2021-11-02
🥛特濃酸奶紫米露💵36🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 頭大點左杯半糖走冰既特濃酸奶紫米露🥛本身想微糖,但依杯既選擇只有半糖或者走糖,不過店員向我講解半糖會岩岩好🤣所以就揀半糖~甜度同酸奶既酸度適中,半糖果然岩岩好👍🏻真係無叫錯特濃酸奶,口感似再濃郁少少既牛奶🥛非常之厚實,雖然中杯但好飽,再加上有紫米既關係,紫米口感大粒亦好煙韌,而且份量都多,頭大就當佢午餐🤣🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☀️整體而言,店員服務都好好,會幫忙建議客人飲邊種甜度,如果即刻飲亦幫忙插枝吸管再遞比客人,非常有愛👏🏻👏🏻店鋪亦設有堂食,好讓客人坐低打下卡📸😆而價錢方面頭大都接受到,因為用酸奶代替奶粉,味道又重奶香味,鍾意奶類製品既食貨會較愛飲🙋🏻♀️⚠️店員會提醒客人,將底下既紫米攪勻,如果唔係就會形成左一舊,就較難啜~
🥛特濃酸奶紫米露💵36
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀