今日同2個中學同學聚聚   我地其實係中小學都一齊讀 HAHA  但真係好少可有機會可以約到3個都得閒~ 係沙田圍搵左好內  最尾先一致決定食呢間~  lol   本身仲諗住去新城市食.~ 餐廳環境 燈光都唔錯~    職員服務好~ 仲會主動幫我地擺好食物  主動收走我地唔想要嘅廚餘添~  讚我地3個女仔點得其實都幾多下= =  食到撐爆肚皮咁款~ 青青草原 (飲品...冇影到相  同學就飲左 xox  >< )海綿寶寶         同學話整得好啖味~ 不過佢幾鐘意~  而且呢個天氣飲冰沙 佢覺得好正 好涼爽~  芒果都好新鮮好味綜合水果茶      我就點左呢杯水果茶    清香~ 甜度恰到好處~ 酸酸(美美) 甜甜地 凍凍地~  好好飲030   (佢唔會好凍架!芒果軟殼蟹米紙卷軟殼蟹勁香口  酥酥脆脆香香~  再配上新鮮芒果  口感極佳呢!    *(我覺得呢個係黎到必試!!!)  鹽酥三兄弟3兄弟係:  雞肶菇(第1次聽 第1次試食  香口得黎   菇會令到口感冇咁乾  所以會比較好入口~   我最鐘意呢位兄弟)中間係: 魷魚鬚   超香超好味~  不過我對

我地3個女仔點得其實都幾多下= =  食到撐爆肚皮咁款~

海綿寶寶

綜合水果茶

鹽酥三兄弟
中間係: 魷魚鬚   超香超好味~  不過我對煎炸野一般 XD  但真係好好食喔!
同埋係: 雞軟骨~  呢個我覺得較為遜色~  幾乎係冇味~ 好乾 感覺很多酥粉    不過有個同學鐘意~佢食晒xdd

最尾壓軸出場!!!!!!!!!!!!!

熔岩芝士雞
呢個真係超震撼 超邪惡 超....級不得了呀   嗚~
芝士超勁好食~     但雞翼同麵包比呢~  我覺得麵包更加好食  XD  香脆配上濃濃芝士醬     omg 真係不得了呀~唔識形容的好食  口感超爽呀~
如果黎幫趁  呢個真係 必試 必試 必試呀!!!   我覺得絕對值$128呢個價~   如果再平d或再貴d 我覺得都唔太合理  呢個價剛剛好! 我願了~  XD

醉雞
呢個醉雞呢030 冇想像中重酒味~  好易入口   絕對唔會覺得有酒的苦澀   但都會聞到食到酒香味~
唔太鐘意酒的我  表示 正
  雞件都好肉地 唔太多骨~  (我唔覺唔覺食左好多件  哈哈哈~)

分享到呢到啦~  thx~  I'll be back !
2019-05-14
20 分鐘 (堂食)
  • 熔岩芝士雞
2019-05-14 80 瀏覽
突然很想吃台灣菜地址雖然離火車站有點遠 但價錢平宜水準也不錯 行15分鐘也值得的.蠔仔泡飯☺️好大碗 絕對夠2個人食蠔仔幾大粒 仲有蛤蚧 令到碗泡飯好鮮甜加埋炸米粒 增添不少口感.鹽酥雞🐔仲有6種調味粉原味 咖哩 梅子 紫菜 香辣 芝士個人比較喜歡梅子 酸酸甜甜 有驚喜雞炸得香脆 肉質嫩滑多汁 正啊.鐵板牛排🥩好大塊 仲好厚配螺絲粉 薯角 雜菜粒有得揀蕃茄/黑椒汁😐但黑椒汁好咸
突然很想吃台灣菜
配螺絲粉 薯角 雜菜粒
有得揀蕃茄/黑椒汁😐但黑椒汁好咸
  • 蚵仔肉碎泡飯
  • 鹽酥雞
有時踩單車或者行海濱都經過河畔🌊今日同朋友經過就試咗呢間台式料理🔹九份•十分🔹店內環境唔錯,有一個厠所位。店內睇得出裝修都有花心思,某啲位影相都幾靚,不過如果可以光猛小小就好啦!🔸熱香芋珍珠 $28🔸🔸暗黑系甜心(Oreo 曲奇沙冰) $48🔸飲品係最先嚟到,我飲熱香芋珍珠,香芋味好足夠,甜度都適中,珍珠就偏腍。朋友叫嘅Oreo曲奇沙冰嚟到「嘩」咗聲😂好大杯同好高,曲奇嘅份量都多,雲呢拿味都幾多,有啲似飲緊麥旋風~🔸芒果軟殼蟹米紙卷 $68🔸呢個米紙卷好有驚喜,我覺得係成餐最好味嘅食物😋米紙薄得嚟煙煙韌韌,碟底有芒果味嘅糖漿,每一嚿都有芒果同軟殼蟹,甜甜哋好味得嚟都幾開胃🥳🔸台灣鹽酥雞(自選口味)$48🔸原來自選口味嘅鹽酥雞係自己落粉😂都幾得意!總共有6隻味(紫菜、芝士、咖喱、梅子、香辣、原味),個人嚟講要選頭三嘅我會揀原味、梅子同紫菜!🔸紅燒三寶麵(微辣)$65🔸我哋揀咗幼麵,三寶有牛腩、牛筋同牛肚,湯味夠香濃送麵食幾好,份量亦都夠一個人食,整體而言呢個麵都幾好味。🔸忌廉芝士磨菇雞翼 $28/2隻🔸我哋仲叫咗小食,見到呢個雞翼有啲特別就試下😂雞翼如其名就係將忌廉芝士蘑菇釀入雞翼度,幾

🔸熱香芋珍珠 $28🔸
🔸暗黑系甜心(Oreo 曲奇沙冰) $48🔸

🔸芒果軟殼蟹米紙卷 $68🔸

台灣鹽酥雞(自選口味)

🔸台灣鹽酥雞(自選口味)$48🔸

紅燒三寶麵(微辣)

🔸紅燒三寶麵(微辣)$65🔸

忌廉芝士磨菇雞翼 $28/2隻

🔸忌廉芝士磨菇雞翼 $28/2隻🔸

我哋仲叫咗小食,見到呢個雞翼有啲特別就試下😂雞翼如其名就係將忌廉芝士蘑菇釀入雞翼度,幾creamy幾特別,唔會伏。

台式烤香腸 $25/2條

🔸台式烤香腸 $25/2條🔸
最後食台灣野又點少得台灣腸,叫咗兩條嚟試吓,不過原來係切開咗比你,襯熱辣辣嘅時候食就最好~

芒果軟殼蟹米紙卷
台灣鹽酥雞(自選口味)
紅燒三寶麵(微辣)
台式烤香腸 $25/2條
2019-05-07 272 瀏覽
琴晚同朋友聚會嚟到九份.十分試下, 我哋分別叫左四樣野食): 溶岩芝士雞, 蚵仔煎, 蚵仔肉碎泡飯同埋阿嬌擔仔麵。溶岩芝士雞賣相吸引(其實我哋最初都係見到隔離枱食緊, 個賣相好似好好食咁先嗌😂😂), 但炸雞肉嘅部分好少, 太多骨嘅部分, 做唔到啖啖肉嘅感覺, 芝士醬略咸, 食兩啖已經想飲水, 個包幾脆, 偏乾身, 要點芝士食, 但都係偏乾同膩, 我哋四個人都食唔晒😐同埋呢個價錢有啲唔抵食🙈蚵仔煎同蚵仔肉碎泡飯啲蚵仔食落都好似唔太新鮮, 食落個口有陣唔新鮮嘅海鮮味🙊好失望☹️ 個泡飯上面有勁多芫茜, menu張相都見唔到有咁多🙈蚵仔煎個口感似食煎蛋, 唔係好夠木薯粉, 差啲煙韌嘅口感🙁🙁但值得一讚嘅係啲Waiters好有耐性👍🏻, 我哋問佢攞碗仔, 加幾次水......佢哋啲態度都好好, 臨走仲好nice咁講歡迎下次光臨🙋🏻‍♂️其實menu入面都仲有好多野想試, 同埋聽到隔離枱嗰家人話啲台式飲品好好飲, 所以我會比左次機會佢試埋其他想食嘅菜同飲品, 希望會對佢改觀啦😗

蚵仔肉碎泡飯
阿嬌擔仔麵
蚵仔煎
2019-05-05
10 分鐘 (堂食)
阿嬌擔仔麵
2019-04-24 286 瀏覽
上星期同朋友去咗佢附近沙田河畔花園嘅《九份。十分》開餐。餐廳以台灣車站命名,果然裡面的裝修也如此配合。回想當年一起往同遊台灣,真令人回味!鹽酥三兄弟($78)《雞軟骨、魷魚鬚、雞髀菇》鹽酥三兄弟,包括有椒鹽雞軟骨🐥、椒鹽魷魚酥🦑和椒鹽雞髀菇。外表已經有一百分💯,份量更加夠晒多,上枱熱辣辣,果然即叫即炸。椒鹽雞軟骨外酥內脆,加了少少椒鹽調味,感覺亦不會太油膩!😋椒鹽魷魚酥,外面脆卜卜,裏面魷魚大大條🦑,口感不俗!椒鹽雞髀菇,外面炸到金黃色🤩,裏面雞髀菇夠乾爽,依舊保持到椒鹽嘅惹味!最窩心嘅係,餐廳提供了六款不同口味的調味粉,包括有梅子、香辣、紫菜、芝士咖喱和原味椒鹽,總有一款啱口味!如果好似我咁對食物花心又喜歡嘗試不同口味,可以嘗試不同組合!我個人比較偏好紫菜和原味👍🏻阿嬌擔仔米($28)🍜擔仔米的米粉上有隻大蝦🍤,同埋一大埋肉燥外,還有大量蔥粒和少許蒜蓉。湯底鮮甜美味,食得出用大量肉燥和蝦🦐炮製。肉燥香濃美味,肥瘦適中。米粉爽滑,唔會係發大同林,正👍🏻每一口米粉吸收了鮮甜湯底都沾上肉燥、蔥和蒜蓉,美味可口!古早醉雞米🐥($62)這醉雞味道不錯,🐥雞肉嫩滑彈牙。醉雞汁濃郁,雖有濃濃的酒香
上星期同朋友去咗佢附近沙田河畔花園嘅《九份。十分》開餐。

鹽酥三兄弟($78)《雞軟骨、魷魚鬚、雞髀菇》

椒鹽雞軟骨外酥內脆,加了少少椒鹽調味,感覺亦不會太油膩!😋

椒鹽魷魚酥,外面脆卜卜,裏面魷魚大大條🦑,口感不俗!

阿嬌擔仔米($28)🍜

米粉爽滑,唔會係發大同林,正👍🏻
每一口米粉吸收了鮮甜湯底都沾上肉燥、蔥和蒜蓉,美味可口!

古早醉雞米🐥($62)

這醉雞味道不錯,🐥雞肉嫩滑彈牙。

醉雞汁濃郁,雖有濃濃的酒香🍶,但沒有酒的苦澀。事關吃醉雞最怕酒的苦澀,完全影響了雞的甜味。

雞肉滿滿醉雞汁的味,配個爽滑米粉,正到不得了!

阿里山之夜「蝶戀花青蘋果冰沙」($38)

靚到爆燈😻顏色配搭一流🍹紫包蝶戀花、青綠色嘅青蘋果🍏冰沙,配上紅色嘅士多啤梨🍓。
最吸睛既係飲品放咗喺一個會發光嘅杯墊,而且佢既燈轉顏色🌈真係幾得意。

味道清新,唔會太甜,淡淡青蘋果味,冰涼解渴🏖。簡直係食完鹽酥三兄弟嘅絕配😍!

豐富食物合共花了$206,大滿足,會再幫襯!

2019-04-23 210 瀏覽
今日同媽媽食lunch 唔想又食茶餐廳咁普通諗起沙田附近有一間精緻台灣菜 之前食過九份10分嘅下午茶 知奶酥多士好正 今日一於帶媽媽去試吓lunch啦可能公眾假期嘅關係 去到兩個人都要等兩張枱 不過都好快唔使10分鐘 店面唔算好大 不過裝修都幾特別裏面介播住台灣嘅歌曲 真係有置身台灣嘅感覺午餐選擇都幾多 我哋叫咗一個鹽酥雞粒配台灣香腸飯 同埋咖喱雞扒煎蛋飯午餐仲有附送一個紫菜貢丸湯 值得一讚嘅係呢度飲珍珠奶茶唔使加錢😍鹽酥雞粒炸得好脆 食落唔油膩 讚!不過肉燥飯就咸咗小小 咖喱都偏辣 唔同日本咖喱 咖喱裏面仲有啲炸薯角 好香口不過作為台式餐廳 呢度杯珍珠奶茶就普通咗啲 珍珠唔夠煙韌 冇咩味
今日同媽媽食lunch 唔想又食茶餐廳咁普通
諗起沙田附近有一間精緻台灣菜

店面唔算好大 不過裝修都幾特別
裏面介播住台灣嘅歌曲 真係有置身台灣嘅感覺

午餐仲有附送一個紫菜貢丸湯
值得一讚嘅係呢度飲珍珠奶茶唔使加錢😍

鹽酥雞粒炸得好脆 食落唔油膩 讚!
不過肉燥飯就咸咗小小
咖喱都偏辣 唔同日本咖喱 咖喱裏面仲有啲炸薯角 好香口

2019-04-23 111 瀏覽
沙田新巿中心吃東西都貴,有時會過穚行十分中到沙田圍吃抵食又高質的好西😋今次吃了九份十份,其實都不是第一次吃,但因為它真的很ok所以時不時會想再來吃。這裏環境舒適,牆上有台灣特色佈置今次點了個芒果軟殼蟹米紙卷,很多芒果汁,黃色看起來十分開胃,味道香甜,很合喜歡吃甜點的我😋 芒果汁配合米紙,生菜,炸軟殼蟹,是一新穎的配另外點了鹽酥雞,很特別!有六款味粉選擇!每一件雞都可以配答不同的味粉,在一餐裏就很像嘗了很多道菜一樣,哈哈雞皮很脆,又不油膩,肉質鮮嫩,實在不錯。當然要點台灣牛肉麵吧!湯底好飲,很重牛肉味,很濃郁,牛肉也很厚肉地!不只有牛肉,還有牛筯,牛肚等等,很豐富。最後想一讚這杯Orea珍珠奶茶,奶茶很香濃,奶和茶的比例恰到好處,不是「得個甜字」那種😋難得可以找到好飲的奶茶起司蛋卷熱食很好味,不要等凍了才吃喔😋

雞皮很脆,又不油膩,肉質鮮嫩,實在不錯。

起司蛋卷熱食很好味,不要等凍了才吃喔😋
I took my baby to this restaurant for a takeout lunch. It is very humid and hot day, but the old waiter had a very bad attitude and service to me. I asked how long I shall wait for my lunch he said no idea, and I asked if we can wait indoor (there is only one table occupied) coz it’s too hot outside for a baby and he refused again. I sincerely curse this restaurant for close forever!
外賣送餐
2019-04-19 108 瀏覽
再次到河畔附近,這間有好幾個人係出面睇餐牌。入到去都8點半,仲有8成客滿。首首播嘅歌都好耳熟能詳,丁噹、GEM的歌❤️ 全部都係台灣受歡迎嘅歌。啲座位都幾鬆動,舒服。牆上面掛左啲裝飾,願望樹,幾有心思。光速上菜首先係冷盤 - 海蜇杯(($42),第一次見咁樣裝住 都幾得意。滷味鴨片都幾入味。滷味雞腎角入味亦爽口,份量比一般多。紅燒半筋半腩麵($68) 都幾好味,唯獨牛腩比較難咬開。蚵仔煎($38)份量不少,不會只有蛋沒有蠔,挺滿足的。無諗過$48鹽酥雞可以咁多咁大件...夠熱夠脆真心好食😍 仲有好多味粉可以揀! 好抵,完全係出面韓式炸雞嘅四分一價錢!鮮柑桔蜂蜜($2X) 非常好喝,物超所值,感覺是真材實料。店員人手充足,上菜快,我們離開的時候也會問問我們覺得食物如何。

啲座位都幾鬆動,舒服。牆上面掛左啲裝飾,願望樹,幾有心思。

光速上菜

滷味鴨片都幾入味。

滷味雞腎角入味亦爽口,份量比一般多。

紅燒半筋半腩麵($68) 都幾好味,唯獨牛腩比較難咬開。

蚵仔煎($38)份量不少,不會只有蛋沒有蠔,挺滿足的。

無諗過$48鹽酥雞可以咁多咁大件...

鮮柑桔蜂蜜($2X) 非常好喝,物超所值,感覺是真材實料。

2019-04-16 128 瀏覽
今日同朋友係附近跑步,之前都有幫襯過,覺得價錢合理而且份量足,味道都唔錯,所以間唔中都會嚟。突然發現今日點嘅菜式幾乎都有酒,冷盤為主,朋友真係個酒鬼~首先點左醉鴿米粉 $68醉鴿有半隻,份量唔多,但係酒香味十足,醃得入味,鴿肉都唔會柴,有咬口,味道不錯。佢嘅米粉好幼細,不過碗米粉係完全冇調味,比較清淡。仲有醉小三 $88醉小三有醉鴨舌、醉雞、醉豬手。呢個係冷盤,三款嘅酒味各有千秋,都比較入味。豬手口感比較爽口,酒味唔算好重;鴨舌份量比較多,入味,而且食得多都唔會膩;醉雞酒味最濃郁,份量都最少,雞肉唔會好柴,都算滑。上湯浸肉燥娃娃菜 $48娃娃菜份量好足,我地食到最後太飽食唔曬~娃娃菜都幾甜,肉燥係大大粒嘅肉碎,份量都唔少。食嘅時候加埋湯一齊食會好味d。滷水拼盤(細)$68滷水拼盤有雞翼、雞腎、雞蛋、豬腸、鴨舌同甜甜地嘅醃菜。鍾意佢乜都有d而且份量算適中,而且價錢合理都幾抵食。味道方面每樣都滷得入味,鹹甜適中。整體味道都唔錯,餐廳裝修都有用心,好似有二樓但係我未上過去,唔知下次有冇機會上去望下~

突然發現今日點嘅菜式幾乎都有酒,冷盤為主,朋友真係個酒鬼~

首先點左醉鴿米粉 $68

佢嘅米粉好幼細,不過碗米粉係完全冇調味,比較清淡。

仲有醉小三 $88

上湯浸肉燥娃娃菜 $48

滷水拼盤(細)$68

2019-04-10
  • 滷水拼盤
2019-04-13 88 瀏覽
服務態度好差 入座等咗一陣都無餐牌俾要問先有 問佢地攞幾杯水 真係上放底枱角就算 成班人企喺鋪中間吹水 都唔知乜事 未食已經唔想食想走鋪頭有間冷氣但門口又唔關門我去坐門口 食到流汗 連格離枱都話 點解唔關門食到流晒汗
服務態度好差 入座等咗一陣都無餐牌俾

我去坐門口 食到流汗
連格離枱都話 點解唔關門
食到流晒汗
2019-04-12 127 瀏覽
今日有點事要放一天假,睡醒就獨自去家樓下吃午餐。平時沒有機會去吃的,就去試試。看到這間台式餐廳,上午十一點已有午餐吃,又有珍珠奶茶,所以就去看看。餐廳都算大,剛開門客人不多,木桌子木椅子,播著台灣歌手唱的歌,充滿台灣風味。餐牌有很多選擇,我點了鹽酥雞粒伴烤台式香腸肉燥飯及凍珍珠奶茶。原來每個午餐都跟一個紫菜貢丸湯,湯上的時候很熱,貢丸彃牙,湯的味道很濃,幾好。這個鹽酥雞粒伴烤台式香腸肉燥飯,裡面有一點點醃菜,是鹹鹹酸酸,很是開胃。鹽酥雞粒是剛炸起的,香腸皮有點脆。肉燥味道很好,而且不是太肥,又不太鹹,配飯一流。還有半隻滷水蛋,非常豐富。這個午餐的份量真的非常多,雖然好吃,但我吃不完。凍珍珠奶茶賣相很好,上面有泡泡,甜度適中,不太甜,又夠凍,好飲呀。這個午餐真的又豐富又抵食,50蚊都唔駛,又沒有加一,真的是街坊價,下次要再去。

2019-04-09
放工之後,返到屋企附近揾食,要揾好食,價錢又唔太貴的,呢度係唔錯既選擇。食得台灣野,一定要叫小食,而香口既食物又點少得呢﹗所以叫了不少:包括有鹽酥雞同埋魷魚酥,食店好有心思,準備咗好多唔同味道嘅調味粉比食客,而我最鍾意食紫菜味、不過咖喱味同埋香辣味都唔錯。不過個人就覺得梅子味好奇怪,所以唔選擇喇!另外仲叫咗醉三小,分別有醉雞、醉鴨舌,同埋豬手;其中醉雞同醉鴨舌配左木耳,索左酒味一樣好爽口,有淡淡既酒香,酒既味道越食越濃,越食越想食👍🏻👍🏻另外,都有叫到麵食,細食既可揀阿嬌擔仔麵,看似細細碗,但盛得幾滿,又有好多肉碎,仲有一隻彈牙的蝦,所以食落都飽飽地。大胃王就可以揀可以揀紅燒三寶麵,有牛肚、牛腩同牛筋,配上滷汁、粗麵,超好味﹗成碗麵份量好大,牛腩好大塊,所以一定夠飽。除左小食,飲品都係唔少得既,所以叫左飲左唔會瞓唔著朱古力珍珠,同埋柳丁蒟蒻,朱古力珍珠淡淡地,唔會太甜;柳丁蒟蒻少少酸味味,再加上蒟蒻,一邊飲、一邊趙下趙下,咁先算係台灣風味吧﹗

2019-04-07
3 分鐘 (堂食)
  • 鹽酥雞
2019-04-11 100 瀏覽
住沙田經過好幾次都見有人排隊,今晚特登早啲,平日七點就去到。好彩唔洗排隊,但都九成滿。坐多陣,已經開始有人排隊。呢間都幾旺,可能近酒店,有埋韓國人,日本人黎食兩個人,叫左兩款小菜,兩款麵食。紅燒半根半肉麵(粗麵)有得揀粗或幼麵,叫左粗既,麵底都幾多,好彈牙,湯底好濃。牛根牛腩份量好多,好大條,而且好入味。芭樂鳯梨鹽水雞干拌麵天氣轉熱食呢個幾好,芭樂鳯梨都好甜,拌麵都係帶點甜甜地,夏天食好啱。麵身爽口,做拌麵好啱醉雞雞好滑身,有酒香,仲係雞脾肉,夠彈牙,好食。份量都唔少鹽酥三兄弟三兄弟分別係雞,魷魚,雞脾菇。食落真係好似去左台灣夜市既味道,炸得好香口。份量超多維多利亞的秘密雜莓,yogurt加埋冰打成,超級大梅,好好飲總括,每樣都好食,好大份,價錢合理,會再幫襯。佢仲有waffle兼其他甜品,留番下次試下。lunch有set仲抵。

呢間都幾旺,可能近酒店,有埋韓國人,日本人黎食

兩個人,叫左兩款小菜,兩款麵食。

紅燒半根半肉麵(粗麵)

芭樂鳯梨鹽水雞干拌麵

醉雞
雞好滑身,有酒香,仲係雞脾肉,夠彈牙,好食。份量都唔少

維多利亞的秘密
雜莓,yogurt加埋冰打成,超級大梅,好好飲

店舖內的裝修好似車站,周圍都有台灣地方名的標貼,忽然好似去左台灣一樣👍🏻👍🏻台灣美食,當然唔少得各款小食,鹽酥雞同魷魚鬚都好好味,附有不同的味粉隨便落,可以試到不同口味,好有趣。個人覺得香辣味最能提升雞同魷魚既鮮味。醉三小,一次過可以滿足三個願望,有醉雞、醉鴨舌、醉豬手。起初食,覺得啲味有啲淡,食落,酒味越來越濃,好味!唔會只係一味的味精。滷大腸,腸唔會太肥,汁唔係太濃,對於怕味精的我,非常適合😋嘆完小食,係時候食正餐,叫左兩款台灣麵同一份咖哩。紅燒三寶麵,有筋、腩、肚又係一碗滿足三個願望,最適合我呢類貪心既人。牛腩大大塊,牛筋、肚都鬆,易入口,配粗麵同滷味,入哂味,好好食。至於半筋半腩麵,味道差唔多,不過就超多肉,大男人食一碗都已經夠飽。咖哩牛腩,配上奶味濃一點的咖哩汁,斟手抓餅食,感覺不會太飽,因為又係大大塊牛腩,絕對唔會食唔飽。最後,配埋朱古力珍珠同熱胚芽珍珠奶茶,唔太濃,夜飲都唔驚瞓唔著。👍🏻

滷大腸,腸唔會太肥,汁唔係太濃,對於怕味精的我,非常適合😋

2019-04-04
5 分鐘 (堂食)
  • 台灣鹽酥雞