2025-01-26 842 浏览
一入到店,好似去咗日本居酒屋!见到有职员喺个炉上面烧串烧!每枱都上一碟色彩缤纷嘅调味粉:山椒、一味粉、七味粉、咖喱、柚子盐咁食串烧就可以按自己喜好去调味!💕烧鳕鱼干脆口干身鳕鱼干系开胃小食!🍗 鸡腿肉鸡腿肉的肉质鲜嫩多汁,口感滑顺,无论是清蒸还是烧烤,都能让人一试成主顾。🥩 鸡胸软骨👍🏻👍🏻👍🏻 这道菜的鸡胸软骨质地独特,咬下去有弹性,搭配特制酱汁或者在点上风味嘅盐,味道更上一层楼。❤️鸡心鸡心鲜香可口,适合喜爱浓郁口感的食客,一次过食几个鸡心,满足!🍢 鸡肉棒(跟月见)这款鸡肉棒外脆内嫩,搭配月见蛋的醇厚,停唔到口!🍖 鸡颈肉鸡颈肉肉质紧实,味道浓郁,经过简单的调味和烹调,好味!🌿 香葱豚肉卷配酸汁👍🏻👍🏻👍🏻 这道香葱豚肉卷口感丰富,豚肉的鲜香与酸汁的清新相得益彰,好Juicy!✨福冈秋葵鲜嫩口感,清香四溢,令人回味。🇯🇵日本山椒麻辣微香,提味出色,增添风味。💫抹茶蕨饼味甘嘅绿茶粉包着烟靭有口感嘅蕨饼,令到我冇办法停下来!我觉得系我食过最好食嘅蕨饼!好贴近日本嘅味道!樱花虾味烧饭团超浓郁,樱花虾味虽然好饱,但系都停唔到口!虽然一串串相好似份量好少,但系饱到上心口!价钱我觉得算系亲

一入到店,好似去咗日本居酒屋!见到有职员喺个炉上面烧串烧!

每枱都上一碟色彩缤纷嘅调味粉:
山椒、一味粉、七味粉、咖喱、柚子盐
咁食串烧就可以按自己喜好去调味!

💕烧鳕鱼干
脆口干身鳕鱼干系开胃小食!

🍗 鸡腿肉

🥩 鸡胸软骨👍🏻👍🏻👍🏻

❤️鸡心

🍢 鸡肉棒(跟月见)
这款鸡肉棒外脆内嫩,搭配月见蛋的醇厚,停唔到口!

🍖 鸡颈肉
鸡颈肉肉质紧实,味道浓郁,经过简单的调味和烹调,好味!

🌿 香葱豚肉卷配酸汁👍🏻👍🏻👍🏻

✨福冈秋葵
鲜嫩口感,清香四溢,令人回味。

🇯🇵日本山椒
麻辣微香,提味出色,增添风味。

💫抹茶蕨饼

樱花虾味烧饭团
超浓郁,樱花虾味虽然好饱,但系都停唔到口!

虽然一串串相好似份量好少,但系饱到上心口!价钱我觉得算系亲民!而且又食到日本嘅味道系抵嘅!
2025-01-20
  • 抹茶厥饼