2023-02-28
新開burger店樓高兩層, 設計主色以墨綠色為主, 最大賣點係由澳洲自家牧場直送100%全天然安格斯牛肉, 質素有保證😎🍴ᴍᴀɪɴ· N+ Classics with Bacon $85﹟望見都知足料既burger🥰4oz肉扒帶一定厚度, 有牛香得黎都嫩口😚依款burger可自由選擇走醬/加蒜蓉醬/加千島醬, 我就試左酸甜又醒胃既千島醬, 味道無得輸😆酸種麵包口感鬆軟, 醬料同材料配搭亦啱啱好, 個包唔會太乾身或者濕曬👍🍴ᴍᴀɪɴ· N+ Limited Japanese Mustard $95﹟另一款材料一樣咁新鮮豐富, 而漢堡扒方面更升級到6oz同埋用上brisket部位, 同樣能夠鎖住肉汁😊食落帶點刺激感既mustard醬夠突出之餘, 又唔會完全蓋過牛肉肉味👍*𝙈𝘼𝙆𝙀 𝙄𝙏 𝘼𝙎 𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 +$50 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙛𝙧𝙞𝙚𝙨 & 𝙙𝙧𝙞𝙣𝙠* 🍟ꜱɴᴀᴄᴋ· Crispy Fries & Wedge Cut ﹟套餐可以選擇要薯條或薯角, 另外會有3款醬料(BBQ/ Honey Mustard/ Cajun Power)比大家簡💁🏻♀️個人更喜歡薯角, 炸得香脆, 內裏更似食緊薯
﹟套餐可以選擇要薯條或薯角, 另外會有3款醬料(BBQ/ Honey Mustard/ Cajun Power)比大家簡💁🏻♀️個人更喜歡薯角, 炸得香脆, 內裏更似食緊薯蓉既感覺🥰自家製既BBQ醬汁幾特別, 賣相似茄汁, 食落甜甜地有陣陣香草味🌿想惹味啲就可以試下Cajun powder🌶️
🥤ᴅʀɪɴᴋ· Sparkling Lemonade
﹟飲品有普通汽水/熱茶同我簡既依款💁🏻♀️係有汽得黎又甜甜地既檸檬飲品, 用嚟解解油膩感就啱晒啦🤣🍋