YAKINIKU KAKURA(元朗店)❣️呢度主打和牛,當然都唔少得唔止豬羊雞海鮮。套餐單點一樣得。值得一提就係呢度嘅抽風系統非常有效,明顯見到吸走油煙。唔洗搞到成身味😏呢度最後都會為每一位客人供應甜品,而每日都唔同㗎!🌟黑毛和牛大判燒盛合跟套餐有湯、珍珠飯、沙律、漬物。✨鹿兒島A4和牛大叛燒!店員會幫手燒大判燒🤩非常貼心。A4黃牛油脂比例均勻,而且呢度唔會太薄切,更加帶來實質口感。沾上日本蛋汁非常香,帶出和牛的肉味。✨鹿兒島和牛背末脊肉顏色鮮豔中充滿細膩的油脂紋。入口油脂比例不算高,卻口感嫩滑、充滿彈性,較有咬口得來又唔韌👍🏼和牛味十分出色,係牛肉天花板。🌟和牛腹柳小排豔紅色的牛肉帶著明顯的雪花紋路。油脂豐富,口感細緻柔嫩。比較厚切,所以入口即溶得來又有小小咬口。🌟黑毛豚脛肉呢度雖然主打和牛,但豬肉都非常出色。黑毛豚脛肉厚切,油脂少,入口非常有彈性。肉質又冇羶味。🌟泡菜食燒肉當然唔少得泡菜啦。呢度嘅泡菜酸甜度啱啱好,加上少少辣味。除咗可以中和油脂冇咁膩,仲可以做開胃菜。而且一碟泡菜份量不少,食極都仲有🤩
YAKINIKU KAKURA(元朗店)

🌟黑毛和牛大判燒盛合
跟套餐有湯、珍珠飯、沙律、漬物。
✨鹿兒島A4和牛大叛燒!

✨鹿兒島和牛背末脊肉

🌟和牛腹柳小排

🌟黑毛豚脛肉

🌟泡菜
2024-09-06 0 浏览
日式燒肉無疑是一場味蕾的盛宴,尤其是在與家人和朋友共享的時刻。當你走進一家專業的燒肉店,迎面而來的是燒烤的香氣,這種氣味令人垂涎欲滴,讓人迫不及待想要品嚐各種美味的食材。首先,涼拌菠草是一道不可或缺的開胃菜。這道菜以新鮮的菠草為主料,搭配特製的醬汁,清爽的口感能有效地開啟味蕾,為接下來的燒肉之旅做好準備。菠草的清香與醬汁,讓人忍不住想再來一碗。接下來,帆立貝和海老的登場無疑是對海鮮愛好者的極大犒賞。帆立貝的肉質鮮嫩,燒烤後的表面微微焦香,搭配一點檸檬汁,更能提升其鮮甜味。而海老的彈性十足,燒至金黃色後,肉質更加鮮美,讓人每一口都充滿滿足感。然而,真正的主角還是各種黑毛和牛。首先是大判燒!黑毛和牛西冷,這種肉質均勻的部位,油花分布恰到好處,燒烤時釋放出的香氣令人無法抗拒。隨之而來的黑毛和牛腹柳小排,則是肉質結實,口感更加豐富,適合喜歡嚼勁的食客。而黑毛和牛上嫩肩里肉,則以其極致的嫩滑著稱,幾乎在嘴裡融化,讓人陶醉。牛板腱肉的獨特之處在於其濃郁的肉香和細膩的口感,這個部位的肉質結構讓每一口都充滿了肉汁的滋味。最後,塩味牛舌則是另一種經典的選擇,牛舌的嚼勁與鹽的簡單調味,讓人對這道菜讚不絕口

最後,塩味牛舌則是另一種經典的選擇,牛舌的嚼勁與鹽的簡單調味,讓人對這道菜讚不絕口。
2024-09-06 0 浏览
〰️黑毛大判燒組合($426)呢個set包埋野飲、白飯、味噌湯、沙律、漬物等等。肉類有鹿兒島A4和牛西冷、鹿兒島和牛裹腹小排、和牛背末脊肉。背肉口感較柔軟,油脂較為多香味都較濃。腹小排較為有口感。大判燒可以叫店員幫手燒,咁就唔怕哂左塊肉了~追加左個黑毛䐁無骨小排,肥瘦相間。〰️燒肉海鮮盛合 ($168)有海鮮又有肉,海鮮有蝦、烏賊同帆立貝。食材全部都好新鮮。帆立貝嘅兜仔有粒細細牛油粒,香得嚟唔會太油。肉就有特上牛胸腹肉同雞腿肉。最後就係個甜品,有杏仁豆腐同雪米糍!杏仁豆腐好好食,微甜香滑而且好香嘅杏仁味!!😋〰️〰️📍 YAKINIKU KAKURA (元點) (元朗)元朗朗樂路1號元點1樓B155號舖

〰️黑毛大判燒組合($426)

〰️燒肉海鮮盛合 ($168)

元朗朗樂路1號元點1樓B155號舖

2024-09-05 0 浏览
元朗YOHO mix嘅Yakiniku Karura真係好值得一試!啲牛全部都好靚好高質!首先,佢哋嘅黑毛和牛大判燒真係好出色。肉質非常軟嫩,油花分佈得好均勻。職員仲會用專業嘅手法幫你燒到啱啱好,真係好似睇咗場表演咁。配埋溫泉蛋,牛肉嘅油脂香味同蛋香味融合得好好,入口細滑而且濃郁。另外,佢哋嘅黑毛和牛裹腹牛柳都好好味。我會用大火將佢每一邊都燒到焦脆嘅口感,然後將佢哋剪開,再煎成自己想要嘅熟度。呢種牛柳嘅肉味好重而且肉質好腍。佢哋嘅黑毛和牛腹前小排同黑毛和牛特上嫩肩里肉都好出色,油脂分佈好均勻,全部都係入口即溶嘅感覺。我會配埋檸檬或者Wasabi食,可以有唔同嘅感覺之餘,仲可以有解膩嘅作用。我仲額外叫咗生菜同白飯,可以平衡返個口感,唔會太膩。最後仲會有一份甜品送㖭啊,入面包括杏仁豆腐同埋雪米糍,真係大滿足!

2024-09-05 0 浏览
揀咗平日夜晚walkin去食,都有唔少人。啱啱好有幾檯人走咗,所以唔洗等太耐,仲安排咗個靠窗卡位俾我地坐,夠曬闊落舒服。Dinner有唔少set可以選擇,但因為想集中食翻啲肉,冇話好想食啲海鮮刺身,所以選擇咗單點。「大判燒!黑毛和牛西冷」相當出色,價錢係唔平,但有職員主動幫手燒,燒得啱啱好!撈埋啲溫泉蛋,肉質咬落去有彈性、嫩而多汁,散發住濃郁嘅牛肉香氣。佢地嘅飯都好出色,今次嗌咗「KAKURA牛肉飯」同「佐賀紫菜飯(微辣)」,兩者嘅分量都比得相當足。本身諗住埋單走人,但原來只要幫襯就會送埋甜品,正😍值得一讚係啲職員好貼心,雖然APP有個選項係「更換鐵板」,但我仲未禁之前,職員已經留意到我嘅需要,主動向我提出更換鐵板,夠曬細心👍🏻

🤭返屋企 好多時路經YOHOMIX 都會經過呢間燒肉店 每次經過聞到都好想食🤤 終於搵到個中午去開心下🥳🥳🥳🤗店內環境舒適 枱與枱之間 唔會太近🩷 而且店員服務有禮 有耐性 仲會好主動 好細心留意幾時需要幫忙🫡 今時今日有咁嘅服務 係抵讚👏🏻🤩食物擺盤都非常打卡又吸引 未食已經令人流晒口水🤤🤤🤤🤎是日餐點💗黑毛和牛大判燒盛合 $368(包括飯 餐湯 沙律 小食 甜品 餐飲)◽️牛部位👉🏻鹿兒島A4和牛西冷 👉🏻鹿兒島和牛裏腹小排👉🏻鹿兒島和牛背末脊肉😋大判燒係可以邀請店員幫你燒 望住店員燒 好似睇緊表演咁😍 非常享受😚 呢個盛合嘅牛 油花好靚😋 肉質嫩滑 口感軟腍 牛味足 牛嘅油脂令人非常滿足🤤食完係會想即刻encore😝 性價比高 非常回味🥰🥰💗牛舌盛合 $148 & 追加 黑毛豚無骨小排 $58(包括飯 餐湯 沙律 小食 甜品 餐飲)◽️鹽味&蔥鹽味牛舌😋薄切牛舌 入口彈牙爽口🤤 加蔥味道更昇華 蘸少少燒肉汁就啱啱好😚◽️黑毛豚無骨小排豚肉肉味濃😋 肉質爽口 燒完拌少少檸檬汁+京蔥一齊食 清新解膩 一啲都唔漏👍🏻💗飯 餐湯 沙律 小食 甜品 一啲都唔馬虎 沙律菜夠新鮮🥙 非常開胃 湯夠熱

🤩食物擺盤都非常打卡又吸引 未食已經令人流晒口水🤤🤤🤤

🤎是日餐點

💗黑毛和牛大判燒盛合 $368
(包括飯 餐湯 沙律 小食 甜品 餐飲)

◽️牛部位
👉🏻鹿兒島A4和牛西冷
👉🏻鹿兒島和牛裏腹小排
👉🏻鹿兒島和牛背末脊肉

💗牛舌盛合 $148 & 追加 黑毛豚無骨小排 $58
(包括飯 餐湯 沙律 小食 甜品 餐飲)

◽️鹽味&蔥鹽味牛舌

◽️黑毛豚無骨小排

💗飯 餐湯 沙律 小食 甜品 一啲都唔馬虎 沙律菜夠新鮮🥙 非常開胃 湯夠熱🍲 食燒肉前暖暖個胃 非常貼心 小食漬物都好入味 👏🏻甜品更顯誠意 🙌🏻是日甜品係超滑杏仁布丁+冰凍雪米糍 🩷

🥰大大滿足嘅一餐 無加一 性價比好好👏🏻 推介 🙌🏻 擇日重賽 YEAH!🎉🎉🎉
2024-09-02
庆祝纪念
生日
2024-09-05 0 浏览
元朗有美食之都嘅稱號,元朗西鐵站傍有一新商場元點落成,有很多優質食店進駐,今日我地就去食日式烤肉店。Yakiniku Kakura(元點)📍元朗朗樂路1號元點1樓B155號舖烤肉店裝修別緻,有屏風分隔多個區域,增加個人空間感,店員熱情有禮安排座位,奉上熱茶及醬料。我們點了招牌大判燒,即黑毛和牛西冷,店員很專業提供燒肉服務,燒到啱啱好肉味濃郁加上溫泉蛋更加滑。黑毛和牛牛腹前小排及柳小排油脂非常豐富,啖啖油香比肉味更濃。若雞雞腿好嫩雞皮香脆。帆立貝及日本蠔都好新鮮,用錫紙小盆盛載,放爐邊慢慢燒鮮味十足,雜菌茸加牛油好香甜,冷麵用料都好豐富。青森蘋果乳酸梳打及白桃乳酸梳打唔會太甜,有清新嘅生果味道,最後店員送上甜品雪糕 糯米糍,杏仁豆腐杏仁味重仲好滑溜。
Yakiniku Kakura(元點)
📍元朗朗樂路1號元點1樓B155號舖
若雞雞腿好嫩雞皮香脆。

用餐时段
  • 黑毛和牛腹前小排
  • 黑毛和牛腹柳小排
2024-09-03 122 浏览
我地揀咗椿(2人前)。貪佢有好多我想食嘅野,包括特上牛胸腹肉,和牛赤身,黑毛和牛腹柳小排,牛腸同鹽味牛舌,另外仲有雞腿肉,雞胸柳同兩隻大蝦!!我地另外再叫咗一碗紫菜飯、Kakura冷麵、生菜同日本蠔3隻。最後,當然唔少得依間店食過,令我忘懷唔到嘅黑毛和牛大判燒啦!大判燒係第一碟黎到,雪花均勻而且好靚色,一睇已經知會好好味,侍應幫忙燒,燒到7成熟左右,岩岩好,一入口油香四溢,而且入口即融,口腔充滿著和牛油香,久久未散,太幸福喇!另外再留d撈埋生雞蛋一齊食,牛香加蛋味,層次更加豐富!黑毛和牛腹柳小排我覺得油脂恰到好處,燒一陣面層,已經焦香味濃郁,配生菜食Fresh得黎,又解油膩感。而牛腸就好重油香味,燒耐少少都唔怕,焦焦地嘅油香更加濃郁,又有咬口!雞腿肉同雞胸柳唔好鞋口,夠晒嫩滑!兩隻大蝦肉質彈牙,而且蝦頭有勁多膏,燒燒下已經差唔多漏出黎,對於鐘意食蝦膏人士,實屬必點!鹽味牛舌係薄切,食落爽口,好香口,再加一紫菜飯,一流!個人大推Kakura冷麵,食到燒肉嘅尾聲,冷麵嘅清新冰感,絕對可以消除油膩感覺!🍽 YAKINIKU KAKURA📌 元朗朗樂路1號元點1樓B155號舖☎️ 2686 18
我地揀咗椿(2人前)。

雞腿肉同雞胸柳唔好鞋口,夠晒嫩滑!

鹽味牛舌係薄切,食落爽口,好香口,再加一紫菜飯,一流!

🍽 YAKINIKU KAKURA
📌 元朗朗樂路1號元點1樓B155號舖
☎️ 2686 1891
⏰ 星期一至四 12:00 - 22:00
星期五至日 12:00 - 22:30

#日本 #和牛 #大判燒 #YOHOMIX #元點 #日式燒肉
2024-09-03 105 浏览
Yakiniku Kakura開左黎元朗啦,自從上次係黃埔食過之後,就對佢的大判燒念念不忘。今日約埋住附近的朋友黎試下。雖然是烤肉店,不過店內的抽油煙系統做得幾好,入到去的空氣好清新,而且靠窗邊的景色非常開揚。我同朋友都係點了✨️黑毛和牛大判燒拼US牛板腱✨️前菜的麵鼓湯,沙律和辣肉粒,食得出都係用心制作。✨️和牛大判燒的油花分佈均勻,輕輕烤2下就有十字網紋,食落去真係入口即溶。配埋溫泉蛋,味道更濃郁滑溜。牛板腱有少少咬口,烤到微微焦香,調味得宜,肉味濃郁。✨️最後的甜品上台已經感覺非常精緻。雪米糍的皮薄,入面係雪呢拿雪糕。杏仁布甸就夠幼滑。今餐真係好高享受,大家都好滿足。餐廳午市原來仲有好多選擇,下次再來試下先。
Yakiniku Kakura開左黎元朗啦,自從上次係

黃埔食過之後,就對佢的大判燒念念不忘。今
日約埋住附近的朋友黎試下。

雖然是烤肉店,不過店內的抽油煙系統做得幾

好,入到去的空氣好清新,而且靠窗邊的景色非常開揚。

我同朋友都係點了
✨️黑毛和牛大判燒拼US牛板腱

✨️前菜的麵鼓湯,沙律和辣肉粒,食得出都

係用心制作。
✨️和牛大判燒的油花分佈均勻,輕輕烤2下就

有十字網紋,食落去真係入口即溶。配埋溫泉

蛋,味道更濃郁滑溜。牛板腱有少少咬口,烤

到微微焦香,調味得宜,肉味濃郁。

✨️最後的甜品上台已經感覺非常精緻。雪

餐廳午市原來仲有好多選擇,下次再來試下先。
2024-09-02 106 浏览
元朗新開左個商場,仲開埋我最愛既燒肉店!適逢有開心事要慶祝,即刻帶埋屋企人黎試下😍呢間分店裝修優雅,好舒服!~~~👅味道:🌟 椿2人前 黑毛和牛盛合和牛盛合一共有四款和牛,分別係和牛腹小柳、鹽味牛舌、和牛赤身、特上牛胸腹肉、和牛上肋骨中肉🙀每款和牛都入口即溶,最鍾意係和牛腹小柳,肉質最軟熟最肥美🤤牛舌都好出色,爽口又唔韌另外仲有若鶏雞胸柳、若鶏雞腿、海老、牛腸同其他菇同瓜。海老超級大隻,又鮮甜,好正🌟大判燒!黑毛和牛西冷大判燒其實係薄切和牛西冷,微微燒到五成熟後,再裹上溫泉蛋漿,口感更加柔軟細膩,直頭要滑入喉嚨咁呀!一定要食!!!🌟Santa Mia Cabernet Sauvigon作為餐酒黎講合格有餘,容易入口,同和牛配搭好正

~~~
👅味道:

🌟 椿2人前 黑毛和牛盛合

🌟大判燒!黑毛和牛西冷

🌟Santa Mia Cabernet Sauvigon
作為餐酒黎講合格有餘,容易入口,同和牛配搭好正
來自日本九州佐賀的NO.1超人氣燒肉店YAKINIKU KAKURA,原來進駐咗元朗新商場午市套餐配咗白飯、沙律、餐湯、小食、甜品同埋餐飲 ,嚟到當然要試吓佢哋招牌大判燒🌸黑毛和牛大判燒盛合 $368鹿兒島A4和牛西冷 鹿兒島和牛裏腹小排鹿兒島和牛背未脊肉 主角A4和牛雪花均勻,肉質有彈力,口感有咬勁,每一口都擁有濃郁的牛肉香氣,肉質嫩而多汁,另外會配咗一個溫泉蛋每一隻牛入邊只可以提取一小部份屬於好矜貴嘅部份,牛味非常濃郁,好正啊!燒肉海鮮盛盒🦐🐙🦑特上牛胸腹肉海老帆立貝雞腿烏賊海老屬紅蝦體型,口感爽口彈牙仲好濃蝦味;另外烏賊非常新鮮,燒2分鐘就可以食,點少少檸檬汁已經非常鮮甜另外午市仲可以換購多幾款部位食!朋友係牛舌愛好者就試咗一份鹽燒牛舌📍 YAKINIKU KAKURA 元朗朗樂路1號元點1樓B155號鋪

🌸黑毛和牛大判燒盛合 $368

烏賊

📍 YAKINIKU KAKURA
元朗朗樂路1號元點1樓B155號鋪

2024-09-02 67 浏览
✨黑毛和牛大判燒拼US牛板腱肉 每次食烤肉都必叫,好愛和牛大判燒😍 油香同肉味兼備,兩者平衡,加埋蛋汁超滿足🤍 而US牛板腱肉同牛舌味道都合格!✨冷麵 $38有大同細Size選擇,啱晒炎炎夏日,通常食烤肉食到後期就會心郁郁黎番碗冷麵,解膩一流😝 麵條qq彈牙,口感幾好!✨牛肉壽喜燒烏冬 $128包括沙律、小食同飲品,用熱鍋盛載住,甜甜既壽喜燒湯底配烏冬麵條,熱辣辣~最後食埋甜品,杏仁奶凍同雪米糍!開心!
✨黑毛和牛大判燒拼US牛板腱肉

✨冷麵 $38

✨牛肉壽喜燒烏冬 $128

最後食埋甜品,杏仁奶凍同雪米糍!開心!
2024-09-01 86 浏览
今次黎到元朗既呢個元點新商場玩,食我同老婆最鍾意既燒肉,呢間YAKINIKU KAKURA可能好多人都食過,六月份已經登陸元朗啦,比起其他分店暫時無咁多人,環境裝修好新淨闊落,感覺好似真係去咗日本咁☺️大判燒!黑毛和牛西冷 ($178)呢塊真係必食推介,一大塊簿切和牛,雪花分佈均勻,店員登特為左呢塊牛幫手燒,可以選擇自己鍾意既熟度,油分十足,撈埋日本雞蛋一齊食,超級嫩滑多汁,感覺入口即溶😍雅黑毛和牛盛合(2人前)($998)呢個套餐最適合好似我地咁鍾意食牛既人,有齊牛既唔同部位,我地計過係最抵食,呢個套餐有六款牛,全部都係高質靚牛,淨係單點塊和牛西冷已經要$500幾,佢超大塊又厚肉,和牛腹前小排油脂最多,入口即溶,鹽味牛舌爽口彈牙,黑毛和牛上肋骨中肉勁大條,牛味好重,呢個套餐有鹽味牛舌,黑毛和牛裏腹小排,食完真係超滿足🤩冷麵(小)($38)冷麵可選擇一人份量或二人份量,我揀咗小size,份量都夠我食,配菜有青瓜、泡菜、芽菜、雞蛋,味道辣辣地配合埋冷麵,夏天食涼浸浸幾好feel🤪食完最後仲有甜品既杏仁豆腐同糯米糍雪糕送,賣相靚得黎都好食🍨呢間餐廳既燒肉真係好高質,除左牛之外,都有豬,雞,海

大判燒!黑毛和牛西冷 ($178)

雅黑毛和牛盛合(2人前)($998)

冷麵(小)($38)

呢間餐廳既燒肉真係好高質,除左牛之外,都有豬,雞,海鮮等多種食物選擇,另值得一讚既係餐廳通風設備完善,食完身上唔會有油煙味,同埋職員服務態度好,不時留意我地有無咩需要,定期幫助更換燒烤網,要食高質燒肉,呢間都係我最鐘意之一🥰
2024-08-15
用餐时段
2024-08-29 87 浏览
元點多左好多主題公仔影相,今日同屋企入去打卡,超暑假完前,同屋企人食餐豐富的燒肉餐。OMAKASE套餐:🌟跟套餐: 沙律、小食沙律菜好多款,新鮮爽甜,漬物有三款,蘿蔔、泡菜及青瓜,唔會太咸太辣,十分爽口。🌟高質牛肉#黑毛和牛大判燒盛合大判燒和牛絲滑柔嫩,肉質豐富,油花分佈均勻,職員仲好細心幫我地燒,十分嫩滑,配上溫泉蛋食,十分香滑。#特上牛胸腹肉油脂香真係不得了,同月見汁溝埋一齊食,真係好出色。#黑毛和牛舌+#鹿兒島和牛裏腹小排嫩而多汁的部位,經過燒烤後更加香濃,肉質柔軟,好味👍🏻🌟#雞腿+牡丹蝦+帶子+日本蔬菜十分新新,燒完唔使點加醬汁已經十分好味!🌟涼麵冰涼爽口,十分開胃,大大碗,足料。🌟甜品: #雪糕糯米糍 + #杏仁豆腐香滑杏仁豆腐,淡淡的香味,十分吸引,仲有雪糕糯米糍,大滿足。高質的燒肉店,喜歡食牛肉的朋友,不能錯過。
OMAKASE套餐:
🌟跟套餐: 沙律、小食
🌟高質牛肉
#黑毛和牛大判燒盛合
#特上牛胸腹肉
油脂香真係不得了,同月見汁溝埋一齊食,真係好出色。
#黑毛和牛舌+#鹿兒島和牛裏腹小排
嫩而多汁的部位,經過燒烤後更加香濃,肉質柔軟,好味👍🏻
🌟#雞腿+牡丹蝦+帶子+日本蔬菜
十分新新,燒完唔使點加醬汁已經十分好味!
🌟涼麵
冰涼爽口,十分開胃,大大碗,足料。
🌟甜品: #雪糕糯米糍 + #杏仁豆腐
高質的燒肉店,喜歡食牛肉的朋友,不能錯過。
2024-08-29 74 浏览
今日興起一家大細元朗嘆返餐高質日本燒肉啦!😍🥩呢間《YAKINIKU KAKURA》真係唔講得唔得!日日都有新鮮空運嘅九州A5黑毛和牛,六點半未開門已經有人排隊等位,可見有幾受歡迎啦!😱今次我哋試咗佢嘅燒肉Omakase套餐,兩位起$398一位,超值!前菜有沙律、泡菜同埋海藻湯,樣樣都幾精緻㗎!😋燒肉部分真係冇得頂!黑毛和牛腹柳小排油花分佈勻稱,牛味香濃得嚟又唔會太肥膩。牛裏腹小排就厚身啲,半熟嘅時候粉嫩嫩,入口即溶,簡直係牛肉控嘅天堂呀!🤤最驚喜嘅係牛舌,爽口有嚼勁,完全冇羶味。雞肉同蝦都新鮮得嚟煮得好好食,雞肉嫩滑唔柴,蝦就鮮甜多汁,正!👍單點嘅大判燒黑毛和牛西冷($178)都係必試之選!超大塊薄切和牛,油花靚到爆,配埋溫泉蛋食簡直係絕配!😘最後甜品有杏仁布甸同雪米糍,布甸滑滑嘅質地加上香濃嘅杏仁味,完美收尾!🍮總結嚟講,《YAKINIKU KAKURA》嘅食物質素高,價錢又唔算貴,絕對值得一試!👍👍👍#元朗美食 #日本燒肉 #和牛 #黑毛和牛 #燒肉omakase #foodie #hkfoodie #hkfood #hkeats #相機食先 #foodporn #instafo

今日興起一家大細元朗嘆返餐高質日本燒肉啦!😍🥩

#元朗美食 #日本燒肉 #和牛 #黑毛和牛 #燒肉omakase #foodie #hkfoodie #hkfood #hkeats #相機食先 #foodporn #instafood #foodstagram #yummyinmytummy #delicious #foodlover #foodpics #foodphotography #foodgasm #nomnom #foodblogger #eatfamous #forkyeah #buzzfeedfood

YAKINIKU KAKURA (元點) (元朗)
地址:元朗朗樂路1號元點1樓B155號舖

2024-07-25