2023-02-07 60 浏览
食得開心又好味!全港第一間擁有澳洲自家牧場嘅漢堡店😍.佢哋嘅🐮牛肉全部採用安格斯,仲係全天然嘅優優質出品,果然夠健康。🍔而且麵包同樣有心機,🍞是用酸種麵包製作,非常獨特。.N+ Classic ٩(❛ัᴗ❛ั⁎)N+ Limited Truffle Burger ◕‿◕前者係4安士嘅🧀芝士漢堡,上邊更加有番茄,青瓜,洋蔥等配料,🥩牛肉味好出好香。.後邊就加埋咗🍄特色嘅安格斯黑松露醬。有埋獨特嘅松露香味,非常吸引,而且仲係6安士嘅牛腩肉!.1個set衹要加50蚊,就有埋薯條,同埋飲品非常抵食〈( ^.^)ノ
食得開心又好味!全港第一間擁有澳洲自家牧場嘅漢堡店😍

N+ Classic ٩(❛ัᴗ❛ั⁎)
N+ Limited Truffle Burger ◕‿◕

2023-02-01 58 浏览
// 𝙏𝙤𝙥-𝙦𝙪𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮 “𝙁𝙖𝙧𝙢 𝙩𝙤 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧” 𝘾𝙤𝙣𝙘𝙚𝙥𝙩 𝙎𝙩𝙤𝙧𝙚 𝙞𝙣 𝙒𝙖𝙣 𝘾𝙝𝙖𝙞 - 𝙉+ 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 🔝 //-Newly opened on Swatow Street, the bustling center of Wan Chai, 𝐍+ 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫 is a new burger concept store with its own pasture in Australia, dedicated to presenting 100% natural and high-quality Angus beef burgers to all diners; and carrying “Farm to Burger” as the brand concept.-☞ 𝐍+ 𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐜𝐬Consisted of a savory yet succulent 4oz Angus smashed burger patty, American cheese, topped with fresh tomato, pickles, green lollor
☞ 𝐍+ 𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐜𝐬
Consisted of a savory yet succulent 4oz Angus smashed burger patty, American cheese, topped with fresh tomato, pickles, green lollorosso, onion, and garlic dressing; all perfectly stacked in between the soft sourdough bread with crispy crusts.
☞ 𝐍+ 𝐋𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞𝐝 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫
Presented with the juicy 6oz Angus brisket beef, American cheese, sautéed brown shimeji mushroom, fresh tomato slices, green lollorosso, and their homemade truffle sauce; the whole combination was simply irresistible and satisfying.
// 𝐍𝐎 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 𝐂𝐡𝐚𝐫𝐠𝐞 🔝 //
ʙs-ᴛᴀᴅ-ʀᴘ-ғʀ-ᴡsᴄ
2023-01-31 92 浏览
N+ BurgerClassics with Baconn$85灣仔新開嘅Burger shop. 特別係佢哋用係澳洲有自設牧場養育安格斯牛, 監控牛肉質素同自製sauce.用咗4安士嘅安格斯漢堡扒, 即叫即製, 都有幾香牛肉味, 而帶有點肉汁.  Burger bun 用咗酸種麵包, 外脆內軟而帶有點牛油香 , 又唔會被sauce 浸濕.  配菜都好豐富, 有新鮮爽脆嘅veggie, pickles, tomato, onions 等減低膩度. 另加左香脆bacon, 咸香又豐富口感.N+ Limited Japanese Mustard$95用6oz Angus brisket beef patty.  呢款patty 肉味更重, 不過相對食落就無咁juicy .我都係鐘意普通Angus beef patty. 有好多羽衣甘藍等雜菜 balance 油膩感. mustard sauce 微辣幾惹味.Cispy Fries/Wedge Cut $30有honey mustard sauce 或BBQ sauce 都幾惹味.幾有薯香味不過可能個日多人唔係好夠脆.N+ Sparkling
N+ Burger

Classics with Baconn$85

Cispy Fries/Wedge Cut $30

N+ Sparkling Lemonade $36

酸酸地而幾清爽, 好夾burger

當時新開優惠, 超~~~ 級多人. 排隊同等都等左好耐. 依家應該無咁誇張

2023-01-30 82 浏览
灣仔新開既兩層漢堡店以柔和綠色為主調,走小文青風格最大特式係餐廳於澳洲自設牧場養育牛隻更能監控牛肉質素連餐廳既醬汁都係自家製作誠意十足既小店♡ N+ Limited Japanese Mustard($95)Burger bun脹卜卜,令好感度即時上升好鍾意漢堡用牛油紙包住,唔怕食到成身汁裡面係6oz既漢堡扒,難怪拎上手非常墜手漢堡扒Juicy有彈性中間仲加夾左雜菜沙律,平衡番膩感最重要係個醬汁,芥辣醬汁很有衝激刺激感微辛辣醬汁意外地令漢堡多左份清新感♡ N+ Classics with Bacon($85)強烈推介醬汁N+ garlic 大廚用左3款唔同既蒜蓉醬令蒜香味非常突出,食落香濃惹味中間仲加左烤煙肉,口感更豐富♡ Crispy Fries($30)粗薯條炸到香脆honey mustard sauce 定BBQ sauce 都好得建議店家賣埋醬汁!!♡ N+ Sparkling Lemonade($36)酸酸地好清爽又解膩
灣仔新開既兩層漢堡店
以柔和綠色為主調,走小文青風格
最大特式係餐廳於澳洲自設牧場養育牛隻
更能監控牛肉質素
連餐廳既醬汁都係自家製作
誠意十足既小店

Burger bun脹卜卜,令好感度即時上升
好鍾意漢堡用牛油紙包住,唔怕食到成身汁
裡面係6oz既漢堡扒,難怪拎上手非常墜手
漢堡扒Juicy有彈性
中間仲加夾左雜菜沙律,平衡番膩感
最重要係個醬汁,芥辣醬汁很有衝激刺激感
微辛辣醬汁意外地令漢堡多左份清新感

♡ N+ Classics with Bacon($85)
強烈推介醬汁N+ garlic
大廚用左3款唔同既蒜蓉醬
令蒜香味非常突出,食落香濃惹味
中間仲加左烤煙肉,口感更豐富

♡ Crispy Fries($30)
粗薯條炸到香脆
建議店家賣埋醬汁!!

♡ N+ Sparkling Lemonade($36)
酸酸地好清爽又解膩
2023-01-29 680 浏览
*N+ Classics (single) $75*Classic漢堡包,除咗四安士安格斯牛肉之外,配料仲有芝士、蕃茄、酸瓜、洋蔥同生菜,生菜用左Green Lollorossl,夠哂新鮮爽口,醬汁有三款選擇,Garlic、Original同千島醬,第一次食漢堡包見到有蒜茸味嘅醬揀,估唔到淡淡嘅蒜蓉味同漢堡又幾夾*N+ Limited Truffle Burger (single) $100*另外個包包揀咗松露醬汁,材料一樣咁豐富,松露將味道突出,好香濃餐廳半開放式嘅廚房,離遠可以望到廚師即叫即整牛肉漢堡,100%全天然嘅安格斯牛肉來自自家嘅澳洲牧場,非常新鮮質素有晒保證,唔會一煎就出水搞到成個包都淋哂,呢度嘅麵包係用酸種包,夠哂特別,營養豐富d升糖指數又低d*Make It As Combo $50*加$50可以跟餐,包汽水同薯條/薯角,我地兩款都試哂,重試埋三款醬,Homemade BBQ最特別,望落去似茄汁,食落有陣陣香草味,有啲似意粉醬咁,鍾意淡淡地嘅可以試Honey Mustard,想惹味d嘅就試Cajun Powder,辣辣地食到lam埋手指,薯角薯條新鮮炸,熱辣辣但係一啲
*N+ Classics (single) $75*

*Make It As Combo $50*
加$50可以跟餐,包汽水同薯條/薯角,我地兩款都試哂,重試埋三款醬,Homemade BBQ最特別,望落去似茄汁,食落有陣陣香草味,有啲似意粉醬咁,鍾意淡淡地嘅可以試Honey Mustard,想惹味d嘅就試Cajun Powder,辣辣地食到lam埋手指,薯角薯條新鮮炸,熱辣辣但係一啲都唔油膩,分量重好多,食到我地捧住個肚走
大家都知道灣仔利東街附近好多好野食啦,今次想帶大家睇睇最近新開嘅一間Burger店🍔☺️ N+ Burger係灣仔地鐵站附近,係正利東街隔離,大家happy friday 可以去試試佢啊😍 N+ Burger 嘅一大賣點就係佢地採用全天然安格斯牛肉,而且佢地有自家牧場養育牛牛🐮佢地嘅漢堡、薯條醬汁全部都係自家製架~😍 今次我就試左佢地以下呢兩款嘅burger: 1️⃣ N+ 經典培根單層漢堡包🍔佢地有兩款醬汁比大家揀:蒜蓉醬/ 千島醬 我就揀左惹味香濃嘅蒜蓉醬啦,重口味人士必選😍 令到burger味道更香濃惹味😎 Burger採用嘅係最近大家都好鍾意食嘅酸種麵包🥯 裡面就係全天然安格斯牛肉,食落口感嫩滑又juicy、整得岩岩好可以鎖住肉汁、而且牛味十分惹味香濃☺️ 值得一試! 2️⃣ N+ Limited 日式芥末醬單層漢堡包 🍔平時鍾意食芥末醬嘅朋友揀呢款就岩曬啦~ 惹味juicy嘅安格斯牛配上香濃日式芥末醬,有少少辣亦有少少酸甜感覺,口感很不錯~ ☺️ 連同burger裡面嘅蕃茄、生菜,食落更惹味啊~!每個burger set都會配上一份薯條/薯角,兩款我都試左,同樣係岩岩炸好熱辣辣咁比你食,

今次我就試左佢地以下呢兩款嘅burger:

1️⃣ N+ 經典培根單層漢堡包🍔
佢地有兩款醬汁比大家揀:蒜蓉醬/ 千島醬

2️⃣ N+ Limited 日式芥末醬單層漢堡包 🍔

每個burger set都會配上一份薯條/薯角,兩款我都試左,同樣係岩岩炸好熱辣辣咁比你食,佢地有自家製嘅蕃茄醬汁/芥末醬可以配,兩款都咁正😋

飲品方面就揀左N+ Sparkling Lemonade,食完咁多重口味、惹味濃郁嘅burger同薯條,飲杯清爽解膩嘅lemonade就岩曬啦☺️
2023-01-28 63 浏览
🥰食左幾日盆菜蘿蔔糕年糕驚驚地.黎番轉comfort food先👏🏻·🍔N+ Classics Burger ($75)雖然等左好耐,但黎到見到咁吸引就算啦🥰可自選醬汁: 蒜蓉/千島醬/原味!朋友選擇左蒜蓉,食落淡啲但聞到好香.唔會食到成口蒜味但又提升到口感😆厚厚自家製4oz安格斯牛、洋蔥、蕃茄、酸瓜、生菜、配埋酸種麵包…好滿足🥰·🍔N+ Limited Truffle Burger ($100)日式松露醬配上6oz安格斯牛腩肉、蘑菇、生菜、蕃茄~好豐富🥰餐廳既漢堡扒均出產自自家牧場養育🐄,食落鬆化有肉汁👍🏻酸種麵包以牛油煎香,口感鬆軟🥰·🥔Wedge cut ($30) 薯角新鮮炸起蘸上自家製honey mustard醬,停唔到口🥰·🍟Crispy fries ($30) 配cajun 粉極惹味!·🥤N+ sparkling lemonade ($36) 可以走冰無糖!very nice😆👏🏻清新微酸解膩👍🏻•📍Nplusburger灣仔汕頭街32號地鋪

📍Nplusburger
灣仔汕頭街32號地鋪
2K
2023-01-28 636 浏览
🍔灣仔手工漢堡新貴🍔-灣仔區出咗名係漢堡嘅集中地 有本土小店去到外國過江龍 由平民食到貴價都有😘 最近又開咗一間主打由自家牧場養嘅安格斯牛牛🐮 做嘅手工漢堡小店 梗係趁lunch time 放break嘅時候去食吓 睇吓佢哋喺呢一區站唔站得住陣腳先👀-🍔N+ Classics 經典漢堡 $75經典漢堡用咗4安士嘅安格斯漢堡扒 漢堡扒即叫即煎 加上芝士 做到外層焦脆 入面仲保持肉汁 幾香口😚 而包本身都好出色 佢用咗酸種麵包 加上預先用牛油焗過 外脆內軟 仲有少少麵粉發酵嘅香甜加上牛油香 有心思之餘都幾出色👍🏻 配菜就有蕃茄 酸青瓜 洋蔥生菜 可以balance番個油膩感😘-🍔N+ Limited Truffle Burger 松露醬漢堡 $100松露醬漢堡就用咗再重量級啲嘅6安士安格斯漢堡扒 肉用咗brisket部位更加香口 吃肉獸至愛😍 加上自家調配嘅松露醬同嚟自日本嘅小本菇 口感同味道更香更加多層次😋 配菜就有蕃茄同生菜 同樣中和番濃味嘅肉同醬汁😙-🍟薯條 & 薯角小食就有薯條同薯角 可以再配上自己㨂嘅Cajun powder或者BBQ或蜜糖芥末醬👀 我地今次就食咗Cajun po
🍔灣仔手工漢堡新貴🍔

🍔N+ Classics 經典漢堡 $75
N+ Classics 經典漢堡

🍟薯條 & 薯角
小食就有薯條同薯角 可以再配上自己㨂嘅Cajun powder或者BBQ或蜜糖芥末醬👀 我地今次就食咗Cajun powder同蜜糖芥末醬 薯條係偏粗少少嘅 所以會食到多啲薯仔味 不過我地更加偏心薯角 少少脆 少少皮 仲多啲薯味😋 不過如果Cajun powder可以shake會再上就更加正 可以沾滿哂😂

🍋N+ Sparkling Lemonade 有氣檸檬水
呢個係佢地自家調配嘅Sparkling Lemonade 當然要試下啦 第一啖 真係好足新鮮嘅檸檬 酸到少少流眼水😂 不過飲落就會飲到甜味中和番😋 用嚟配比較油膩嘅漢堡同炸嘢就啱哂啦
📍#NPlusBurger
灣仔汕頭街32號地舖
N+ Classics 經典漢堡
  • N+ Classics 經典漢堡
  • N+ Limited Truffle Burger 松露醬漢堡
2023-01-26 62 浏览
灣仔一向都係西餐嘅天堂,最近係汕頭街又新開左間漢堡店, 綠色嘅門口設計真係好搶眼。佢地有上下兩層,漢堡扒來覺澳洲具有120年歷史嘅自家牧場,每日全天然新鮮嘅安格斯牛肉,牛肉係由自家牧場養殖。另外亦會用上酸種麵包,十分講究。除左漢堡之外,佢地小食都好多選擇。蔬先就有薯條同埋薯角可以揀。另外就可以揀醬汁,分別有homemade BBQ/Honey mustard/Cajun powder。N+ Classic $75估唔到漢堡包都有3款醬汁可以揀,分別係original, garlic or thousand island。配搭4安士安格斯牛肉、蕃茄、酸瓜、綠毛菜、芝士。漢堡包本身都烘到好脆,安格斯牛肉一口咬落去大啖肉汁,牛肉味又重,估唔到咁好食。佢啲醬汁好特別全部都係自家製造,N+ Limited Truffle Burger $100依款用左比classic仲大一個碼嘅6安士牛肉,睇得出厚切好多。另外仲用左本菇、同埋松露醬。食落更加大啖肉,加上香濃嘅松露醬,味道會更加濃郁。兩款都另外加配套餐,薯條同埋薯角。我自己就鍾意薯角多啲,外層香脆又重薯味,加埋cajun辣味食落辣辣地,又點埋佢地

N+ Classic $75

兩款都另外加配套餐,薯條同埋薯角。我自己就鍾意薯角多啲,外層香脆又重薯味,加埋cajun辣味食落辣辣地,又點埋佢地嘅自家BBQ醬真係一流。

飲品就可以試下有氣lemonade, 因為酸酸地可以中和一下口腔嘅油膩感。
2023-01-25 61 浏览
最近灣仔開咗間新嘅burger店佢嘅牛肉係來自澳洲自家飼養農場餐廳主打天然牛肉酸種麵包漢堡真係好味得嚟又健康👍🏼裝修以綠色為主色調俾人感覺好悠和同舒適🔸N+ Classic with bacon $85🔸N+ Limited Japanese Mustard $95今次我哋叫咗兩款burger,每款burger只要加$50就可以升級做套餐,會有埋薯條同飲品架👅N+ Classic with bacon係餐廳嘅經典漢堡再加上煙肉。佢嘅漢堡包有用牛油烘過,再加上係酸種麵包嘅關係,所以食落好香好鬆軟😆塊漢堡牛扒食落好juicy,牛味好香濃,配埋香脆嘅煙肉同埋蕃茄、洋蔥等等嘅配料食勁正😍N+ Limited Japanese Mustard嘅漢堡扒比經典款式再大咗一個碼,食落更有滿足感🤣呢個burger加咗日式芥末醬,食落辣辣哋非常惹味😋佢哋嘅薯條都係即叫即炸,而且係粗身薯條,所以食落口感好豐富🤤
最近灣仔開咗間新嘅burger店
佢嘅牛肉係來自澳洲自家飼養農場
餐廳主打天然牛肉酸種麵包漢堡
真係好味得嚟又健康👍🏼
裝修以綠色為主色調
俾人感覺好悠和同舒適

🔸N+ Classic with bacon $85

2022-12-29
最近灣仔新開左一間Burger店【N+ Burger】🍔餐廳以綠色為主題,顏色鮮明💚樓高兩層,灣仔地鐵站行過去好容易就搵到👍🏻餐廳裡面既環境舒適簡約,好適合同朋友聚餐!N+ Burger現時喺澳洲擁有自家牧場飼養牛牛🐮~餐廳提供100%全天然優質安格斯牛肉漢堡、酸種麵包,同埋自家製新鮮醬汁🥰漢堡控要去試下喇🤭❥ N+ Classics with Bacon $85Burger選用左外脆內鬆軟既酸種麵包🥯裡面夾住4oz安格斯牛,牛肉味濃,多汁嫩滑!另外仲有好豐富既材料,包括大大塊白洋蔥圈、蕃茄片、青瓜等等~食落好新鮮爽脆!有種清新解膩既感覺🥗醬汁方面,可以揀蒜蓉醬、千島醬或者原味,我揀左千島醬,酸酸甜甜,同burger味道好夾🥰❥ N+ Limited Japanese Mustard $95呢款Burger用左日式芥末醬💚有輕微既辣度,爽口又有風味!中間夾住4oz安格斯牛腩肉,肉嫩鬆化,連埋塊半溶既芝士一齊食,超好味🤤配料仲有青瓜絲、蕃茄片、生菜絲等等,口感豐富!❥ Crispy Fries $30❥ Wedge Cut $30小食方面叫左薯條同薯角!薯條同薯角都係新鮮炸起熱辣辣🔥薯條
最近灣仔新開左一間Burger店【N+ Burger】🍔
餐廳以綠色為主題,顏色鮮明💚
樓高兩層,灣仔地鐵站行過去好容易就搵到👍🏻
餐廳裡面既環境舒適簡約,好適合同朋友聚餐!

❥ N+ Classics with Bacon $85
Burger選用左外脆內鬆軟既酸種麵包🥯
裡面夾住4oz安格斯牛,牛肉味濃,多汁嫩滑!

呢款Burger用左日式芥末醬💚
有輕微既辣度,爽口又有風味!
配料仲有青瓜絲、蕃茄片、生菜絲等等,口感豐富!

❥ Crispy Fries $30
❥ Wedge Cut $30
小食方面叫左薯條同薯角!
薯條同薯角都係新鮮炸起熱辣辣🔥
薯條係外脆內軟既粗薯條,薯角內裡綿密,點埋附上既蜜糖芥末醬、茄汁同辣粉,更加滋味😋

❥ N+ Sparkling Lemonade $36
Lemonade好清新解膩,氣泡感十足,爽呀🥤
2023-01-12
2023-01-21 80 浏览
逛街的時候有點餓,經過這間裝潢簡潔有格調的burger店,午餐時段超多人!即刻去試了😆🔹N+class with Bacon這裡的漢堡選擇不算多,但你可以不斷top up ☺️而且最大特色是品牌有自家澳洲牧場,用上天然安格斯牛肉去做漢堡,每一個包都是即叫即製,所以到你面前的時候味道一定是最到位。我點了這款加了煙肉的漢堡,煙肉好脆好香,搭配4吋厚焦甜多汁的漢堡扒,濃香juicy,一口真的吃不下,我喜歡它的酸瓜是幾乎切塊,酸酸爽爽有助減膩,麵包本身都是甜甜的,很上癮。🔹N+ limited Japanese mustard burger日式芥末醬漢堡相對前者「比較」不邪惡😂因為都是有4吋厚安格斯牛肉漢堡扒,但裡面有滿滿的日式芥末醬和很多新鮮有咬口的蔬菜條,邊邊焦脆的牛肉和蔬菜條一起吃的感覺飽滿又不膩,也是一個不錯的選擇。價錢拼套餐的話我會建議選擇薯角,因為炸得非常香脆卻不油,薯仔的味道都很濃厚,點一點自家製的燒烤醬或蜜糖芥末醬都很合適。🔹Handmade sparkling lemonade餐廳值得點的飲品大概就是這個lemonade,因為他們用上鮮榨檸檬汁,一開始味道會比較刺激一點,但一邊

🔹N+class with Bacon

🔹Handmade sparkling lemonade
餐廳值得點的飲品大概就是這個lemonade,因為他們用上鮮榨檸檬汁,一開始味道會比較刺激一點,但一邊吃一邊喝反而會覺得不算太酸又很解膩,越喝越好喝。
2023-01-21 69 浏览
汕頭街一向美食雲集,最近新開2層高漢堡店,當然要去品嘗一下。餐廳於澳洲擁有自家飼養牧場,漢堡扒使用牧場出產的全天然優質安格斯牛肉製作而成,每日直送到港。漢堡扒肉質柔嫩鬆化,肉汁豐腴;麵包是酸種麵包,以天然酵母長時間發酵而成,外脆內軟,充滿牛油香,連醬汁和薯條都是自家製,相當有誠意。只要+$50便可以升級做套餐,有條薯和汽水。安格斯煙肉漢堡有三款醬汁可選: 原味、千島醬及三重蒜蓉醬,還可以不要醬。4安士安格斯牛肉漢堡加上美國芝士、培根、番茄片、白洋蔥圈、酸青瓜、毛菜和酸酸甜甜的千島醬,吃起來清爽不膩口。N+ Limited 日式芥末醬漢堡4安士安格斯牛腩肉漢堡配上美國芝士、青瓜絲、生菜絲、甘筍絲及番茄片,滲透著陣陣脂香,口感有層次,自家製日式芥末醬微辛不嗆辣,相當惹味,風味十足。小食方面有薯條和薯角,香脆軟綿,蘸醬方面亦獨具風味。自家製蜜糖芥末醬香甜微嗆,很能勾動食慾。BBQ醬是大廚以獨家秘方配上茄醬秘製而成,入口微甜而稍有辣味,惹味開胃。N+ Sparkling Lemonade檸檬水即叫即製,酸爽解膩。

安格斯煙肉漢堡
有三款醬汁可選: 原味、千島醬及三重蒜蓉醬,還可以不要醬。

N+ Limited 日式芥末醬漢堡

小食方面有薯條和薯角,香脆軟綿,蘸醬方面亦獨具風味。

自家製蜜糖芥末醬香甜微嗆,很能勾動食慾。

N+ Sparkling Lemonade
檸檬水即叫即製,酸爽解膩。
2023-01-19 65 浏览
灣仔汕頭街開左間新Burger店😎主打香港首間擁有自家牧場🐂全新漢堡包品牌 「N+ Burger」🍔💯全天然優質安格斯牛肉漢堡🐂、酸種麵包、自家製新鮮醬汁🤤8點尾去到好好彩🥹order完2個包包之後排我後面個個已經冇哂 好彩買得切😎N+ Classics with bacon 🥓Sauce :Thousand Island 🏝️ /N+ Wedge Sauce:BBQ🍟依到既麵包🥯做得好出色 每個包都會烘過先 所以好新鮮 軟得黎完脆身👍而且包包好足料 4oz Angus Cheeseburger topped with bacon ,tomato,pickles,green lollorosso and onion ✨全新配料大大份🤤🍟 Fries 可以簡薯條/薯角 都係新鮮出爐熱辣辣N+ Limited Japanese Mustard Burger 🍔/N+ Fries Sauce:Honey Mustard6oz Angus Brisket Cheeseburger topped with mixed veggie ,tomato &Japanese mustard sauce🤤牛
💯全天然優質安格斯牛肉漢堡🐂、酸種麵包、自家製新鮮醬汁🤤

🍟 Fries 可以簡薯條/薯角 都係新鮮出爐熱辣辣

牛肉好Juicy 好有肉汁啊😍煎得好好唔乾身 加埋芝士等等口感超豐富!其實連蕃茄同埋山菜都非常新鮮 好爽口😛

2023-01-19 102 浏览
灣仔近日開了間全港首間擁有自家牧場的漢堡包餐廳,他們在澳洲擁有自家飼養牧場,而且提供100%全天然優質安格斯牛肉漢堡、酸種麵包和自家調製的醬汁!餐廳樓高兩層,以綠色為主要裝修!點餐後店員為給予取餐機你,有的時候再到取餐處取!餐牌上有4款不同味道的burger,而每款都可以揀single size或double size!N+ Classic,這款classic的burger,醬汁可以揀選原味、千島醬或蒜蓉醬!入面有他們的自家製的安格斯牛肉漢堡、生菜、蕃茄、酸瓜和洋蔥!牛肉漢堡口感豐富,牛肉味濃,而且好juicy!酸瓜的份量比平時出面食到的多,有種好解膩的感覺,配上鬆軟的酸種麵包,食落非常惹味!N+ Limited Truffle Burger,這款burger的醬汁是黑松露醬,食落有淡淡的黑松露味,而且入面還有菇菌,味道香濃!安格斯牛肉漢堡再配上黑松露醬估唔到咁好食!薯條,薯條是粗薯條,外脆內軟,鹽份適中,再點上附有的特製BBQ醬,味道微辣,更加惹味!薯角,薯角外脆內綿,加上附有辣粉和美味的蜜糖芥末醬,味道層次都非常豐富!N+ Sparkling Lemonade,這裡的檸檬特飲酸酸味
N+ Sparkling Lemonade,這裡的檸檬特飲酸酸味味,解渴之餘仲可以解膩,不錯呢!
這裡的汽水是任飲的,包你食得飽飲得飽!
2023-01-14
下午茶