2013-10-06
原本諗住出街食, 但又要OT, OT完又係晚飯最繁忙的時間, 廢事出去同人迫, 所以叫壽司, 雖然要自取, 但唔駛我拎~ 特大帆立貝、燒牛肋骨 特大帆立貝一D都唔覺得佢係特大lor~ 我覺得板X果D好似大舊D 燒牛肋骨好大塊, 好香好林, 仲有D燒汁, 可以唔駛點豉油 三文魚腩、左口魚裙邊、生海蝦、長鯺吞拿魚、油甘魚 三文魚腩都唔係腩, 唔夠肥美 左口魚裙邊夠哂油 生海蝦唔靚, 有少少黑, 唔通呢D蝦係咁? 長鯺吞拿魚比普通吞拿魚好食, 但肉質始終係林, 口感冇咁好 油甘魚同立魚好似差不多味, 連個樣都差不多 炸蝦天婦羅、炸池魚叫咁多次外賣都唔敢叫炸嘢, 因為驚拎到返嚟林哂走哂氣唔好食, 但今次點都要試下, 仲一次叫兩款tim~ 炸蝦天婦羅雖然凍咗, 但個炸粉皮都算仲有少少脆, 而且唔係好厚粉, 個蝦都幾爽 炸池魚就只係薄薄地拍一層粉, 所以唔影響到個皮凍咗會唔脆, 不過唔係好襯做壽司, 硬係覺得熟魚怪怪地
燒牛肋骨好大塊, 好香好林, 仲有D燒汁, 可以唔駛點豉油
左口魚裙邊夠哂油
生海蝦唔靚, 有少少黑, 唔通呢D蝦係咁?
長鯺吞拿魚比普通吞拿魚好食, 但肉質始終係林, 口感冇咁好
油甘魚同立魚好似差不多味, 連個樣都差不多
炸蝦天婦羅、炸池魚 叫咁多次外賣都唔敢叫炸嘢, 因為驚拎到返嚟林哂走哂氣唔好食, 但今次點都要試下, 仲一次叫兩款tim~