2021-07-27
$198 任食雞翼任飲啤酒,可以去邊度搵$198 可以食10個味坐得舒適,雖然枱與枱中間唔係太多空位,不過冷氣夠涼,地方望到街景,享受週末都不失為一個好選擇!星期日去咗試 wingman嘅任食雞翼真係都有啲驚喜最鍾意係 (排名跟先後次序)1)ranch 味嘅雞翼2) 蒜蓉雞翼- 蒜蓉好有牛油🧈味好夠香3) 蒙古mongolien 雞翼- 孜然雞翼味,好嘢未4) lemon pepper 🍋- 檸檬味好醒神5) cajun- 係香料加少少辣未6)hoisen- 有黑芝麻加蜂蜜味6) sweet thai 7) coffee - 有啲咖啡嘅苦味,好似雞翼上面加咖啡粉咁,我覺得怪怪的🤨,雖然男朋友很喜歡 😘8)點左一個死神辣的雞翼,一咬落去,個口即刻充滿着辣味,好似有啲死辣嘅感覺,唔係咁喜歡兩個人食了38隻雞翼,平均每人食咗19隻飲料🥤: 2人共飲咗兩罐啤酒,四個凍檸茶總結:雖然淨係食雞翼有啲乏味,不過有咁多種唔同味道,同免費任飲,價錢來講都算係咁!
$198 可以食10個味
星期日去咗試 wingman嘅任食雞翼
真係都有啲驚喜最鍾意係 (排名跟先後次序)
1)ranch 味嘅雞翼
2) 蒜蓉雞翼- 蒜蓉好有牛油🧈味好夠香