排到任何嘢,嗰下我呆咗😦,最後只好同朋友食咗個cake就埋單走人!從來未見過咁差嘅慶生餐廳,完全破壞我嘅計劃,冇晒mood! 以後唔會再去呢間餐廳,永不錄用!!
啲食物冇特別,價錢又唔平,真係冇特別comment