2022-09-01 162 浏览
今日同朋友來到聚一聚,發現這裏有很多來自唔同國家及不同口味的啤酒。例如英國,澳洲,香港本土收工啤酒。有ipa, pale ale,stout,cider. 鍾意飲啤酒一定要來試試。除咗啤酒之外,餐廳還有一個冬陰功意粉,如果你食得小小辣,建議試一試會有驚喜的~

☞ 呢間Madhouse喺Times Square後面,位置唔算太難搵🙆🏻‍♀️有好多唔同手工啤同小食選擇,同一大班朋友嚟記得嗌多幾款🍻🍴 邪惡炸餐肉($78)❖ 聽到個名就知有幾邪惡🤤係新鮮炸起嘅午餐肉配余均益辣蛋黃醬!個醬好特別,忍唔住瘋狂點嚟食🤤🤣🍴 椒鹽烘烤甜粟米($88)❖ 小食配椒鹽好似係無得輸🤪焗過嘅粟米都好juicy,配埋椒鹽粉食更加惹味✔️🍴 踢乜鬼屁股雞翼 配madhouse秘制魔鬼辣椒醬($98)❖ 熱辣辣炸好嘅雞翼配上佢地秘制嘅辣醬真係有啲迎到噴火🤣食得辣嘅一定要試吓‼️會停唔到口😆🤣🍴 黃金蝦長命麵($188)❖ 終於唔係炸物🤭😂呢個係鹹蛋黃蝦配鹹蛋黃伊麵🤤食落比較乾身不過唔會過膩,正常發揮👌🏻

🍴 邪惡炸餐肉($78)

🍴 椒鹽烘烤甜粟米($88)

🍴 黃金蝦長命麵($188)
What we drank:🇭🇰MIRROR MIRROR - Classic American Pale Ale 🇭🇰Honey Moon - Hopped Longan Honey Mead  🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Fierce By Nature - Wild Bramble Sour  x 🇭🇰Hot Solo - Barrel Aged Mexican Hot Chocolate Stout  x 🇳🇴 Dessert In A Can - Pistachio Cookie Dough Ice-Cream 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Dry Hope - New England IPA .What we ordered:🦞️龍蝦麥特尼迪 — 彈牙龍蝦配上香甜脆卜卜炸饅頭同酸麵包egg benedict🐟手工啤酒脆漿炸魚薯條 — 不敗嘅酒吧組合🐽冰火豬豬 — 秘製芥末醬燒腩加上蒜泥白肉.飲啦喂!飲杯!🍻
Craft beer

龍蝦麥特尼迪
手工啤酒脆漿炸魚薯條
冰火豬豬
2022-07-05 152 浏览
一班frd 聚餐,最緊要都係食下氣氛,估唔到野食水準都好好。啤酒方面有10幾款選擇,但係non-alcoholic drinks 就唔太多,連熱野都無,有幾個friend子唔飲得凍野就麻煩d.野食方面,之前食過鹵水拼盤點知今次無左,好想叫間餐廳加返啊!必叫items: Ribs, 炸雞翼真係好juicy!Service好好,餐飯食得開心,略嫌就收工既時候d 音樂base太大聲,有少少傾唔到計,但係都差唔多十點幾都係可以返屋企既數件.

必叫items: Ribs, 炸雞翼真係好juicy!

ribs
2022-06-21
ribs
2022-06-24 137 浏览
今日來到 Madhouse , 本身都想試吓佢手工啤酒🍻,但今次就試吓炸魚先啦。炸魚普通啦,唔係靚魚,同埋炸粉少少掉咗出來。 薯條🍟都係普通的,唔係話好脆,但都係熱嘅。最後食個焦糖燉蛋,我都覺得正正常常咁, 唔係特別滑,但亦唔會話好甜。手工啤酒選擇就好多,我望吓價錢大約$58-$98 左右。 餐廳氣氛係唔錯嘅,幾cheerful , 我訂枱仲送咗甜品 焦糖燉蛋。 整體來講,食物一般,氣氛就幾好,下次我會試吓佢set lunch , 同朋友一齊食飯傾偈,飲手工啤酒,感覺好似唔錯。 😄👋
手工啤酒選擇就好多,我望吓價錢大約$58-$98 左右。

放工啦! 係時候去ᴄʜɪʟʟ1ᴄʜɪʟʟ啦😆! 位於銅鑼灣的 • 𝕋𝕙𝕖 𝕄𝕒𝕕𝕙𝕠𝕦𝕤𝕖🍻• 是間手工啤酒專門店。店家提供多達20多款新鮮手工生啤和手工蘋果酒,有由香港釀造,亦有由外地進口,愛喝酒的朋友,一定要試試啦~ 店家以嘉年華為主題,地方不算大。到訪當天是平日,沒想到竟然爆滿😳,想吃的朋友仔記得預先訂位囉~ 「 乜都加芝士漢堡🍔 $138 」芝士呀芝士🧀,好吸引呀! 漢堡除了滿瀉的芝士醬,亦有自家製漢堡扒、蒜泥蛋黄醬、蕃茄和生菜,味道不錯,略為鹹了一點點~ 「 黄金蝦長命麵🍝 $188 」 愛吃鹹蛋黄的朋友仔,必點這個意粉🥰。鹹香又邪惡的意粉,被裏滿大量鹹蛋黄醬,頗好吃哦~ 「 柚子鳯尾蝦沙律🥗$148 」 「 踢屁股雞翼🍗 $88 」 超級好吃的秘製脆炸雞翼,一定要試! 雞翼一客六件,外皮非常酥脆,即使放久後脆度無減😍。雞翼肉厚多汁,配蜜糖芥末醬,好好吃。 「 ᴘᴇᴀʀ ᴄɪᴅᴇʀ🍐 」 「 ᴛʜᴇ ᴀʀᴛ ᴏғ ʜᴀᴘᴘɪɴᴇss😆 」 20多款酒精飲品都有詳細介紹,大家可以選到適合自己的啤酒~我們選的這2款也不錯唷😍~

「 乜都加芝士漢堡🍔 $138 」

「 黄金蝦長命麵🍝 $188 」

「 柚子鳯尾蝦沙律🥗$148 」

「 踢屁股雞翼🍗 $88 」

「 ᴘᴇᴀʀ ᴄɪᴅᴇʀ🍐 」

「 ᴛʜᴇ ᴀʀᴛ ᴏғ ʜᴀᴘᴘɪɴᴇss😆 」

2022-05-26
2022-05-26 144 浏览
💥環境舒服休閑📍The Madhouse|銅鑼灣📍人均消費 $ 1 X X#CL銅鑼灣 #CL四圍食 #CL西餐⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️有冇酒鬼係附近?呢度有勁多手工啤酒可以簡💗MENU 分哂國家、甜度、果味等等比客人選擇,👧🏻選擇困難就諗左好耐啦🤣💟招牌勁長炸魚薯條🍟魚夠哂香口但唔會太厚粉🫶🏻同埋真係大過隻碟🤣薯條都炸得岩岩好,食得出係即炸嘅☺️💟冬陰公海鮮意粉🍝呢個係驚喜之作🙌🏻真係會有少少辣🤏但係岩岩好同埋有大量海鮮🦞🍤🧅 夠哂新鮮同彈口🙉💟EGG BENEDICT / 忌廉意粉至於另外呢兩款就普通左少少🤣可叫可不叫👐🤟🏻不負責任點評好味道🌕🌕🌕🌕🌑性價比🌕🌕🌕🌗🌑回頭率🌕🌕🌕🌕🌑(五粒為滿分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
💥環境舒服休閑

性價比🌕🌕🌕🌗🌑
回頭率🌕🌕🌕🌕🌑
(五粒為滿分)

⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
Friday night 返工已經諗緊放工同啲frd飲酒吹水有frd suggest去呢間,貪佢夠多款手工啤揀有成28款,仲有現場有幅啤酒龍頭既打卡位.店家仲好貼心咁列晒唔同手工啤既酒精濃度,出產地,同酒類資訊俾你睇,當然啲staff都好幫得手,會介紹返邊啲係當季酒,邊款岩口味.有酒又點可以無小食呢,佢既小食夠晒多款,夠重口夠脆口襯返啲酒,朋友果然好推介.餐廳係遊樂場做主題,除左有大大塊手繪遊樂場仲有個經典迴旋木馬既佈置一去到坐底已經好歡欣__________________________🔹 邪惡炸豬腩 $108👰🏻:🌕🌕🌕🌗🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌗🌑Keto friendly: ⭕️外皮炸得好硬脆雖然有一層豬油,但點左個泰式酸辣汁完全唔覺得膩陰啲陰啲一舊又一舊.🔹 踢屁股雞翼 $88👰🏻:🌕🌕🌕🌗🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑Keto friendly: ⭕️雞翼夠大大隻炸得好脆淋上好惹味既蜜糖芥末醬好岩送酒.🔹 脆脆洋蔥圈 $83👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌗🤵🏻:🌕🌕🌕🌕🌑Keto friendly: ❌炸漿放咗好耐,都仲keep到超級脆洋蔥有啲薄送酒一流.🔹 凱撒香茅雞沙律 $138👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑🤵🏻:🌕🌕🌕🌕
有frd suggest去呢間,貪佢夠多款手工啤揀
有成28款,仲有現場有幅啤酒龍頭既打卡位

餐廳係遊樂場做主題,除左有大大塊手繪遊樂場
仲有個經典迴旋木馬既佈置
一去到坐底已經好歡欣

__________________________
🔹 邪惡炸豬腩 $108

👰🏻:🌕🌕🌕🌗🌑
🤵🏻:🌕🌕🌕🌗🌑
外皮炸得好硬脆
雖然有一層豬油,但點左個泰式酸辣汁
完全唔覺得膩

好岩送酒
🔹 脆脆洋蔥圈 $83

👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌗
Keto friendly: ❌
炸漿放咗好耐,都仲keep到超級脆
洋蔥有啲薄
送酒一流

🔹 凱撒香茅雞沙律 $138

👰🏻:🌕🌕🌕🌕🌑
雞肉都幾重香茅味
不過有少少乾身,肉質似係雞胸嘅部份
菜夠新鮮,汁醬都好味
仲有大量炸煙肉,芝士碎同烘麵包粒
食完一堆炸野香口野,refresh下
2022-05-17 98 浏览
味道:⭐⭐⭐⭐⭐防疫措施放寛🤟🏻又係時候約返三五之己飲返杯 傾下計🍻呢間手工啤酒專門店🍺有28個款唔同口味嘅進口或本地手工啤酒🍹真係總有一款岩你心水🧡❶燒串串 $118今次就揀咗雞同牛嘅串燒各三串🍢外皮微脆 內裏鮮嫩🥩而呢到嘅醬汁先係串燒嘅靈魂🧆秘製沙嗲醬 帶點甜味 好惹味👍🏻❷BBQ Fries薯條 $83薯條簡直係最佳嘅伴酒小食🥔薯條加入燒烤味調味粉🍟結合了甜味、BBQ味及玫瑰香料😚食出啖啖風味👩🏻‍🍳❸凱撒香茅雞沙律 $138新鮮嘅羅馬生菜+香茅雞扒+香濃巴馬臣芝士碎+惹味煙肉碎+麵包粒🥬爽脆嘅口感 真係令人滋味無窮🍴再配上沙律醬 味道又upgrade了⬆️而香茅雞扒煎得啱啱好 外皮微脆 肥瘦適中🐥❹乜都加芝士漢堡 $138預先叫店員幫我哋將漢堡一分為二🥪同屋企人朋友share一齊食又更加方便👨‍👩‍👧中間除咗有大大份既牛肉漢堡之外🐮仲有呈熱浴狀態嘅芝士 食落真係又邪惡又惹味🧀❺Mango Session Sour - Vault City $98呢款手工啤係以芒果為主調🥭啤酒嘅酸度同清甜嘅芒果汁達到完美平衡🤩❻Sleight of Hand - Tempest $78呢杯只有0.
味道:⭐⭐⭐⭐⭐

秘製沙嗲醬 帶點甜味 好惹味👍🏻

❷BBQ Fries薯條 $83
薯條簡直係最佳嘅伴酒小食🥔
薯條加入燒烤味調味粉🍟
結合了甜味、BBQ味及玫瑰香料😚
食出啖啖風味👩🏻‍🍳

啤酒嘅酸度同清甜嘅芒果汁達到完美平衡🤩

呢杯只有0.5%酒精🥂
係以柑橘調製而成 飲落又幾清新🍊

2022-05-14 76 浏览
📍𝕮𝖆𝖚𝖘𝖊𝖜𝖆𝖞 𝕭𝖆𝖞 🚙#cynincwb #eatincwb▪滷水拼盤 🍱𝔹𝕣𝕒𝕚𝕤𝕖𝕕 ℙ𝕝𝕒𝕥𝕥𝕖𝕣鷄同鴨講 💯𝔻𝕦𝕔𝕜𝕪 ℂ𝕙𝕚𝕔𝕜𝕪正!豬荽 💯💯𝔾𝕣𝕖𝕖𝕟𝕪 ℙ𝕠𝕣𝕜𝕪-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----🐰唔鍾意食芫荽 但又未去到超級討厭(必要時都會食嘅)🤣話說🐰嗰日唔知點解好有冒險精神咁點左個芫荽包 懷住忐忑嘅心情咬左一啖😳😭😳😭💥💥真係好好食!!!!呢個包啲芫荽係炸過嘅~食落好似紫菜咁 加上佢嘅秘製醬同肥瘦均勻嘅日式叉燒 真係好食到笑😆🐰幾推薦佢地嘅burgers 因為係超超超脆底但又唔會太乾🤤🤤🤤▪
📍𝕮𝖆𝖚𝖘𝖊𝖜𝖆𝖞 𝕭𝖆𝖞 🚙

正!豬荽 💯💯
𝔾𝕣𝕖𝕖𝕟𝕪 ℙ𝕠𝕣𝕜𝕪

🐰唔鍾意食芫荽 但又未去到超級討厭(必要時都會食嘅)🤣
2022-05-13 891 浏览
襯Happy Friday緊係要去飲杯野 輕鬆下~ 行過見到呢間幾chill嘅餐廳就入去試下😍 outdoor有位比大家飲杯野食啲小食 都幾多外國人架😗😗 而入面就有個好靚嘅bar 食物份量都唔細 啱哂一班朋友去呀😍冬蔭公青口 ($148)青口雖然唔大隻但真係好多😯😯 而且都好入味🤤而且冬蔭公汁好香 又唔會太辣😍 仲有麵包可以點汁食呀😋The surf & Turf Combo ($338)由於我有選擇困難症 surf & turf可以試哂牛排同蝦盲真係啱哂我啦🤩 牛排顏色粉粉的唔會熟過龍 咬落都好軟好嫩😋😋 而隻蝦都幾大隻幾多肉 仲好香蒜蓉味🤤🤤 配菜仲有露筍同薯條 夠哂豐富😍踢屁股雞翼 ($88)個名好好笑🤣 雞翼隻隻都好多肉好大隻 仲炸得香脆🤩 仲配搭蜜糖芥末醬 香香甜甜好開胃👍🏼餐廳都有好多款手工啤酒 staff都好主動推介比我地 我地都比較鍾意果味嘅酒 所以揀左以下2款~Vault City ($88)呢杯係芒果味 比較重果酸味 但又會飲到芒果香味 都幾特別😯Brouwerji Rodenbach ($88)而呢杯就甜啲 好香果味 好似飲緊果汁咁 易入口啱哂唔咁飲得嘅朋友🥰

冬蔭公青口 ($148)

The surf & Turf Combo ($338)

踢屁股雞翼 ($88)

Vault City ($88)
呢杯係芒果味 比較重果酸味 但又會飲到芒果香味 都幾特別😯

Brouwerji Rodenbach ($88)
上星期放工去左銅鑼灣一間酒吧餐廳chill下🥳真係好正!入到去好好氣氛,環境好靚,色彩繽紛,彩色馬戲團主題既裝飾🎪外面有戶外位可以帶埋狗仔一齊玩😆 餐廳最曯目莫過於中間既酒牆!有好多款手工啤都可以即時倒落杯度,震撼視覺,酒鬼們!來啦!飲酒之餘都要醫肚既😌我地晚餐叫左:..🦐脆炸大海洋 Crispy Crunchy Ocean其實係海鮮拼盤🤩好大盤!裡面有脆炸軟殻蟹、魚手指、魷魚圈、日本炸蠔同蝦,全部都勁香口🤩 點埋佢既醬真係一流..🍝香辣冬蔭公海鮮扁意粉 Tom Yum Seafood Linguine都幾多海鮮,有蝦、青口同魷魚,配香辣既冬蔭公汁好開胃!幾有創意,因為平時係冬蔭公湯,呢個就變左西式同泰式既fusion咁!..🍗踢屁股雞翼Kick ass wings好搞笑既名🤣但真係好好食!雞翼炸得香,粉唔會厚,肉嫩,仲要啖啖肉😋..來呢度點少得手工啤!🍺Fruit Beer(紫紅色)一款甜度可口既手工啤,好適合唔太飲慣苦澀啤酒既朋友們,好好飲..🍺Cider(黃色)揀左蘋果味,不過呢款反而無咁甜,酒味重d,但好香!..當晚都見到呢度好多外國客人都來chill~氣氛真係好正!
🦐脆炸大海洋 Crispy Crunchy Ocean
🍗踢屁股雞翼Kick ass wings
來呢度點少得手工啤!
🍺Fruit Beer(紫紅色)
🍺Cider(黃色)
揀左蘋果味,不過呢款反而無咁甜,酒味重d,但好香!.
當晚都見到呢度好多外國客人都來chill~氣氛真係好正!
2022-05-05
  • 脆炸大海洋
  • 踢屁股雞翼
  • Fruit  Beer
朋友鍾意飲手工啤,帶咗我黎呢間位於銅鑼灣嘅手工啤專門店。呢到嘅手工啤有成廿幾款選擇咁多,而且仲會定期轉款,岩哂鍾意有新鮮感嘅朋友。呢到除咗有手工啤飲,亦都有嘢食供應,而且款式選擇都唔少。手工啤款式花多眼亂,最後經店員介紹揀咗呢款Brouwerij Rodanbach嘅Fruitage,屬於果味偏重比較甜身嘅啤酒,酒精濃度3.9%,非常易入口,女仔飲就岩哂。朋友就叫咗呢款Poliy’s Brew嘅Dune Dancing,酒精濃度較高有6.5%,花味比較重,麥味香濃,但就會苦少少。柚子鳳尾蝦沙律 $148嘢食方面我哋叫咗份蝦沙律,入面除咗有煎香、爽彈嘅鳳尾蝦肉,仲有紅肉柚子、蕃茄仔同沙律菜,配埋酸酸甜甜嘅醋汁,非常開胃。忌廉青口 $148另外叫咗呢款用忌廉白酒汁煮嘅智利藍青口,青口鮮甜,香滑嘅忌廉汁帶有淡淡酒香,用黎點多士食就岩哂。黃金蝦長壽麵 $188最後叫咗個黃金蝦伊麵,金黃色嘅蛋黃醬鹹香濃郁,每一啖都充滿邪惡感,鹹蛋控必試。。。The Madhouse CWB | Taproom • Kitchen (銅鑼灣)銅鑼灣禮頓道29號華懋禮頓廣場地下2號舖。。

柚子鳳尾蝦沙律 $148

忌廉青口 $148

黃金蝦長壽麵 $188

銅鑼灣禮頓道29號華懋禮頓廣場地下2號舖

呢間主攻手工啤酒嘅餐廳,有接近30款來自各國手工啤酒選擇,香港獨家!設外室外位置,室內環境有遊樂場主題壁畫🎡,仲有旋轉木馬燈飾裝置好有嘉年華嘅感覺,底下一排28個手工啤龍頭嘅吧枱,嚟嘆返杯一流👍🏻 另外仲有電視螢幕列晒手工啤酒嘅種類,包括產地,酒精濃度同苦度!🍺 ✦ 𝗧𝗮𝗽 𝟭𝟵 𝗟𝗮𝗴𝗲𝗿 - - - $𝟴𝟴𝐵𝑟𝑜𝑢𝑤𝑒𝑟𝑖𝑗 𝑅𝑜𝑑𝑒𝑛𝑏𝑎𝑐ℎ - 𝐹𝑟𝑢𝑖𝑡𝑎𝑔𝑒 Style:Fruit Beer Ι ABV: 3.9% Ι IBU:N/A我揀咗呢杯IBU零苦度嘅,岩晒少飲酒嘅女仔💯 果味比較重真係似飲果汁汽水嘅感覺!冇晒啤酒苦澀味,酒精濃度不算太高👍🏻 🍺 ✦ 𝗧𝗮𝗽 𝟭𝟭 𝗟𝗮𝗴𝗲𝗿 - - - $𝟵𝟴𝑃𝑜𝑙𝑙𝑦’𝑠 𝐵𝑟𝑒𝑤 - 𝑇ℎ𝑒 𝑊𝑒𝑒𝑘𝑒𝑛𝑑 𝑅𝑎𝑑𝑖𝑜Style:IPA Ι ABV : 6.8% Ι IBU:60男士鍾意重酒味苦啲嘅,揀咗呢杯含較高酒精60苦度嘅,我試咗啖真係好苦😵‍💫 飲開酒嘅男女士可以試下😉✦ 𝐾𝑖𝑐𝑘 𝐴𝑠𝑠 𝑊𝑖𝑛𝑔𝑠 踢屁股雞翼 - - - $𝟴𝟴✦ 𝐶𝑟𝑖𝑠𝑝𝑦 𝐶𝑟𝑢𝑛𝑐ℎ𝑦 𝑂𝑐𝑒𝑎𝑛 脆炸大海洋 - - - $𝟭𝟵𝟴食物方物好

🍺 ✦ 𝗧𝗮𝗽 𝟭𝟵 𝗟𝗮𝗴𝗲𝗿 - - - $𝟴𝟴

🍺 ✦ 𝗧𝗮𝗽 𝟭𝟭 𝗟𝗮𝗴𝗲𝗿 - - - $𝟵𝟴

食物方物好多可以配合酒品嘅小食,我幾推薦呢度嘅炸雞翼配蜜糖芥末醬,炸得非常香脆彈牙👍🏻 另外脆炸大海洋吸引之處係佢有多款炸物,有炸軟殼蟹,魚手指,魷魚圈,日本蠔,蝦,啱晒鍾意香口嘅野人♥️

✦ 𝐶𝑟𝑒𝑎𝑚𝑦 𝑀𝑢𝑠𝑠𝑒𝑙𝑠 忌廉青口 - - - $𝟭𝟰𝟴
✦ 𝐺𝑜𝑙𝑑𝑒𝑛 𝑃𝑟𝑎𝑤𝑛 𝑌𝑖 𝑀𝑒𝑖𝑛 黃金蝦長命麵 - - - $𝟭𝟴𝟴

呢度嘅忌廉白酒煮智利藍青口,汁底好足好香,隻隻伴埋一齊食好開胃!黃金蝦配黃金蛋黃醬伊麵呢個配搭比較新鮮,伊麵比較乾身,黃金蝦濃濃蛋黃味👍🏻

📝 整體:
好適合鍾意飲酒傾計一聚嘅朋友,手工啤酒種類好多岩晒唔同口味習慣嘅人👍🏻 menu食物款式好多,好多都好岩搭配啤酒,而且價錢唔算貴,下次會想返嚟試下佢嘅main course♥️

想睇更多分享 歡迎follow Instagram @vivianeat.hk 😋
2022-05-06 46 浏览
🎉晚市開返,終於可以去下Happy Hour🍻今次黎到銅鑼灣一間手工啤酒🍺嘅gastropub美食酒吧,裝潢以🎡嘉年華為主題,有室內外位置,室外chill,室內Fancy! 店員會因應你嘅口味介紹適合你嘅手工啤酒,足足有28款咁多,真係好想全部都要🤣👧🏻Caca今次食乜野?🐽 #火焰脆豬手 $268 - 必試! 係真·🔥火焰呀!店員會係你面前,以火焰再燒一燒豬手,可以令外皮更香脆,之後佢地會幫你切開豬手,啖啖肉帶小許脂肪更有口感,外皮超級香脆。🍤 #黃金蝦長命麵 $188- 蛋黃醬汁沾滿伊麵,又香又滑,每一隻蝦都帶蛋黃味,非常爽口!🍺 #fierce (Tap 4)手工啤酒 $108 - 味道較Fruity帶酸,食肉類配呢杯啤酒啱晒,可消除膩感。🍺 #lateshift (Tap 9) 手工啤酒 $98 - 啤酒味道較明顯而且清新帶微甜,非常適合女仔飲呀!
🎉晚市開返,終於可以去下Happy Hour🍻

👧🏻Caca今次食乜野?
2022-05-04