2017-02-14
上星期五晚睇show之前自己先搵D正野食點知又俾我搵到間食物好味,服務態度好同環境設計有情調嘅西班牙🇪🇸餐廳。當日係星期五大約8點鐘。因為我係一條友所以無需等位。侍應問我有無興趣坐Bar 位,可以一邊食一邊睇著廚師煮野食。一坐低就有waiter攞左盤麵包黎。麵包係剛剛整熱嘅foccacia。旁邊有一碟海鹽,同一碟olive oil 用黎點麵包。我見menu上面無任何湯但又好想飲所以就直接問我面前嘅廚師可不可以整個湯俾我。廚師都好細心問我有咩想食或唔食。最後佢整咗個番茄忌廉濃湯。好好味!Main course 我order左「slow cooked wagyu beef cheek」。 份量好大,一個人食唔晒(我係好大食架)。肉質好鮮嫩好滑。食完之後點咗杯有蘋果味嘅sherry。最後買單$330tomato soup - $58slow cooked wagyu - $180Sherry (100ml) - $68Great experience and I will certainly recommend this restaurant to people looking for a
食完之後點咗杯有蘋果味嘅sherry。
最後買單$330
tomato soup - $58
slow cooked wagyu - $180
Sherry (100ml) - $68
Great experience and I will certainly recommend this restaurant to people looking for a fancy meal without the super expensive price tag.