2014-10-26 2356 浏览
有個朋友好推介呢度,仲話幫我地訂位,但最後佢並無出現到,但佢女朋友就不斷推介我地食呢度嘅肉眼扒,我地一行5個人就傻更更咁俾人「安排」左係呢度莊聚勒。其實呢度叫做每一張枱都有空間聽唔到隔離講乜,所以如果嚟傾下偈係okay 嘅。我真係聽我個朋友話點左呢度嘅肉眼扒餐仲加左25蚊食個套餐,唉~ 是鬼但啦~ 我覺得一間西餐廳,羅宋湯真係一個靈魂人物,佢好唔好味真係影響你之後對啲食物嘅感覺。而呢度嘅羅宋湯我覺得幾稀,不過都算係有肉呀、菜呀係入面,如果係意大利菜湯乜都無,我真係嬲架~ 主角出場,燒紐西蘭肉眼扒伴香煎鵝肝配胡椒汁 ~ 我點左意粉食,因為我真係好肚餓~ 啲意粉都好食,用左茄汁去煮,我覺得食落入味,而麵質亦無太淋。不過份肉眼扒就無我個朋友講到咁必試囉,其實成塊都無乜味,靠個汁嚟帶起啲味,而且食到其他部份就有啲牛羶勒,個waitress其實無問過我要幾多成熟,或者.... 可能....一塊百幾蚊嘅扒係無資格要幾多成熟啦........T.T 不過,我食左一半之後,我都食唔到落去勒。其實鵝肝okay嘅,又唔係話太羶,不過係細舊左少少,唔講仲以為係肉眼扒其中一部份。總括而言,我覺得可食可唔食。
羅宋湯
燒紐西蘭肉眼扒伴香煎鵝肝配胡椒汁
香煎鵝肝配胡椒汁
總括而言,我覺得可食可唔食。
2014-10-24
2014-08-13 3017 浏览
同D FD想試下唔同CAFE, 所以就試下呢間。第一次去呢間, 環境都OK, 等位都唔算太耐, 大概5分鐘多D就有位。入到去, 因為佢地冇FULL BOOKING, 所以環境唔算太嘈, 如果想靜靜地傾下計都係一個唔錯既地方。野食唔係話太過突出, 但係豬手就值得推介, 可以叫外脆內軟, 而且唔算太貴, 值得再去。
2014-08-04
2014-08-09 2732 浏览
27/7/2014 Saturday一行8人gathering慶祝獅子座生日之星。提前book位,staff表現禮貌友善,並提醒有切餅費$30 !當晚CAFE都好full,後來既walk-in客已經冇位,環境略嘈吵。食物質素一般,算多選擇。印象深刻係一位長直髲侍應木口木面,態度冷淡兼表現冇禮貌 !榛子朱古力~太甜! 唔啱口味香煎帶子配野菌意大利飯~味道OK, 夠creamy, 份量剛剛好蒜蓉包~不過不失羅宋湯~材料足,味道唔錯
27/7/2014 Saturday

一行8人gathering慶祝獅子座生日之星。

食物質素一般,算多選擇。

印象深刻係一位長直髲侍應木口木面,態度冷淡兼表現冇禮貌 !

榛子朱古力~
太甜! 唔啱口味
香煎帶子配野菌意大利飯~
味道OK, 夠creamy, 份量剛剛好
蒜蓉包~
不過不失
羅宋湯~
材料足,味道唔錯
2014-07-27
2014-06-17 3969 浏览
見到大家對佢有咁好評,終於俾我有時間,上去試試。上到去,因為早(6點)所以唔需要等位,又無咩人,所以感覺ok。坐低後,叫左個 菇rissoto 同 carbonara , sorry,無影相。話說頭盆嘅salad 同 湯都算ok,湯嘅味道偏淡,但直至主菜黎到,就有讚有彈。菇rissoto :味道濃,但因為裡面嘅芝士加cream嘅味道濃,不過最大問題,因為要減低成本,用錯菇,平價冬菇帶酸味,令到整體跌分,香香嘅cream裡面帶出酸酸嘅味道。carbonara:錯誤嘅煮法,落左cream,而唔係傳統嘅蛋黃加芝士收水嘅製成品,所以出到黎嘅時候,好似洗濕頭髮咁,味道普通,只有cream釣味,無左carbonara應有嘅味道。最後,食到尾聲,人都開始多,煮野都多左,油煙味簡直令我完全透唔到氣,咳得好厲害,走時啲衫都沾滿油煙味。整體今次話我知,我唔會再返去。

整體今次話我知,我唔會再返去。
2014-06-02
平日的旺角已經人多擠迫,原因不用多說!假日加上香港人,情況簡直慘不忍睹,但總有些原因讓我逼進旺角。多年沒有到樓上cafe,所以專誠請教朋友,找到這間cafe。午餐以cafe來說其實不貴,說是配一杯22蚊的飲品,但除普通檸茶,檸水外,全部都要補差價。結果,點了一杯最安全的熱樁子朱古力。本人並不喜歡cream,但order時不知道有,結果肯定大打折扣,但平心而論:ok la野菌意大利飯伴黑松露醬意大利飯配松露其實真係實無死!一上台好香松露味,唔會太鹹,又無話一味多汁令人太膩。而且菇既數量夠,但如果可以有更多總類就更好!但咁既價錢,我唔會要求咁高!合格!鮮雜菌汁雞肉意大利粉意大利粉既軟硬適中,但唔知咩原因食落覺得好甜!感覺係加得太多糖,我唔會覺得係d菇新鮮既味!雞肉又太多雞皮,對女仔黎講有點兒麻煩cafe而言,食物其實要求不高,但呢到合格有餘!起碼每樣都熱辣辣見到有煙!service很好,職員有求必應!環境一般,無咩特別!乾乾淨淨記憶中二人枱有8張左右,可合成for更多人4人枱大約4張,外加一個大方形area 可 for 10人掛適合傾計既!星期六下午都曾經全場full!可以是朋友聚會長坐既
熱樁子朱古力

鮮雜菌汁意大利粉
鮮雜菌汁雞肉意大利粉

雞肉又太多雞皮,對女仔黎講有點兒麻煩

環境一般,無咩特別!乾乾淨淨
記憶中二人枱有8張左右,可合成for更多人
適合傾計既!
星期六下午都曾經全場full!

可以是朋友聚會長坐既選擇
2014-05-31 3464 浏览
已經係第2次上黎食, 第一次上黎時都幾suprize 旺角既上樓cafe有咁既水準~(之前中伏左n次)今次朋友回港一聚, 大家黎食個dinner, 我又意粉控起, 叫左個卡邦尼意粉配parma ham set.呢個set有:1) 湯, 我叫左個白湯~ 淡而冇味~2) 蒜蓉包, well 呢個entree, 係我飲完湯, 食緊main, 同waiter講左幾次先黎~不過新鮮整又真係幾好味, 只不過,timeing錯哂3) 我個main, 今次賣相一般, 你睇相睇得出佢杰過頭, d sauce好快杰左起黎一粒粒, 但食落口都仲ok, 味道岩岩好, 意粉唔太老, 個parma ham 都可以~ 一百蚊都唔駛比咁大塊你, 我覺得可以讚~4) 檸檬水, 正常~個人覺得, 以佢既quality同價錢,係旺角可以立足, 之不過, 出餐既timing 可以做好d,咁就冇咁多人叫waiter 我少呢樣個樣~

卡邦尼意粉parma ham
呢個set有:
1) 湯, 我叫左個白湯~ 淡而冇味~

4) 檸檬水, 正常~

卡邦尼意粉parma ham
2014-05-14 3609 浏览
與朋友看畢電影後,立即想逃離旺角,可能已經不是十多二十歲,旺角中心已經不是我會到的地方,而且最怕人多擠迫的我,假日實在不想再與一大堆自由行擁在一起了. 不過肚子實在有點餓,決定到以前常去的朗晴坊Elsie Café 吃點東西,再逃離旺角!下午4時多,餐廳客人不多,坐得也算舒適. 該時段餐廳同時供應午餐及下午茶餐,想飽肚的可選午餐的飯/意粉,配以餐湯及餐飲只是四十多元; 想吃得輕怡一點的可選下午茶的三文治類,都是只三十多元,而且餐廳免收加一,個人覺得於旺角區4X多元可吃到一份午餐,而且環境也幽靜,這價錢合理得很.由於早餐時只吃了一份三文治,下午4時多實在十分肚餓,所以我選了午餐,而友人則選了下午茶餐.午餐忌廉湯忌廉湯夠熱,而且亦很CREAMY,內裡有少量磨菇片及洋葱,不過略嫌有點過鹹.蒜蓉多士多士的SIZE很迷你,可幸香脆熱辣,不錯的.野菌意大利飯伴黑松露菌醬 ($45)這意大利飯份量很多,胃口不大的女孩子應該吃不掉整碟飯的. 不過意大利飯沒甚咬口,有點似平常的白飯而已. 伴以芝士、雜菌及黑松露菌醬同吃,黑松露菌醬的香氣令人欲罷不能!下午茶吉列炸蝦伴炸薯條 ($40)友人的的下午茶炸物也

午餐

忌廉湯

蒜蓉多士

多士的SIZE很迷你,可幸香脆熱辣,不錯的.

野菌意大利飯伴黑松露菌醬 ($45)

下午茶

吉列炸蝦伴炸薯條 ($40)

友人的的下午茶炸物也是即炸的,熱辣香脆,吃了一件炸蝦,則覺得頗油膩,內裡吸收了大量油份,至於薯角則好得多,外脆內軟的薯角很美味啊!

餐飲 (凍飲另加$2)

凍檸水

走甜的凍檸水味道清新,吃了肥膩食物最好就是喝杯酸酸的檸水消消膩.

5:40PM 店員過來請我們先行結帳,晚市的時間快到了,我們也就離去了.
2014-05-10
2014-01-21 5213 浏览
今次係1星期入面第2次黎其實book枱之前, 都未食第1次只係想搵mk, 但又冇咁多人, 真係選擇不多第1次黎係weekend, 有人玩board game所以嘈少少今日係weekday, 所以靜好多今次黎, 先發現原來有個2人set, 包1個dinner set, 同廚師精選內的肉眼扒/pizza比起分開叫2個會平少少上次食雜扒餐就普通, 但今次係肉眼扒就幾好, 肉質唔刃, 仲好大塊好厚身配埋黑椒汁都幾好食上次試左薄荷朱古力唔錯, 今次就試下香蕉朱古力朱古力味比出而濃, 飲到尾d冰融左都唔係好淡仲飲倒香蕉肉, 夠晒真材實料
今次係1星期入面第2次黎
其實book枱之前, 都未食第1次
只係想搵mk, 但又冇咁多人, 真係選擇不多
今日係weekday, 所以靜好多
比起分開叫2個會平少少
香煎加拿大帶子配野菌意大利飯
煙三文魚忌廉汁芝士焗龍利柳意大利粉
配埋黑椒汁都幾好食
燒紐西蘭肉眼扒伴香煎法國鵝肝配黑胡椒汁
上次試左薄荷朱古力唔錯, 今次就試下香蕉朱古力
朱古力味比出而濃, 飲到尾d冰融左都唔係好淡
仲飲倒香蕉肉, 夠晒真材實料
香蕉朱古力
藍苺奶昔
2014-01-15
燒紐西蘭肉眼扒伴香煎法國鵝肝配黑胡椒汁
香蕉朱古力
2014-01-21 4349 浏览
是日星期6, book左19:3019:15黎到, 只係半滿坐位方面, 除左最入面有sofa位(約可坐10個人)其餘都是普通sofa坐椅坐位唔算逼set方面有7款選擇, 包湯, 麵包, 同$22或以下之野飲(貴過可補差價)基本上除左一般凍檸茶, 咖啡之外, 其餘都係$36-38另有廚師精選, 但佢個價錢就唔跟餐, 要另外加$25先跟餐湯有紅白湯, salad係另加$8先有, 另外加$20仲可以有cake, 有2款cheese cake選擇餐都跟飯/意粉/薯菜, 薯菜係薯角來的雜扒餐都幾足料, 有牛扒, 腸仔, 雞扒, 豬扒同煙肉食物其實普通, 揀哩度主要諗住哩度冇咁多人, 可坐耐d但估唔到野飲方面有驚喜, 本身好鍾意朱古力, 所以o係出面食野成日叫但奈何好多都好淡, 但哩間野使耐到最後, d冰融左d, 都唔淡有朋友叫焦糖朱古力就話甜左少少哩度雖然唔係主打玩board game, 但都有幾塊野玩猜猜畫畫, UNO, deal, 大富翁, 層層疊....都有黎之前睇評語話哩度比較靜所以揀哩度但可能weekend關係, 又有人玩board game, 冇想像咁靜但又唔算好嘈仲有免費搭羅占卜t
是日星期6, book左19:30
19:15黎到, 只係半滿
坐位方面, 除左最入面有sofa位(約可坐10個人)
其餘都是普通sofa坐椅
坐位唔算逼

基本上除左一般凍檸茶, 咖啡之外, 其餘都係$36-38
另有廚師精選, 但佢個價錢就唔跟餐, 要另外加$25先跟餐
餐都跟飯/意粉/薯菜, 薯菜係薯角來的
蒜香牛油燒虎蝦配香煎龍利柳挪威煙三文魚
雜扒餐都幾足料, 有牛扒, 腸仔, 雞扒, 豬扒同煙肉
美式雜扒大燴伴黑胡椒汁
食物其實普通, 揀哩度主要諗住哩度冇咁多人, 可坐耐d
有朋友叫焦糖朱古力就話甜左少少
薄荷朱古力
哩度雖然唔係主打玩board game, 但都有幾塊野玩
黎之前睇評語話哩度比較靜所以揀哩度
但又唔算好嘈
仲有免費搭羅占卜tim
2014-01-11
薄荷朱古力
2013-09-11 3316 浏览
今天和媽媽下班後 帶她去樓上CAFÉ吃飯第一次去樓CAFÉ的她覺得環境很不錯寧靜中又帶一點溫馨 像家裡一樣舒服的特別是因為紫色和白色的配搭 更是柔和的耶我們點了一份單人餐加一份主菜::《忌廉湯配蒜蓉包》忌麻湯比上次差了一點 這次有點像米水的感覺味道像是用粉開的 不過用忌廉或奶油煮的但蒜蓉包算是不錯 酥酥脆脆的 蒜蓉牛油蠻香的《白汁海鮮扁意粉》扁意粉煮得剛剛好 軟硬度適中 帶QQ的口感海鮮料比之前少好多 白汁質感好稀喔一點都不濃稠 又不CREAMY 味道好淡喔!!《曲奇奶昔》賣相超吸引的 整顆OREO餅放到CREAM上下面的奶昔冰冰涼涼 帶著濃濃的OREO甜和香耶外加的主菜是《燒羊扒》羊扒的肉質很嫩 羊膻味還在但不會很濃香嫩的羊肉配上簡單的燒汁 已經很美味了!!!
今天和媽媽下班後 帶她去樓上CAFÉ吃飯
但蒜蓉包算是不錯 酥酥脆脆的 蒜蓉牛油蠻香的
《白汁海鮮扁意粉》
扁意粉煮得剛剛好 軟硬度適中 帶QQ的口感
海鮮料比之前少好多 白汁質感好稀喔
一點都不濃稠 又不CREAMY 味道好淡喔!!
《曲奇奶昔》
賣相超吸引的 整顆OREO餅放到CREAM上
下面的奶昔冰冰涼涼 帶著濃濃的OREO甜和香耶
外加的主菜是《燒羊扒》
羊扒的肉質很嫩 羊膻味還在但不會很濃
香嫩的羊肉配上簡單的燒汁 已經很美味了!!!
2013-08-19 2625 浏览
好友生日,最曉食與其他好友商量後計劃到cafe用膳。之後在openrice內看到Elsie Cafe的食評不差,便打電話訂桌。一行四人,訂了星期六一時多的時間。今天到埗,大廈底層已堆滿在等電梯的人。電梯空間不大。同一部電梯,原來有四個人也是到Elsie Cafe的。最曉食心想,那應該也沒有介紹錯。全層八樓都是她的。環境倒是不錯。一進店,左邊便是半開放式的廚房,收銀處和一個西餅櫃。牆身是由那些一小磚一小磚的凹凸不平的白色磚頭砌成。而窗簾主要是淡紫色的。整間餐廳都是以雪白色的四人桌為主。而最入面的是有一張類近沙發的大枱。間隔的位置用作放card game。整間cafe都充滿少女的情懷。讓人有一種很舒服的感覺。好了,齊人,點餐。先來了餐湯。餐湯是栗米忌廉。份量也算多。有小量栗米粒在內。蒜蓉包也隨之上桌。每人一小塊。蒜蓉味不算太濃。但朋友都說它太油。太多牛油了。接下來,最曉食點的黑淑雞扖意粉到了。有好幾粒菜肉瓜。雞扖份量極足,有四大塊!而意粉份量也不小。份量倒是多,但味道卻未如預期中理想。整碟菜的醬汁,其實一直是個謎。友人們都猜不透是什麼材料。味道是鹹鹹的。雞扖的黑淑味不算太濃,但偶爾也會飄出
好友生日,最曉食與其他好友商量後計劃到cafe用膳。
一行四人,訂了星期六一時多的時間。

今天到埗,大廈底層已堆滿在等電梯的人。
最曉食心想,那應該也沒有介紹錯。

全層八樓都是她的。
環境倒是不錯。
一進店,左邊便是半開放式的廚房,收銀處和一個西餅櫃。
牆身是由那些一小磚一小磚的凹凸不平的白色磚頭砌成。
而窗簾主要是淡紫色的。
整間餐廳都是以雪白色的四人桌為主。
而最入面的是有一張類近沙發的大枱。
間隔的位置用作放card game。

整間cafe都充滿少女的情懷。
讓人有一種很舒服的感覺。

好了,齊人,點餐。

先來了餐湯。
餐湯是栗米忌廉。
份量也算多。有小量栗米粒在內。
是日餐湯
蒜蓉包也隨之上桌。
每人一小塊。
蒜蓉味不算太濃。
但朋友都說它太油。太多牛油了。
蒜蓉包
接下來,最曉食點的黑淑雞扖意粉到了。
有好幾粒菜肉瓜。
雞扖份量極足,有四大塊!
而意粉份量也不小。
份量倒是多,但味道卻未如預期中理想。
整碟菜的醬汁,其實一直是個謎。
友人們都猜不透是什麼材料。味道是鹹鹹的。
雞扖的黑淑味不算太濃,但偶爾也會飄出黑淑的香味。
而意粉也是普普通通,用蕃茄醬。
黑淑雞扖配意粉
而最後點的飲料,是熱朱古力。
它的餐只是包$22內的飲料,即熱檸水,檸茶,檸蜜等等。
其餘的是需要補回差價。
最曉食點了的熱朱古力,需要補回約$6。
朱古力的賣相討好。明顯是下了很多朱古力粉。
味道很甜,上面的忌廉也是甜甜的。
熱朱古力
吃過飯後,我們都找些card game玩。
原先找了啤牌,但太悶了,便轉戰波子棋。
最後,吃過蛋糕。
五點多便走了。
题外话/补充资料: 由於是友人生日,事先便買定一些件裝蛋糕。 到埗後,便詢問店員可否借其雪櫃一用。 到吃完飯後,我們打算在餐廳吃。 便到櫃檯取回那盒蛋糕。 到結帳時,看到要收切餅費$30。 好奇心驅使下,便問店員。 店員解釋說是因為我們在餐廳吃,便需要額外收$30。 最後,我們也沒有上訴。 但只是有點不忿。 我們不是介意她們收費,但是否應在我們吃之前通知一聲? 畢竟我們完全不知情。 算了,可能是錯在我們。 如果下次再光顧時,我們都要小心點,每事問清楚好了。
2013-08-17
熱朱古力
2013-06-20 2022 浏览
雖然係食評,但一間cafe既裝潢,的確會影響到食客對食品既評價。最吸引我黎呢度既原因,係環境她舒服,全白系列而又不乏味。點左個烤雞蕃茄沙律,配黑醋,同埋一杯咖啡。份量算適中,烤雞意外的多,而菜有生菜,洋蔥,蕃茄,沙拉菜,顏色好豐富!味道方面,所有菜都好新鮮!最好的係洋蔥,係蕃茄酸酸地既味道之間,夾雜左洋蔥既香甜!再搭上意大利黑醋,真係配合得當^_^咖啡令我好失望,因為無咖啡豆既香味,難以入喉,超級市場買咖啡粉黎沖都好飲過佢下次一定唔飲。

點左個烤雞蕃茄沙律,配黑醋,同埋一杯咖啡。

下次一定唔飲。
2013-06-20
2013-06-06 1791 浏览
每次約一大群人吃飯又想聊天的話在旺角有兩間cafe是我的心水選擇首選是augur-7 食物好吃而且價格公道不過就一定要預早很多訂座如果不是一早已經約好人的話第二選就是elsie cafeelsie cafe比較像餐廳 都是餐桌和餐椅最裡面有個sofa corner 就比較像cafe晚上的set dinner menu有兩個一個是比較經濟的 另一個的食物比較高級因為之前已經試過很多set dinner而且最近on diet不宜吃太多 吃個沙律就好了這個香芒烤雞沙律賣相不錯 份量也不少朋友們見到都食指大動 果然我的選擇沒錯醬汁方面選用黑醋而不是沙律醬 值得加分雞扒是連雞皮附上的 烤得乾身不會太油用黑椒醃過的雞扒帶微辣 味道不錯吃芒果最怕酸 這次吃的卻頗甜 是因為夏天了嗎?生菜亦很新鮮 還配有洋葱 和黑醋配合得很好吃完整個沙律就剛好不餓又不會太飽很適合on diet的朋友呢
每次約一大群人吃飯又想聊天的話

朋友們見到都食指大動 果然我的選擇沒錯
醬汁方面選用黑醋而不是沙律醬 值得加分
雞扒是連雞皮附上的 烤得乾身不會太油
用黑椒醃過的雞扒帶微辣 味道不錯
吃芒果最怕酸 這次吃的卻頗甜 是因為夏天了嗎?
生菜亦很新鮮 還配有洋葱 和黑醋配合得很好
吃完整個沙律就剛好不餓又不會太飽
很適合on diet的朋友呢
老實講,間餐廳d 野食好一般,但d staff 既態度實在太差。當日,我們主要係同一個朋友慶祝生日,間餐廳收左$30 切餅費,但態度真係勁差,拎左果蛋糕來,但係我們面前點極都點唔到,之後行左去咩都唔講,去左serve 其他客人,咩氣氛都冇,仲要好odd 。之後要我們再叫另一個staff 來。我們叫staff 幫手切cake ,又等左成10分鐘先做,收左$30 比d 咁既服務!
2013-05-26
庆祝纪念
生日
2013-04-10 1078 浏览
在旺角工作差不多三年,公司變動不斷,不知會否可安然度過今年;在旁邊的朗晴坊有不少食肆,是一個不錯的午市之選,但是還未食完所有食肆,今天決定一試。要上位於8/F的「ELSIE」,只有依靠兩部又細又殘又慢的電梯;午市時候都要等一些時間才可以入電梯。「ELSIE」門口招牌用上浪漫的紫色,內部裝潢簡單,以白色為主色調;半開放的廚房上掛上圓形的燈;營做浪漫溫馨Cafe的感覺。這裡有個小偏聽,開小Party也不錯午餐主要分三類:沙律餐,扒餐及意粉/飯餐價格由$3x~$4x不等跟同事分別點了野菌大蝦燴意大利飯$40及欖油伴野菌素菜意大利粉$36另可選沙律或餐湯選了是日沙律=鴨胸肉絲沙律鴨胸肉絲好幼細,品嚐不到鴨胸味;沙律菜食到沙,味道一般欖油伴野菌素菜意大利粉$36同事的意粉先到,試了少少,味道都唔錯,有好多菇;意粉的質感不錯,烹調時間也控制恰好。野菌大蝦燴意大利飯$40追了無數次,終於送上!!蝦只有兩小隻,肉質實,味道都可以;意大利飯~店方當然用普通的白米煮成,因此口感不煙韌;野菌都有兩種類,份量適中;味道倒是不錯,好Creamy~ 不錯的選擇餐飲: 凍奶茶....沒有茶香,只有奶味~差小妹對返工
營做浪漫溫馨Cafe的感覺。
這裡有個小偏聽,開小Party也不錯
午餐主要分三類:沙律餐,扒餐及意粉/飯餐
價格由$3x~$4x不等
另可選沙律或餐湯
選了是日沙律=鴨胸肉絲沙律
鴨胸肉絲好幼細,品嚐不到鴨胸味;沙律菜食到沙,味道一般
欖油伴野菌素菜意大利粉$36
野菌大蝦燴意大利飯$40
追了無數次,終於送上!!
蝦只有兩小隻,肉質實,味道都可以;
味道倒是不錯,好Creamy~ 不錯的選擇

餐飲: 凍奶茶....沒有茶香,只有奶味~差
小妹對返工時的午餐要求不太高,但求味道不太差,而且平及快;環境清潔及最好有電視睇午間新聞

這裡環境都可以,坐得幾舒服又有電視;食物都唔錯;價錢一般...
可惜服務真係不合格,不是態度差,是人手不足~
午市時間,全店只有三個男生,做傳菜下單的男生....真係....激死

不能同時間做幾樣嘢...

2013-04-05