2022-07-06 210 浏览
🖤Fûhn🤍銅鑼灣駱克道459-461號The L. Square 1樓🥢呢排一直都好掛住越南菜,今日一於同朋友去食先!之前已經喺呢度食過,質素都好唔錯,今日一於再試一試其他嘢食😜🐮🍜特級安格斯牛肉和牛丸河粉 $108湯底味道清得嚟但有牛肉味,安格斯牛肉味道濃郁,而且好軟熟,最正就係牛丸,超多肉汁!我哋share嚟食都讚不絕口🍤🍗特上小食拼盤 $198拼盤好豐富,有蒜蓉牛油雞翼,春卷生菜,炸蝦餅,扎肉粒同原隻既椒鹽軟殼蟹,每款小食都係新鮮炸好,夠晒香口!最正嘅係炸蝦餅,入邊100%蝦肉仲要見到原粒蝦仔,好彈牙!🥖🌯特色鵝肝醬法包 $58小食必點!除左鵝肝醬同埋扎肉,其他配料都非常出色,再加埋底層有一層厚厚嘅蒜蓉牛油醬,好惹味!旁邊都會有返啲酸瓜同埋生菜🥬,食落清新的唔會膩~🛍埋單嗰陣,原來今年係餐廳開業五周年,店員仲送咗佢哋今年自家設計嘅青檸梳打水俾我哋,望落真係幾靚!🤘🏼臨走嗰陣,仲望到原來佢哋有自家製嘅金邊粉賣🤩
🖤Fûhn

🐮🍜特級安格斯牛肉和牛丸河粉 $108

🍤🍗特上小食拼盤 $198

🥖🌯特色鵝肝醬法包 $58

• 特式鵝肝醬法包
  • 小食拼盤
  • 手打蝦餅
  • 特上小食拼盤
朋友介紹呢間餐廳打開Menu見到有越南啤酒同Cocktail嘅酒精飲品。可以摸住酒杯嘆越菜。「特級安格斯牛肉和牛丸湯粉」跟住餐牌上嘅次序,先飲啖湯...完全無味精感,好清甜。安格斯牛薄片,口感好幼嫩加入芽菜新鮮好爽口「越式安格斯肥牛炒河」味道唔錯,唔會太油膩.亦唔會過鹹,好味。「三上小食拼盤」三款小食,最啱兩個人開心Share, 春卷外皮好鬆脆。強烈推薦「手打炸蝦餅」又厚又爽口,係我食過咁多間,最好食,亦係最足料嘅...一定要食下次再嚟一定要嚟試「牛筒骨」
朋友介紹呢間餐廳

打開Menu見到有越南啤酒同Cocktail嘅酒精飲品。
可以摸住酒杯嘆越菜。

「特級安格斯牛肉和牛丸湯粉」
跟住餐牌上嘅次序,先飲啖湯...完全無味精感,好清甜。
安格斯牛薄片,口感好幼嫩

加入芽菜新鮮好爽口

「越式安格斯肥牛炒河」

味道唔錯,唔會太油膩.亦唔會過鹹,好味。

「三上小食拼盤」

三款小食,最啱兩個人開心Share,
春卷外皮好鬆脆。
強烈推薦「手打炸蝦餅」

下次再嚟一定要嚟試「牛筒骨」
2022-07-06
2022-07-05 17 浏览
哇~ 係北美風格嘅越南Pho~ 餐廳環境清靜舒適,食物選擇有西式又有越式,飲品選擇好多👍🏻特級安格斯牛肉和牛丸湯粉 $108品嘗次序:先飲一口湯,飲一啖最鮮嘅湯底,然後按照自己喜好加入牙菜,薄荷,熱湯瞬間變得有淡淡薄荷香,鐘意食辣嘅我當然要加辣椒醬,湯底香辣又清新,配滑滑幼河粉好正😋 特級安格斯牛肉牛味香濃,肉質軟,牛丸較有韌性,有口感👍🏻是拉差軟殼蟹撈檬 $128脆炸軟殼蟹香脆酥軟,撈檬清新又開胃😍鹹蛋黃雞翼 $68鹹蛋黃醬香又濃郁,每一口都十分之罪惡🤩

特級安格斯牛肉和牛丸湯粉 $108

是拉差軟殼蟹撈檬 $128
脆炸軟殼蟹香脆酥軟,撈檬清新又開胃😍

鹹蛋黃雞翼 $68
鹹蛋黃醬香又濃郁,每一口都十分之罪惡🤩
2022-07-04 19 浏览
銅鑼灣The L. square 係銅廣一期隔離,其實入面有唔少餐廳。今次晚餐去Fuhn,一間主打正宗北美式越南粉嘅越南菜餐廳。餐廳裝潢比較簡單,不過用咗越南草帽造型燈幾得意~ Menu食物種類選擇都幾豐富,除一般湯粉撈粉飯、仲有法包、米紙卷、小食等,樣樣都好吸引😆 新推出嘅酒類飲品都幾特別~🌟美國安格斯生牛肉湯粉 $78🍜嚟到當然要試吓招牌湯粉!牆上同menu 都有食粉建議🍜湯底鮮甜濃郁,以香葉、肉類、蔬菜等熬製而成,調配比例剛好,飲完冇口渴!🍜安格斯牛肉又薄又嫩,牛肉香味重,連檬粉湯一齊食,好夾🍜之後再按建議加上辣醬等調味料,湯底即變得更濃郁!🌟西班牙黑毛豬撈檬 $128🍜天氣咁熱,最適合食清爽嘅撈檬🍜黑毛豬薄片香煎過,入口肉味香濃,肉質細嫩!🍜檬粉唔會黐埋一舊,再拌上沙律菜、青瓜絲同醃酸蘿蔔🍜再按自己喜好加入自家製撈檬汁,個汁酸酸甜甜,消暑又開胃🌟香草焗牛筒骨配3片法包 $108🦴好少見牛筒骨,見幾特別決定試吓🦴估唔到咁大塊法包🥖 烤得外脆內軟,新鮮麵包就咁食都好味~🦴原來牛筒骨含豐富鈣質及膠原蛋白,入口勁濃郁牛脂味!🦴可惜牛筒骨入面肉同牛脂份量唔多🌟蝦頭油炒通菜 $78🥬蝦頭油

🌟美國安格斯生牛肉湯粉 $78
🍜嚟到當然要試吓招牌湯粉!牆上同menu 都有食粉建議
🍜安格斯牛肉又薄又嫩,牛肉香味重,連檬粉湯一齊食,好夾
🍜之後再按建議加上辣醬等調味料,湯底即變得更濃郁!

🌟西班牙黑毛豬撈檬 $128
🍜天氣咁熱,最適合食清爽嘅撈檬
🍜黑毛豬薄片香煎過,入口肉味香濃,肉質細嫩!
🍜檬粉唔會黐埋一舊,再拌上沙律菜、青瓜絲同醃酸蘿蔔
🍜再按自己喜好加入自家製撈檬汁,個汁酸酸甜甜,消暑又開胃

🌟香草焗牛筒骨配3片法包 $108
🦴好少見牛筒骨,見幾特別決定試吓
🦴估唔到咁大塊法包🥖 烤得外脆內軟,新鮮麵包就咁食都好味~
🦴原來牛筒骨含豐富鈣質及膠原蛋白,入口勁濃郁牛脂味!
🦴可惜牛筒骨入面肉同牛脂份量唔多

🌟蝦頭油炒通菜 $78
🥬蝦頭油係用大頭蝦蝦頭的蝦膏同蝦油爆香再燜成醬汁
🥬通菜鮮嫩爽脆
🥬配上鹹鮮醬汁同平時腐乳炒菜比係另一番風味

🌟CBD Infused Beer (SERENO) $58
🍻 CBD 係大麻二酚(Cannabidiol)的簡稱。係從大麻植物中提取出嘅天然化合物,幾乎不產生精神活性作用,具有抗氧化、消炎和保護神經嘅作用。
🍻入口同平時嘅啤酒有啲唔同,有種獨特嘅味
🍻個人覺得都叫易入口

總結:以越南餐廳嚟講選擇真係好多同幾特別,食物都好高質,份量亦比想像中多!
2022-07-04 164 浏览
要食正宗越南菜,除咗越南,就係要到北美,因為大量越南人移居北美並將越南菜在當地發揚光大,香港唔多正宗越南菜,所以見到北美風味就好想嚟試,我係衝住北美風味的標題而黎食😍🔔餐廳已推出新menu💁‍♀️🔔餐廳上菜速度極快,抵讚👍🔔宜家like & follow FB/IG,再分享食物照片可獲得一罐餐廳特製Chilli Vodka Lime Soda美國安格斯生牛肉湯河($78)💕湯底唔錯,清清地,似北美風格大大碗,河粉口感唔錯,唔係一夾就斷。因為係北美風味,所以牛肉係用安格斯牛肉,好驚喜牛肉味都重,係少有越南粉咁有牛味。燒安格斯牛肉🥩拌金邊粉+太陽蛋🍳($88)💕撈檬食得多,今次食撈金邊粉,金邊粉口感煙煙韌韌幾特別,撈金邊少嘅汁有蒜蓉特別香,加埋燒牛肉同太陽蛋,好豐富蒜蓉🧄牛油🧈雞翼($58)💕第一次食越南特色嘅牛油雞翼,食到濃濃牛油味,好香口,炸又炸得香脆,唔錯呀👍鮮蝦🦐米紙卷($78)💕米紙卷包得好實,蝦肉新鮮結實,入面有生菜、檬粉、酸蘿蔔,都幾開胃,加埋魚露超醒神新鮮椰青🧉($49)💕大大個好解渴,椰青肉好嫩滑推介菜式會以💕表示

🔔餐廳已推出新menu💁‍♀️

🔔餐廳上菜速度極快,抵讚👍

美國安格斯生牛肉湯河($78)💕

燒安格斯牛肉🥩拌金邊粉+太陽蛋🍳($88)💕

蒜蓉🧄牛油🧈雞翼($58)💕

鮮蝦🦐米紙卷($78)💕

新鮮椰青🧉($49)💕
大大個好解渴,椰青肉好嫩滑

椰青

推介菜式會以💕表示

2022-07-03
  • 鮮蝦米紙卷
  • 美國安格斯生牛肉湯粉
  • 新鮮椰青
2022-07-04 14 浏览
大食妹好好好鐘意食越南野,可惜無咩朋友志同道合,所以平時好難搵到人陪食今日難得搵到個同事陪去食越南河粉,所以就叫咗成枱嘢食蒜蓉炒椰菜仔$88椰菜仔算係喺屋企比較少食嘅菜類,椰菜仔嘅味道有少少苦澀,唔係人人識得欣賞,但係其實識食嘅人會覺得好正鹹蛋黃雞翼$68鹹蛋黃爆得好香,雞翼都炸得金黃香脆特色鵝肝醬法包$58法包烘到脆卜卜,查滿咗鵝肝醬同鋪滿越式扎肉,再加埋滿滿嘅酸蘿白,真系好正特色濃湯雞絲湯粉$118湯底好純好正,自家製同外面罐頭湯陣味絕對唔同雞肉丸手打幾特別,淋身D肉味重D,口感唔似平時機製蝶豆花青檸梳打$38另外叫左杯蝶豆花,甜甜地幾好飲
今日難得搵到個同事陪去食越南河粉,所以就叫咗成枱嘢食

蒜蓉炒椰菜仔$88

鹹蛋黃雞翼$68
鹹蛋黃爆得好香,雞翼都炸得金黃香脆

特色鵝肝醬法包$58

特色濃湯雞絲湯粉$118
湯底好純好正,自家製同外面罐頭湯陣味絕對唔同
雞肉丸手打幾特別,淋身D肉味重D,口感唔似平時機製

蝶豆花青檸梳打$38
另外叫左杯蝶豆花,甜甜地幾好飲

2022-07-04 11 浏览
搵到一間好食野越南分享俾大家🤭 呢間比一般餐廳用嘅香料唔算多,亦因為咁先飲到每啖湯汁嘅清甜🥰*火車牛魔粉 $128可以揀金邊粉或河粉裏面有安格斯牛、牛坑腩、手打牛丸、牛筋片、牛腩邊、牛柏葉湯頭好清好鮮甜😍 飲曬啲湯都唔渴口,最鐘意軟腍既牛筋、肉味超濃既牛腩邊🤤*香茅雞排撈檬 $78雞排一夾起已經見到好多肉汁😍 煎得香脆juicy,檬汁唔會好酸,撈埋一齊食幾開胃😋*越式炸春卷配生菜 $58春卷皮炸到脆卜卜*鮮蝦米紙卷 $82米紙好煙韌,蝦一開為二,仲包住有好多紅蘿白、生菜嘅配料

*火車牛魔粉 $128
可以揀金邊粉或河粉
裏面有安格斯牛、牛坑腩、手打牛丸、牛筋片、牛腩邊、牛柏葉
*香茅雞排撈檬 $78
*越式炸春卷配生菜 $58
春卷皮炸到脆卜卜
*鮮蝦米紙卷 $82
米紙好煙韌,蝦一開為二,仲包住有好多紅蘿白、生菜嘅配料
📌 Fuhn 📍 銅鑼灣 Causeway Bay 🔍 環境餐廳呈藍白色🔷 座位好闊落, 空間感好大⚪️ 🔍 服務服務員好好😛 會不斷幫我地收拾東西💕 同埋會同我地講有咩食物推介💛 -(👑爲推薦) ▪️沙爹安格斯牛肉湯金邊粉 $88▫️西班牙黑毛豬米紙卷 $78▪️越式豬頸肉飯 + 太陽蛋 $95▫️椰青之寶 $98-❥ ❥ 沙爹安格斯牛肉湯金邊粉平時係越式餐廳食嘅都係生牛肉湯河粉✨今次就係食沙爹安格斯牛肉🤩沙爹湯地比較稀, 但係味道都依然濃郁💕同埋安格斯牛肉肉質鮮嫩多汁😋一齊連金邊粉食好正♥️❥ ❥ 西班牙黑毛豬米紙卷呢個係我食過最好食嘅米紙卷🌙我個人最欣賞嘅最表面嘅米紙🤍🤩超彈牙有咬口🥰 而裡面圍住一塊西班牙黑毛豬🖤呢個大推♥️ ❥ ❥ 越式豬頸肉飯 + 太陽蛋 呢個都好食😋 豬頸肉好香跪✨ 米飯連埋太陽蛋嘅蛋液一齊食🥰不過建議同朋友分因為豬頸肉少少油膩😛❥ ❥ 椰青之寶呢個真係大推!!🥥 係椰青裡面有椰汁雪芭🤍 裡面仲有唔少甜甜地嘅椰青肉🤩💕最得意嘅係會用shot杯裝椰青水🥰真係好鬼正!!! -▫️味道:8.5/10▪️賣相:8.3/10 ▫️環境:7.5/10▪️價錢:8/10▫️服務:9/10▪️Ov

📌 Fuhn
📍 銅鑼灣 Causeway Bay

🔍 環境
餐廳呈藍白色🔷 座位好闊落, 空間感好大⚪️

🔍 服務

▫️椰青之寶 $98

❥ ❥ 沙爹安格斯牛肉湯金邊粉
平時係越式餐廳食嘅都係生牛肉湯河粉✨
今次就係食沙爹安格斯牛肉🤩
沙爹湯地比較稀, 但係味道都依然濃郁💕
同埋安格斯牛肉肉質鮮嫩多汁😋

呢個真係大推!!🥥
係椰青裡面有椰汁雪芭🤍

裡面仲有唔少甜甜地嘅椰青肉🤩💕
最得意嘅係會用shot杯裝椰青水🥰
真係好鬼正!!!

▫️味道:8.5/10
▪️賣相:8.3/10
▫️環境:7.5/10
▪️價錢:8/10
▫️服務:9/10
▪️Overall:8.5/10

🔍#CY銅鑼灣 #CY椰青 #CY越南菜
🔗 #fuhnhk #fuhn #越南菜 #越南 #椰青 #椰青水 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣 #香港美食
2022-06-28 24 浏览
Fuhn一家藏在銅鑼灣大廈樓上的越南湯粉店。香港越南湯粉店千千萬,而這家在萬千食店中脫穎而出。火車頭牛魔粉,最適合花心的食客,所有topping 一網打盡。鮮嫩多汁的安格斯生牛肉,肥瘦相間的牛坑腩,爽口彈牙的手打牛丸,Q彈軟嫩的牛筋,還有脆爽的牛百葉。湯汁濃郁,一口下去,胃都暖了,切得很細的洋蔥配上爽口的豆芽,金不換的清香浸透在整碗湯河中,再滿足不過了。米紙卷愛好者點了軟殼蟹和素菜米紙卷,彈牙的米紙卷加了蕎麥,所以口感更韌更有存在感。軟殼蟹配了辣味的美乃滋醬,中間夾的是炸得酥脆的軟殼蟹,裹上青菜和爽口的檬粉,醬汁香而不膩,辣味和酸甜的美乃滋結合得剛剛好,層次非常豐富。素菜米紙卷配的是傳統的檬粉汁,味道非常清爽,一口下去,滿是清香。還點了一款椰青之寶,椰青水裝在小酒杯裡,很有意思,和朋友一人一杯,很有感覺。椰子上高高地壘起椰奶冰沙,還加了椰果,最絕地是把椰子中的椰肉挖下來一起吃,椰肉QQ的,簡直是天然果凍。總之是一家回頭客不斷,永遠不會出錯的越式餐館。
Fuhn

總之是一家回頭客不斷,永遠不會出錯的越式餐館。
*此餐廳收取加一服務費。特上小食拼盤(單點$198),蒜蓉牛油雞翼口感外香脆內嫩滑,食落好香口;春卷配生菜口感薄脆,材料好足料;手打炸蝦餅口感彈牙,味道鮮甜;椒鹽軟殼蟹口感酥脆,食落好新鮮;扎肉粒、豬肉串肉味濃厚。越式豬頸肉撈檬(單點$88),表面鋪滿香蔥,豬頸肉肉質爽口,內有沙律菜、醃蘿蔔,檬粉口感細滑,容易掛汁,配以芽菜、香葉、魚露酸甜汁食用,味道更佳。美國安格斯生牛肉湯粉河粉(單點$78),份量大,生牛肉肉質嫩滑,肉味濃香,湯底內有大量洋蔥、香蔥,味道鮮甜,配以是拉差辣椒醬、海鮮醬,食落好惹味,配以魚露食用,鮮味更加突出。
*此餐廳收取加一服務費。

• 美國安格斯生牛肉湯粉
  • 特上小食拼盤
2022-06-26 31 浏览
銅鑼灣The L square有好多唔同類型嘅食肆見好耐冇食過越南粉 一於去試下先🇻🇳特上小食拼盤 $198|蒜蓉牛油雞翼|春卷配生菜||手打炸蝦餅|扎肉粒|椒鹽軟殼蟹|呢個拼盤都幾豐富 可以一次過食哂幾款小食份量都多 足夠2,3個人share炸物全部即叫即整 熱辣辣非常正特別係軟殼蟹 都幾大隻 又夠惹味蝦餅係手打 好厚又好彈牙 其他食物整體都唔錯 本身都好惹味仲附有三款醬汁 可按需要點嚟食🇻🇳特級安格斯牛肉和牛丸金邊粉 $108可自選河粉/金邊粉碗粉都幾大兜 首先品嚐湯底 幾清甜塊安格斯牛肉真係好出色 牛味好濃烈又夠嫩滑 真心唔錯 而牛丸都好結實同彈牙 抵讚🇻🇳椰汁冰 $38夏日消暑必點 椰汁味好香甜🇻🇳青檸梳打 $28正常發揮 解渴一流
銅鑼灣The L square有好多唔同類型嘅食肆

🇻🇳椰汁冰 $38
夏日消暑必點 椰汁味好香甜

🇻🇳青檸梳打 $28
正常發揮 解渴一流
餐廳出左好多新菜式 吸引左我同友人呢啲打工仔係度食新菜式當去左泰國主力係越式泰式中造出變化 除咗越式飲品 更加有越南啤酒 特調雞尾酒🍸 伏特加等等岩晒一班友傾計飲番兩杯🍻——————✨美國安格斯生牛肉湯金邊粉 $78-湯底幾濃-牛肉🐮質素唔差-金邊粉彈牙✨XO醬雞絲蝦炒金邊粉 $98-幾隻蝦🦐都幾大隻 爽口彈牙-雞肉🐣份量都唔小-味道較為重口味 唔辣✨三上小食拼盤 $108(蒜蓉牛油雞翼+手打蝦餅+春卷)-雞翼牛油味好香👍🏻 蒜味反而唔出-蝦餃調味較重 薄炸皮 啖啖蝦肉-春卷好脆 不過不失✨白桃沙冰-比較甜 都有桃味🍧✨椰汁冰-椰奶味都幾出🥛
——————

-幾隻蝦🦐都幾大隻 爽口彈牙
-雞肉🐣份量都唔小
-味道較為重口味 唔辣

✨三上小食拼盤 $108
(蒜蓉牛油雞翼+手打蝦餅+春卷)
-雞翼牛油味好香👍🏻 蒜味反而唔出
-蝦餃調味較重 薄炸皮 啖啖蝦肉
-春卷好脆 不過不失

✨白桃沙冰
-比較甜 都有桃味🍧

✨椰汁冰
-椰奶味都幾出🥛
2022-06-22 57 浏览
❤️香茅豬扒撈檬· 香茅雞扒飯配太陽蛋兩樣都香茅味十足,豬扒雞扒炸完唔會好油膩,而且香脆可口。撈檬好清新,夏天食特別消暑。鍾意佢個自家撈檬汁,酸甜適中,配上清爽酸蘿蔔,口感十足。🧡三上小食拼盤: 有越南春卷,脆炸蝦餅,香茅雞翼,每樣都新鮮即炸,熱辣辣,勁脆口。推介炸蝦餅外脆內彈牙。☕️越南滴漏咖啡:唔知點解次次食都要點滴漏咖啡,好似唔飲唔夠越南風味。鍾意滴漏咖啡特別純厚,睇住咖啡慢慢漏下,特別療癒,心情都放慢,配上煉奶,令咖啡更香滑。🍧柚子益力多沙冰:解渴清新之選,兩樣mix都酸酸甜甜,十分醒胃,而且夠哂冰凍解暑。
❤️香茅豬扒撈檬· 香茅雞扒飯配太陽蛋

2022-06-21
香茅豬扒撈檬
香茅雞扒飯配太陽蛋
越南滴漏咖啡,柚子益力多沙冰
位於銅鑼灣走北美風的越南餐廳,主打越南湯粉麵、撈檬、小食、法包等。餐牌選擇多款,又有特色的越南小菜。特色:西班牙黑毛豬米紙卷一共四件米紙卷,包裹著黑毛豬、米粉、生菜、醃菜及炸蒜,蘸點甜酸醬汁,加添味道,不然會很單寡。豬肉薄片,不肥不韌口,而生菜令整體更清新。湯粉:火車牛魔粉牛魔王的配搭,全部都是牛的各個部位,包括安格斯牛、牛坑腩、手打牛丸、牛筋片、牛腩邊、牛柏葉。份量大碗,麵食足料。湯底清甜,帶濃郁牛肉味,加上採用了各種香料熬製而成。粉紅色的安格斯牛肉,放進滾湯裡灼一灼,已經變熟透了。牛肉很嫩口,油脂分佈平均。 坑腩軟腍;牛筋爽彈。另外額外提供芽菜及香葉,供客人自行加進湯麵裡調味。湯粉:濃湯雞絲湯金邊粉  越南湯粉不一定只有牛肉的選擇,豬肉、雞肉、素肉均有。這款雞絲配上濃郁的雞湯味,金邊粉很滑且掛湯,吸收雞湯精華。不過整體雞肉不算多,反而麵條則相當大份。
餐牌選擇多款,又有特色的越南小菜。
特色:西班牙黑毛豬米紙卷

一共四件米紙卷,包裹著黑毛豬、米粉、生菜、醃菜及炸蒜,
湯粉:火車牛魔粉

牛肉很嫩口,油脂分佈平均。 坑腩軟腍;牛筋爽彈。
另外額外提供芽菜及香葉,供客人自行加進湯麵裡調味。
湯粉:濃湯雞絲湯金邊粉

不過整體雞肉不算多,反而麵條則相當大份。
呢間餐廳我已經bookmark咗好耐,一直都好想試吓pho~今日就終於嚟試咗,餐廳唔算好大,但都企理乾淨~我咁鍾意食牛,當然就叫咗火車牛魔粉 ($128)🤣一嚟到真係比碗粉嚇親,大碗到呢~我覺得咁多樣配料最好食係牛腩邊同牛丸,兩樣都係濃濃的牛味,腩邊帶少少肥,好平衡,牛丸就好彈牙😋我叫咗金邊粉,配埋牛骨湯好好味~另外小食就叫咗三上小食拼盤 ($108),有齊手打蝦餅、蒜蓉牛油雞翼同埋春卷~當中蝦餅最有驚喜🦐!首先真係會見到蝦粒喺入面,仲要好好好彈牙!真係好好味啊~飲品都有叫,不過就普普通通,唔算好特別~整體嚟講食物出品都算唔錯,碗粉個份量同蝦餅都有驚艷到我🤣

火車牛魔粉

三上小食拼盤

飲品都有叫,不過就普普通通,唔算好特別~

整體嚟講食物出品都算唔錯,碗粉個份量同蝦餅都有驚艷到我🤣
2022-05-18
火車牛魔粉