今天在海港城附近預約了美容服務,在之前先醫醫肚🙂廣東道一帶價錢相宜又美味的餐廳不多,早陣子食家朋友介紹了這家【六合小廚】,一試果然非同凡響❤️❤️餐廳位於廣東道名店街轉角位的海威商業大廈7字樓,不刻意去找的確很容易會錯過🤫內裡環境與一般座位比較闊落的茶記式大排檔無異,但請往下看,菜式實在有令我們驚艷到🤓🤓😍餐廳主打各款粵式/潮式套餐,也有散叫的小炒和粉麵等等😃侍應生和老闆都相當熱情,可能見我們看起來像勇於嘗試新事物的年輕人😂😂所以為我們推薦了一款即將推出的潮式套餐((部分菜式餐牌上未有的喲!!))👨‍🍳結果食物亦不負我們所望😍✨煎蠔餅 ($88)夠足料又不會太油膩,師父還在上桌時已貼心地把蠔餅分成好幾份,方便進食,大讚!!!😋✨蜜椒土豆牛腩粒 ($108)平時我和男友的口味差異很大,難得這一道小菜獲得我倆的一致好評😋薯仔和牛腩炒得很有"鑊氣",蜜汁的甜味亦令這道菜的味道提升至另一層次~✨魚香茄子煲 ($98)大排檔經典必點菜式之一😆味道濃郁,佐飯就最適合不過!!✨潮式炒河 ($88)炒得乾身而不油膩,大大碟又足料🤗河粉條條分明又夠味👍✨金桔百香果 (+$10)飲品特別推薦這一款😃不太甜很解

餐廳主打各款粵式/潮式套餐,也有散叫的小炒和粉麵等等😃

✨煎蠔餅 ($88)

✨蜜椒土豆牛腩粒 ($108)

✨魚香茄子煲 ($98)

大排檔經典必點菜式之一😆味道濃郁,佐飯就最適合不過!!

✨潮式炒河 ($88)

炒得乾身而不油膩,大大碟又足料🤗河粉條條分明又夠味👍

✨金桔百香果 (+$10)

飲品特別推薦這一款😃不太甜很解膩🍹

✨反沙芋 ($108)

終於來到這頓飯的一大亮點了😍😍就是是晚的甜品--反沙芋!!!據侍應哥哥說💁‍♂️做法是要先把砂糖炒溶,繼而再下芋頭繼續炒,直至包滿糖液的芋頭轉乾再轉回沙狀,「反沙芋」名字由此而來。由於此潮式甜點極考工夫,一般餐廳並不常見,小妹也是頭一次嚐到這特色美食🤗👏👏芋頭外脆內軟,糖粉幼細,甜度恰好,重點是即叫即炒🤤吃下去真的有種莫明的感動。。

這裡餐廳或比不上一些大型連鎖食肆,但每一道菜都能吃得出廚房師父的心機和誠意,亦感受得到餐廳老闆及員工是真誠的希望顧客能快樂的享用餐廳的美食😊這陣子香港發生很多事,經濟不景氣,店租卻依然高企,小店生存並不容易。。所以我們更要多多支持用心經營的餐廳小店🙂❤️小店,加油!香港人,加油!
  • 反沙芋
  • 蜜椒土豆牛腩粒
2019-09-16 23 瀏覽
11點幾去食個靚早餐 去到已經轉哂做lunch menu 但老闆好好咁比我地叫早餐食😋-車仔腸粉 ($55/6送)叫左雞翼 餐肉 煎蛋 羅白 冬菇 同魚腐 既混醬腸粉 好得意 好似食緊車仔麵咁 😂 鹵水雞翼好入味! 但餐肉同魚腐都係得一粒 如果有多d就好喇😭-燒賣 ($25/8粒)正正常常的燒賣😝 不過不失 如果可以多q咬口就好啦!老闆同我地傾計時話佢地既粥係好出名 由地鋪靠賣粥賣到出名上埋樓上!但佢16/10先再有得開始食 下次要再去試下先 🤗
車仔腸粉 ($55/6送)
燒賣 ($25/8粒)
正正常常的燒賣😝 不過不失 如果可以多q咬口就好啦!

2019-09-15 31 瀏覽
星期日去開尖沙咀個頭,想先搵個地方食個早餐,上網搵到海港城對面、apple store旁邊既海威商業中心有「六合小廚」呢間餐廳,去到樓下見到早餐都幾多選擇,一於上去食😌本身想食粥,但可惜賣晒,所以最後食左車仔腸粉同自家制水餃!🥢 車仔腸粉車仔麵就食得多,車仔腸粉就真係無見過,好特別😙 揀左3餸:蘿蔔、潮州魚片頭、魚腐角~ 腸粉個醬就當然係混醬啦😋 先講主角腸粉,夠滑,有咬口、唔會淋batbat👍🏻 之後3個餸當中個蘿蔔一咬好多汁,煮得夠淋、入味👍🏻 潮州魚片頭同魚腐角個味道都唔錯,唔會煮過龍!🥢 甜玉米豬肉水餃湯底揀左清湯,因為想試清個水餃既味~ 水餃有5隻,隻隻都有成隻匙羹咁大,包得夠飽滿~ 食落水餃個肉有咬口,再配埋粟米甜味,好味! 仲有埋菜,成碗清清地,健康!六合小廚個早餐仲包埋野飲,簡簡單單叫左杯熱檸茶😌整體覺得六合小廚既早餐真係好低,主食送埋野飲又唔駛加一! 而且個味道唔錯,性價比高,完全適合平日係附近返工既人食完先返工。 weekend行街前黎食個豐富早餐亦都好適合👍🏻👍🏻👍🏻

本身想食粥,但可惜賣晒,所以最後食左車仔腸粉同自家制水餃!

🥢 車仔腸粉

🥢 甜玉米豬肉水餃

六合小廚個早餐仲包埋野飲,簡簡單單叫左杯熱檸茶😌

2019-09-11 30 瀏覽
今日同男友出左尖沙咀行街 本身諗住係海港城食飯 但到到都排晒長龍 真心晤想等 諗住出番街到搵野食 見到樓下有姐姐狂推佢地既中菜 男友係中菜控 見價錢合理 甘就試下啦食物既選擇都非常多 有一般既小炒啦 都有套餐既 最特別係有辣蟹 今日晤算肚餓 所以就散叫左幾昧小菜首先叫左蜜椒雞翼 呢個係某酒樓都有得食自己整係有啲麻煩 所以出黎見到就必叫雞翼好大隻 因為即炸既關係 就算淋左醬汁 皮都仲係脆口👍 個汁好好味 係蜜糖同埋黑白胡椒整成既 非常惹味 但就要襯熱食 如果晤係會凝固左😂😂老闆推薦呢個六合毛血旺辣酒煮大蝦球煲無辣不歡既我即試 老闆有溫馨提示我地好辣既一試哇真係好辣😂😂😂要即刻叫啤酒解解辣個辣汁好特别 佢係食落去有辣味 之後過一陣先再有一陣麻味 非常過引 鐘意食辣必試另外裹面既料都好豐富 有蝦,豬血,豬腸,牛柏葉同埋魷魚 我晤食內藏比晤到意見 海鮮就好鮮甜無雪味 份量亦都好多 $188送飯算好抵食另外仲叫蒜蓉炒通菜 火喉十足 無炒老到啲菜 蒜蓉比例合適 無過咸無過油👍美中不足係酒水少少貴 同埋 無附設停車場不過可能平日人少啲 座得好舒服 我同男友吹左好耐水😂😂下次同朋友専黎食飯會試下辣蟹🥰

首先叫左蜜椒雞翼 呢個係某酒樓都有得食

美中不足係酒水少少貴 同埋 無附設停車場
不過可能平日人少啲 座得好舒服 我同男友吹左好耐水😂😂

下次同朋友専黎食飯會試下辣蟹🥰
2019-09-09 27 瀏覽
尖沙咀普遍消費都比較高想搵間茶記都唔平發現呢一間樓上嘅茶記比其他嘅餐廳都要平所以決定去試一試.💟招牌口水雞碟頭唔細 雞整得唔錯好滑基本上每嚿雞都好少骨應該有幫我去咗啲大骨👍麻麻辣辣 又有花生加少少蔥花店好惹味💟黑椒薯仔牛腩粒薯仔炸得好脆 出面有一層糖包住甜甜地 牛腩粒煮到好林 好香黑椒味 撈埋甜甜地嘅脆薯 好香口不過少少略甜 用嚟襯口水雞一流😋💟揚州炒飯 大大碟不過不失廚師好大方 放咗啲燒腩肉入去一齊炒米飯粒粒分明 有蛋香.地點方便 雖然係樓上舖但價格取勝 碟頭又大超抵食我哋四個人食都綽綽有餘😋🤩
尖沙咀普遍消費都比較高
地點方便 雖然係樓上舖
但價格取勝 碟頭又大超抵食
我哋四個人食都綽綽有餘😋🤩
2019-09-08 58 瀏覽
逛逛廣東道時收到單張《六合小廚》廣式比西式難度較高,還要有鑊氣也不每間做到,那就上去坐坐吧! 地點位於尖沙咀A出口步行約5分鐘餐廳寬大可容納多人,提供單人及卡位,冷氣足夠。小菜以書本搬厚度,即使晚晚來也不會重覆呢! 適合經常外出~薑蔥鯇魚腩煲 HKD 98 食鯇魚最嫩非鯇魚腩莫屬,還要用薑、蔥爆香後再加豉油更為美味。 是送飯佳品。份量也很多,女士也足夠!飯 HKD 15 西洋菜蜜 (凍) HKD 20 濃濃西洋菜蜜,好解渴!

地點位於尖沙咀A出口步行約5分鐘

餐廳寬大可容納多人,提供單人及卡位,冷氣足夠。

小菜以書本搬厚度,即使晚晚來也不會重覆呢! 適合經常外出~

薑蔥鯇魚腩煲 HKD 98
是送飯佳品。份量也很多,女士也足夠!

飯 HKD 15

西洋菜蜜 (凍) HKD 20
濃濃西洋菜蜜,好解渴!
2019-09-06 411 瀏覽
Happy Friday 收左工約埋剛係外國返黎嘅朋友食飯😃朋友係外國食慣西餐,今晚由我揸主意同佢食中式,朋友緊係拍晒手贊成啦👏🏻六合小廚係我食過嘅中餐最鍾意其中一間,套餐同散叫都選擇多,最緊要係夠晒鑊氣👍🏻當我同朋友商量叫邊個二人餐,言談間店員(相信應該係老細🤣)聽倒我朋友係外地返港,佢就推介我地試下d特別菜式:重慶傳統菜(毛血旺)- 佢話真係好小地方有得食,材料好豐富,有木耳,豬皮,鴨血,鮮魷魚,水魷魚,牛栢葉,最香就係成碟餸鋪滿香芹,芫茜、芽菜同紅辣椒🌶️⋯⋯豬皮同鴨血等索晒d辣汁,夠晒惹味,朋友鍾意食辣,呢個菜真係好岩佢胃口😋淨係個汁撈白飯已經正到不得了👍🏻蜜椒土豆牛腩粒 - 牛腩好腍滑,黏住小小根有咬口,而且好有鮮牛味,薯粒應該先炸過,外面小小濃邊,內埋好粉而且帶小小蜜甜(感覺似食緊反沙芋🤗)黑椒牛柳粒黏埋甜薯粒,成件事出奇地夾😋呢個餸好有驚喜😋蒜蓉通菜 - 火喉控制得好好,上枱仲係好翠綠。其實食中菜嘅精髓就係餸菜夠鑊氣,上枱仲係熱辣辣,六合小廚都做倒👍🏻

蒜蓉通菜 - 火喉控制得好好,上枱仲係好翠綠。

• 毛血旺
  • 蜜椒土豆牛腩粒
2019-09-05 1292 瀏覽
今晚臨時有興,挑起條筋想食辣蟹,就去到尖沙咀海港城附近呢間樓上私房菜-「六合小廚」。原來呢到除左有好多私房菜套餐同小菜外,仲有特色車仔麵、川菜、下午茶餐。睇黎一條龍服務、照顧唔同口味需要。聽聞佢地黎緊仲會推出潮州菜餐單,值得期待呀!👇📌香辣蟹經濟2人套餐 - $668/For2▪ 明火例湯▪ 絲苗白飯▪ 欖菜肉碎四季豆▫ 話明為左辣蟹而黎,就緊係要點個套餐咁就緊加抵食啦!首先黎兩個靚仔加兩碗例湯,個湯飲落唔覺係味精,仲幾清甜。再黎就肉碎四季豆,炒得夠鑊氣,乾身爽口。加左欖菜帶到個味道,軟腍豬肉碎,味道幾濃郁,整體份量十足,用黎送飯真係一流。▪ 霸王雞▫ 其實霸王雞就係將鹽焗雞加埋薑蔥呈上,要大讚既係餐廳呢道雞既味道比一般鋪頭既整得特別嫩滑,而且比較新鮮,雞味相對較濃郁!▪ 招牌香辣蟹▫ 輪到今晚主角出埸!紅卜卜既賣相配搭一大眾炸蒜,氣派十足。以避風塘既手法炒得非常乾身,但完全唔會油膩。炸蒜提升蟹肉既鮮味,令蟹肉更加入味脆口。我要求師傅我整微辣就OK,畢竟我朋友唔係食得辣。而蟹鉗肉係超飽滿,絕對唔姑寒。呢個質素淨係計隻蟹出面都起碼講緊要至少HK$600-HK$800,整體成個套餐真係非常
今晚臨時有興,挑起條筋想食辣蟹,就去到尖沙咀
海港城附近呢間樓上私房菜-「六合小廚」。
原來呢到除左有好多私房菜套餐同小菜外,
仲有特色車仔麵、川菜、下午茶餐。睇黎
一條龍服務、照顧唔同口味需要。聽聞佢地黎緊
仲會推出潮州菜餐單,值得期待呀!👇

📌香辣蟹經濟2人套餐 - $668/For2
▪ 明火例湯
▪ 絲苗白飯
▪ 欖菜肉碎四季豆
▫ 話明為左辣蟹而黎,就緊係要點個套餐咁就緊
加抵食啦!首先黎兩個靚仔加兩碗例湯,個湯飲落
唔覺係味精,仲幾清甜。再黎就肉碎四季豆,
炒得夠鑊氣,乾身爽口。加左欖菜帶到個味道,
軟腍豬肉碎,味道幾濃郁,整體份量十足,
用黎送飯真係一流。

▪ 霸王雞
▫ 其實霸王雞就係將鹽焗雞加埋薑蔥呈上,
要大讚既係餐廳呢道雞既味道比一般鋪頭既整
得特別嫩滑,而且比較新鮮,雞味相對較濃郁!

▪ 招牌香辣蟹
▫ 輪到今晚主角出埸!紅卜卜既賣相配搭
一大眾炸蒜,氣派十足。以避風塘既手法炒得
非常乾身,但完全唔會油膩。炸蒜提升蟹肉既鮮味,
令蟹肉更加入味脆口。我要求師傅我整微辣就OK,
畢竟我朋友唔係食得辣。而蟹鉗肉係超飽滿,
絕對唔姑寒。呢個質素淨係計隻蟹出面都起碼
講緊要至少HK$600-HK$800,整體成個套餐
真係非常抵食,食得過!
2019-09-04
15 分鐘 (堂食)
  • 霸王雞
  • 招牌香辣蟹
2019-09-04 30 瀏覽
惹味小炒同老公喺尖沙咀行街行到攰,見到海港城附近有間小菜店,店員喺門口派單張招攬生意,見價錢都幾公道,於是入去醫下肚兩個人叫咗三個小菜,份量都唔少,喺尖沙咀呢啲寸金尺土嘅地方,都幾抵食👍🏻招牌口水雞醬汁好惹味,好有層次,唔係一味死辣,雞肉煮得啱啱好,而且大部份都係脾位,非常嫩滑😋薑蔥鯇魚腩煲鯇魚腩炸過,保持到鮮嫩嘅肉質,加上薑蔥嘅味道,餸飯一流👍🏻帶子炒西蘭花帶子份量比例上都幾多,而且新鮮,西蘭花炒得剛剛好,唔會太老,加上醬汁好夠,又係好餸飯嘅一碟😋
惹味小炒

招牌口水雞

薑蔥鯇魚腩煲
鯇魚腩炸過,保持到鮮嫩嘅肉質,加上薑蔥嘅味道,餸飯一流👍🏻

帶子炒西蘭花
2019-09-04 26 瀏覽
週末同先生過完大海, 返到香港都好晏, 行過海港城附近見到呢間茶餐廳價錢合理, 以尖沙咀嚟講算係好抵, 可以一試👍🏻倆小口叫咗口水雞, 魚香茄子煲同腐乳炒通菜, 本來想試吓蠔餅, 估唔到咁快賣晒, 下次有機會一定要試吓🙈口水雞都幾多, 雞肉口感好滑, 醬汁味道亦夠濃, 個人認為可以再辣少少😋魚香茄子煲係我嘅至愛, 好適合食餸飯, 而且佢嘅魚香茄子有好濃嘅鹹魚味, 非常惹味😋腐乳通菜份量好多, 腐乳亦落得夠, 一啲都唔吝嗇👍🏻

腐乳通菜份量好多, 腐乳亦落得夠, 一啲都唔吝嗇👍🏻

2019-08-29 32 瀏覽
尖沙嘴區度度食野都好貴!但甘都比我搵到間樓上餐廳,頹頹地又好似專比遊客食甘,開頭都覺得伏,但食落就覺得好吾錯!我地叫左個二人餐,加份炸韭菜餃,只系272蚊雞,而且食到好飽,仲食剩添!其實兩條友齋叫一個二人套餐已經夠, $228有湯有菜有飯小炒夠穫氣!而且吾算油膩, 可接受程度味道吾濃, 剛剛好無飯家庭絕對可以揀佢做飯堂!個晚無咩人有抬客系隔離打麻將D員工老闆都一齊傾計感覺好warm,佢地服務態度都好好吾會好鬼死惡甘對客!
尖沙嘴區度度食野都好貴!
但甘都比我搵到間樓上餐廳,
頹頹地又好似專比遊客食甘,
開頭都覺得伏,
但食落就覺得好吾錯!

我地叫左個二人餐,

加份炸韭菜餃,

只系272蚊雞,
而且食到好飽,
仲食剩添!
其實兩條友齋叫一個二人套餐已經夠, $228
有湯有菜有飯

小炒夠穫氣!
而且吾算油膩, 可接受程度
味道吾濃, 剛剛好
無飯家庭絕對可以揀佢做飯堂!

個晚無咩人
有抬客系隔離打麻將
D員工老闆都一齊傾計
感覺好warm,
佢地服務態度都好好
吾會好鬼死惡甘對客!
2019-08-09
  • 二人套餐
2019-08-22 66 瀏覽
講起避風塘炒辣蟹 平時淨係會諗到銅鑼灣但對於我地呢d新界人黎講 專登過海食真係有d遠 但終於!!我地發現左原來尖沙咀都有炒辣蟹食打正旗號叫私房菜 湯飯小菜呢d一定唔少得 普通2人餐二百令蚊有找 尖咀黎講其實都幾抵食但再睇真d 六百幾蚊個餐 有埋蟹食 計落好似更加抵喎呢碟霸王雞 一拎上枱個職員已經大sell話好好食一食落口 果然無吹水 雞肉好滑溜 充滿蔥油味 鐘意食雞既小胖男友瞬間就吞噬咗成碟雞招牌香辣蟹勁大隻 勁好肉 個蟹鉗差不多係吃貨小妹既手掌咁大隻好入味之餘 仲好惹味估唔到咁大隻蟹 d殼咁厚都可以咁入味 又香又辣🌶真係無改錯名除左雞同蟹 仲有碟 欖菜肉碎四季豆 份量頗大碟 送飯就岩晒呢個2人餐$668唔駛加一 仲有咁大隻蟹食 認真抵食
講起避風塘炒辣蟹 平時淨係會諗到銅鑼灣

呢個2人餐$668唔駛加一 仲有咁大隻蟹食 認真抵食
  • 香辣蟹
  • 霸王雞
2019-08-22 37 瀏覽
星期日放假plan了去澳門過大海一轉,買了尖沙咀中港碼頭上船,就係附近搵間茶餐廳先出發,行經廣東道時,有兩個員工,其中一個應該係老闆,叫停我同朋友,話樓上7樓有早餐食,加上大家都無心儀既餐廳,就食決定食呢間啦😲呢度既早餐同普通既茶餐廳早餐唔同,無一般既煎蛋、火腿、餐包早餐;反而有車仔麵、車仔腸粉、生滾粥、水餃等款式好耐無食過暖胃既生滾粥做早餐,平時既早餐都好唔健康,難得呢度有健胃既粥,就叫一個平時無咩地方有既香芋粥試下🤩🌟鮮淮山紫薯香芋粥 $35🌟個人最欣賞既係呢個粥,係有驚喜的😍以為係甜既粥,但加左薑絲既香芋粥,令到成個粥生色不少,個人認為咸好食過甜,食完個人都提神左😆🌟新鮮滑牛肉粥 $35🌟牛肉大大片,爽口彈牙,加$7就有杯豆漿,飲品揀了熱豆漿,熱豆漿都有驚喜,相比起牛肉粥,豆漿比較出色,係新鮮即磨的,唔係開粉溝水的,好濃既豆味,大大杯,好抵飲🤩🌟自家製水餃系列 - 韭菜豬肉水餃 $35🌟旅途遙遠既關係,叫多個水餃,韭菜同豬肉比例分配得剛剛好,湯底仲有加配左生菜,十分足料🤤好難得搵到一間茶餐廳的早餐係咁岩心水架😍下次如果早上要去尖沙咀食早餐,第一時間都會諗起呢間先👍🏻🤗

🌟鮮淮山紫薯香芋粥 $35🌟

🌟新鮮滑牛肉粥 $35🌟

🌟自家製水餃系列 - 韭菜豬肉水餃 $35🌟

$60 (早餐)
  • 鮮淮山紫薯香芋粥
2019-08-21 30 瀏覽
去尖沙咀逛街,逛完海港城,去apple看些東西,差不多晚飯時間,在apple旁邊看到有間小菜的廣告好像不錯吃,價錢也不算貴,今晚就試一下它吧!店面不算十分大,但菜式很多,主要是小炒類,聽到廚房傳來的炒菜聲,火喉十足。點了三個菜,兩個人吃好像有點太多呢,不過就是想吃嘛,結果點了麻辣肥腸、蠔仔煎餅、蜜椒土豆牛腩粒。首先出場的先肥腸,怕辣的可以要求少辣,我就是啦,怕辣又要吃,哈哈,肥腸外脆内軟,麻麻辣辣的,又夠肥肥,吃完内心真的很内疚……没差啦,好吃就好,吃貨嘛。第二登場的是蜜椒土豆牛腩粒,蜜糖黑椒比例剛好,加上這個蜜椒更甜……完美!在外面其他餐廳一般都是用牛柳粒,但這間用牛腩粒我覺得更好吃,牛腩先炆軟身,炸過才落鑊炒,所以外層有些少脆脆的,口感一流,牛味更重,加上甜甜帶黑椒味的醬汁,好!最後出場的蠔仔煎餅,一出場嚇了我們一跳,想放棄不吃了……因為太多了吧,前兩個菜也是量很多,吃完已經很飽,所以看到滿滿一碟煎餅,真的差點吃不下了,但蠔餅賣相太吸引了,作為一個吃貨,無論如何都要試一下,蠔仔比一般餐廳的肥大一點,用料絕不馬虎,香脆可口,不會死咸味,蠔鮮味十足,出色!滿足的一餐,估不到白米飯也那麼

川辣乾扁肥腸

秘製蜜椒土豆牛腩粒

香煎潮式蠔仔烙

滿足的一餐,估不到白米飯也那麼大碗,傻傻一人一碗,吃到好撐,要運動消化一下才睡覺呢,不然會胖胖的。
川辣乾扁肥腸
秘製蜜椒土豆牛腩粒
香煎潮式蠔仔烙
set
2019-08-21 20 瀏覽
估唔到tsim sha tsui 商業大廈樓上有間菜餐廳呢,其實係有一次坐船無即場飛(係呀,比死黃牛買曬高價炒賣)咪附近搵食先再坐船,行過發現架。 晚上有餐,仲好抵食,擺脫一下食碟頭飯架日子先 2人套餐$228 雞好大隻,辣油另雞肉好好食架! 魚香茄子煲,陣鹹魚味好香架仲有豬肉碎,但茄子就油膩了點,下飯可口,聞到都流口水。 仲有老火湯,唔味精wor 仲加左香茅豬扒同雞扒添,各$33 一塊。不過不失 白飯2個啦 抵食架2人set ,兩個人都食唔曬!

晚上有餐,仲好抵食,擺脫一下食碟頭飯架日子先

2人套餐$228

雞好大隻,辣油另雞肉好好食架!

仲有老火湯,唔味精wor

仲加左香茅豬扒同雞扒添,各$33 一塊。不過不失

白飯2個啦

抵食架2人set ,兩個人都食唔曬!