L'AMOUR

2024-10-12 431 浏览
前菜先上嚟,焦糖法國鵝肝撻,咬一口,鵝肝滑得嚟又香,配上脆脆嘅撻底,簡直係人間美味!接住就係藍鰭吞拿他他,鮮味爆棚,真係好正!仲有兩款餐包,外脆內軟,沾埋牛油食,超級好味。然後,龍蝦湯同南瓜湯都好有特色,龍蝦湯濃郁得嚟,南瓜湯香甜可口,飲完真係心情好好。主菜方面,我哋選咗牛肝菌果仁扁意粉,意粉煮得剛剛好,牛肝菌嘅香味好吸引!美國安格斯肉眼扒就更加唔使講,肉質鮮嫩,真係好享受。最後,甜品原隻海膽雪糕,味道好特別,海膽嘅鮮味同雪糕嘅滑順結合得好好,布甸又香滑可口,完美結束呢頓美味晚餐!整體嚟講,真係一個難忘嘅用餐體驗!

2024-09-26 644 浏览
而家季節嘅時令法國生蠔 ,真係超fresh !焦糖法國🇫🇷鵝肝撻,蛋香鵝肝嘅配合真係好滑好好味!塔斯壘尼亞海膽多士,配搭剛剛好!法國煙燻BB鱔有機沙律🥗,BB鱔無骨之餘鮮味十足,而且煙燻味好香好獨特!是日餐湯係蒜泥🧄薯蓉忌廉湯,香滑濃郁嘅蒜香,好滋味!慢煮西班牙黑毛豬鞍配焦糖蘋果,肉嫩而帶淡淡的果香乾式熟成紐西蘭法式羊仔架和美國安格斯肉眼扒各具特色肉質鮮嫩可口。tiramisu作為完美我句號🥰

是日餐湯係蒜泥🧄薯蓉忌廉湯,香滑濃郁嘅蒜香,好滋味!

慢煮西班牙黑毛豬鞍配焦糖蘋果,肉嫩而帶淡淡的果香

tiramisu作為完美我句號🥰
2024-09-26 654 浏览
之前去過《L'Amour 》中環店,原來太和仲有一間分店。雖然冇中環店咁大,但環境、食物和服務等各方面水準都和中環店一樣。門外別具心思放了一座鋼琴, 入面有一個大洒吧、一朵大玫瑰和一盞特大水晶燈,氛圍滿滿,啱哂係度慶祝生日或週年紀念日...... 渡過難忘嘅 Memory Day。好多時食法國餐未必飽,呢度就吾會,晚餐非常豐富,包括有:✨️極品海膽魚子醬伴生蠔海膽肥美,魚子咸香四溢,生蠔很Creamy。一口就多重口感,超級享受。✨️焦糖法式燉鵝肝法式鵝肝幼滑,上面焦糖脆卜卜,仲有兩件麵包伴碟,十分滋味。✨️法式澳州活龍蝦湯 +48Wow! 未飲已經閒到濃烈嘅龍蝦味。湯上有一堆泡沫和忌廉,酸酸味味,配合香濃龍蝦湯一起渴,味道非常夾。✨️A5日本松阪和牛 +$188雖然要加錢且份量不多,但真係好好味。外面煎到脆,入面軟腍腍。✨️乾式熟成纽西蘭法式羊仔架+38份量都吾少,有三件。冇"So"味,羊味香口,有嚼勁。✨️原隻海膽雪糕 +$48有乾冰在碟底,上枱時店員會倒水落去,會現出很多霧,感覺夢幻。味道方面,究竟會是甜定咸?雪糕是豆腐味,很香滑、不太甜。海膽冷至脆卜卜咁,很有質感,並不咸。整體嚟講,係一種

好多時食法國餐未必飽,呢度就吾會,晚餐非常豐富,包括有:

✨️極品海膽魚子醬伴生蠔
海膽肥美,魚子咸香四溢,生蠔很Creamy。一口就多重口感
,超級享受。

✨️焦糖法式燉鵝肝
法式鵝肝幼滑,上面焦糖脆卜卜,仲有兩件麵包伴碟,十分滋味。

✨️法式澳州活龍蝦湯 +48

✨️A5日本松阪和牛 +$188

✨️乾式熟成纽西蘭法式羊仔架+38
份量都吾少,有三件。冇"So"味,羊味香口,有嚼勁。

✨️原隻海膽雪糕 +$48
有乾冰在碟底,上枱時店員會倒水落去,會現出很多霧,感覺夢幻。味道方面,究竟會是甜定咸?雪糕是豆腐味,很香滑、不太甜。海膽冷至脆卜卜咁,很有質感,並不咸。整體嚟講,係一種很獨特味道,予人前所未有嘅清新感覺。

✨️季節限定是日甜品
今次是意式蛋糕,非常軟腍幼滑,無得彈。

✨️洒
名叫 Rose, 入面除了玫瑰花香味,仲有荔枝味,好好味。
2024-09-15 1049 浏览
好一般,餐廳太小,舒適度ok,因為無人,磨菇意粉杰到一個點,好飽好滯,湯正常,幾好飲,前菜正常,但係不能留在回憶中的水準,最敗筆係甜品,果種質感和甜度恕不太欣賞,敗筆的意粉和甜品卻留在腦海中,值得一讚的是店員很有禮貌,服務是高級餐廳的水凖,朋友生日,預訂生日碟也記得送上。食物水準好一般,價錢與質素不相稱。如果咁嘅價錢,應該值得去更好環境或食物質素更好的餐廳,店舖很小,洗手間更小。77折後500幾,相信能找很多更優質的餐廳。
2024-09-13 948 浏览
早排見lunch time有做優惠,而且甜品有噴煙效果幾得意,咁啱朋友係附近就去試試呢間!雖然餐廳開係工業區,但入到去係另外一個世界,裝修好有法式浪漫風格,仲擺咗個大型玫瑰花可以供打卡用,啱曬我呢D鍾意影相之人~用餐環境舒服心情自然放鬆,食物價錢唔貴lunch set黎講都算有誠意,味道就應該算正常吧,勝在飲品有果D可以爆既波波玩,適合影相打卡~都幾靚~甜品寫字果陣搞錯咗個名,講俾服務生聽距即刻改返,有服務且態度好好可以加分!總體黎講算得上係一個好的用餐體驗~#香港美食 #FoodieLife #美食日記
2024-09-07 1028 浏览
朋友仔生日到啦,決定搵間靚啲嘅餐廳同佢食飯慶祝🥰近近地揀咗太和呢間法國菜我哋叫咗兩個晚餐套餐,會包前菜、湯、餐包、主菜、甜品🍮。我哋加咗$58餐飲轉酒🥳拎住隻酒杯🍸氣氛即刻唔同咗。前菜都幾誠意,可以揀生蠔、焦糖焗鵝肝等貴價食材。豪少少我地又加$38仲有金箔魚子醬生蠔🦪。一上碟已經哇咗一聲,個賣相好靚😋食一啖魚子醬,一啖生蠔🥰好矜貴!主食我哋揀咗七成熟的牛柳、羊架🐏,羊架食落好嫩加埋少少羊脂嘅香味🥰正呀!牛柳多汁,伴碟的薯蓉同埋紫薯蓉都整得好好味~🏠大埔太和路15號太和中心地下38號舖

🏠大埔太和路15號太和中心地下38號舖
2024-09-06 819 浏览
Lunch menu分左2-4Course,價錢由$238到$338,跟餐仲可以加配季節時令法國生蠔、時令海膽刺身多士、2小時酒類飲品無限添飲,鍾意飲酒既朋友,呢到絕對係天堂🥰🩵焦糖法國鵝肝撻酥皮撻一咬就化開,薄薄一層焦糖特出到主角鵝肝既油香味~🩵手工蟹餅一絲絲蟹肉,真材實料👍🏻🩵澳洲Black Opal m9和牛小排入口軟嫩,牛味唔算重~🩵乾式熟成紐西蘭法式羊仔架熟成做法大大減低左羊騷味,驚騷既朋友都可以放心試,有三件羊架,件件都好厚肉,食肉獸之選😍🩵原隻海膽雪糕打卡一流,成枱即刻充滿仙氣,一上甜品就變全場焦點,真係太靚,欣賞餐廳係擺碟上既用心🫶🏻

🩵焦糖法國鵝肝撻
酥皮撻一咬就化開,薄薄一層焦糖特出到主角鵝肝既油香味~

🩵手工蟹餅
一絲絲蟹肉,真材實料👍🏻

🩵澳洲Black Opal m9和牛小排
入口軟嫩,牛味唔算重~

🩵乾式熟成紐西蘭法式羊仔架

🩵原隻海膽雪糕

2024-08-30 1218 浏览
無論餐廳嘅食物幾好食,如果細節做唔到位,都會影響整體嘅顧客體驗。作為餐廳,應該喺訂位嘅時候盡量寫得清楚啲。其實客人嚟餐廳食飯,都係預咗會俾錢嘅。如果喺網上訂位平台上,早啲清晰寫明訂位係需要俾訂金,客人一般都唔會介意提前支付,咁樣大家都心中有數。但係,你哋餐廳留到最尾一日先通知話需要俾訂金,呢種做法真係唔妥當,因為咁樣會令客人覺得好突然,亦都唔方便調整安排。結果我哋會白白預留時間俾餐廳,浪費自己嘅時間。希望餐廳可以改善呢方面嘅服務。
【大埔高格調法國餐|米芝蓮團隊打造精緻料理】4course包前菜、餐湯、主菜、甜品都只係$338~~前菜主菜有八款可以揀總有一款啱你口味🤤仲有埋咖啡或茶~想飲埋酒都只係+$58!! 法國菜黎講真係好抵,最緊要係每款食物都色香味美,CP值極高~.🐨乾式熟成法國黃油春雞 推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐黃油春雞外皮煮到好脆,而且保持到春雞嘅肉嫩,食落一絲絲咁口感好好,加埋黃油香味亦都好強...就算唔點汁食味道都已經好夠,食完之後個口唔會覺得好乾~.🐨慢煮西班牙黑毛豬鞍配焦糖蘋果推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐豬鞍肉質厚實,少脂肪~慢煮加上外面輕煎,食落有咬口得黎仲食到肉汁💦最緊要配咗一啲紅蘿蔔蓉喺個底度,帶出豬鞍嘅鮮甜味~.🐨焦糖法國鵝肝撻推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐先講撻皮做到鬆化,有好多層牛油味亦都好香!雞蛋做到嫩滑,加埋鵝肝,油脂味即刻爆發晒喺個口度~上面仲有薄薄嘅焦糖,甜而不膩😋.🐨塔斯曼尼亞海膽多士推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐海膽非常新鮮,望落去已經係金黃色粒粒均勻,口感好豐厚,味道既鮮甜又creamy!!.🐨是日餐湯洋蔥薯仔湯 推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐相對地味道係比較清淡,飲到洋蔥香,仲要食到一粒粒薯仔嘅口感~.🐨法式澳洲活龍蝦湯 升級

【大埔高格調法國餐|米芝蓮團隊打造精緻料理】
🐨乾式熟成法國黃油春雞
🐨慢煮西班牙黑毛豬鞍配焦糖蘋果
🐨焦糖法國鵝肝撻
🐨塔斯曼尼亞海膽多士
🐨是日餐湯洋蔥薯仔湯
🐨法式澳洲活龍蝦湯 升級$48
推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐
龍蝦熬煮嘅龍蝦湯鮮味十足,加了泡沫,不單順滑而且令到賣相都好靚~湯內仲有幾粒爽口龍蝦肉,令到口感更加豐富🦞🦞
🐨季節限定時日甜品芒果奶凍
推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐
口感滑嫩細膩,奶凍少少甜、奶味濃~加咗啲芒果醬喺面,味道酸酸甜甜... 兩者好夾!!
🐨季節時令法國生蠔 加配$38
推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐
聞落有海水味但食落完全冇任何腥味,口感爽脆肉厚多汁!!帶有海水鹹味,但保持到肉質鮮甜~建議大家一定要加配!!!
——☼——☼——☼——☼——☼——
  • 法式龍蝦湯
  • 焦糖法國鵝肝撻
  • 慢煮西班牙黑毛豬鞍焦糖蘋果
2024-08-28 641 浏览
📍 L'AMOUR作為大埔首家高級法式餐廳,L'AMOUR憑藉其精緻的菜品和優雅的環境,成為了當地美食愛好者的新寵兒。 🍽️餐廳坐落於太和舊樓地下,空間寬敞明亮,裝潢簡約高雅,散發著濃濃的法式風情。 🇫🇷今天我品嚐了精心設計的 Set Dinner,每一道菜式都讓我驚喜連連。 👌Starter方面,我先享用了'蝶豆花木魚清湯和鯛魚刺身清新淡雅,開胃消暑;另一道'北海道帶子刺身沙律'則爽脆可口,層次豐富。 🥗Main菜式包括'A5日本松阪和牛'和'法式低溫慢煮東星石斑',兩道都是極富創意的佳餚。和牛肉嫩多汁,配上薯泥,層次豐富;石斑魚肉質細膩鮮甜,令人回味無窮。 🥩🐟整體而言,L'AMOUR為大埔帶來了一股法式高雅風。無論是菜品還是環境,都盡顯細膩與匠心,著實讓人流連忘返。 💯
📍 L'AMOUR

2024-08-25 714 浏览
平時經過都已經好想試,今次就籍住朋友生日專登去試試一入到去就覺得餐廳裝修高貴優雅, BAR枱位置仲見到有好多唔同嘅酒類,好難忍口,想唔嘆杯都唔得,另外播放柔和背景音樂,令人覺得舒適和溫馨😊Lunch Set,有分2-4course,價錢由每位$368-$468,加Wine Pairing都係$58/ Glass先送上餐包,暖暖地幾香軟,塗D牛油食更香口😄前菜:藍鰭吞拿魚他他:吞拿魚他他好新鮮,調味過後味道唔會太生同腥,容易入口,味道唔錯海膽刺身多士:烘脆的多士遇上海膽,味道出奇地夾👍🏻👍🏻時令法國生蠔:身為生蠔愛好者,見到點番2隻試試, 蠔肉夠飽滿食落好creamy餐湯:比起是日餐湯,個人更鐘意龍蝦湯(+$48),呢個湯好濃郁,龍蝦嘅香氣撲鼻而來,飲落去好滑,帶子又鮮甜, 飲完一啖接一啖😋主菜:慢煮西班牙黑毛豬鞍配焦糖蘋果黑毛豬鞍用慢煮嘅方法,令佢變得好軟嫩😋烤完再配上埋個醬汁就更為惹味,相當唔錯🤤我哋加錢轉左法式低溫慢煮東升石斑煎得啱啱好,肉質幾鮮嫩,皮則有啲脆,配上秘製醬汁,提升東升石斑嘅味道🤤至於伴碟配菜D紫薯蓉就夠幼滑,解一解膩😍芒果奶凍:奶凍奶嘅香濃和綿滑,再加D芒果醬喺上面
平時經過都已經好想試,今次就籍住朋友生日專登去試試

先送上餐包,暖暖地幾香軟,塗D牛油食更香口😄

前菜:

海膽刺身多士:烘脆的多士遇上海膽,味道出奇地夾👍🏻👍🏻

餐湯:

主菜:

慢煮西班牙黑毛豬鞍配焦糖蘋果

我哋加錢轉左
法式低溫慢煮東升石斑

芒果奶凍:奶凍奶嘅香濃和綿滑,再加D芒果醬喺上面,味道更香果味, 唔會過甜😋
呢一餐真係好豐富,每一道菜都食得出幾用心整,而且有自己嘅特色和風味,令人食得好滿足😉
同埋餐廳嘅服務都幾好,食物都做到精緻高質嘅感覺,值得再訪嘅一間西餐廳🥰
2024-08-12
庆祝纪念
生日
  • 法式活澳洲龍蝦濃湯
  • 烤加拿大海膽多士
  • 慢煮西班牙黑毛豬鞍.焦糖蘋果
2024-08-23 617 浏览
幾年前同朋友黎過呢度食呢排突然間有啲掛住呢度既食物同裝修環境今日嚟到仲發覺個Menu同裝修主題有唔同timSet Dinner 分左2至4道Course價錢由$368至到$468Menu底下仲有得Add On其他item tim 而我地就另外加多左兩隻生蠔同埋海膽多士首先頭盤嚟咗法國時令生蠔 🦪同焦糖法式燉鵝肝生蠔黎到雖然望落去有少少乾水,不過食落去都好鮮甜,而且法國生蠔嚟講都算幾大隻差啲想再encore不過諗到之後咁多嘢食所以放棄咗焦糖法式燉鵝肝嚟到好靚呀,個餅皮整到一朵花咁店員介紹我哋可以搣出嚟跟住點落個鵝肝度面頭一層焦糖,而底下就係用鵝肝打成既醬每一口都有鵝肝既香, 不過我就覺得焦糖好似太多了, 令到有小小太甜既感覺但整體都係好食, 食到最後唔夠花花比我地點呢時令海膽刺身多士新鮮海膽配上脆卜卜既烤多士沒有多餘既調味,但海膽夠鮮甜而且份量好多,超值!餐湯我哋加咗錢轉咗做法式澳洲活龍蝦湯之前嚟過飲佢哋嘅龍蝦湯好好飲所以今次都一定要叫每一啖都好香濃, 而且都食到新鮮既龍蝦肉配埋餐包食好夾傳統法式牛柳Order左五成熟,黎到岩岩好一切落去全部都係肉汁,再配埋底下嘅薯蓉好滿足慢煮西班牙黑毛
幾年前同朋友黎過呢度食

首先頭盤嚟咗法國時令生蠔 🦪同焦糖法式燉鵝肝

差啲想再encore
不過諗到之後咁多嘢食所以放棄咗

焦糖法式燉鵝肝
嚟到好靚呀,個餅皮整到一朵花咁
店員介紹我哋可以搣出嚟
跟住點落個鵝肝度
面頭一層焦糖,而底下就係用鵝肝打成既醬
但整體都係好食, 食到最後唔夠花花比我地點呢

時令海膽刺身多士
新鮮海膽配上脆卜卜既烤多士
沒有多餘既調味,但海膽夠鮮甜
而且份量好多,超值!

餐湯我哋加咗錢轉咗做法式澳洲活龍蝦湯
之前嚟過飲佢哋嘅龍蝦湯好好飲
所以今次都一定要叫
每一啖都好香濃, 而且都食到新鮮既龍蝦肉
配埋餐包食好夾

傳統法式牛柳
Order左五成熟,黎到岩岩好
一切落去全部都係肉汁,再配埋底下嘅薯蓉
好滿足

慢煮西班牙黑毛豬鞍
店員一放低就聞到好香既炭燒味
而且個豬本身都好腍,唔會有平時豬扒嗰種嚡口嘅感覺

DESSERT方面我地揀左季節限定時日甜品
同原隻海膽雪糕

時日甜品係奶凍
好香奶味,好滑而且唔太甜

原隻海膽雪糕
店員放低佢之後都建議我可以拍片
原來個海膽底下放咗好多乾冰
店員一加水之後就不停咁冒煙
視覺效果一流
味道食到都好濃既海膽味,而且仲伴隨着啲海膽肉, 有少少似食緊雪葩, 好有驚喜

另外我哋再嗌左兩杯打卡既Cocktail Pink Lady同埋Sexy on Tree , 利用份子料理整成泡泡,用匙羹一敲個視覺效果超靚
分別係荔枝味同埋蘋果味
都相當易入口,又靚又好飲

• 法式活澳洲龍蝦濃湯
  • 法國生蠔
  • 焦糖法式燉鵝肝
Lamour isn’t too big, guess ten tables in total and the seating is so comsy, only bad thing is the transparent door which the sunlight go directly into the restaurant, pretty annoying for the eyes if you come to have lunch here sadly, my bad eyes sad, overall the restaurant is in good standard, good foods and good service, such a good choice if you wanna have a decent lunch, pretty valuable if you come by lunchtime haathe oyster is soso fresh very unexpected, and very sweet too haa, and even bet

, and very sweet too haa, and even better than those i ate in longham hotel lolll
appetizer
Thunnus thynnus Tartare
Black sugar bread is sweet haa
Tasmanian Sea Urchin Toast
the lobster soup tasting sweet with strong lobster flavor
, i’m loving it haaa, even the texture isn’t so thick instead so smooth, and some scallop pieces insides haa
Caramelized Foie Gras Tart not having good outlook at all lolll, the taste is good haa just like eating egg tart haa, foie gras won’t be strong or weird
Apple Cider
Tasmanian Sea Urchin Toast having a whole piece haa and urchin tasting not too strong but it’s okay ya
lobster soup
Pan Seared Grouper
Thunnus thynnus Tartare tasting good with a bit of pepper so it’s a bit exciting when you taste it haa and soso good when you mix the tartare with caviar the taste is so much better
, like this one so much with complex taste
Pan Seared Grouper
Pan Seared Grouper is okay ah, with very crispy layer and smashed potatoes having full of butter flavor and i guess butter is overwhelming haa, but the grouper tastes so light sadly seem not too fresh
lemon tea
Caramelized Foie Gras Tart
Slow cooked Iberico Pork Loin Rack with Caramel Apple Sauce, i like the smashed pumpkins paste soso sweet haa, the pork having really tender tex ure, haa, on top having a piece of iberico ham which is so tasty with a bit of saltiness
Black Sugar Bread
Sea Urchin Ice Cream having very strong tofu flavor, you can taste a bit urchin flavor when you get some urchins haa
Tasmanian Sea Urchin Toast
Sea Urchin Ice Cream
Mongo pudding is sososo yummy with very silky texture haa, indeed so in love with this one
, honestly even better than ice cream, 100% and plus, pudding simply melt insides your mouth soso good lovely lovely haaa
outsides:
insides:
menu:
1952 浏览
every dish is in good standard, and i esp like the fresh oyster and mango pudding, my number one favorite haaa, yaya, first time trying here having very good impression and pretty out of my expectation haa
Thunnus thynnus Tartare
Apple Cider
lobster soup
Black Sugar Bread
2024-08-21 481 浏览
老公想食呢間高級餐廳小店好耐,今日趁放假浪漫下。Lunch time 有set, 2 course, 3 course, 4 course ($238-$338)Starter: 焦糖法國鵝肝撻好驚喜,感覺係鵝肝+蛋撻,撻皮好鬆脆,蛋漿好滑!Soup: 法式澳洲活龍蝦湯呢個龍蝦湯好濃郁,唔會過咸,好鮮味,入面有好嫩既帶子肉Main: 美國安格斯肉眼扒扒有牛味,真係做到我要既medium,伴菜有紫薯蓉,南瓜蓉同椰菜花蓉,椰菜花蓉第一次食,好甜好好味,有誠意!慢煮西班牙黑毛豬鞍配焦糖蘋果呢個係真心有驚喜,估唔到個豬咁嫩,嫩得黎又有質感,仲有碳香味!Dessert: 原隻海膽雪糕雲呢拿雪糕入面有海膽粒粒,海膽味唔會太搶,上台時會倒入乾冰,好靚好特別!芒果mousse本身睇個樣對呢個是日甜品無乜期待,但一入口真係估唔到咁滑!餐廳環境好舒服,係好唔錯既4 course 體驗!

Starter: 焦糖法國鵝肝撻
好驚喜,感覺係鵝肝+蛋撻,撻皮好鬆脆,蛋漿好滑!

Soup: 法式澳洲活龍蝦湯
呢個龍蝦湯好濃郁,唔會過咸,好鮮味,入面有好嫩既帶子肉

Main: 美國安格斯肉眼扒

慢煮西班牙黑毛豬鞍配焦糖蘋果

Dessert: 原隻海膽雪糕

芒果mousse
本身睇個樣對呢個是日甜品無乜期待,但一入口真係估唔到咁滑!

餐廳環境好舒服,係好唔錯既4 course 體驗!
2024-08-14 620 浏览
L’ Amour係一間充滿情調的法國餐廳,今次是我第二次光顧了。門口並不顯眼,一盞大大的水晶燈,金閃的bar櫃,絲絨的椅子,格調感覺高貴。點了兩個set dinner1個四個course $468,另一個三個course $3981 4隻生蠔(跟餐$38 1隻),十分飽滿鮮甜👍👍👍2 生蠔重海水味,生𧐢上鋪上金鉑魚籽和清淡甘甜的海膽👍👍👍3 焦糖法國鵝肝撻,好香甜🥰👍👍👍4重醎蝦鮮味的龍蝦湯拌暖烘烘的麥餐包,perfect match👍👍👍5 傳統法式牛柳,想特別介紹三個拌菜很特別,分別芋蓉,薯蓉和蘿蔔蓉,蘿蔔蓉帶點子薑香味👍👍6 黑松露半熟帶子薏米飯,特別想介紹帶子肉十分厚身,薏米飯黏腍,特別重黑松露味👍👍👍7 芒果奶凍,非常清甜🥰👍👍👍8 Rose(荔枝味果酒)$128👍👍👍
點了兩個set dinner
1 4隻生蠔(跟餐$38 1隻),十分飽滿鮮甜👍👍👍