2021-06-12 1017 浏览
之前都去過Lex coffee 到打卡, 今次要再Encore! 餐廳係好近堅尼地城地鐵站, 一出去A出口行5-10分鍾左右就到.餐廳既裝修好有藝術感! 入面有大大少少既油畫, 好似KAWS同草間彌生既作品等等! 另外餐廳樓底好高, 坐位又好舒服, 真係打卡傾計都一流呀!我地今次選擇左4樣食物:慢煮西班牙八爪魚 $218本身打算叫個普通小食開下胃先, 但好有驚喜! 因為係慢煮, 八爪魚唔會痴牙仲好林, 加埋佢既醬汁, 好惹味又醒胃, 我地一陣間就食哂! 做頭盤真係一流呀.韓式泡菜意大利飯配辣醬五花肉 $168呢個主菜超級推介, 五花肉煎得好香脆, 辣醬味入哂, 雖然有唔少脂肪但一點都唔會油膩, 配埋意大利飯真係一絕!招牌安格斯高級肉眼扒 $218通常香港餐廳都有牛扒煮得偏熟既習慣, 但呢間剛剛好, 5成就係5成. 而且牛扒既分量絕對唔少, 我地share食都夠食! 牛扒煎得好香口, 肉汁好多, 仲要無咩根同肥肉!! 而且加埋好多薯仔, 沙律做配菜. 最特別係有幾粒喬頭, 酸得來好好味, 有點似酸菜既味道. 食完咁多濃味既食物, 真係一流.丸久小山園抹茶拿鐵 (熱) $59最後梗係唔

我地今次選擇左4樣食物:

慢煮西班牙八爪魚 $218

韓式泡菜意大利飯配辣醬五花肉 $168

招牌安格斯高級肉眼扒 $218

丸久小山園抹茶拿鐵 (熱) $59

最後梗係唔小得叫返杯飲品, 本身想試試佢出名既打印咖啡, 可惜當晚已經賣哂咖啡類既飲品, 下次再黎試吧只好. 但呢杯抹茶拿鐵絕對唔失禮, 抹茶味好濃, 食完咁多濃味同油分重既菜式, 絕對有種清新既感覺.

總括來講, 餐廳不論打卡, 食野定傾計都一流, 下次絕對要再來食過.
2021-06-08 260 浏览
名畫Starry Night coffee !有藝術氣息嘅你不可錯過!早前知道ARTCENTRALCURATOR, ART & CAFÉ 及 LEX COFFEE呢三大藝術據點「CURATOR 藝術遨遊」系列展覽,打卡或消費將可獲村上隆激罕限量特別版設計 Perrier。環境其實自己好似第二次係堅尼地城食嘢,對呢個地方都唔太認識,不過呢到好易搵。餐廳係地舖,正方形設計,樓底好高!餐牌 藝術打印咖啡 $88 必點Van Gogh Starry Night嘅打印咖啡,好靚,打卡一流,亦好易入口。 班尼迪克蛋煙三文魚多士 $108 好多牛油果,配上三文魚,fresh得嚟又飽肚。 慢煮紐西蘭草飼羊四支骨羊架配紫薯蓉佐日式燒汁 $238 四支份量確係不少,羊架肉好焾身,帶點肥膏,本身草飼羊嘅羊味係較輕盈,配調味紫薯蓉亦唔會太over。 意式提拉米蘇 $68 另一必點係Tiramisu,酒味唔會太重,入口唔洗點咬。總括而言,咖啡真係必點,餐廳又可以坐好耐都得,今次咁岩坐到大梳發位同朋友傾住計勁舒服。

餐牌

藝術打印咖啡 $88

班尼迪克蛋煙三文魚多士 $108
班尼迪克蛋煙三文魚多士

好多牛油果,配上三文魚,fresh得嚟又飽肚。

慢煮紐西蘭草飼羊四支骨羊架配紫薯蓉佐日式燒汁 $238
慢煮紐西蘭草飼羊四支骨羊架配紫薯蓉佐日式燒汁

意式提拉米蘇 $68
意式提拉米蘇

另一必點係Tiramisu,酒味唔會太重,入口唔洗點咬。

慢煮紐西蘭草飼羊四支骨羊架配紫薯蓉佐日式燒汁
意式提拉米蘇
2021-06-07 82 浏览
Bookmark了很久的餐廳看到圖片都知道顏值很高💕不過價錢算高價3個主食+3杯打印朱古力都人均$300左右約了2個朋友影相花了不少時間結果連最最最重要的甜點吃不到店員說時間已夠但眼見有2-3張沒人的枱子我們送埋單後再次少進來都不能🙈所以想坐耐一點的客人這裡就並不是好選擇!
Bookmark了很久的餐廳

店員說時間已夠
但眼見有2-3張沒人的枱子
我們送埋單後再次少進來都不能🙈

所以想坐耐一點的客人
這裡就並不是好選擇!

2021-06-05 55 浏览
價錢貴與否就不評價,因為各人的標準可能有唔同.但服務態度就真係🔥都黎.完全係食玻璃大的透明,叫落單起碼叫10次先黎落,明明招手回應你知道你需要落單,轉頭去左另外一檯客人度,明明說甜品後上但最後都係餐前上上左半個鐘先到主食上,落單可能不知道什麼原因所有的咖啡凍飲都沒有,叫可以給杯水嗎?都要問四五次才給一杯水你.到後來可以再落咖啡又不通知
2021-06-05
2021-06-03 97 浏览
依間係堅尼地城既餐廳, 一直on my list, 終於都有機會食到😋今次order 左安格斯肉眼牛扒 , 慢煮西班牙八爪魚, 卡邦尼培根意粉🍽 所有野食既擺盤都好吸引😍 味道亦都好ok , 特別係個牛扒, 我地叫左7成熟, 但煮得好juicy , 一d 都唔韌👍🏻因為朋友生日既關係, order 左藍莓cheese cake , 雖然一早同店員溝通左, 但甜品一上枱, 我同朋友都嘩左聲😍因為用音樂盒播生日歌好特別❤️味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️環境 ⭐️⭐️⭐️性價比⭐️⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️小貼示:如果慶祝生日可以早d 同店員溝通, 生日安排會額外收$20服務費, 但其實好抵俾👍🏻

味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境 ⭐️⭐️⭐️
性價比⭐️⭐️⭐️⭐️
服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️

• 招牌安格斯高級肉眼牛排
  • 慢煮西班牙八爪魚
2021-05-28 100 浏览
呢間人氣餐廳喺堅尼地城,門店望入去都已經好靚,好似外國嘅coffee shop咁餐廳入面樓底超高,空間感好大,完全無壓迫感想讚佢連餐牌都設計得好靚食物方面都好高質,我地叫咗一個前菜同兩個主食慢煮西班牙八爪魚:好搞笑,佢嘅八爪魚係熱嘅,同我預期嘅有啲唔同,但又幾得意喎安格斯肉眼扒:上碟睇樣已經好吸引,肉有牛味,而且仲保留到肉汁喺入面,切開入面粉紅色嘅肉質,好味慢煮羊架:同牛扒相比,羊架就相對普通,味道正常,無咩驚喜最後叫多個甜品Tiramisu,完美結束是日晚餐

餐廳入面樓底超高,空間感好大,完全無壓迫感

想讚佢連餐牌都設計得好靚

食物方面都好高質,我地叫咗一個前菜同兩個主食

慢煮羊架:同牛扒相比,羊架就相對普通,味道正常,無咩驚喜

最後叫多個甜品Tiramisu,完美結束是日晚餐
2021-05-25 83 浏览
嚟到堅尼地城嘅lex coffee,佢哋嘅裝修好靚,陳列左好多不同藝術家嘅作品,好似入左間藝術館。龍蝦意大利飯:意大利飯火候控制得宜,飯身軟硬適中,用左濃郁鮮味嘅龍蝦湯煮製,帶有濃郁鮮味,而飯面上仲有一隻開邊香烤龍蝦,肉質爽口彈牙,鮮味十足。安格斯高級肉眼牛扒:牛扒肉味濃郁,肉質嫩滑,油脂香氣四溢,表面更帶點焦香,令味道層次變得更豐富。伴碟嘅仲有香烤原隻蒜頭同埋黑松露薯蓉,黑松露味道好突出,而薯蓉口感綿滑,會一食上癮。意大利芝士餅:賣相精緻,影相打卡就最啱,而佢哋用上浸泡左咖啡酒嘅手指餅,再加埋質感軟滑輕盈嘅Mascarpone芝士。表面再鋪滿濃郁香味嘅可可粉。口感輕盈,味道豐富,甜度適中,蛋糕中嘅酒同埋咖啡香味撲鼻而來。
【西環⋄人氣藝術感Cafe】 🍽Lex Coffee📍西環堅尼地城卑路乍街100號地舖 (K11 Musea有分店)我地一直都好想去呢間cafe 今次終於有機會🤩一行入去Lex Coffee就覺得好似行緊HKMOA因為佢牆上掛咗好多畫同放咗好多art work🗿大家可以一邊歎咖啡一邊欣賞藝術品☕來到一定要試下佢Signature既藝術打印咖啡佢地有唔同既圖案可供選擇 我地就揀咗村上隆花花🌼最勁係個拉花pattern可以keep到好長時間!影幾耐都冇問題 但應該要用好多奶先hold到個拉花所以成杯咖啡好重奶味 而且只可以叫凍飲🤔Main dish試咗個烤三文魚同吞拿魚意大利飯🐟三文魚幾新鮮 而且同cream sauce味道好夾Risotto入面有少少芒果 同吞拿魚一齊食好fresh甜品方面 Tiramisu甜度岩岩好 打卡又靚 係必叫菜式❤️⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ❝我地食咗咩? ت ❞☞ 烤三文魚配蘆筍佐龍蒿奶油醬 $198☞ 厚切吞拿魚三文魚籽菠菜汁意大利飯 $168☞ Tiramisu $78☞ 藝術打印咖啡 $88
【西環⋄人氣藝術感Cafe】
🍽Lex Coffee

我地一直都好想去呢間cafe 今次終於有機會🤩
一行入去Lex Coffee就覺得好似行緊HKMOA
因為佢牆上掛咗好多畫同放咗好多art work🗿
大家可以一邊歎咖啡一邊欣賞藝術品☕
來到一定要試下佢Signature既藝術打印咖啡
佢地有唔同既圖案可供選擇 我地就揀咗村上隆花花🌼

最勁係個拉花pattern可以keep到好長時間!
影幾耐都冇問題 但應該要用好多奶先hold到個拉花

☞ 厚切吞拿魚三文魚籽菠菜汁意大利飯 $168

☞ Tiramisu $78

☞ 藝術打印咖啡 $88
2021-05-23 47 浏览
之前經過附近見到E間Coffee Shop覺得幾靚想試下, 今晚就約埋朋友一齊去try try😋! 餐廳環境幾大, 樓底好高, 周圍擺滿掛畫同飾品, 非常有藝術感! 🌟桂花檸檬綠茶(大)入口有淡淡嘅桂花同檸檬香, 味道唔太甜幾解渴🌟慢煮西班牙八爪魚🐙八爪魚口感爽脆煙韌, 加埋沙律🥗一齊食, 清新開胃🌟招牌墨西哥式煎蛋早餐麵包口感鬆軟, 上面鋪左滿滿嘅牛油果醬🥑, 番茄仔🍅, 墨西哥粟米片同太陽蛋🍳, 切開蛋汁直流入麵包, 口感豐富🌟厚切吞拿魚三文魚籽菠菜意大利飯吞拿魚外皮焦香, 口感柔嫩有彈性幾juicy, 意大利飯煮得岩岩好, 加埋漲卜卜嘅三文魚籽令整體鮮味提昇!🌟混合莓果榛子醬華夫鬆餅配香蕉與雪糕(細)窩夫新鮮熱辣辣, 外脆內軟, 上面搽左厚厚嘅榛子醬, 味道唔錯

🌟桂花檸檬綠茶(大)
入口有淡淡嘅桂花同檸檬香, 味道唔太甜幾解渴

🌟慢煮西班牙八爪魚🐙
八爪魚口感爽脆煙韌, 加埋沙律🥗一齊食, 清新開胃

🌟招牌墨西哥式煎蛋早餐

🌟厚切吞拿魚三文魚籽菠菜意大利飯

🌟混合莓果榛子醬華夫鬆餅配香蕉與雪糕(細)
2021-05-21
2021-05-22 337 浏览
.📍 𝙻𝚎𝚡 𝙲𝚘𝚏𝚏𝚎𝚎..位於堅尼地城嘅cafe,入到去就好似置身喺藝術館咁😚 佢哋將藝術同食物融埋一體,所以碟碟食物同飲品都好精美🥰 餐廳嘅落地玻璃同高樓底都令到個環境好chill☺️.⚫️ 藝術打印咖啡 - HK$88✏️ 打印咖啡係佢哋嘅signature😆 去到先知原來呢間冇得自己揀相🥺 不過佢嘅starry night係幾靚嘅😍 雖然有好多色素係面頭,但飲落去完全唔會有苦澀味👍 咖啡係凍嘅,飲落去好重奶味,好滑,而且好creamy 😋.⚪️ 閃耀咖啡冰球 - HK$88✏️ 呢杯係店員推介我哋飲嘅🤣 要自己將咖啡、石榴汁同梳打水倒入冰杯😛 店員叫我哋先倒石榴汁同咖啡,試一啖個味道,再因應份量倒梳打水😆 呢杯咖啡飲落去偏酸,不過佢淡淡嘅石榴香令我幾鍾意呢杯咖啡🤤.⚫️ 龍蝦意大利飯 - HK$198✏️ 咁多嘢食入面我最鍾意呢碟😍😍 廚師好貼心已經將龍蝦鉗肉拆晒出嚟,食嗰陣好方便😍 而意大利飯嘅汁都係用咗龍蝦汁嚟調味,濃厚creamy得嚟唔會過鹹,食落去真係每啖都係龍蝦味🤤 龍蝦肉亦都好鮮甜彈牙,好正😆.⚪️ 招牌安格斯高級肉眼牛排 - HK$218✏️ 呢塊肉眼牛排係10oz嘅,嚟到比想
📍 𝙻𝚎𝚡 𝙲𝚘𝚏𝚏𝚎𝚎

⚫️ 藝術打印咖啡 - HK$88

⚪️ 閃耀咖啡冰球 - HK$88

⚫️ 龍蝦意大利飯 - HK$198

⚪️ 招牌安格斯高級肉眼牛排 - HK$218

✏️ 呢塊肉眼牛排係10oz嘅,嚟到比想像中大塊😯 雖然係7成熟,但都唔會煎到過咗龍🤤 咬落去仍然好有肉汁,亦都唔會韌😍 隔離有啲車厘茄同埋烤薯仔做配菜,味道唔錯😆 烤蒜頭冇咗嗰陣濃烈嘅刺激味😂 配埋牛排一齊食都唔會成口味道🤣

⚫️ 烤蝦牛油果沙律 - HK$128

✏️ 雖然係烤蝦,但食落去唔太覺有烤過😯 不過蝦同牛油果嘅份量都算多,而且沙律菜好新鮮,食落去唔會有苦味🤤 除咗菜,佢都有少少車厘茄同青瓜做配搭,好健康嘅選擇😆

⚪️ 夢幻早餐 - HK$148

✏️ 呢碟個樣又真係唔差😍 佢哋嘅早餐加咗好多水果做配料,食落去清新好多,少咗份油膩感🤤 而佢嘅菜係配咗芒果醬一齊食😍 第一次食呢個配搭但又唔會覺得唔夾🤤 我哋幾鍾意佢嘅燒菠蘿,真係好香😍 腸仔亦都好juicy,一咬就爆晒汁🤣 不過煙肉就有少少乾🥺
閃耀咖啡冰球
招牌安格斯高級肉眼牛排
烤蝦牛油果沙律
夢幻早餐
2021-05-22 1553 浏览
睇IG發現原來港島區都有間以藝術為主題嘅人氣打卡café!梗係要約埋閠蜜黎食飯打卡啦!地點喺堅尼地城站附近幾分鐘路程, 餐廳裝潢開揚光猛,特高樓底空間感十足!走進仿如藝術館嘅餐廳,兩傍放滿大大小小嘅油畫及潮人藝術品,隨處可見村上隆、草間彌生、KAWS等人氣展品!坐位闊落舒適,啱哂食嘢傾計!🥩招牌安格斯高級肉眼扒  $218高級肉眼扒擺盤就似幅畫咁靚!特別欣賞一上枱個蒜頭🧄燒得極香!牛肉扒有成10oz,煎得啱啱好Medium🔥外層小小焦香,切開有肉汁,肉質軟嫩有肉香味!配埋黑松露薯蓉食好夾好好味!🦞龍蝦意大利飯 $198 大大隻龍蝦🦞嘅意大利飯,龍蝦汁極香濃,機乎每一粒飯都充滿龍蝦汁!龍蝦肉爽口彈牙好新鮮,龍蝦頭仲有膏好驚喜,意大利飯煮得軟硬適中有口感!成個飯份量足!本來想點打印咖啡,不過驚太夜飲完唔駛瞓,最後點左: Honey Lime Soda $68微甜帶點酸嘅 lime sode 加入蝶豆花嘅顏色好靚! Venchi Iced Chocloate $59 朱古力🍫特濃同好滑!冇得彈!

🥩招牌安格斯高級肉眼扒  $218

🦞龍蝦意大利飯 $198

本來想點打印咖啡,不過驚太夜飲完唔駛瞓,最後點左:
  • 招牌安格斯高級肉眼扒
  • 龍蝦意大利飯
  • Venchi Iced Chocloate
❀ Lex Coffee #西環 ❀❗️充滿藝術氣息之Cafe 藝術打印咖啡超吸睛❗️——————————————————仲住喺西環嘅時候多次經過呢一間餐廳,每次都俾佢嘅外牆裝修所吸引,有極高樓底,而且擺滿各式各樣嘅藝術品,喺附近難得一見較為靚嘅餐廳💖而且仲有打卡able嘅藝術打印咖啡同埋tiramisu,經常都座無虛席,今次終於book位去到!食物以Cafe水平來講算唔錯,內裏亦擺滿左多種有個性嘅藝術品,幾啱同朋友相聚影吓相👭🏻。.✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷☞ 龍蝦意大利飯 $198 (4/5) 大條開邊龍蝦🦞肉質彈牙,而且有好多膏,呢個價錢來講算唔錯,如果想淨係食龍蝦都可以﹐$398就有成隻龍蝦。飯粒被龍蝦汁完全包圍,中間心會微微硬啲,表面再加上大量芝士,大致唔錯,如果龍蝦汁鮮味可以再突出啲就更好🙈,而家有點被芝士味蓋過。.☞ 慢煮三文魚扒 $198 (4.2/5)朋友大力推薦三文魚扒,果然唔錯!慢煮嘅三文魚扒肉質細嫩,之後再煎香過外皮,非常香脆,好好食😋!表面加上鹹香嘅三文魚子,提升鮮味,更為出色!.☞ 藝術打印朱古力 $88 (4/5)呢度嘅藝術打印飲品絕對係餐廳嘅signature,一見到就會
❀ Lex Coffee #西環 ❀
❗️充滿藝術氣息之Cafe 藝術打印咖啡超吸睛❗️
——————————————————

✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷
☞ 龍蝦意大利飯 $198 (4/5)
龍蝦意大利飯

☞ 慢煮三文魚扒 $198 (4.2/5)
朋友大力推薦三文魚扒,果然唔錯!
表面加上鹹香嘅三文魚子,提升鮮味,更為出色!
慢煮三文魚扒

☞ 藝術打印朱古力 $88 (4/5)
呢度嘅藝術打印飲品絕對係餐廳嘅signature,一見到就會知係Lex coffee🤣。
當日冇晒咖啡,唯有轉做朱古力。本身諗住都只係打卡飲品,所以冇抱太高嘅期望,不過整體味道都算比想像中好👌🏻。
朱古力味唔會太甜,不過就未至於極濃郁,勝在冇咁膩 (追求極度香濃嘅就可能會有啲失望)。
表面嘅打印應該係忌廉奶泡,奶香十足,口感豐盈,冇任何怪味,想打下卡嘅飲一杯都無妨。
藝術打印朱古力

☞ Tiramisu $68 (4.1/5)
另一個餐廳嘅特色絕對係呢個tiramisu,碌一碌佢哋嘅IG會見到幾乎全部都係呢樣😂。
用上比較微流質嘅mascarpone,夾住斟滿咖啡酒嘅手指餅。
咖啡味、酒味嘅濃度以及整體濕度都平衡得恰到好處,有種入口即溶嘅感覺,做到tiramisu應有嘅味道,食晒都唔會覺得好膩👍🏻。
個人認為其實tiramisu做法都係大同小異,好少會好難食,所以唔會話有驚喜,但絕對唔錯。
PS見餐牌、網上嘅圖片都有塊果乾喺面頭,唔知點解我嗰日冇咗🙈。
Tiramisu

——————————————————
✨整體味道: 4/5
✨環境裝修: 4/5
✨服務態度: 3.8/5
✨性價比: 3.7/5
✨再訪興趣: 3.5/5
💞整體來講
全部食物水準都大致唔錯,係一間既有打卡元素亦維持到食物質素嘅Cafe,當然就未至於高級餐廳咁大驚喜🙈但普通同朋友相聚都係一個唔錯嘅選擇👌🏻。

慢煮三文魚扒
藝術打印朱古力
Tiramisu
2021-05-17 108 浏览
呢間西餐廳裡面嘅擺設都充滿藝術氣息,仲有指定圖案嘅藝術打印咖啡或朱古力,食物嘅質素都唔錯👇🏻龍蝦意大利飯$198必試推介❤️個意大利飯煮得軟硬適中,龍蝦🦞肉質好新鮮嫩滑,食落好juicy,仲剝埋龍蝦鉗添帶骨豬排$198豬排煎得好香口,配菜都好有驚喜,第一次食到甘鮮甜又唔辣嘅洋蔥🧅意式提拉米蘇$68起初以為下面係餅底,食落先知原來係蛋糕,個味道都幾好,唔會太甜繽紛氣泡香橙$78叫左杯加大,味道係橙汁,不過唔會好酸

龍蝦意大利飯$198

帶骨豬排$198

意式提拉米蘇$68

繽紛氣泡香橙$78
叫左杯加大,味道係橙汁,不過唔會好酸

• 龍蝦意大利飯
2021-05-16 122 浏览
前排見好多人泥哩到打卡📸,我都同朋友泥湊下熱鬧,試下佢地手勢如何🤪咁本身有睇到d食評,d人都幾高評價咁🙊讚👍-環境光猛, 光線充足🌾-店員友善💬-地方闊落,坐落都舒適- 列印咖啡係好適合拎泥打卡, 本身以為佢係淨係得咖啡☕, 原來佢有咖啡同埋朱古力選擇,唔飲咖啡既人又想打卡, 揀朱古力飲(p.s…凍飲泥,好多人都俾佢個熱杯fake左)彈👎-意大利飯d飯有d失色,🦞意大利飯d飯煮得耐左,做唔到一粒粒既口感,另一款黑松露雜菌意大利飯,朋友表示有d飯🍚生生地,煮唔熟-價錢同食物質素唔係好成正比,cp值不高👀

讚👍
-環境光猛, 光線充足🌾
-店員友善💬
-地方闊落,坐落都舒適

彈👎
-價錢同食物質素唔係好成正比,cp值不高👀

2021-05-15 91 浏览
< Lex Coffee >📍西環琴晚同朋友預祝生日 就去咗呢度食飯 環境幾靚 食物質素都唔錯🥰🐙慢煮西班牙八爪魚 $68開頭以為呢個係冷盤 點知原來八爪魚係熱食🤣 好爽口 八爪魚份量都幾多😆 仲有蕃茄同沙律菜 幾開胃😝🐷帶骨豬扒 $198豬扒幾大塊 煎得幾香 唔會好嚡🤣 如果煎嘅時間再短啲就好😛另外仲有薯菜同紫洋蔥 薯仔外脆內軟 唔錯👍🏻🦞龍蝦意大利飯 $198有半隻龍蝦 加埋芝士焗好香 蝦頭仲有好多膏😆 鍾意食蝦膏嘅朋友一定鍾意食🤤🤤 龍蝦肉質爽口彈牙 肉質鮮甜🦞 risotto 軟硬適中 索晒龍蝦汁好惹味😋☕️Tiramisu $68呢個一定要食😛 入口香滑 好香濃 唔會太甜👍🏻 手指餅唔會淋晒 幾好食😋
< Lex Coffee >📍西環

🐙慢煮西班牙八爪魚 $68