2020-10-10
位於中環石板街既日式餐廳~比呢間小店既紅燈籠吸引左黑松露北海道帆立貝野菜沙律$91青瓜 黑椒 沙律菜 黑醋 芝麻帆立貝好鮮味,冇雪藏既味道加上黑松露嘅味道剛好,有黑松露既特有味道之餘,又唔會掩蓋左帆立貝既鮮味special~廚師發辦海膽 帆立貝 吞拿魚蓉 三文魚子 大蝦 黑松露 青瓜 海帶份量適中,每款都有少少😛啱晒我呢啲食得唔多但係又想食多啲款既朋友😚每樣刺身都好新鮮 而且解凍時間解得好好 食份口唔會太凍冰冰 可以食到刺身原來既鮮味😍蝦超大隻 海膽亦都好鮮味!芝士魚餅 $48新鮮炸出嚟嘅魚餅💓熱辣辣好香口,唔會好腥,再加上有芝士係頂😍好好食啊 推介!芝麻雞翼$38/隻都係新鮮整出嚟架,好香口, 芝麻味唔太重😝雞翼比較出色蟹籽蘆筍明太子炒飯 $158炒飯每一啖都勁香明太子味😳 之前係出面食過明太子飯,明太子咪始終都係好重,但係呢間餐廳控制得好好,唔會太過濃味~ 再加上蟹籽係頂令到呢個飯色香味俱全😍
黑松露北海道帆立貝野菜沙律$91
青瓜 黑椒 沙律菜 黑醋 芝麻
帆立貝好鮮味,冇雪藏既味道
special~廚師發辦
海膽 帆立貝 吞拿魚蓉 三文魚子 大蝦 黑松露 青瓜 海帶
芝士魚餅 $48
芝麻雞翼$38/隻
都係新鮮整出嚟架,好香口, 芝麻味唔太重😝雞翼比較出色
蟹籽蘆筍明太子炒飯 $158