2021-04-21 435 浏览
為了全城熱話的藍芝士蘋果薄餅而來,可能有期望便有些少失望。我們覺得芝士味太重,遮蓋了蘋果的香。若蘋果味再特出,相信又咸又甜的味道會更出色。反而carbonara 及店員推介的墨西哥風情pizza有驚喜。先講carbonara ,夠creamy 但唔水,第一次食粗意粉好煙靭同掛到汁,下次要再點這個👍墨西哥風情pizza (忘記了全名)係店員推介,佢驚我地唔夠食,就推介呢個俾我地,驚喜嘅原因係呢度pizza 底係食到有淡淡麵粉短期內未必再光顧 (除非經過唔使等太耐)。但建議可以試藍芝士蘋果以外的食物🤗

2021-04-11 484 浏览
4個人食左$604,計埋服務費。大推藍芝士蘋果批😍😍係外面排隊已經睇到師傅一大手拎芝士放落個批到焗😍😍。自己唔係話好中意好芝士,驚好漏好肥😂。不過呢個批係好清新🍎🍎,蘋果既甜香味。個餅底係好健康既麥香味,建議一定要食埋個邊邊。邊位至係重點🍕🍕覺得一個女仔都可以食一大半都唔覺肥,仲feel到好健康😍後面係暴龍批,因為無辣肉腸 所以轉左另一隻腸。搞到成個批都有啲漏。食落去好似食左好多肉咁🥲,不過好彩有個麥香既邊位補返,好似臨尾都健康返少少。🥖然後叫左個蘆筍三文魚粗意粉🍝好多汁好似湯麵咁,掛麵效果都做得幾好意粉既粗度好似米線咁。d蘆筍真係好幼好bb 😂,食左好似無食咁,如果可以粗多少少就好最後,我地4個人叫三樣野都已經好飽。當中仲叫左支飲品,係檸檬汁,有d檸檬白皮層係內面🍋,係有d澀澀味,不過配暴龍就好合理好合適黃店大推💛💛💛💛💛💛💛💛💛不過真係好多人,可以就bk 左好啲。我地都大概等左30-45分鐘至有得入
4個人食左$604,計埋服務費。
大推藍芝士蘋果批😍😍
覺得一個女仔都可以食一大半都唔覺肥,仲feel到好健康😍

然後叫左個蘆筍三文魚粗意粉🍝
好多汁好似湯麵咁,掛麵效果都做得幾好
意粉既粗度好似米線咁。

最後,我地4個人叫三樣野都已經好飽。

黃店大推💛💛💛💛💛💛💛💛💛
  • 藍芝士蘋果批
2021-03-29 393 浏览
-{黃店💛藍芝士蘋果pizza🍕}好耐冇食pizza喇Pizza😛有機會試啦🙌🤤Meat balls Alla Marinara🤤 ($60)係蕃茄芝士肉丸🧆蕃茄味好出!肉丸配芝士實夾😍但肉麵唔係好出 我朋友有個食法係點個餅皮邊點個番茄醬幾好味😂😂😂👖褲評: 7.6/10🤤Gorgonzola & Apple Pizza🤤 ($178)藍芝士蘋果pizza🍕唔算多芝士 但芝士味好香濃😍熱食嘅話蘋果味唔係好出 但芝士味勁濃唔臭架!而且餅皮夠脆🥰而凍少少咁食嘅話就會蘋果味出好多😜👍凍啲食嘅感覺會好食啲~👖褲評: 8.5/10🤤Diavola🤤 ($168)係辣肉腸pizza!個辣肉腸對我黎講太辣 另外個餅濕左啲 芝士味都冇藍芝士咁濃🤨相對黎講係普通啲👀👖褲評: 7/10藍芝士蘋果Pizza幾特別👍但唔鍾意又鹹又甜嘅朋友就應該麻麻哋依款pizza喇~我哋已經夜晚6點15左右入座 冇幾耐出面已經出現人龍👀都值得一試!性價比: 8/10服務: 7.8/10環境: 8.5/10🚩Jacomax 🚩地址:銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心地鋪上環永樂街38-42號東成商業大廈地下C舖
{黃店💛藍芝士蘋果pizza🍕}
好耐冇食pizza喇Pizza😛有機會試啦🙌

👖褲評: 7.6/10

👖褲評: 8.5/10

🤤Diavola🤤 ($168)

👖褲評: 7/10

Meat balls Alla Marinara
Gorgonzola & Apple Pizza
  • Diavola
2021-03-27 308 浏览
I was walking around causeway bay during lunch hour, everywhere was so crowded. But as soon as I saw Jacomax opened a store here, I knew I am gonna eat here. As I always wanted to try their pizza, but just never really had time to go to sheung wan, the original store.But the store was too full, and I couldn't wait any longer. Decided to order a pizza to go, didn't even really look at the menu, but just told the staff, we want the pizza ordered by the table next to the window! Because omg! that s

Because omg! that salami is huge!! turns out it is diavola. 10% off for take away, a plus for me.

i can't express how much I love the pizza. The cheese is absolutely delicious, and the salami too. Last but not least, the crust! I wasn't expecting such a good pizza, so I didn't take any pictures at first.

But still, because this pizza is too good, simple and everything is done right, I tried to do something after I finished the pizza. so here it is, the box.

lol

oh, yea, the pizza is a bit small for two of us, but could be because we two eat a lot.
2021-03-23
Diavola
Jacomax係銅鑼灣新開張,見到門口成日都有條人龍就知佢有啲料到啦ʕ•̀ω•́ʔ✧ 門口可以睇到廚房係到炮製緊唔同既pizza,睇見都流口水呀~🔸藍芝士蘋果薄餅 Gorgonzola & Apple($178)係咪覺得蘋果同芝士呢個組合好似好奇怪呢🤭但其實食落係好夾架🤩蘋果片嘅香甜再加上藍芝士嘅鹹香,味道係非常和諧(๑´ڡ`๑)Pizza 面仲加左啲砂糖,食落有啲焦糖香氣,一個唔小心就食左4塊添.... 🥶🔸蕃茄芝士焗肉丸 Meat Balls Alla Marinara ($60)每粒熱辣辣嘅肉丸仔都被大量嘅芝士同蕃茄汁浸住,望落眼球好舒服(*¯︶¯*) 肉丸咬落口感唔錯而且都幾juicy,整體嚟講就唔算好特別,當係叫多樣野食下都ok嘅🤫同埋啱啱上枱個時超級熱,小心唔好比佢辣親ಥ_ಥ🔸香烤黑椒雞翼($58)初頭對佢無咩期望,但原來係好好味的!雞翼大大隻、雞皮烤得香脆,咬開雞肉係好嫩滑同juicy🤤雞翼醃得夠味,仲會食到啲黑椒粒粒,真係好惹味呀~想一個人食哂5隻哈哈(っ˘ڡ˘ς)💦🔸煙豬肉忌廉粗意粉($148)呢個意粉嘅醬汁超級濃味,滿滿既忌廉同煙肉香味係口腔內大爆發🤤粗意粉好有口感而且

🔸香烤黑椒雞翼($58)

🔸煙豬肉忌廉粗意粉($148)
呢個意粉嘅醬汁超級濃味,滿滿既忌廉同煙肉香味係口腔內大爆發🤤粗意粉好有口感而且好掛汁,煙豬肉食落充滿油香,呢個意粉真係好啱我口味呀(*´艸`*)
不過唔中意重口味嘅人應該會覺得佢太heavy🤫

呢間餐廳嘅食物又好味、店員又夠nice,絕對會再encore! (๑•̀ㅁ•́๑)✧

2021-03-21 234 浏览
同新朋友聚會,當然想搵間有話題食物的餐廳又就腳,甘就唔驚無話題🙈🙈🙈😂但地點真是好方便就是銅鑼灣地鐵站行幾分鐘就到,好易搵。一入門口就見到有免費書可以拎來睇邊食美食邊睇書都是不錯的選擇,諗返以前返學時期基乎每日睇一本書的日子真是美好,呢度的書都好新。😄😄不過我哋此行主力是想食下野,傾下計,所以就即刻坐低睇menu~睇下個餐牌先~店員見我哋有點苦惱唔知簡咩就推薦了藍芝士pizza同沙律,甘岩是happy hour~我們順便都點了兩杯酒飲,不太精於酒量,所以不作評論拉~最出色是呢個藍芝士蘋果pizza!一出場陣味已經好大味!(我覺得是香~)不過真是要趁熱食!一冷左就差好遠。🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕最後兩人埋單5百幾,價錢不算便宜,但環境舒服,而且信相呢個pizza都少見,如果有機會,都會再來食😋😋😋😋
但地點真是好方便就是銅鑼灣地鐵站行幾分鐘就到,好易搵。
一入門口就見到有免費書可以拎來睇

睇下個餐牌先~
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
  • 藍芝士蘋果Pizza
2021-03-18 218 浏览
想試勁耐 出開銅鑼灣即刻走去試~係遠處已經見到老闆既招牌logo🤭平日lunchtime都唔算勁多人🙈夜晚就可能要排一陣隊.鋪面其實唔算好大 用佐好sharp既橙色同花草牆為主調😍望落個感覺好精神~除佐主打pizza 仲有意粉 小食 同 沙律.▫️Gorgonzola & apple 🍕 $178😋👍🏻:👅👅👅👅.6/5分所有pizza統一size都係12”淨係pizza都已經有十幾款🥰但我地係沖佐依個目標而黎!!新鮮熱辣 拎上手勁拉絲🤤🤤(特別鳴謝手模差啲辣死💛)食落甜甜地 但同時又唔會太膩 好似有蜂蜜咁 但其實純粹係蘋果既甜味有兩種邪惡芝士交疊 超邪惡🥰芝士係同餅底1:1比例 so crazy!!因為好有份量所以拎上手會軟趴趴但咬落好脆軟 好有口感~~估唔到會同蘋果咁match 好清新耶~.▫️apple juice咁啱我哋去嗰日送嘢飲 仲要一人一杯 勁大杯😍飲落都好清甜 成餐飯都係蘋果🤭.總結,第一次去既話 個人建議可以嗌依個😍因為夠特別同埋真係好清新~~所有pizza都係手工自家製 而且用料超有誠意好彩既話 仲可以望住老闆整pizza🤭由於我地得兩丁友食所以一個pizza已經ko佐
想試勁耐 出開銅鑼灣即刻走去試~
係遠處已經見到老闆既招牌logo🤭
平日lunchtime都唔算勁多人🙈
夜晚就可能要排一陣隊
鋪面其實唔算好大
用佐好sharp既橙色同花草牆為主調😍
望落個感覺好精神~
除佐主打pizza 仲有意粉 小食 同 沙律

▫️Gorgonzola & apple 🍕 $178
😋👍🏻:👅👅👅👅.6/5分
Gorgonzola & apple

所有pizza統一size都係12”
淨係pizza都已經有十幾款🥰
但我地係沖佐依個目標而黎!!
新鮮熱辣 拎上手勁拉絲🤤🤤
(特別鳴謝手模差啲辣死💛)

食落甜甜地 但同時又唔會太膩
好似有蜂蜜咁 但其實純粹係蘋果既甜味
有兩種邪惡芝士交疊 超邪惡🥰
芝士係同餅底1:1比例 so crazy!!
因為好有份量所以拎上手會軟趴趴
但咬落好脆軟 好有口感~~
估唔到會同蘋果咁match 好清新耶~

▫️apple juice
apple juice

咁啱我哋去嗰日送嘢飲
仲要一人一杯 勁大杯😍
飲落都好清甜 成餐飯都係蘋果🤭
總結,
第一次去既話 個人建議可以嗌依個😍
因為夠特別同埋真係好清新~~
所有pizza都係手工自家製
而且用料超有誠意
好彩既話 仲可以望住老闆整pizza🤭
由於我地得兩丁友食
所以一個pizza已經ko佐我地🥲
本身以為會食唔晒 點知食下食下就啪晒
但好鬼飽🙈🙈🙈 而且店員都超nice的!!
Gorgonzola & apple
近日係銅鑼灣渣甸街開設第二間分店, 地點方便, 🍕店門口有大玻璃可以欣賞師傅即製Pizza, 門口都有人龍排隊無得book位, Menu除咗Pizza仲有沙律🥗、意大利粉🍝、小食等等🤣✨藍芝士蘋果Pizza💙🧀 💰178💫評分: 8.8/10📝最招牌嘅Gorgonzola & Apple Pizza (Mozz/Gorgonzola Cheese/Apple /Suger) 一片片香甜蘋果🍎加上藍🧀獨特香味, 呢個新鮮嘅配搭又咸又甜估唔到咁夾, 表面仲落左糖, 藍芝士唔會好濃易入口, 第一次覺得blue cheese唔臭🤣食成件事幾清新唔會膩, 後尾食到最後再食即使凍咗少少🤏仲可以當甜品食🤣keep住一塊一塊食到唔想停😋✨Crudo Pizza 💰178💫評分: 7.1/10📝(Mozz / Tomato / Rocket /Parma Ham / Grana Cheese)中規中矩🤣, 🍕自己幾愛食parma ham 嘅pizza😋✨Creamy Crab Meat Rigatoni 💰158💫評分: 8.5/10📝忌廉蟹肉大通粉有驚喜, 忌廉蟹肉份量好多, 忌廉香濃🤤大通粉有咬口,
藍芝士蘋果Pizza

✨藍芝士蘋果Pizza💙🧀 💰178
💫評分: 8.8/10
Crudo Pizza

✨Crudo Pizza 💰178
💫評分: 7.1/10
Creamy Crab Meat Rigatoni

💫評分: 8.5/10
📝忌廉蟹肉大通粉有驚喜, 忌廉蟹肉份量好多, 忌廉香濃🤤大通粉有咬口, 少heavy不過share食就會好啲🥳
Meat Balls Alla Marinara

✨Meat Balls Alla Marinara (5 pcs) 💰60
💫評分: 8/10
📝超大粒, 真材實料🥰, 啲汁可以用嚟點啲🍕邊🤣

𝕁𝕒𝕔𝕠𝕞𝕒𝕩
📍銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心地鋪
(銅鑼灣🚇 F1出口行1分鐘就到)

💫評分: 8.6/10
💬Happy Hour嘅drink menu有8折, 所以叫埋佢啲draft beer🥰, pizza🍕配🍺好邪惡🤣因為唔係太多枱所以要預咗等候時間長, 我地都等左1個鐘先入座, 要讚嘅係員工真係好nice😍, 個blue cheese pizza係特別好味到會令我encore嘅店, 想試好耐終於食到😍, 成餐飯好relaxing🥳

想睇更多美食可以去Instagram @hoisumeat

❣️其他分店❣️
📍上環永樂街38-42號東成商業大廈地下C舖
(上環🚇 A2出口行2分鐘就到)

#Jacomax #pizza店 #上環黃店 #銅鑼灣黃店 #黃色經濟圈 #黃店 #黃店地圖 #香港人加油 #懲罰黃店 #pizza黃店 #黃店pizza #pizza #上環美食 #銅鑼灣美食 #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #foodlover #hkfoodie #hkfoodieblogger
藍芝士蘋果Pizza
Creamy Crab Meat Rigatoni
Meat Balls Alla Marinara
Jacomax喺銅鑼灣開咗新分店啦🤩 之前喺佢另一間店試過佢哋嘅招牌藍芝士蘋果薄餅,食完真係好令人回味!😋 本來諗住等杜生熱潮過咗之後,再去上環店試多次🤫 不過依家唔洗喇,可以去銅鑼灣分店食😏一到門口已經見到好多人排隊,大部分人都係等外賣,反而堂食嘅人唔算多!我買外賣嘅時候都唔洗排隊,店員好主動好細心向我介紹Pizza同推介小食👍🏻等外賣嘅時候我就喺門口隔離個玻璃望入去廚房,觀賞吓師傅點樣製作Pizza!其中一位師傅戴住I’m a boss嘅帽,一睇就知係意大利籍老闆Jacopo🤣 老闆一見我影相就表演咗幾招拿手絕活,三兩吓手勢就整完個Pizza🙊 最後仲同我揮手打招呼,好親切好搞笑😂 不過老闆唔係經常出現喺銅鑼灣店,今日好好彩可以試吓佢整嘅Pizza!❤️ 藍芝士蘋果薄餅 $178呢款係必食嘅招牌Pizza!薄切蘋果經焦糖化變得香甜,平衡咗藍芝士嘅濃烈味道,一向唔食藍芝士嘅屋企人都話接受到兼話好食👍🏻 本來我都唔太鍾意Pizza上有生果,但蘋果同藍芝士配搭好夾,我意外哋一啲都唔抗拒🤤 蘋果同藍芝士簡直係完美組合,成功吸引到我再次捧場🤭 餅底薄身,麵粉香突出😛 食落香口,批邊位較脆,中心

❤️ 藍芝士蘋果薄餅 $178
藍芝士蘋果薄餅
餅底薄身,麵粉香突出😛 食落香口,批邊位較脆,中心部分質感鬆軟。
好食度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5/5)

❤️ 煙燻乾式熟成煙肉薄餅 $178
煙燻乾式熟成煙肉薄餅
Pizza上有5大片Aged Guanciale,一啲都唔孤寒!Guanciale用豬嘅面頰肉製作,油脂較為多,豬味特別濃!Guanciale焗到有少少燶邊,口感香脆帶有焦香,整體鹹香十足!
好食度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)

❤️ 香烤黑椒雞翼(5pcs) $58
香烤黑椒雞翼
外皮烤到到好香脆,入面都幾juicy,食落唔算油膩👌🏻 烤焗程度啱啱好,黑椒味濃!啱哂香港人口味😆
好食度:⭐️⭐️⭐️✨ (3.5/5)

餐廳推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️✨ (4.5/5)
藍芝士蘋果薄餅一食上癮,呢款Pizza令我徹底對水果Pizza改觀👌🏻 店員同老闆都非常親切友善,好有人情味,會再幫襯!😻
2021-03-12
10 分钟 (外卖自取)
2021-03-13 256 浏览
喺出面睇到佢整pizza係意大利手工薄餅,覺得都幾有gimmick,新年時期都冇乜餐廳開所以就買外賣試下呢一間。可以打電話落去落單,跟住落去畀錢都幾方便。嗌咗香烤黑椒雞翼$58、炸魷魚$88、意大利水牛芝士配車厘茄沙律$148、挪威煙三文魚露筍粗意粉$158、暴龍pizza$188。雖然睇價錢唔平,但味道幾特別,唔同我哋港式口味食開的pizza。最喜歡食個炸魷魚,可惜可能擺耐左,少少淋左。個沙律我哋一開始冇加到黑醋,仲以為個味咁淡,加左黑醋成件事有提神作用喎,令個沙律幾好食,水牛芝士份量都多,喜歡芝士人士實好愛。少少可惜就係個pizza 邊燒多左,搞到燶左啲。個粗意粉都好食,忌廉汁夠濃味。食物整體味道都好好,滿足。味道:5/5環境/服務:4/5價錢:2.5/5

味道:5/5
環境/服務:4/5
價錢:2.5/5
2021-02-12
2021-03-07 447 浏览
由意大利人主理的pizza店😋暴龍$188Pizza雖然係薄批但唔係脆,屬煙韌類型🍕批邊帶少許燶味。有芝士、蕃茄、辣肉腸、ham,配料都幾豐富😋-煙豬肉忌廉粗意粉$148 粗意粉食落似煙韌d嘅烏冬,口感幾特別😗個汁忌廉味好重而且多到食完碟粉仲剩好多,所以有d膩😣煙豬肉帶有肥肉,有部分甚至整舊都係肥膏,幾heavy💀-香烤黑椒雞翼5隻$58 外皮食落好脆,但略嫌有少少燶味🤏🏼肉質保持到嫩滑,但裡面唔夠入味
由意大利人主理的pizza店😋

香烤黑椒雞翼5隻$58
午餐
暴龍
2021-03-01 3467 浏览
🍕銅鑼灣必試即叫即製藍芝士蘋果Pizza#食好西良心推介 #食好西銅鑼灣美食 🍕上環開設的一間義大利Pizza 店,佢哋曾經上過杜生的節目,義大利老闆好風趣,兩公婆仲係真香港人,在心目中留下了一個深刻印象,近日在銅鑼灣渣甸街開設第二分店,地點咁方便一於去試吓🍕店門口有大玻璃可以欣賞師傅即製Pizza,今日6:30 已經去到,仲有少量空位,可以就坐,唔洗一陣間已經滿座,門口仲有人龍排隊,Menu上除咗有Pizza之外,仲有沙律,意大利粉,小食等美食 🍕Gorgonzola & Apple Pizza 藍芝士蘋果薄餅(Mozz/Gorgonzola Chese/Apple /Suger) $178一場來到梗係要試試最招牌的藍芝士蘋果Pizza,Pizza 上有一片片香甜蘋果,加上濃厚的芝士,及藍之士獨特的香味,咸店香香又甜的感覺估唔到咁夾,表面仲有落左少粉糖,帶有少少焦香感最鐘意係餅有麵粉香是Pizza 的靈魂🍕Grilled Black Pepper wing香烤黑椒雞翼(5Pcs) $58去Pizza 店食嘢,最鐘意食的小食就係雞翼,用上巴西入口雞翼的大大隻,炸至金黃色的,味道好香黑椒
🍕銅鑼灣必試即叫即製藍芝士蘋果Pizza

#食好西良心推介 #食好西銅鑼灣美食

去Pizza 店食嘢,最鐘意食的小食就係雞翼,用上巴西入口雞翼的大大隻,炸至金黃色的,味道好香黑椒味又滑溜

🍕味道有驚喜的Pizza 店,食材使用外國入口,難得有一間美味且用心去做的Pizza 店,裝修很光鮮而且坐得舒唔,已經落入我哋必食Pizza店之一,下次一定要再去食過曬唔同口味

Jacomax
銅鑼灣渣甸街50號渣甸中心地鋪
2021-02-25 638 浏览
新開不足一個月,但每次行過都聞到pizza香味,放寬限聚令終於可以試吓,大約七點鐘去到,門口已經企左一大班人,等堂食或外賣,因為位置有限,所以外賣係比堂食等候時間快好多,所以如果附近住或返工,建議外賣較慳時間。食物方面:我點了意大利火腿白菌pizza、忌廉蟹肉大通粉。每個pizza一開八件,邊脆,正宗薄餅,蕃茄醬足夠、芝士都不少、火腿份量正常,每塊都食到有,但白菌份量偏少。忌廉蟹肉通粉味道份量屬正常,蟹肉應該係用罐頭,所以食到有蟹殼碎,不過係好少好少,鮮味亦欠奉。價錢方面:Pizza 屬正常價格Rigatoni 則偏貴Drinks menu有85折,不過我冇叫,每枱有支水提供環境及服務質素方面:位置都算坐得舒服,枱與枱之間都有一定距離,但位置有限,所以都放唔到太多枱,因此等候時間較長,我都等左差唔多一小時先入座,員工都好有禮貌,入座後都會話唔好意思要等咁耐。因風口位置問題,我要求較細少少冷氣,都即時處理,之後亦都好細心咁再問番,讚👍🏻離座時都有幾名員工同客人say goodbye!整體來講不錯,可以再去!*下次想試好特別既藍芝士蘋果薄餅

食物方面:

價錢方面:
Pizza 屬正常價格
Rigatoni 則偏貴
Drinks menu有85折,不過我冇叫,每枱有支水提供

環境及服務質素方面:
離座時都有幾名員工同客人say goodbye!
整體來講不錯,可以再去!

*下次想試好特別既藍芝士蘋果薄餅
2021-02-24
2021-02-23 561 浏览
今年第二餐生日飯,幫襯咗 Pizzeria Jacomax 於銅鑼灣剛開嘅分店。一入門口,意大利籍老闆 Jacopo 滿面笑容咁同我哋打招呼,好鬼親切😆。兩個人食,唔食得多,只可以叫一個 pizza 加一款小食。Pizza 我哋毫無懸念揀咗小店名物藍芝士蘋果薄餅,由於怕太 heavy,所以小食就揀咗麥啤煮藍青口,另外而家每位送汽水,我哋怕甜,所以叫咗 lime soda。藍芝士蘋果薄餅果然名不虛傳,芝士又厚味道又濃,蘋果雖然薄薄一片片但充滿果香,兩種食材放埋一齊,芝士嘅鹹香同蘋果嘅清甜估唔到係 perfect match,好食到唔停得口🤤。麥啤煮藍青口又係一絕,青口份量多,而且非常新鮮,不但充滿海水鹹味,仲有陣陣啤酒香,堅好食😋。飲品雖然係送嘅,但係一啲都唔馬虎,大大杯,青檸都落咗成大半個,勁正。埋完單,出門口,望返入去,Jacopo 又鬼死咁親切地同我哋揮手,好可愛。姐終於忍唔住問:你識㗎?我答:唔識喎。嘢又好食,老闆又親切,我好肯定咁講:I'll be back 🤣🤣。

2021-02-10 855 浏览
上環店太多人所以走黎cwb新店今日仲見到鬼佬老細tim店較上環細每次帶朋友第一次食 blue cheese apple pizza都會好驚喜 好好食意想不到咁夾今次友人話pizza無上環咁薄咁crispy同少左blue cheese但依然好好食上次叫 wings, 今次叫左炸茄子個sauce 有番茄生蒜好香可能新店試業送左飲品我地揀左 white wine 同 red wine職員好young,友善同energtic有播英文歌同 Beyond 既歌唔洗排長龍值得再黎
上環店太多人
所以走黎cwb新店
今日仲見到鬼佬老細tim

店較上環細
意想不到咁夾

但依然好好食

上次叫 wings, 今次叫左炸茄子
個sauce 有番茄生蒜好香

可能新店試業送左飲品
我地揀左 white wine 同 red wine

職員好young,友善同energtic
有播英文歌同 Beyond 既歌
唔洗排長龍值得再黎