Poking

2024-09-16 0 浏览
因为香港人越嚟越注重健康💪🏻呢几年都好兴Poke bowl铜锣湾呢一间新开嘅餐厅专系食poke bowl入到嚟觉得坐得好舒服,装修都好文青😌最紧要系食物选择几多,亦都可以customise好多野👍🏻 连饭底都可以拣,可以拣糙米/寿司米/沙律加寿司米/净沙律菜所以好适合健身人士或者减肥一族 - I Am Greedy: $158(材料:三文鱼,吞拿鱼,鲜虾,蟹柳沙律,蟹籽,鸡蛋丝,青瓜,枝豆,芝麻 配自制酱油) 如果好似我咁选择困难症,又想食三文鱼又想食吞拿鱼,就可以拣呢一个I am greedy🤭鱼生好新鲜,份量亦都好多🤰🏻满满嘅蛋白质,做完运动食真系一流👍🏻💪🏻 - Creamy Baby: $128(材料:三文鱼,牛油果,鸡蛋丝,豆腐,青瓜,蟹籽,木鱼丝,脆炸蒜粒 配 芥未乳酪沙律酱) 有成半只牛油果喺个bowl度🥑钟意食牛油果嘅朋友真系唔可以错过🤤三文鱼油脂满满,配合埋牛油果,完全明白点解呢个饭叫做Creamy Baby - 红火龙果希腊乳酪特饮:$38(set) 希腊乳酪好健康就系人都知,配合埋红火龙果,真系肠胃清道夫🤣👍🏻饮得出成杯嘢都冇另外加糖净系用希腊乳酪同火龙果就整到好
因为香港人越嚟越注重健康💪🏻
呢几年都好兴Poke bowl
铜锣湾呢一间新开嘅餐厅专系食poke bowl
入到嚟觉得坐得好舒服,装修都好文青😌
最紧要系食物选择几多,亦都可以customise好多野👍🏻
连饭底都可以拣,可以拣糙米/寿司米/沙律加寿司米/净沙律菜
所以好适合健身人士或者减肥一族

- I Am Greedy: $158

鱼生好新鲜,份量亦都好多🤰🏻
满满嘅蛋白质,做完运动食真系一流👍🏻💪🏻

- Creamy Baby: $128

有成半只牛油果喺个bowl度🥑
钟意食牛油果嘅朋友真系唔可以错过🤤

- 红火龙果希腊乳酪特饮:$38(set)

饮得出成杯嘢都冇另外加糖
净系用希腊乳酪同火龙果就整到好靓嘅渐层,非常适合打卡👍🏻

- 蜂蜜柚子茶:$15(set)

如果想饮热嘢,呢度亦都有选择👍🏻
照顾到女性有时需要饮热野嘅需求🤣

味道:🤤🤤🤤🤤🤤/5