2022-12-13
今日約左朋友去青衣食飯,揀左呢間佐賀山田,佢入面有齊火鍋同燒肉可以揀,d 配料同飲品區仲係共用既添😆😆我地今晚想食燒肉,就揀左燒肉果邊一開始就上左一份燒肉拼盤,包括日本佐賀A4 牛板鍵,美國牛小排,牛肋骨,牛肋肉同埋一口牛等等,仲有舊牛脂比我地起鍋添😚😚之後其他野食可以用qr code 落單,每款肉類都有好多唔同口味可以揀,有燒肉,塩醬,味增,辛味可以揀,最鐘意係牛肋肉同牛舌,不停encore海鮮類有好少見既甲羅燒,必食推介!!仲有廣島蠔,帶子,蜆等等,都好好食,最後唔少得野菜類既露荀同菇菇🦪🦪外面自取區有冷熱飲品,沙律前菜,飯,甜品仔同埋雪糕,仲有d 相信係打邊爐用既配料,都好多選擇,下次可以試😋😋📍 佐賀山田 (青衣)青衣青敬路33號青衣城1期2樓203號舖#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodie #hkfoodies #foodblogger #berryfoodie #berry青衣 #日本菜 #放題 #日式放題 #任飲任食 #燒烤 #燒肉
📍 佐賀山田 (青衣)
青衣青敬路33號青衣城1期2樓203號舖