2022-07-12
—————————————去左機場送移民既朋友一程😢送完之係Tonkotsu 8 by 三田製麵所食左個麵估唔到都有驚喜。𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:-孖住食套餐|$198⧐豚骨拉麵(黑麻油)⧐豚骨拉麵(原味)◎豚骨拉麵黑麻油味比起原味我比較鐘意食依個黑麻油,一黎自己都比較重口味,所以黑麻油真係啱哂我口味。◎豚骨拉麵原味都唔差,想試返原汁原味就可以簡依隻,可以食到濃厚既豚骨味。套餐仲有小食同野飲,圍返起條數同出面食都差唔多,係機場黎講都係幾親民,味道仲唔錯添😋。—————————————📝評分味道⁴/ ⁵環境⁴/ ⁵服務⁴/ ⁵衛生 ⁴/ ⁵抵食 ⁴/ ⁵—————————————📍Tonkotsu 8 by 三田製麵所 (香港國際機場機場一號客運大樓) 赤鱲角暢達路1號香港國際機場機場一號客運大樓5樓抵港層接機大堂(非禁區)
𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:-孖住食套餐|$198
⧐豚骨拉麵(黑麻油)
⧐豚骨拉麵(原味)
—————————————
📝評分