2023-03-04
🐔貴妃雞粥 ($59)雞肉好嫩 我估成碗都有8-10件雞 超多🤭 雞粥帶有油香 飽肚又好味 可以兩個人share🐦 紅燒元朗脆皮乳鴿 ($76)估唔到呢到有得食乳鴿🙈個人覺得比某D酒樓仲好食!皮係脆脆地咁 乳鴿唔算好乾~試下都幾得意🦑酥炸魷魚鬚 ($61)有驚喜😋 每一條魷魚酥都超肥超長! 打完卡仲係熱辣辣🔥新鮮炸起真係唔同D 炸粉鬆脆 魷魚超超超彈牙~🥬欖菜肉鬆乾扁四季豆 ($61)相信大家都好鍾意食既一味餸菜 賣相吸引 份量好足夠 雖然油分比較多D 不過好惹味🥤泰式青檸冰 / 🍊七喜話梅金桔冰 ($25)兩杯飲品差唔多 清新得黎唔會太甜🤗overall個人都推薦呢間餐廳 望落只係一家茶餐廳 不過真係咩都有得食 好過癮😉價錢親民 可以同frd叫幾個小食一齊share♕ ʀᴀᴛɪɴɢs ♕ 😋味道: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 🤩賣相: 👍🏻👍🏻👍🏻 🌝環境: 👍🏻👍🏻👍🏻 💰價錢: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 🙈服務: 👍🏻👍🏻👍🏻 🗣回頭率: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 ☞︎ ᴜsᴇғᴜʟ ɪɴғᴏʀᴍᴀᴛɪᴏɴ🙋🏻♀️service charge🙅🏻♀️time limit🙋🏻♀️reservations
🐦 紅燒元朗脆皮乳鴿 ($76)
🦑酥炸魷魚鬚 ($61)
🥬欖菜肉鬆乾扁四季豆 ($61)
🥤泰式青檸冰 / 🍊七喜話梅金桔冰 ($25)
兩杯飲品差唔多 清新得黎唔會太甜🤗
♕ ʀᴀᴛɪɴɢs ♕