招聘中
月薪
$17,000-$23,000
月薪
2022-10-23 210 瀏覽
😋《たまご園Tamago-EN》 @tamagoen萬聖節🎃就到喇,見到たまご園推出咗新主題menu - 「沖繩祭系列」& 「萬聖節限定系列」。等我去感受一下、試吓先🥰今次我叫晒「萬聖節限定系列」所有食物+一款「沖繩祭系列」食物。大阪燒風八爪魚捲 $78味道好似食緊章魚丸燒,但以一間以食蛋為主題嘅店舖當然唔會咁簡單喇。厚厚嘅玉子燒包住八爪魚粒、生薑等等食材。外面加上濃濃的美乃滋、大阪燒醬汁、堅魚碎。軟綿綿嘅口感、濃郁蛋香😋😋超級滋味藍青口三文魚子墨汁意粉 $128呢款係萬聖節限定系列之一,賣相黑蚊蚊烏卒卒咁嘅意粉,意粉面尚有三文魚子及蔥粒,旁邊亦有五隻青口,呢個意粉好適合萬聖節主題。意粉充滿海鮮鮮味,食完個嘴都變咗烏卒卒了,可以扮👻喇。藍青口味道亦唔錯。朱古力梳乎厘班戟配焦糖香蕉 $98呢款都係萬聖節限定系列之一,係咪睇相已經覺得好靚呢,當然除咗有外表梗係有內涵喇。鬆鬆軟軟嘅梳乎厘班戟🥞係幸福嘅味道吖。而呢款仲要係我最鍾意嘅朱古力🍫味,加上我最愛嘅焦糖香蕉🍌。幸福實在太短暫啦,轉眼間就清晒了。而飲品方面,一杯點了萬聖節限定系列-爆炸糖西柚梳打 $38 ,一上餐道已經被爆炸糖爆炸嘅聲音吸
😋《たまご園Tamago-EN》
@tamagoen

大阪燒風八爪魚捲 $78

藍青口三文魚子墨汁意粉 $128

朱古力梳乎厘班戟配焦糖香蕉 $98

而飲品方面,一杯點了萬聖節限定系列-爆炸糖西柚梳打 $38 ,一上餐道已經被爆炸糖爆炸嘅聲音吸引住😂清爽嘅西柚味,超級解渴。另一杯係草莓雪糕特飲 $48,上面有一球雪糕,草莓味亦都香濃,甜甜的。
2022-10-11 2288 瀏覽
🎃好快就到萬聖節啦!見到《Tamago-EN》最近都推出咗萬聖節限定Menu,梗係要嚟試下啦🤗感受下趣怪又陰森嘅神秘黑魔法👻Tamago-EN係一間主打蛋料理嘅餐廳,選用日本🇯🇵沖繩直送新鮮雞蛋,製作一系列日式玉子料理🍳餐廳裝修好可愛,好多都以蛋嘅形狀去設計,非常吸晴🫶🏻🥚大阪燒風八爪魚捲 $78玉子燒包住滿滿嘅🐙八爪魚粒及紅薑絲,表面加上大阪燒汁、沙律醬、芝麻及木魚絲😍玉子燒食落好滑好香蛋味,配搭爽口嘅八爪魚粒,非常有口感,而且好有大阪燒嘅風味,真係啖啖滋味,好食😋🍝藍青口三文魚子墨汁意粉 $128Halloween限定! 好黑呀👻嘩鬼出嚟啦😂意粉沾滿墨魚汁配上三文魚子,係海鮮味呀,口感幾好,而且調味唔會過咸,藍青口都幾好食!🥞朱古力梳乎厘班戟配焦糖香蕉 $98兩層梳乎厘Pancake配上朱古力醬及脆脆,加上Halloween裝飾🎃就好似一個迷墓派對咁😍Pancake食落好鬆軟好香蛋味,配埋朱古力醬及焦糖香蕉🍌一齊食,口感就更豐富,睇得又食得🫶🏻好味😋🍹爆炸糖西柚梳打 $38兩粒荔枝包住珍珠變成兩隻眼👀😂加入Halloween🎃裝飾,成杯嘢飲好搞鬼😝飲落好香西柚味,唔會太甜,杯邊仲有

餐廳裝修好可愛,好多都以蛋嘅形狀去設計,非常吸晴🫶🏻

🥚大阪燒風八爪魚捲 $78

🍝藍青口三文魚子墨汁意粉 $128

🥞朱古力梳乎厘班戟配焦糖香蕉 $98

🍹爆炸糖西柚梳打 $38
兩粒荔枝包住珍珠變成兩隻眼👀😂加入Halloween🎃裝飾,成杯嘢飲好搞鬼😝飲落好香西柚味,唔會太甜,杯邊仲有啲爆炸糖,真係好鬼馬😛

🍨朱古力雪糕特飲 $48
朱古力奶昔配上雲尼拿雪糕,呢到嘅奶昔係用生蛋黃製成嘅,飲落朱古力味幾香濃,唔會太甜,配埋雪糕,正😋

總結💕好鐘意呢間餐廳嘅裝修,真係好可愛😍食物整體都幾好食,蛋控嘅你要試下🙌🏻特別係而家推出咗🎃Halloween限定Menu,真係好搞鬼呀😂
  • 大阪燒風八爪魚捲
  • 朱古力梳乎厘班戟配焦糖香蕉
2022-10-09 284 瀏覽
好想試呢間“蛋”好耐,今日終於去試, 入去被安排坐係店舖的旁邊位置, 我同朋友表示呢個位好熱無冷氣, 估唔到店員有留意我哋對話, 主動提出幫我哋轉坐店舖中間位置(冷氣風較大較凉), 店員細心留意客人所需, 服務值得表揚。 自己掃code 落Order, 食物都算好快送到客枱上, Order左以下食物:- 吉列豚滑蛋丼蛋味好香, 加埋飯一齊食好滑, 吉列豚已經唔脆, 但豬扒肉鬆軟。 -鐵板芝士雞漢堡餐有3個汁簡, 我簡香濃燒汁, 將生蛋連燒汁連飯攪拌一齊食, 唔錯; 塊雞漢堡中間流心芝士, 唔怪之得要用鐵板上 , 味道好正。 - 鬼馬爆眼 呢杯係萬聖節期間限定, 係西柚爆炸糖梳打, 仲有兩粒龍眼+黑珍珠, 加個南瓜牙簽做裝飾, 好有萬聖節氣氛。

- 吉列豚滑蛋丼

-鐵板芝士雞漢堡餐

- 鬼馬爆眼
2022-10-04 327 瀏覽
男朋友仔想食 TKG , 所以我地試左呢間Tamago - EN!! 佢地採用日本沖繩新鮮雞蛋,主打各款日式雞蛋料理!分店都有好多,大家都可以試吓😎 今次呢間係德福廣場分店,裝修好可愛,好日本風☺️TKG 三文魚•牛油果•三文魚籽 $108跟餐 +$15 (包味噌湯或西湯及迷你沙律)賣相好可愛,蛋白好似一舊雲😂 menu 有教點樣食:先倒豉油,然後蛋白連蛋黃攪拌一下,加埋飯素就食得㗎啦😋😋 三文魚都幾好,幾厚身,幾新鮮燴雞肉蛋包飯 $88份量多;蛋包飯嘅蛋好滑,口感好好🤩 但缺點係唔熱,感覺差少少。 招牌玉子燒 $38⭐️推介⭐️真係好好食!超香蛋味,加上少少奶香!好正!巨蜂可爾必思梳打 $38清香蘋果茉莉花茶 $30

TKG 三文魚•牛油果•三文魚籽 $108
跟餐 +$15 (包味噌湯或西湯及迷你沙律)
餐湯+  沙律

燴雞肉蛋包飯 $88
燴雞肉蛋包飯

招牌玉子燒 $38
⭐️推介⭐️
真係好好食!超香蛋味,加上少少奶香!好正!
招牌玉子燒

巨蜂可爾必思梳打 $38
清香蘋果茉莉花茶 $30
清香蘋果茉莉花茶

10 分鐘 (堂食)
招牌玉子燒
我send過投訴信佢哋嘅cs email, 同埋一切搵得到佢哋嘅官方渠道, 但係好遺憾佢地唔知道係咪當垃圾咁樣都冇睇過。 所以我決定喺度公開投訴信嘅內容, 幫各位食客避開咗德福分店嘅雷。 封投訴信內容一句講曬,我係一個勁唔鍾意食蘑菇嘅人,佢個餐牌入面有誤導成份,加上poor service. 唔好意思,個蛋畀我篤亂篤爛咗撈咗入去, 我承認我食咗啖先影,但係我見到嘅係,煙肉得兩粒,但蘑菇一大堆, 你哋都可以尋找一下以煙肉同明太子醬為主題嘅意粉,where's the bacon? cs覆唔覆我都冇所謂啦, 一間咁樣對待客人嘅餐廳, 你食物上到嚟, 收八十幾蚊都貨不對版, 我問點解會咁,staff就問我:咁你想點, 係囉,我可以點呢?你係收我八十幾蚊,服務費仲要收我加一㗎啦, 咁我問返你囉,點解洗錢嗰個係我,受氣嗰個又係我? 唔怪之得間野長期冇乜生意, 如果間野有賺不如train下d staff啦有關意粉嘅評價係偏鹹,冇乜明太子嘅鮮味,冇乜煙肉味,最出係果堆菇I walked in to the Telford Tomagone restaurant yesterday. I order

I walked in to the Telford Tomagone restaurant yesterday. I ordered bacon  mentai cream spaghetti with egg. However,  the food served with a lot of mushrooms with extremely less bacon. The picture is attached below.  I was so confused about the food. I thought they served the wrong spaghetti as your menu provided another type of the spaghetti  called mushroom spaghetti.  It is reasonable that the picture of mushroom spaghetti showed a lot of mushrooms and the picture of bacon and mentai spaghetti showed bacon and mentai cream. But why the dish I got was mentai cream spaghetti with a lot of mushrooms and  extremely few bacons??????????

It is ridiculous as I hate mushrooms at all but u don't photo them, and u have never written on the menu. I question what if I got allergic to mushrooms. Are you going to take the responsibility of my live risk?

Even worse was the attitude of a male staff with black shirt. When I questioned  what they served and why the spaghetti was full of mushrooms with just one or two extremely small bacon, he answered, " it  is not the wrong dish. This dish is always like that."

I said,"what????The food does not look like the picture. I hate mushrooms and u give me spaghetti like that but you don't even written on the menu, how can I dine ?"

He said, “So what do u want ?”and then he stared at me.

I think:what's wrong with you ? u served me spaghetti like that and u don't feel sorry for the mistakes ??? What do u mean of that staring?You don't even think about the solution ???How dare u charge me 15% service charge???

I attached the picture below. I got a lot of mushrooms.  Can you see the bacon?

Another word , I've sent a complaint to your IG account but your staff READ it and  IGNORED it!!!!! So I sent my complaint letter again to your official channel and all social media platforms until you address the problems and do improvement.

Last but not least, your staffs were always chatting and laughing in the restaurant, why don't they put more effort to improve the services?

2022-09-16 477 瀏覽
上次去たまご園食左TKG今次試下佢既甜品☺️雖然係下午茶時段但水準非常唔錯👍🏻.班戟未食已經聞到蛋香味果然係主打食日本雞蛋既舖頭😆食得出雞蛋既質素非常好夠晒新鮮蛋香味直情係口入面爆發出黎🤣.梳乎厘鬆軟有空氣感搖一搖隻碟識得動L震震下咁🤣食落入口即化蛋香味加上微微甜既白桃香幸福感滿滿❤️白桃梳乎厘班戟.唔好睇少周圍既白桃粒粒清甜又多汁一次過食左幾粒先發先唔係剩返好多🙈即刻忍忍口留返最後食😁.成個甜品由賣相到味道簡直好似去左日本咁🇯🇵推薦大家黎試下👍🏻

上次去たまご園食左TKG

成個甜品由賣相到味道
簡直好似去左日本咁🇯🇵
推薦大家黎試下👍🏻
2022-09-08 422 瀏覽
放工見到呢間日式餐廳被pancake吸引咗入去入到去係日系的裝修主要係淺色調配木枱凳,坐落舒適-呢度以蛋為主題,無論甜品定主食嘅選擇都幾多打開餐牌已經見到滿滿的pancake夏日限定仲有芒果同伯爵茶味主食由輕量至滿足都有all day breakfast 班尼迪蛋 Omelette Rice 親子丼到意粉真係可以慰勞努力工作的自己😜-主食我揀咗一份輕食的Tamago-EN公司三文治麵包微微烤過,少脆餡料有雞蛋芝士豬扒沙律菜,食落有層次味道很好甜點揀咗Tiramisu soufflé pancake蛋味濃厚,食落非常鬆軟大滿足🤩整體食物味道不錯,特別甜品可以再來~
放工見到呢間日式餐廳被pancake吸引咗入去
入到去係日系的裝修
主要係淺色調配木枱凳,坐落舒適
呢度以蛋為主題,無論甜品定主食嘅選擇都幾多
打開餐牌已經見到滿滿的pancake
夏日限定仲有芒果同伯爵茶味
主食由輕量至滿足都有
all day breakfast 班尼迪蛋
Omelette Rice 親子丼到意粉
真係可以慰勞努力工作的自己😜

主食我揀咗一份輕食的Tamago-EN公司三文治
麵包微微烤過,少脆
餡料有雞蛋芝士豬扒沙律菜,食落有層次味道很好

甜點揀咗Tiramisu soufflé pancake
蛋味濃厚,食落非常鬆軟
大滿足🤩

整體食物味道不錯,特別甜品
可以再來~
2022-09-04 340 瀏覽
經朋友介紹試下呢個蛋,點左好似好靚的雲朵蛋飯同埋梳乎厘pancake. 雲朶蛋飯(餐牌唔係呢個名)不似預期的味道。主要撈蛋黃,豉油,飯素。撈完的味道應該係冇得輸。但$108 的價錢就唔係好抵啦⋯⋯既然點左,影相打卡是可以的。甜品,原味 pancake ,呢個要推介一下,我試過幾間的pancake,呢間的蛋味係好濃,好香。值得一試總結:下次試奄列飯

總結:下次試奄列飯
2022-08-20 507 瀏覽
前幾日晏晝去咗九龍灣個頭,同友人周圍行下諗緊食乜就見到依間就即刻排隊攞位‼️對一個好鍾意食雞蛋嘅人嚟講,依間簡直係天堂😍成個menu每樣嘢都基本上有蛋🤤海鮮蕃茄忌廉蛋包飯 $108都有幾多海鮮好似魷魚🦑蝦🦐個啲,個蕃茄忌廉汁配埋個蛋包飯一齊食好好食🤩個蛋做到好滑,對於唔鍾意食全熟蛋嘅人嚟講,個熟嘅程度啱啱好!!不愧係專做雞蛋😂成餐飯嘅雞蛋味都好岀🤣吉列豚滑蛋丼 $98個吉列豬扒炸得好脆!同埋都幾大舊,個炸粉唔會話好厚身多過啲肉😋有啲意外係佢另外附上咗個柚子黑椒醬可以放落啲飯到一齊食🤨我食個陣覺得唔會話覺得好奇怪好難食,但又冇去到好有驚喜好好食嘅程度🤔一齊食嘅友人就覺得好特別,配飯食酸酸地幾好食😳燴雞肉蛋包飯 $88好大舊嘅西蘭花同雞😂相比起海鮮蕃茄忌廉蛋包飯就冇咁覺得好好食,但個滑蛋係煮得好好嘅,整體嚟講比較中規中矩🫢食完正餐,就要填飽第二個胃😋今次叫咗個夏天限定🌴嘅嚟試試伯爵茶梳乎厘班戟配青葡萄 $98以為係個班戟有伯爵茶味,但原來只係加咗個伯爵茶嘅汁淋上去🤣個班戟就正常發揮,好有雞蛋味,超級岀雞蛋味🥚班戟連埋個汁配埋個雲尼拿雪糕一齊食又幾好食🤤整體嚟講依碟唔會話好驚艷,係不過不失嘅🫡

海鮮蕃茄忌廉蛋包飯 $108

吉列豚滑蛋丼 $98

燴雞肉蛋包飯 $88

食完正餐,就要填飽第二個胃😋今次叫咗個夏天限定🌴嘅嚟試試

伯爵茶梳乎厘班戟配青葡萄 $98
2022-08-12
2022-08-20 442 瀏覽
2022-08-18同媽媽去同咗九龍灣行街👩‍👦好耐無同媽媽行了😌行到攰我哋搵間餐廳食吓野🍝見有間Tamago-EN🍳餐廳主打食蛋料理同疏乎厘🥧唔洗等位,就入去試吓😂平日晚飯時段,入爆場了👀店員安排我哋,坐張特色長枱🚪用膠板隔開,可以坐五台客5️⃣用膳空間比較狹窄😅我哋點了,香草醬大蝦意粉,98蚊碟,賣相幾好,但份量偏少,食到好微微嘅香草味,都幾油膩,食到尾成碟油係底,味道麻麻,寧願叫多碟甜品好過🌿沖繩黑糖咖啡斑㦸,98蚊碟,實物都幾靚,有雲尼拿雪糕,蕨餅,疏乎厘班戟,好個梳乎厘夠曬鬆軟彈身,蕨餅好煙煙韌韌,咖啡糖漿同黑糖粉係絕配,都幾好食😋整體環境裝修用蛋主題,不過部份枱比較狹窄😅服務正正常常,食物方面偏細碟,甜品味道幾好,賣相唔錯,會幫襯再試吓其他甜品🍮#Tamago-EN#香草醬大蝦意粉#沖繩黑糖咖啡斑㦸
2022-08-18

同媽媽去同咗九龍灣行街👩‍👦
好耐無同媽媽行了😌
行到攰我哋搵間餐廳食吓野🍝
見有間Tamago-EN🍳
餐廳主打食蛋料理同疏乎厘🥧
唔洗等位,就入去試吓😂
平日晚飯時段,入爆場了👀
店員安排我哋,坐張特色長枱🚪
用膠板隔開,可以坐五台客5️⃣
用膳空間比較狹窄😅

整體環境裝修用蛋主題,不過部份枱比較狹窄😅

#Tamago-EN
#香草醬大蝦意粉
#沖繩黑糖咖啡斑㦸
2022-08-20 244 瀏覽
難得見唔駛等位,即刻衝入去,卡位夠寬闊,坐得好舒服,衛生環境不錯,地方乾淨,侍應生服務也很好。鰻魚滑蛋丼:好滑,好好味大阪燒八瓜魚捲:入到嚟無理由唔食蛋捲,佢哋嘅蛋做得好好。沖繩黑糖咖啡班戟:甜品亦出色,賣相相當吸引,打卡之選。
鰻魚滑蛋丼:好滑,好好味
大阪燒八瓜魚捲:入到嚟無理由唔食蛋捲,佢哋嘅蛋做得好好。
沖繩黑糖咖啡班戟:甜品亦出色,賣相相當吸引,打卡之選。
2022-08-14
呢間店啱啱開店時勁多人排隊,去左幾次都食唔到!幾乎忘記左佢。星期日中午終於去食到啦,tea時間不過都有餐。兩個人食量唔係好大,叫左一個蛋飯,一個🦐意粉,一個pancake,兩杯嘢飲其實都唔少嘢哈哈!蛋飯係好靓,不過味道稍微淡左少少,要再加少少鹽,不過都唔大影響的!意粉幾好,不過🦐不是很新鮮的感覺,甜品同飲品都好正Pancake又嫩又滑又軟綿綿的,唔會太甜下次可以試其他
甜品同飲品都好正
Pancake又嫩又滑又軟綿綿的,唔會太甜
下次可以試其他
2022-08-07
全部都係蛋(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)~~~主打蛋製品~連碟都係雞蛋圖案 好可愛~好吸引嘅玉子燒(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)🔸Tamago-EN特製五款玉子串燒 $78-蕃茄醬 -海藻醬 -蟹肉-親子三文魚 -明太子沙律玉子嫩滑 彈彈有蛋香( ̀⌄ ́)/明太子亦同玉子好夾🔸低溫慢煮雞肉沙律 $78慢煮雞肉出色好嫩多汁(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)🔸海鮮辣香蒜意粉 $108意粉煙靭 口感剛好(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)偏鹹少少 重蒜香( ̀⌄ ́)🔸伯爵茶梳乎厘班戟配青葡萄 $98班㦸超級鬆化 濃濃蛋香(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)必點伯爵茶醬稍甜🔸提拉米蘇梳乎厘班㦸 $98班㦸食落鬆軟 有雲朵嘅感覺(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)入口即溶 好香(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)必食配Tiramisu好夾🔸明太子三文魚忌廉蛋包飯 $108明太子唔多 忌廉汁香濃 蛋好滑但三文魚頗腥(´・_・`)除了三文魚 整體味道不錯~🔸香草醬大蝦意粉 $98意粉煙靭 但醬汁好淡(。 ́︿ ̀。) 不推介成碟都淡淡的 不夠味🔸炸薯條 配黑松露蛋黃醬 $48薯條一般 醬汁不錯好香黑松露味( ̀⌄ ́)整體都好味~推介班㦸同玉子(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
全部都係蛋(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)~~~
主打蛋製品~連碟都係雞蛋圖案 好可愛~

Tamago-EN特製五款玉子串燒

好吸引嘅玉子燒(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)

🔸Tamago-EN特製五款玉子串燒 $78
-蕃茄醬 -海藻醬 -蟹肉
-親子三文魚 -明太子沙律

玉子嫩滑 彈彈有蛋香( ̀⌄ ́)/
明太子亦同玉子好夾

低溫慢煮雞肉沙律

🔸低溫慢煮雞肉沙律 $78

慢煮雞肉出色
好嫩多汁(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)

海鮮辣香蒜意粉

🔸海鮮辣香蒜意粉 $108

意粉煙靭 口感剛好(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
偏鹹少少 重蒜香( ̀⌄ ́)

伯爵茶梳乎厘班戟配青葡萄
伯爵茶梳乎厘班戟配青葡萄

🔸伯爵茶梳乎厘班戟配青葡萄 $98

班㦸超級鬆化 濃濃蛋香(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)必點
伯爵茶醬稍甜

提拉米蘇梳乎厘班㦸

🔸提拉米蘇梳乎厘班㦸 $98

班㦸食落鬆軟 有雲朵嘅感覺(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
入口即溶 好香(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)必食
配Tiramisu好夾

明太子三文魚忌廉蛋包飯

明太子三文魚忌廉蛋包飯

🔸明太子三文魚忌廉蛋包飯 $108

明太子唔多 忌廉汁香濃 蛋好滑
但三文魚頗腥(´・_・`)
除了三文魚 整體味道不錯~

香草醬大蝦意粉

🔸香草醬大蝦意粉 $98

意粉煙靭 但醬汁好淡(。 ́︿ ̀。) 不推介
成碟都淡淡的 不夠味

炸薯條 配黑松露蛋黃醬

🔸炸薯條 配黑松露蛋黃醬 $48

薯條一般 醬汁不錯
好香黑松露味( ̀⌄ ́)

整體都好味~推介班㦸同玉子(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
低溫慢煮雞肉沙律
海鮮辣香蒜意粉
提拉米蘇梳乎厘班㦸
第二次試呢間嘅蛋包飯,今次見佢lunch set都有蛋包飯食,所以點左個牛肉蛋包飯,感覺上還好囉但係冇上次咁好味。加上嗰度冷氣比較凍,蛋包飯好容易就攤涼咗,味道又會有所影響。飯後甜品就點咗個疏乎厘pancake。但係有啲失望,只得兩層,有冇嗰種好鬆好彈嘅感覺,食落去真係好似食咗空氣咁,好唔實在所以有啲覺得個價錢唔係好值。見係期間限定係青提子奶茶味,但青提子真係冇乜特別,如果話佢係日本青提子, 真係一啲驚喜都冇啦。

2022-07-08
午餐
2022-08-07 246 瀏覽
たまご園全部都係雞蛋啊,主打日本沖繩雞蛋,真係好吸引😍Tamago-EN特製五款玉子串燒~$78包括有蕃茄仔,海藻醬,親子三文魚,明太子沙律同埋蟹肉五款,雞蛋新鮮好食,蛋香味都好重,只不過我麻麻哋食海藻醬味,味道有少許奇怪,其他味道都幾好食鰻魚滑蛋丼~$98呢個丼飯相當好食,鰻魚無骨,而且蛋相當嫩滑,鰻魚,白飯再撈埋汁一齊食,口感豐富白桃梳乎厘班戟~$78班戟口感軟熟,蛋香味濃郁鮮果水果茶~$48水果都幾多,而且不太甜,水果茶感覺較為健康たまご園 🏠:九龍灣偉業街33號德福廣場二期4樓413-414號舖☎️:23800681
たまご園
全部都係雞蛋啊,主打日本沖繩雞蛋,真係好吸引😍

Tamago-EN特製五款玉子串燒~$78

鰻魚滑蛋丼~$98

白桃梳乎厘班戟~$78
班戟口感軟熟,蛋香味濃郁

鮮果水果茶~$48
水果都幾多,而且不太甜,水果茶感覺較為健康

たまご園
🏠:九龍灣偉業街33號德福廣場二期4樓413-414號舖