2021-02-17
今日約左同女朋友返學校, 之前見到呢邊有間任食海鮮就諗住試下, 我地book左枱一黎到就入得啦, 2個人坐張四人枱, 啲枱都分得舊疏,仲有啲梳化位, 夠晒衛生! 一黎到佢就上左個海鮮盒子比我地先, 用沙漏計時十分鐘後食得, 入面有超大隻粉絲蒸扇貝, 飽魚, 同龍蝦, 好足料呀拎外仲有任叫嘅海蝦, 海蜆, 生蠔.我地就叫左啲熟食同炸野黎試左先, 有平時食日式放題嘅天婦羅、炸物、仲有好多其他串燒、小食等等, 真係包有一樣啱你心水!串燒方面:我自己就最鍾意豬勁肉同埋冬菇串。🥰豬頸肉都有兩款味選擇,分別係照燒同埋七味。我自己就比較鍾意七味,味道好香。而且豬頸肉本身夠曬煙韌,唔會覺得好難咬!口感好好!😍冬菇都係炆得好冧,加埋七味粉既香,係超級正!👍炸物方面:我就比較推介炸鮮蝦雲吞,好少食放題食到呢款炸物!個皮炸得好脆而且蝦嘅鮮味都好出!高質👍小食方面:我自己十分推介附味螺肉,韓式一口牛同埋水牛城雞翼。非常值得嘗試!😆另外,超開心今次係呢度都有得飲冬陰功湯,雖然味道唔係十分正宗,但係我覺得味道算係好出色,夠曬香,味道又濃郁,真係會想飲多幾碗!🤣呢餐真係食到好飽,食物種類又多,又有好多岩我心水既食物
仲有啲梳化位, 夠晒衛生!
入面有超大隻粉絲蒸扇貝, 飽魚, 同龍蝦, 好足料呀
拎外仲有任叫嘅海蝦, 海蜆, 生蠔.
仲有好多其他串燒、小食等等, 真係包有一樣啱你心水!
串燒方面:
炸物方面:
小食方面:
呢餐真係食到好飽,食物種類又多,又有好多岩我心水既食物😛價錢合理!大滿足!!