2024-09-09 2170 浏览
留意咗好奈依間餐廳身為粉紅控,我都奇怪自己竟然依家先黎到🥹 環境夠晒打卡able✨包你唔洗點較filter同執相😍周圍都係花花🌸門口仲可以買鮮花🌹少女心大爆發✨✨每枱位置濶落,一入座已經見到職員親手寫嘅生日卡🌈放係花花生日座中🥰 連菜式都以🪷花連貫食物品質亦有保證👍🏻預訂時講低生日就有生日推車🎈有玫瑰蛋糕🌹、鏡盒、皇冠,仲有音樂🎵滿滿儀式感🥰到處都是打卡位🌸服務亦很貼心❤️值得一讚🦁Thank you my sis💖
留意咗好奈依間餐廳
身為粉紅控,我都奇怪自己竟然依家先黎到🥹

環境夠晒打卡able✨包你唔洗點較filter同執相😍
周圍都係花花🌸門口仲可以買鮮花🌹
少女心大爆發✨✨

每枱位置濶落,一入座已經見到職員親手寫嘅生日卡
🌈放係花花生日座中🥰

連菜式都以🪷花連貫
食物品質亦有保證👍🏻

預訂時講低生日就有生日推車🎈
有玫瑰蛋糕🌹、鏡盒、皇冠,仲有音樂🎵
滿滿儀式感🥰

到處都是打卡位🌸
服務亦很貼心❤️值得一讚

🦁Thank you my sis💖
自從响深圳食過花廚Tomacado之後~一直都念念不忘,見最近銅鑼灣店出左蓮花🪷主題,期間限定菜式再來朝聖😚😚原來留港消費的人並不少,平日下午茶時間去到都幾乎滿座,處處可見優雅秀美的花藝💐裝飾清新脫俗,銅鑼灣店更有海景添🌊🪷蓮花季•雙人套餐🤍🤍美顏燕窩七白飲一上枱仙氣逼人,有燕窩,搭配梨、白蓮藕、蓮子、百合、銀耳、南杏仁和茯苓等七種白色食材,又滋補又養顏同時使肌膚變得絲滑😍🦋🦋藍蝴蝶一杯會變色的soda 特飲🌈之前响深圳花廚飲過,今次再Encore,當新鮮的青檸汁,遇到藍色茶湯中的花青素,藍色瞬間幻變淡紫色,好浪漫💜💜🌸花廚特色菌菇湯味道濃郁但不油膩,入口綿密順滑,散發陣陣菌菇香氣🍄‍🟫🌸花廚特式蜂蜜烤南瓜沙律蜂蜜醋汁不會過甜,又能凸顯出南瓜本身的甜美👍🏻🌸雙人花漾頭盤組合,有齊三款小食面若桃花即麻辣田螺入口爽脆帶點微辣🌶️既能突出田螺的鮮甜味又辣得過癮輕煎金槍魚塔金槍魚顏色鮮艷,入口即溶,外層圍滿芝麻,香口非常😋香煎帶子伴黑魚籽帶子厚身鮮嫩,配上黑魚籽更顯矜貴✨✨🌸主菜主廚秘製檸香海鱸魚海鱸魚的肉質細膩,仲有大蝦和墨魚仔,彈牙爽口,底層還有意大利寛面配上秘製金黃酸湯,散發清新的檸檬香氣
自從响深圳食過花廚Tomacado之後~
一直都念念不忘,見最近銅鑼灣店出左
蓮花🪷主題,期間限定菜式再來朝聖😚😚

裝飾清新脫俗,銅鑼灣店更有海景添🌊

🪷蓮花季•雙人套餐
🤍🤍美顏燕窩七白飲

🦋🦋藍蝴蝶
一杯會變色的soda 特飲🌈
之前响深圳花廚飲過,今次再Encore,

🌸花廚特色菌菇湯
味道濃郁但不油膩,入口綿密順滑,
散發陣陣菌菇香氣🍄‍🟫

🌸花廚特式蜂蜜烤南瓜沙律
蜂蜜醋汁不會過甜,又能凸顯出南瓜本身的甜美👍🏻

🌸雙人花漾頭盤組合,有齊三款小食
面若桃花即麻辣田螺入口爽脆帶點微辣🌶️
既能突出田螺的鮮甜味又辣得過癮

輕煎金槍魚塔金槍魚顏色鮮艷,入口即溶,
外層圍滿芝麻,香口非常😋

香煎帶子伴黑魚籽
帶子厚身鮮嫩,配上黑魚籽更顯矜貴✨✨

🌸主菜
主廚秘製檸香海鱸魚
海鱸魚的肉質細膩,仲有大蝦和墨魚仔,
彈牙爽口,底層還有意大利寛面配上秘製金黃酸湯,散發清新的檸檬香氣,越食越開胃🤪

🌸花廚經典主菜拼盤
拼盤上的「玫瑰🌹鹽烤鵝肝牛排」
牛肉煎至恰到好處的medium,
鵝肝入口即化,兩者完美融合,
配上特製醬汁Yummy 😋😋

「黑松露香草烤三黃雞」用上廣州三黃雞,
即BB雞,雞肉特別嫩口,黑松露香氣撲鼻而來,令人好有食慾🤤

🌸莓果乳酪碗
呢個甜品好似大自然的調色盤
將印象蓮園的紫調融入酸奶中💜
點綴藍莓、無花果、葡萄、堅果等,
入口溫潤但又有不同層次口感,好特別😍

很欣賞花廚Tomacado對食品的用心
大廚運用各種健康的烹調方法,如低溫蒸煮、
慢燉、輕煎等,並嚴格控制鹽、油、糖的用量,讓每道菜式都 healthy、delicious and beautiful💞💞

而餐廳的環境佈置、菜式造型
都加入了花的元素,一切都是美美的😘😘

歎完「蓮花季」套餐,仲可獲贈香氛蠟燭禮盒,采用歐洲瑞典的油菜花籽蠟基
手工打磨陶藝蠟杯,多曲線花形綻放🌺
花果入香,拎埋呢個升級伴手禮番屋企
好啱用,So Happy 🥰🥰

🔖Tomacado 花廚
📍銅鑼灣世貿中心2樓L2-06號舖

2024-08-21
午餐
之前喺深圳食過同一間餐廳,呢次趁屋企人生日就喺香港試吓有冇分別😂呢次入座人數有5位,所以係裡面坐大檯😋可能係夜晚關係,人數相對比較少啲,不過環境好靚,影相打卡一流👍🏻👍🏻之後叫左兩set花廚經典雙人套餐($1088起)前菜:❶刁草欖油,味噌醃三文魚三文魚配酸酸甜甜好fresh嘅汁好開胃,係全餐第一個最好食嘅菜式😎❷“面若桃花”麻辣田螺(佐甜醋)要點醋食嘅麻辣田螺,雖然話麻辣味,但引退食到一陣咖喱魚蛋嘅味道😂不過都好好食,田螺有咬口得黎唔會韌😋係第二道好食嘅菜式👍🏻❸黑松露牛肉塔牛肉塔都幾好食,黑松露好香,裡面鬆軟同埋餡料好有口感!係第三道,亦係最後一道好好食嘅菜式😂❹金鎗魚能量沙律沙律味道就非常普通,金槍魚同平時壽司店食到嘅差唔多,冇咩特別😕主菜:❶A4和牛肉眼之前睇過其他食評都話呢間餐廳嘅牛一般,呢次抱著冒險精神試下😂 味道唔算差,不過牛嘅脂肪好多,咬落去啖啖油~如果鍾意呢種牛嘅你,應該好鍾意~❷香草烤三黃雞(配蜂蜜烤南瓜或烤小土豆)呢個雞就真係好普通,味道同酒樓炸子雞冇分別😂唯一好處就係冇雞臭味主食:❶低溫慢煮三文魚波奇飯非常唔建議嗌呢個飯🥴屋企人稱呢個飯為「豉油三文魚炒冷飯」,飯

之後叫左兩set花廚經典雙人套餐($1088起)

前菜:

❶刁草欖油,味噌醃三文魚

❷“面若桃花”麻辣田螺(佐甜醋)

❸黑松露牛肉塔

❹金鎗魚能量沙律

主菜:

❶A4和牛肉眼

❷香草烤三黃雞(配蜂蜜烤南瓜或烤小土豆)

主食:

❶低溫慢煮三文魚波奇飯

非常唔建議嗌呢個飯🥴屋企人稱呢個飯為「豉油三文魚炒冷飯」,飯嘅質地同炒隔夜飯一樣,醬汁就係一般豉油味道。全部食材group埋就係普通一個炒冷飯

❷海鮮意大利麵配鮮蕃茄醬

又係一個普普通通嘅海鮮蕃茄醬意粉,海鮮唔算腥,但整體冇特別

飲品:

❶藍蝴蝶

❷玫瑰戀人

飲品方面,樣就夠晒靚,不過味道又係普普通通😮‍💨係一般嘅糖漿梳打水味道

甜品
❶荷塘月色葡萄烏龍凍
❷玫莓慕絲卷
❸海鹽焦糖阿芙佳朵(圖中)

甜品最好食係呢個(海鹽焦糖阿芙佳朵),咖啡香濃,雪糕夠滑💯💯
另外荷塘月色葡萄烏龍凍都唔差,味道特別,只係葡萄偏酸
而玫莓慕絲卷就冇咩特別,裡面嘅蔓越莓醬偏酸

整體:
餐廳裝修好靚,因為係屋企人生日,所以座位旁邊都有一個慶生花籃可以影相,門口仲有花店。而呢次嚟食飯都送咗香薰蠟燭俾我哋🩷所以打卡同埋服務都係一流!但去到嘢食方面,特別同埋真係好好食嘅食物唔多,呢個價錢亦都唔算抵食,性價比偏低~如果嚟打卡食個tea就還可以
庆祝纪念
生日
  • 麻辣田螺
  • 黑松露牛肉塔
  • 刁草欖油,味噌醃三文魚
2024-08-29 1834 浏览
少女心滿滿 感覺置身花海之中🥹🌹有鮮花擺設同生日牌花車登場個陣仲會播埋生日歌架車有埋生日頭箍俾你帶👑簡直就係公主式嘅款待💓最好嘅就係送埋蛋糕天氣咁熱 🎂拎嚟拎去真係好麻煩加上好多餐廳帶蛋糕入去要切餅費🥹打卡一流 食物質素真係冇得輸啱晒同朋友或者另一半慶祝生日或者週年❤️
少女心滿滿 感覺置身花海之中🥹🌹

天氣咁熱 🎂拎嚟拎去真係好麻煩
加上好多餐廳帶蛋糕入去要切餅費🥹

打卡一流 食物質素真係冇得輸
啱晒同朋友或者另一半慶祝生日或者週年❤️
-個花痴夢寐以求的地方可以被花包圍著每一樣花般的食物🥰👍🏻無論冷盆前菜main course 甚至甜品飲料都是100分 另外佈置充滿着心思 加上員工質數都係超水準🫶🏻❤️
2024-08-16 1830 浏览
一進門的感覺像是個花店,撲鼻而來的花香,花架上插滿了各種花朵,店內燈光偏暗,除了窗戶邊上的兩趟一些,牀邊視野不錯可以看到銅鑼灣避風塘,過生日預定可以送一個小小的蛋糕,還有花車拍照環節,蛋糕點上蠟燭吹一下,還有小王冠可以戴,非常推薦女生來過生日。菜品份量蠻大的,基本上也是可以做的色香味俱全,擺盤還算考究,整體感覺不錯,應該還會再來,可以推薦。香港的服務員倒水都不算很頻繁,這家是相對頻繁加水的一家店了。
2024-08-13
庆祝纪念
生日
2024-08-15 1862 浏览
🤑價錢約$200 - 400🪑成間店都好粉紅 好fancy 有唔少花做點綴原來原本係一間花店 之後extend jor做埋花主題ge餐廳➀ 和牛鵝肝法瑯鍋飯 $428 (2-3 人份)有2大片鵝肝 和牛亦好腍 少少入口即溶ge感覺 服務員會幫手分做幾細碗 可以原味食 亦可以配埋泡菜/加桂花茶 當茶漬飯gum食 但有少少莞茜 係我一般ge herbs 🤣➁ 香煎帶子伴黑魚籽 $138 有三大粒 而且幾彈牙 黑魚籽就無咩味gum 擺盆幾用心 ➂ 美顏燕窩七白飲 $78 💁🏼‍♀️呢個係充滿仙氣ge美顏燕窩飲 女士必試 有d乾冰 仲伴左紫色花 味道亦好滋補 唔會太甜 有一個獨立ge杯盛住d燕窩🎂慶生的話 會有個免費蛋糕 仲有皇冠頭箍俾主角戴 儀式感十足❗️
🤑價錢約$200 - 400

🪑成間店都好粉紅 好fancy 有唔少花做點綴

➀ 和牛鵝肝法瑯鍋飯 $428 (2-3 人份)

➁ 香煎帶子伴黑魚籽 $138
有三大粒 而且幾彈牙 黑魚籽就無咩味gum 擺盆幾用心

➂ 美顏燕窩七白飲 $78 💁🏼‍♀️

2024-08-01 2588 浏览
花廚,少女打卡花花世界⭐️ 黑松露牛肉塔黑松露牛肉塔,單聽個名已經令人垂涎三尺。牛肉選用上等的和牛,再配上黑松露嘅香氣,入口即化,帶有濃郁嘅牛肉香味同埋黑松露嘅獨特風味。牛肉塔嘅層次感分明,每一口都充滿驚喜。黑松露嘅香氣慢慢滲入牛肉,成個味道層次豐富⭐️ 刁草欖油 味噌熱三文魚呢道菜將三文魚嘅鮮味發揮到淋漓盡致。味噌嘅鹹香同三文魚嘅鮮味完美結合,並以刁草欖油作點綴,令到整道菜更加香口。三文魚經過熱煮,肉質仍然保持嫩滑,唔會過熟。刁草欖油嘅淡淡清香同味噌嘅濃郁味道形成鮮明對比⭐️ 鮮莓多多鮮莓多,簡直係夏天嘅最佳選擇。鮮嫩嘅草莓、藍莓同覆盆子混合在一起,酸甜適中,清新可口。每一口都充滿莓果嘅香甜,同時又唔會過於甜膩。呢道甜品唔單止味道好,顏色亦非常吸引,紅藍紫嘅鮮亮色彩令人胃口大增。非常易入口嘅飲品
花廚,少女打卡花花世界

⭐️ 黑松露牛肉塔

⭐️ 刁草欖油 味噌熱三文魚

⭐️ 鮮莓多多

獅子座閨蜜生日🦁愛好花 亦中意帶儀式感既慶祝活動今次就揀左同佢去Tomacado 花廚食😇以花為主題既餐廳 內外裝修MENU都貫徹主題🌼各式鮮花擺設 如同置身花海 打卡一流更有花束可以訂購💐BOOK位 仲會有打卡道具同驚喜🥳絕對係慶生紀念日既好去處😇Tomacado 主打健康 自然既生活理念1年4季 都會以當季花卉為主題 研發新菜式今個夏天就用上 蓮 Lotus為主題花🪷莫奈花園 荷蓮相映以印象派畫家莫奈既意境色彩為靈感蓮花季雙人套餐 中西合壁 創作左5道充滿夏日風情既菜餚擺盤精緻 賣相一流 味道高質😍每一道菜都係視覺同味覺既一大享受🥰套餐仲有香薰套裝送 閨蜜都大為驚喜☺️💥湯 - 花廚特色菌菇湯濃郁菌菇湯 入口CREAMY入面仲有D菇粒 口感豐富 😀💥前菜 - 牛油果金槍魚能量沙律 🥗 擺盤精緻 沙律足料豐富金槍魚上加左芝麻好香 牛油果同蔬菜份量都好多 好開胃😊💥前菜 - 花漾頭盤組合呢道頭盤集3款海鮮 鮮味十足😉麻辣田螺 香辣惹味輕煎金槍魚塔 微煎帶出魚油香香煎帶子伴黑魚籽 黑魚籽為帶子增添鮮味💥主菜 - 主廚秘製檸香海鱸魚配意大利寬麵震撼視覺既一道主菜😍金黃色既酸辣醬汁 原條香鱸

獅子座閨蜜生日🦁

藍紫色配以乾花好靚
以長相思與金酒為基酒
清爽易入口 夏天飲真係岩哂😇

2024-07-27 2924 浏览
一看這家以花為佈置主題的餐廳便知道是打卡勝地💐到底餐點質素如何?這次就以冒險的心態為大家試試櫻花聯乘下午茶🌸手握春天鵝肝櫻花蛋筒粉紅色蛋筒分別是兩個紫菜脆脆、兩個鵝肝底層有米飯,感覺像是蛋筒版的手卷🌸櫻花茶點長盤火腿無花果塔及櫻花蝦蘆筍塔材料尚算豐富,可惜的是威化外殼已經受潮不再脆口小圓餅形的慕絲蛋糕上有粉紅糖碎,但基本上也是甜味為主🌸櫻花覆盆子歌劇院蛋糕傳統的歌劇院蛋糕是較厚及多層次的,這個算是創新的版本餅面上有精緻的櫻花裝飾;但蛋糕體則較薄,只吃到淡淡的覆盆子味🌸櫻花蜜桃月光白自選飲品我們選了月光白,玻璃瓶內是呈淡粉紅色的果茶跟數朵櫻花倒進盛載🍑桃肉的小酒杯喝,味道跟賣相都不錯最後下午茶附送的禮物有Rituals淋浴啫喱泡沫及Tea blooms荔枝櫻花茶包各一份試了荔枝櫻花茶的確不錯喝坦白說,這個下午茶份量比平常的為少二人份量對我來說一人來吃也稍嫌不夠…若是只以打卡心態或是純粹找個地方坐坐的話確是一試無妨 (畢竟價錢也不算貴)但如果對食物份量及味道有較高要求的話就要三思了🤔
一看這家以花為佈置主題的餐廳便知道是打卡勝地💐
🌸手握春天鵝肝櫻花蛋筒
粉紅色蛋筒分別是兩個紫菜脆脆、兩個鵝肝
底層有米飯,感覺像是蛋筒版的手卷

🌸櫻花茶點長盤
火腿無花果塔及櫻花蝦蘆筍塔材料尚算豐富,
可惜的是威化外殼已經受潮不再脆口
小圓餅形的慕絲蛋糕上有粉紅糖碎,但基本上也是甜味為主
🌸櫻花覆盆子歌劇院蛋糕
傳統的歌劇院蛋糕是較厚及多層次的,這個算是創新的版本
🌸櫻花蜜桃月光白
倒進盛載🍑桃肉的小酒杯喝,味道跟賣相都不錯

試了荔枝櫻花茶的確不錯喝

坦白說,這個下午茶份量比平常的為少
二人份量對我來說一人來吃也稍嫌不夠…
但如果對食物份量及味道有較高要求的話就要三思了🤔
2024-05-19
2024-07-26 1863 浏览
上星期同家姐撐枱腳,見到嚟呢度食飯嘅客人都係女性居多,咁靚嘅環境,周圍都係靚靚嘅鮮花,有邊個女人會唔鍾意?❣️午飯時間12點左右,可能附近寫字樓未放食晏,餐廳內未有爆滿嘅情況,我哋兩個仲係可以選擇自己喜歡嘅座位,坐低服務員好快就過嚟同我哋落單點餐,服務員態度非常友善同熱誠,而且落單後食物亦都好快送到。食物擺盤精美,襯上咁靚嘅環境,必定要打卡影返幾張靚相;店舖會定期搞一啲小活動,例如叫套餐會有香薰蠟燭送,香薰蠟燭嘅造型非常靚,完全配合花廚呢個名,下一次可以約埋幾個好姊妹,喺呢度靜靜地傾吓偈享受悠閒嘅美食。

2024-07-24 1501 浏览
女生最愛💓 好啱同閨蜜過黎打卡慶祝🥂以花及粉紅色做主題, 餐廳周圍都好多花🌸以為自己去了花店🌷🌷🌷今次黎係同閨蜜慶祝佢生日,真係好有儀式感🥰感覺好似求婚甘誇張😂😂不過食物我覺得一般,唔會有驚喜同特別好食🙊記得慶祝生日打電話去預約☎️之後佢哋會再電話confirm booking當日都會再打多次☎️☎️到送上甜品嘅時候, 我都驚喜埋一份無諗過用車甘推一個小蛋糕出黎所以個感覺真係以為求婚😂😂好好仲會有埋頭飾比我哋影相📸️

女生最愛💓 好啱同閨蜜過黎打卡慶祝🥂
以花及粉紅色做主題, 餐廳周圍都好多花🌸
以為自己去了花店🌷🌷🌷
今次黎係同閨蜜慶祝佢生日,真係好有儀式感🥰
感覺好似求婚甘誇張😂😂

不過食物我覺得一般,唔會有驚喜同特別好食🙊
記得慶祝生日打電話去預約☎️
之後佢哋會再電話confirm booking
當日都會再打多次☎️☎️

到送上甜品嘅時候, 我都驚喜埋一份
無諗過用車甘推一個小蛋糕出黎
所以個感覺真係以為求婚😂😂
好好仲會有埋頭飾比我哋影相📸️
2024-07-21 1739 浏览
人氣浪漫餐廳 · 充滿記憶點位於銅鑼灣·花廚以鮮花為主題· 濃厚情調氛圍滿滿仔細打卡位· 單是環境裝修已經要瘋狂影相餐廳以當季鮮花作為主題· 每個擺盤精緻有心思是能放進口的藝術品· 相當有心思如果生日慶祝·更有貼心小驚喜⍥⃝蓮花季節•雙人套餐ꕺ湯 |花廚特色菌菇湯入口充滿菇香· 帶有蘑菇顆粒感ꕺ沙拉 |Tomacado馬蘇里拉起司蔬果沙拉·佐蜂蜜黑醋汁擺盤猶如將小花園呈現眼前超多細節位 · 牛油果花充滿巧思冰菜爽爽嫩嫩· 鮮果配上起司再加入酸甜黑醋汁·清爽又開胃ꕺ花漾頭盤組合麻辣田螺|輕煎金槍魚塔|香煎帶子伴黑魚籽辣蝸牛香辣惹味·帶子鮮甜細嫩༯主菜 ꕺ主廚秘密檸香鱸魚(佐義大利寬麵)超浮誇的擺盤· 有被小驚艷了最有特式是酸辣醬汁·令整體味道更豐富原條香鱸魚魚肉緊緻· 無骨啖啖肉意粉掛滿醬汁· 酸爽滋味ꕺ花廚經典主菜拼盤玫瑰鹽烤鵝肝牛排|黑松露香草烤三黃雞五成熟的牛肉份外誘人· 配搭香煎鵝肝·令油脂更豐富金黃三黃雞皮脆肉嫩· 滿滿肉汁·很有驚喜ꕺ甜點|荷塘月色葡萄烏龍凍擺盤超吸晴· 會捨不得動刀叉酸甜解膩· 入口充滿莓果香加入鮮果果仁·口感更添層次༯飲品 ꕺ玉顏燕窩七白飲顏值扯必須點上·

人氣浪漫餐廳 · 充滿記憶點

ꕺ花漾頭盤組合
麻辣田螺|輕煎金槍魚塔|香煎帶子伴黑魚籽
辣蝸牛香辣惹味·帶子鮮甜細嫩

༯主菜
ꕺ主廚秘密檸香鱸魚(佐義大利寬麵)
超浮誇的擺盤· 有被小驚艷了

加入鮮果果仁·口感更添層次

༯飲品
ꕺ玉顏燕窩七白飲
顏值扯必須點上· 煙霧效果擺盤非常適合打卡
七白是梨、白蓮藕、蓮子、百合、 銀耳、南杏仁、茯苓等食材·
再配上養顏燕窩· 足料又滋補

ꕺ藍蝴蝶
由藍變紫的蝶豆花特飲品· 驚喜位係連冰塊也加入乾花
入口酸酸甜甜· 清爽解膩

♡提早預訂· 還有生日小道具同驚超· 締造難忘回憶

⟡.·*.蓮花季節•雙人套餐還會送香薰套裝·͜· ︎︎
朋友生日, 要搵一間可以打卡既餐廳!經過精挑細選之後最終揀左花廚🌸朋友係超級鍾意花,真係啱晒😀一早訂枱時提左係有朋友生日,餐廳細心地一早預備生日花花裝飾, 臨尾仲推個小cafe 仔出黎, 重點有埋皇冠打卡,朋友超滿意😍食物方面不過不失!如果鍾意打卡又鍾意花既話,可以黎瘋狂影相,同埋特別啱慶生👍🏻
朋友係超級鍾意花,真係啱晒😀

2024-07-09 1767 浏览
最近有機會去咗係銅鑼灣世貿的花廚餐廳,這是一家都係網紅打卡的餐廳,在深圳和香港都有分店。香港分店:相較之下,香港分店的食物水準明顯更高。特別是湯和牛扒,都比我想像中好👍🏻雖然空間沒有深圳大,但環境舒適。店內佈滿了鮮花,裝飾精美,非常適合拍照打卡。適合和女朋友傾計、放鬆的好地方。