2020-05-21
呢排無得衝出香港, 唯有留係香港啦咁啱係屋企整理緊旅行相片既時候就醒起前排去過一間以機艙作為主題風格既餐廳, 食物都唔錯架呢間餐廳叫做The Galley by Cafe Proud Wings, 係大角咀個邊, 都唔算難搵裝修風格特別, 環境都幾舒服食物選擇唔算太多, 不過菜式係貴精不貴多既我地叫左墨西哥粟米片、蒜片辣椒海蜆意粉、烤帶子墨汁意大利飯同埋燒美國牛小排粟米片雖然係來貨, 但配搭既醬汁都幾唔錯, 惹味醒胃既前菜小食蒜片辣椒海蜆意粉唔好睇佢個樣好似好淡味咁, 食落先知正! 蒜片炒過之後更加香濃誘人, 辣椒既微辣恰到好處, 同蒜片夾得好完美意粉軟硬適中, 咁樣煮法都幾唔錯個帶子意大利飯更加係必點之選! 意大利飯滲入左墨汁既鮮味, 估唔到墨汁意大利飯都咁正!!烤帶子好厚肉, 仲好鮮甜!真係有啲唔夠喉既感覺燒牛小排肉質軟淋有牛肉香味, 燒得啱啱好, 啖啖肉勁滿足
裝修風格特別, 環境都幾舒服
食物選擇唔算太多, 不過菜式係貴精不貴多既
意粉軟硬適中, 咁樣煮法都幾唔錯
燒牛小排肉質軟淋有牛肉香味, 燒得啱啱好, 啖啖肉勁滿足