2012-03-22 33 瀏覽
包品最出色 而這個冰陣牛油菠蘿包最出名$21@份 ﹝看到嗎﹞牛油是用冰塊墊著另上的 自己動手弄菠蘿油麵包組織很鬆軟 菠蘿皮酥脆但不會自動脫落夾著冰凍的牛油 口感味道特好 ﹝個人覺得這個比《金華》的更好﹞熱奶茶不加糖 醇厚原味我最愛
包品最出色 而這個冰陣牛油菠蘿包最出名
﹝個人覺得這個比《金華》的更好﹞
熱奶茶不加糖 醇厚原味我最愛
2012-03-20
  • 菠蘿油
是日鮮奶包在深水埗逛街,行至三時多時饑腸轆轆,看到這間餐室的面包大多比我的臉還要大,種類繁多,身不由己的便邁步進內。內裡的人很多,看來都是來吃茶點的吧!見到餐室有較為少見的墨西哥奶皇包,是日對菠蘿包又沒有什麼興趣,便叫來一試。墨西哥奶皇包真的比我的臉還要大,見到時未吃先興奮。大大口的咬下,面皮即窸窸窣窣的散落,可鬆化得很啊!更今人興奮處,是第一口已經見到豐滿的奶皇饀。我再大大口的咬下去,只覺整個嘴巴都充滿幸福滿足的感覺!這個包的甜度不高,有奶皇味之餘而味不過濃,適合不嗜過甜的我。不知其他人會否嫌味道太淡呢?奶皇饀雖然不是流沙的,但是充足度只有多而不會少!我才從正面咬下,即從兩面湧出,我從側面咬,卻又從另一面溢將出來!不流沙不太甜的好處是不會過膩,但吃完這麼大的包,鮮奶包已經有一百分的滿足了鮮奶包只曾分別吃過墨西哥包及奶皇包,想不到合併起來的效果還挻不錯的!比很多餅店的墨西哥包及奶皇包也要好吃!可惜是次包身只是暖暖的,不是新鮮出爐。這裡的蠔皇叉燒包好像也很吸引的樣子,下次鮮奶包經過,也要點個嘗嘗,不過會否又被墨西哥奶皇包掏清我的胃納呢?就不得而知了!
,種類繁多,身不由己的便邁步進內。內裡的人很多

墨西哥奶皇包
真的比我的臉還要大

更今人興奮處,是第一口已經見到豐滿的奶皇饀
。我再大大口的咬下去,只覺整個嘴巴都充滿幸福滿足的感覺!

不知其他人會否嫌味道太淡呢?
奶皇饀雖然不是流沙的,但是充足度只有多而不會少!

可惜是次包身只是暖暖的,不是新鮮出爐。

2012-02-04
  • 墨西哥奶皇包
2012-01-07 22 瀏覽
十二月上旬‧晴吃過蛋牛治,行經此地,看到蛋撻出爐,又來買件試試。接過手是熱熱的,撻皮脆,但不夠酥化。蛋餡香甜且滑,但勝在焗得夠透,是不錯的。下次再來試試其出爐麵包,都應該不錯。
十二月上旬‧晴

吃過蛋牛治,行經此地,看到蛋撻出爐,又來買件試試。

下次再來試試其出爐麵包,都應該不錯。
出爐
勝在焗得夠透
下午茶
用餐優惠
信用卡優惠、其他
出爐
勝在焗得夠透
2011-12-23 38 瀏覽
8月20日, 早早去到深水埗, 食早餐實在有太多選擇… 左揀下右揀下就嚟咗呢間茶餐廳, 早餐都有好多款, 仲有d新鮮出爐麵包, 一盤一盤咁搬出嚟真係好香!::: 沙爹牛肉麵 + 餐蛋 + 熱奶茶 ::: $22 + $2叫咗個正正常常嘅早餐, 不過跟餐蛋嘅餐包先係主角, 仲係熱辣辣架! 似係墨西哥包, 面頭好脆又夠香軟~ 平時通常都最後先食個包或者太飽唔會食, 不過呢個餐包真係唔錯~ 餐蛋就ok啦, 只係油太多, 成隻碟都係… 沙牛麵個湯底超清, 好在有d沙爹醬, 但係味道都唔算濃, 牛肉係乸完一大輪之後嘅淋… 公仔麵硬度ok, 我鍾意比較硬少少嘅質地.熱奶茶普普通通, 唔夠滑.::: 什菜俄羅斯粉 + 火腿奄列 + 凍檸茶 ::: $21 + $2什菜俄羅斯粉相當足料! 個湯底超濃蕃茄香~ 椰菜、蕃茄、西芹、紅蘿蔔都煮到又淋又甜~ d通粉又好索湯~ 感覺上就係又有營養又夠健康同飽肚! 讚呀~ 火腿奄列就比下去喇… 個蛋唔係老, 但個質地唔知點解好似膠膠地咁, 加上真係太油膩, 搞到個餐又即刻唔健康番… 要讚嘅係個餐包! 竟然係個新鮮焗起香酥鬆軟嘅迷你墨西哥包!! 估唔到個餐包都做得咁

熱奶茶普普通通, 唔夠滑.

什菜俄羅斯粉相當足料! 個湯底超濃蕃茄香~ 椰菜、蕃茄、西芹、紅蘿蔔都煮到又淋又甜~ d通粉又好索湯~ 感覺上就係又有營養又夠健康同飽肚! 讚呀~ 火腿奄列就比下去喇… 個蛋唔係老, 但個質地唔知點解好似膠膠地咁, 加上真係太油膩, 搞到個餐又即刻唔健康番… 要讚嘅係個餐包! 竟然係個新鮮焗起香酥鬆軟嘅迷你墨西哥包!! 估唔到個餐包都做得咁認真~ 好正!
凍檸茶都唔錯~ 茶味都幾濃.

::: 菠蘿油 ::: $8
食完個早餐本身都夠飽, 不過就係俾佢地嘅麵包香吸引咗, 叫個菠蘿油食下先~塊鮮油用冰鎮住, 唔會溶, 好正! 擺入去熱辣辣嘅菠蘿包度好有冰火感覺, 菠蘿包嘅脆皮好香脆, 麵包又夠香, 加埋牛油鮮味, $8一個真係幾飽都食得落~

呢度特色真係佢嘅熱辣辣出爐餐包, 平時行開買個外賣一路行一路食都真係唔錯~
餐蛋
沙爹牛肉麵
火腿奄列
什菜俄羅斯粉
墨西哥包
冰鎮菠蘿油
熱奶茶 + 凍檸茶
2011-08-20
$28 (早餐)
什菜俄羅斯粉
墨西哥包
冰鎮菠蘿油
2011-12-12 27 瀏覽
每次經過呢間餐廳的門口,見到佢地賣的蛋糕麵包都非常吸引, 縱使今天剛吃完蘇記,也忍不住順道再吃。下午茶有幾款選擇, 其中一款係麵包餐,但只可揀菠蘿飽, 雞尾飽, 提子飽同蛋撻配熱飲, 凍飲加HK2, 配紅豆冰加HK$5, 而這個餐是轉紅豆冰唯一要加錢的茶餐, 撇除這一點, 這個套餐只平宜了HK$1, 因為堂食麵包要加HK$1。我們揀了一份吞拿魚蛋白扒芝士三文治同一份雞全翼跟半件西多士, 兩份可配紅豆冰而不用加錢。吞拿魚芝士三文治用了兩片薄薄的麵飽夾上罐頭吞拿魚,並夾雜著少許蛋白粒,芝士並有點溶化, 可惜份量塗得不多,味道走一般大路貨色,亦很難製作得不好吃雞全翼加半件西多士(要咖央),雞全翼用黑胡椒奄過,帶點香味,可惜炸得過火,肉質偏乾,反而麵飽炸得剛好,附上一片牛油,糖漿另上。咖央略甜,也吃不出是什麼味道;反而用回慣常吃的花生醬,味道更配合,一咸一甜,中和了兩者味道。紅豆冰大大杯,紅豆大粒之餘又絕不吝嗇,雖然未致鬆化,但入口尚軟熟,花奶又多,既香且甜

題外話/補充資料: 這裡不時有新鮮麵飽出爐,非常吸引,下次要再試下
2011-12-04
2011-10-08 32 瀏覽
是日下班, 上OPENRICE搵下公司附近有咩平平地又好食既茶餐廳, 無意中發現呢間一個喊樣都無的九龍餐室~ 未到晚飯時間, 我去到既時候無咩人, 伙記便安排我一個人坐4人卡位好多人都話佢D新鮮出爐包類好味, 但因為我6點零鐘下班, 都打算當埋晚餐食, 由於我怕一個多士OR包加野飲會唔夠飽, 於是就係下午茶MENU揀左個"酸辣雪菜豬頸肉米線"套餐, 諗住飽肚D, 而且只係$26 (一個多士餐都要$18- $20啦!) , 餐飲可以揀紅豆冰仲唔駛另外加錢, GOOD! 揀左個麵餐, 點知出事其實唔係話唔好食既, 因為本人非常之鐘意食酸同辣既野, 所以每次去譚X之類的地方都一定是食酸辣米線 但呢個麵既個酸辣味,完全只限於碗湯, D麵, 雪菜, 同豬頸肉都係無咩味的, D麵好似白烚咁 D雪菜混有肉絲 (應該係整雪菜肉絲麵的肉絲, 仲要淋淋地有D透明杰杰地既獻水=_= )個湯夠酸夠辣, 但成碗麵味道唔夾, 所以純粹當醫肚, 吞晒佢就算食完麵,飲埋杯紅豆冰先杯紅豆冰好大杯! 仲好多紅豆, 差唔多成半杯!我是一個奇怪的人, 飲紅豆冰唔鐘意撈黎飲, 反而鐘意試一啖椰汁, 再篤支飲管落去連紅豆一齊飲,

酸辣雪菜豬頸肉米線
揀左個麵餐, 點知出事

D雪菜混有肉絲

食完麵,飲埋杯紅豆冰先
紅豆冰
杯紅豆冰好大杯! 仲好多紅豆, 差唔多成半杯!
我是一個奇怪的人, 飲紅豆冰唔鐘意撈黎飲, 反而鐘意試一啖椰汁, 再篤支飲管落去連紅豆一齊飲, 最後差唔多無晒椰汁再用SPOON筆D紅豆出黎食

佢D椰汁係比較稀, 而且只有十分十分淡的椰汁味, 紅豆也不是一般的死甜, 杯野亦唔似有另外加糖漿,所以整體黎講杯野應該係偏淡, 但我就十分岩飲, 因為本人是去親茶餐廳叫餐飲一定會少甜的人 (有時知道某些餐廳重手, 會索性叫走甜
) 所以十分岩我口味呢! 飲完都唔會覺得有成個口漿住或者太甜而有罪惡感

整體而言, 我覺得我今次俾唔落笑面是因為我叫錯野食, 我只恨我點解唔叫出名的包/多士食, 下次一定會學精D
紅豆冰
  • 紅豆冰(較淡)
2011-09-19 40 瀏覽
今日又係TEA TIME 先食晏原來我好耐冇黎過九龍餐室食野啦,因為天氣太熱,懶得行ma 今日點左個"瑞士汁雞翼撈公仔麵"雞翼有成四隻,每隻都好肥美,瑞士汁好多,今日唔太咸,岩岩好它還有芝麻在上點綴p.s 令我最滿意的除了是食物外,還有它那清潔的環境,親切的服務他們比其他餐廳更窩心的是 ---->
今日又係TEA TIME 先食晏
原來我好耐冇黎過九龍餐室食野啦,
因為天氣太熱,懶得行ma
今日點左個"瑞士汁雞翼撈公仔麵"
雞翼有成四隻,每隻都好肥美,
瑞士汁好多,今日唔太咸,岩岩好

它還有芝麻在上點綴

p.s 令我最滿意的除了是食物外,
還有它那清潔的環境,親切的服務

他們比其他餐廳更窩心的是 ---->
一杯微暖的水
2011-09-14
一杯微暖的水
2011-05-13 18 瀏覽
聽說這裡的菠蘿油很出名,所以特意到此一試,可能期望過高,又或是我吃的菠蘿飽不是太熱,所以加上冰鎮牛油也沒有什麼特別,跟普通茶餐廳的菠蘿油感覺差不多,不過菠蘿油餐是整天都有的,這個是唯一的優點。
2011-05-03
$20 (早餐)
2011-05-01 27 瀏覽
平時我只會喺九龍餐室食個早餐,但今晚心血來潮夜晚十點半一支公去去食個晚飯,今次叫咗份;意式茄蓉焗豬扒飯加凍咖啡。叫咗十五分鐘就上檯,賣相都OK,另外焗飯最重要嘅炒底飯,食落夠乾身得嚟又唔太硬,呢樣唔喺間間做到。焗汁方面,落口幾OK。至於豬扒,夠軟、夠香。
2011-04-30
15 分鐘 (堂食)
  • 意式茄蓉焗豬扒飯
2011-04-24 47 瀏覽
九龍餐室的名字太利害, 望見餐室光管招牌後的西九龍光管, 而且室內光線充足, 路過時便吸引我兩一試.但也許下午茶經濟抵食, 全店滿坐, 我兩便繼續行街, 到晚餐時段再回來.見枱上餐牌上的羊腩煲相片拍得很有美感, 可惜點菜時服務員覆夏天没有洋肉煲的, 若能於餐牌上寫明更清楚.室内有多面鏡子, 以增加空間感, 冷氣也很充足, 原來小店屋頂安裝數部冷氣機, 經過一輪商議後, 我兩選輕便晚餐:特餐 ($38)厚多士, 雞翼及芝士腸全是脆囗食物, 當中以雞翼較特出, 令我有點驚喜的是份奄烈, 內藏洋蔥及三色椒, 香味十足, 但有點囗乾, 再吃附上的通粉及菜心, 有平衡口感的作用.餐茶選熱檸水, 不俗, 果然很熱, 只是我覺得此塑膠耳仔杯不及傳統瓦杯吸引. 瑞士汁雞翼撈公仔麵 ($36)賣相不俗, 尤其是洒於四隻雞翼上的芝麻, 肉質帶腍軟, 甜味的瑞士计發揮作用, 混入芝麻後更美味.公仔麵用出前一丁, 故較咬囗, 而且熱度十足.汝洲街附近多是舊店鋪, 令九龍餐室的新裝修, 非常特出.
九龍餐室的名字太利害
但也許下午茶經濟抵食, 全店滿坐
, 我兩便繼續行街, 到晚餐時段再回來.

特餐 ($38)

瑞士汁雞翼撈公仔麵 ($36)
公仔麵用出前一丁, 故較咬囗, 而且熱度十足.

汝洲街附近多是舊店鋪, 令九龍餐室的新裝修, 非常特出.
熱檸水
瑞士汁雞翼撈公仔麵
2011-04-22
瑞士汁雞翼撈公仔麵
2011-04-14 70 瀏覽
在「長沙灣政府合署」辦完事,當然要在這美食多的深水區填肚子了,想起附近的「九龍餐室」,網上評價蠻好的,就去那裡開餐吧!地點好找,就在鴨寮街前面一條街上,右手隔著大馬路便是「西九龍中心」了,店子挺光亮的,不過裝修風格有些凌亂,牆的上半部是時尚的拼貼鏡子,下半部又是馬賽克(俗稱紙皮石)又是長方形的磚塊(或是磚形圖案的牆紙,不確定),叫人看得眼花,但以茶餐廳來講算是摩登的了。在茶餐廳開飯,我一定不叫ABC餐,這些東西太平常,家中也能煮到,我的心頭好是包類和奶茶,這兩樣是茶餐廳的強項,一般差不到哪裡去。點了個菠蘿油餐,配凍奶茶,再加個蛋塔。菠蘿油餐($18):菠蘿包上桌稍嫌不夠熱辣,面層的油皮堅挺不碎,包身鬆軟富彈性,附上的牛油體貼地墊在碎冰上,保持固狀的牛油塞進溫熱的麵包中,簡直是絕配,一口咬下去,嘴裡感受油皮的甜脆、麵包的鬆化、牛油的軟滑,滋味無窮,十八元帶來極大的滿足。店中不時有店員捧著一大盤剛出爐的麵包經過,還會大聲說出是什麼包來,聽見的都會食欲大振!凍奶茶(加兩元):不知為何,所有的包點很快送上,我的奶茶卻等了有七、八分鐘,奶味和甜味平衡得不錯,茶也夠濃。蛋塔($5):其實店外的

茶餐廳的通病,座位擁擠
不規則的鏡子看著也覺複雜,照著就更費勁!
最佳拍檔
奶茶只要是茶餐廳的出品,必屬佳品!
,奶味和甜味平衡得不錯,茶也夠濃。
酥皮略為薄了,蛋漿也不夠豐厚!
蛋塔($5):其實店外的麵包櫃賣四元而巳,在店內吃就貴一元
,酥皮頗脆,但薄了點,牛油香不突出,蛋漿甜度倒適中,可蛋香不足,整體不算出色,坊間的麵包店有更好的選擇。
只需四元,卻沒有將貨就價!
流沙雞尾包($4):臨走時望望門前擺放的麵包櫃頗吸引,阿姐介紹雞尾包很受歡迎,於是我外賣一個回家吃,麵包體積比一般的大,面上的糖霜很明顯畫了個大M,証明沒偷工減料(因為現在的雞尾包很多時候面上只撒上數得出的幾粒芝麻,裝飾的糖霜更是一道細細的劃痕而已),由於擱在冰箱裡,第二天拿來吃,見不到裡頭的餡會流沙,有些遺撼,但餡料頗多,椰絲咸咸香香,隔了一天吃的麵包竟也保持堅挺不塌下,需知道我經常買雞尾包回家當早點,明明購買時鼓泡著的,可不一會就像洩了氣的氣球似的扁平了
,雖然這裡的雞尾包較硬朗吃起來卻也鬆軟且有麵包香,著實不錯!

好像現在兼賣麵包的茶餐廳越來越少了,實在可惜,好吃的麵包一定是剛焗好的,因為既新鮮又夠熱,買回家風味就差一截了,我是喜歡坐在餐廳裡一邊吃著剛出爐的麵包,一邊喝口香濃的奶茶,再翻翻手中的雜誌,輕鬆自在
,可如今要刻意地尋找這樣的店鋪,好在又吹起懷舊風,希望好的傳統能延續下去!

2011-04-13
$29 (早餐)
茶餐廳的通病,座位擁擠
不規則的鏡子看著也覺複雜,照著就更費勁!
最佳拍檔
奶茶只要是茶餐廳的出品,必屬佳品!
只需四元,卻沒有將貨就價!
  • 菠蘿油、雞尾包
2K
2011-04-08 70 瀏覽
晨咁早便到達深水埗汝州街... "目及" 實班馬騮仔出貨~ 事前, 就當然要填飽個肚仔先... 而在汝州街, 云云茶記當中... 這一間 九龍餐室 乃本人的不二之選~ 杯仔細細 好似做咗幼稚園生 菠蘿油套餐: 菠蘿油 + 一杯餐飲 冰鎮牛油: 這意是心思!! 以冰鎮的方法來確保牛油夠凍!! 我爺爺生前講過: 「完美的菠蘿油....係要熱包夾住一塊又硬又冰又厚身的牛油.... 才是完美!」 看! 差不多有拳頭般的大小 熱鴛鴦: 啡的濃 + 茶的香澀... 一切盡在不言中~好味! 如此美滿的早餐, 就是完美一天的好開始 ~
一杯水
杯仔細細
好似做咗幼稚園生

菠蘿油套餐
菠蘿油套餐: 菠蘿油 + 一杯餐飲
牛油
冰鎮牛油: 這意是心思!! 以冰鎮的方法來確保牛油夠凍!!

我爺爺生前講過: 「完美的菠蘿油....係要熱包夾住一塊又硬又冰又厚身的牛油.... 才是[冰火]完美!」
夠份量
看! 差不多有拳頭般的大小
餐飲
熱鴛鴦: 啡的濃 + 茶的香澀... 一切盡在不言中~

好味! 如此美滿的早餐, 就是完美一天的好開始 ~
2011-03-23
$18 (早餐)
一杯水
菠蘿油套餐
牛油
夠份量
餐飲
  • 菠蘿包
能造出新鮮好味的麵包及餅撻如菠蘿飽、雞尾飽、雞批及蛋撻,是一間好的港式茶餐廳的必殺技!亦可以令鋪頭做多啲外賣生意,新鮮出爐的麵包,香氣四溢,確實令人唾延三尺! 不得不即刻買番個飽掉進口裡!菠蘿飽夠大個,面層香脆的「菠蘿」充滿牛油香味,麵包鬆軟有「趙」頭,令人十分回味。$4一個,超抵食!流沙雞尾飽($4一個)亦都係大過一般的雞尾飽,買飽當天可能天氣有点冷,所以個飽啲fillings唔再係流沙,若果放入microwave oven叮一叮應該好食好多!雞批加杯咖啡做早餐是個奢侈之選,但又係個相當之「正」嘅方法去慰勞自己作為辛勞一天之始的小鼓勵! 雞批嘅皮很脆,咬落去有份濃濃的牛油香味,饀料仲正!除咗主角雞肉外,還有紅蘿蔔粒、火腿,更藉得一讚的是有磨菇片,完全把雞批的味道提昇到更高的境界,好味!酥皮蛋撻($4一個)真係賣到街知巷聞,剛出爐的蛋撻熱辣辣香噴噴,貪婪地一大啖咁咬落去,層酥皮好鬆化,啲蛋又好滑(蛋味再重啲就perfect),直頭想即刻叫多個食!要食傳统茶餐廳的麵包及餅撻,九龍冰室是我不二之選!
雞批($7一個) 好味!
Tasty!
要食傳统茶餐廳的麵包及餅撻,九龍冰室是我不二之選!

外賣自取
雞批($7一個) 好味!
Tasty!
  • 菠蘿飽
  • 雞批
2011-04-01 41 瀏覽
這間食肆已光顧很多次,終於忍不住要寫了。以食物論食物,品質是好的,價格在深水埗算是高的,不過他們可能以份量爭取顧客的口碑是可以理解的。麵包是自家鮮烤的,可以等出爐才點,只是給不給你新鮮的,由waiter決定。若是中午光顧就要有心理準備,趕客、催客的動作一定有,而且十分難聽的說話都有機會聽到,order跟唔足也常遇到。至於非繁忙時段,擁擠情況較少出現,不過服務人員的態度也未見改善,如果你想吃出爐麵包,或許要留意一下麵包師傅有冇食住煙焗包了,由於是半開放廚房,個人親身經歷。
這間食肆已光顧很多次,終於忍不住要寫了。

2011-03-30
30 分鐘 (堂食)
  • 營養快餐(跟紅豆冰)
  • 咖哩類
  • 雞尾包
  • 墨西哥包
2011-03-26 50 瀏覽
九龍冰室.......咦!九龍餐室先啱 啱啱對面就喺麻雀館......嘻嘻.....如果有睇過鄭伊健套「九龍冰室」同埋「飛沙風中轉」就明白晒!最初我見到個招牌, 我還以為呢度係九龍冰室實地取景, 原來我又係眼細睇到矇嗰朝入到鋪發覺原來好細間, 每檯檯凳凳都坐滿人, 兇神惡殺公仔佬就一個都無, 食完早餐就番工番學嘅就大把......(不過大惡人係無樣無款睇到嘅!)講番食物當有新鮮出爐嘅麵包, 麵包師係會嗌出來:「义燒包出爐!」咁我二話不說叫番一個嚟嘆~~脹卜卜$7外脆內軟但又唔係好墜手(輕漂漂未至, 重甸甸也未至), 麵包真係「發到豬頭」咁大, 所謂嘅义燒係自製的(因為沒有义燒的那種已燒過的味), 肥瘦有序的肉粒混上海鮮醬就成為义燒包餡。早餐又經濟又大份沙爹牛肉麵的沙爹汁甜甜地, 花生味也有少許, 牛肉「嗱」得不誇張, 麵似是福字麵, 正! 新鮮出爐迷你餐包仔竟然都有2粒葡萄乾, 廚師牌雞肉腸與荷包蛋同樣煎得香脆 咖啡也煮得香濃牛扒「嗱」得超級誇張, 失望 入口一陣化學味道, 這兒的煎双蛋是孖蛋(即是兩隻一齊煎, 少点功夫也做不到)牛油厚多士鬆軟熟; 凍奶茶茶香不澀奶味香醇眼
九龍冰室.......咦!九龍餐室先啱

講番食物
脹卜卜$7
早餐又經濟又大份
咖啡也煮得香濃
牛扒「嗱」得超級誇張, 失望
入口一陣化學味道
, 這兒的煎双蛋是孖蛋(即是兩隻一齊煎, 少点功夫也做不到
)牛油厚多士鬆軟熟; 凍奶茶茶香不澀奶味香醇

眼見大餐牌的食物都是三十多四十元, 而且齋看名字好像頗吸引人, 下次定要試試!
2011-03-23
$30 (早餐)
  • 麵包