2022-01-08
聖誕當天 同朋友知道呢間餐廳🍴刻意去個邊食嘢 聽聞view 唔錯 所以就過去一趟參觀下 一去到立即比個度個窗🪟吸引左 當時去到已經近乎黃昏🌆 望出去 成個人都覺得好寧靜 時間真是過得好快 個度內部設計同聖誕裝飾同配搭 都有聖誕氣氛 例如有聖誕樹等 濃蝦汁蟹肉意粉 $188好吃😋 吃完還想再吃 juicy 唔會太乾 控制火候幾好 蝦好爽口 絲狀 咬咬下就有蟹味 好多芝士碎白白的 當日聖誕節🎄餐廳裡每個人顧客都有紅酒🍷 一杯而且係熱紅酒暖胃 聖誕節 送一杯仔 火雞每人都有得拎 一起慶祝聖誕感覺好有氣氛Double grilled cute cheese burger $1382個拳頭👊大的burger 2塊安格絲牛扒係裡面夾住 芝士 生菜 食唔曬包 只是食左扒 剩下皮 實在太飽啦 我盡力啦蒜香松露薯格$98熱到冒煙 新鮮出爐 軟軟地
濃蝦汁蟹肉意粉 $188
蒜香松露薯格$98