2020-05-15
裝修以木系為主 環境幾舒服架 啱晒朋友去傾計❤️◽松葉蟹肉飯配炸軟殼蟹我不能抗拒軟殼蟹 只要有佢嘅野 我都會order🦀除咗一大隻軟殼蟹 個飯仲有松葉蟹肉 蟹籽 青瓜 仲加咗隻温泉蛋同少少美乃滋 好日式 食落去十分清新 正! ◾日式燒牛腹肉飯配温泉蛋牛腹肉燒得啱啱好 夠嫩唔韌 牛味亦夠 頭先講嗰個係清新 呢個就配咸咸地嘅sauce 都係正!當日我哋兩個人 本身都驚食完main dish會食唔落 不過都係嗰句 做人唔好太睇少自己 食埋個ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ都係啱啱好😌◽法式焦糖PANCAKE個人本身唔係太鐘意食空氣感嘅疏乎厘ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ 我鐘意食鬆軟得嚟又有質感嘅 所以呢個絕對滿足到我 一上枱嗰陣蛋香味 聞到已經流晒口水 無浮誇 我同朋友食一啖已經驚呼:好好味啊頂🤤我哋都認為呢個暫時係喺香港食過最好味嘅一個面頭有層脆脆焦糖 配上煉奶吉士醬 加埋鬆軟嘅質地 濃濃嘅蛋香 真係無可挑剔Love it!
◽松葉蟹肉飯配炸軟殼蟹
◾日式燒牛腹肉飯配温泉蛋
◽法式焦糖PANCAKE
Love it!