2018-07-09
數年前不經已光顧過Tasty Fabio經已愛上,成為約人食飯的選擇之一,今次再光顧,食物仍然有水準,服務亦係咁殷勤,抵讚首先奉上蟹肉忌廉湯,落足料,食到啖啖蟹肉,而配上的Salsa醬多士就比以往的失色左,酸味不足,似普通蕃茄蓉之後前菜我地㨂左煙三文魚沙律及炸生蠔,炸生蠔有意外驚喜,粉漿恰到好處,又唔算油膩,似係廣島食到的炸蠔主菜分別選左燒海鮮同新西蘭西冷牛扒首先奉上燒海鮮,雖然要成3xx,但係分量超多,分別有一大塊三文魚柳,兩件鱸魚,三件蝦及帶子,火候掌握得好好,沒有過熟/過生,不過食完呢份燒海鮮,我地經已飽之後上場的西冷牛扒,實在對廚師很抱歉,我地呈現飽的狀態,所以只能由得份牛肉擱置係一邊由於放涼左加上件牛比較多筋,所以感覺有d失色,但相信如果一放上枱就食,肉質會再鮮嫩d最後上場仲有甜品同餐飲,甜品分別有朱古力mousses 同奶凍,都話女人有另一個胃裝甜品架啦,明明好飽但都食得晒呢兩款美味的甜品埋單大概640,食物好,待應好貼心咁不斷幫我地加水,每道菜又幫我地換碟,呢個價錢真係物超所值。
主菜分別選左燒海鮮同新西蘭西冷牛扒
燒海鮮