2021-09-07
多得同事介绍,原来公司楼下有一间高质cafe,收工心思思去试吓,果然好介绍😁餐厅环境舒服,系小清新文青风,好适合休闲聚会,氛围好放松。特别一提系,啲嘢食真系好好食,好难得cafe有咁高质出品,之后多啲介绍其他朋友过嚟😁😁最入面嘅area,系一个gaming corner,成个感觉系好chill😄牛油果、烟三文鱼、藜麦沙律,伴蜜糖芥末酱沙律系好大份,有啲喜出望外😂蜜糖芥末酱同牛油果系出奇咁夹,加埋烟三文鱼,咸咸甜甜咁好夹好开胃😋大澳虎虾干配北海道帆立贝龙虾汁意大利饭一睇个名觉得好新奇😂将咸鲜嘅虎虾干加入意大利饭中嫩滑嘅带子又唔会太熟,配以浓香龙虾汁浸湿嘅意大利饭,满口都系海洋嘅味道😂😌烧烤酱手撕猪肉汉堡好食,真心推荐!汉堡惹味juicy ,好多馅,口感丰富。而且因为手撕猪肉,好易分切,好适合同人分享。苹果啤梨鲜打绿茶🍎🍐好好饮!苹果同啤梨原来咁夹,而且系新鲜嘅水果混合绿茶,清新得嚟又唔会太甜,真系好适合夏天,系出面嘅茶饮店都未见过哩个配搭,好惊艳呢❤️London Fog (Earl Grey Latte)好靓嘅名☺️
牛油果、烟三文鱼、藜麦沙律,伴蜜糖芥末酱
沙律系好大份,有啲喜出望外😂
大澳虎虾干配北海道帆立贝龙虾汁意大利饭
一睇个名觉得好新奇😂将咸鲜嘅虎虾干加入意大利饭中
烧烤酱手撕猪肉汉堡
苹果啤梨鲜打绿茶
查看之前的留言 ()