Poking

2024-09-16 0 浏览
最近都开始想keep fit,虽然知道做运动最紧要,但同时都想系食物方面配合下,所以我有一个朋友就推荐左铜锣湾呢间poke 点比我,话佢好多健身嘅朋友都系系呢间食,尤其钟意呢到嘅健康餐厅,因为有高蛋白高营养,对想减脂一族好吸引。结果真系吓我一跳,呢到选择超多元化,而且d份量好大!另外其实我对环境都好满意,呢到超多打卡位,难怪朋友推荐我来铜锣湾新分店,坐得好舒服我要左the oceanic vibe,里面有虾,八爪鱼,牛油果,柠檬同quinoa再加cherry tomatoes,个和风dressing都好配。呢到嘅牛油果超creamy,好出色,poke都好新鲜。饮品我就要左个红火龙果greek yoghurt drink,感觉真系超健康,更加可以抗氧化同补充铁质,啱晒我!