2024-04-25 67 瀏覽
相約朋友到呢間扒房食晚飯,但响旺角掃街無幾耐,實在食唔到咁大塊牛扒,不過唔緊要,原來呢間餐廳除咗食扒出名之外,仲有其他食品,例如意粉、沙律及小食,甚至連生酮美食都有,所以唔食扒都有好多選擇😃🍝牛油果軟殼蟹飛魚籽意大利粉$138軟殼蟹炸得香脆唔油膩,炒意粉配料有豆苗、雜菌、蘆筍及灑上大量蟹籽,再加埋有成半個份量嘅牛油果,非常豐富🍝辣蕃茄大蝦意大利粉$128除咗有隻爽彈大蝦之外,意粉裏面仲有蝦仁、雜菇 、蘆筍及豆苗,最特別係有蝦乾,食落完全無違和感之餘仲同個微辣濃郁又甜香嘅蕃茄醬汁好夾添🥗煙三文魚牛油果水牛芝士沙律(生酮)$118呢款沙律啱哂生酮飲食嘅朋友,不過亦都好啱我哋,有新鮮蔬菜、營養豐富嘅牛油果及水牛芝士以及鹹香好味嘅三文魚以上嘅主食都可以加$25轉餐,包餐湯、餐包、甜品及餐茶🥣餐湯有羅宋湯及豬骨湯選擇, 我哋所揀嘅羅宋湯雜菜份量都幾多,湯頭甜香味濃🍹餐飲熱檸茶青檸咸檸檬梳打(無糖) 特飲+$17因為無糖嘅關係,青檸及咸檸檬嘅味道更為突出,飲落清新爽快,解膩一流🍦甜品沖繩海鹽味雪糕,甜中帶輕盈鹹度,並帶有奶油香餐廳播放着八九十年代嘅經典金曲,加埋懷舊天花吊燈以及白紗窗簾,成個懷舊畫

🍝牛油果軟殼蟹飛魚籽意大利粉$138

🍹餐飲
熱檸茶
青檸咸檸檬梳打(無糖) 特飲+$17

🍦甜品
沖繩海鹽味雪糕,甜中帶輕盈鹹度,並帶有奶油香

餐廳播放着八九十年代嘅經典金曲,加埋懷舊天花吊燈以及白紗窗簾,成個懷舊畫面出哂嚟😝

生酮友好✨旺角鬧市中隱世懷舊風扒房 店鋪以暗紫色為主調, 播住經典金曲…仲有滾水蛋等特色懷舊飲品!! 浪漫有格調~重點係‼️食物份量多性價比一流👍🏻🧚🏻‍♀️~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🧚🏻‍♀️🟢 —— 熱溶芝士紐西蘭牛柳配薯菜 (10oz) $206必食!! 打卡之選⚠️痴線拉絲熱溶芝士‼️店員會即場以熱平底鍋加入酒溶化芝士藍色火焰瀑布式淋上鐵板牛肉💦芝士奶香混合牛肉油脂香, 超邪惡!!牛柳厚身juicy🥩肉質嫩滑生熟程度啱啱好賣相夠嗮澎湃!! 一定要趁熱食!!🟢 —— 西冷牛扒配薯菜 (9oz) $188大大塊西冷鋪滿鐵板, 淋上黑椒汁香氣大爆發!!Order咗5成熟, 切開見到粉紅色啱啱好~肉質軟腍唔柴, 牛味濃郁🫦蔬菜份量都頗多!! 有薯條, 紅蘿蔔仔, 西蘭花整體份量十足, 性價比一流✨🟢 —— 餐包|餐湯|飲品|甜品 (+$25)加$25轉set就包嗮咁多野!! 好抵食!!餐包係經典扒房嘅甜餐包🧈配有牛油餐湯可以選擇🐷豬骨湯/羅宋湯兩款湯都好足料味道濃郁, 調味適中!!🧚🏻‍♀️~~~~ ᴛʜᴀɴᴋ ʏᴏᴜ ~(˵¯̴͒ꇴ¯̴͒˵)~ ꜱᴇᴇ ʏᴏᴜ ~~~~🧚🏻‍♀️p.
生酮友好✨旺角鬧市中隱世懷舊風扒房
店鋪以暗紫色為主調, 播住經典金曲…
仲有滾水蛋等特色懷舊飲品!! 浪漫有格調~
重點係‼️食物份量多性價比一流👍🏻
🟢 —— 熱溶芝士紐西蘭牛柳配薯菜 (10oz) $206
必食!! 打卡之選⚠️痴線拉絲熱溶芝士‼️
店員會即場以熱平底鍋加入酒溶化芝士
藍色火焰瀑布式淋上鐵板牛肉💦
芝士奶香混合牛肉油脂香, 超邪惡!!
牛柳厚身juicy🥩肉質嫩滑生熟程度啱啱好
賣相夠嗮澎湃!! 一定要趁熱食!!

🟢 —— 西冷牛扒配薯菜 (9oz) $188
大大塊西冷鋪滿鐵板, 淋上黑椒汁香氣大爆發!!
Order咗5成熟, 切開見到粉紅色啱啱好~
肉質軟腍唔柴, 牛味濃郁🫦
蔬菜份量都頗多!! 有薯條, 紅蘿蔔仔, 西蘭花
整體份量十足, 性價比一流✨

🟢 —— 餐包|餐湯|飲品|甜品 (+$25)
加$25轉set就包嗮咁多野!! 好抵食!!
餐包係經典扒房嘅甜餐包🧈配有牛油
餐湯可以選擇🐷豬骨湯/羅宋湯
兩款湯都好足料味道濃郁, 調味適中!!

p.s. 店員超細心😚主動指示洗手間~
又會等你慢慢鋪好紙巾先淋汁

✏️整體評分:#foodiefairy_4分
💸人均消費:$100-$200
📍地點:吃扒 (旺角)
旺角豉油街108號地舖
餐包|餐湯|飲品
2024-04-20
餐包|餐湯|飲品
2024-04-19 82 瀏覽
唔知大家有冇留意好多外國人特登嚟香港都會試「豉油西餐」由細到大會食嘅鐵板餐🥩而家已經買少見少(´・ω・`)今日嚟咗呢間80年代風格嘅扒房🐄-雪糕菠蘿冰🍍見到餐牌有呢樣即刻叫🤍畢竟唔係周圍都有(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)面頭既雪糕同汽水好夾!最啱配薯條飲🥤熱熔芝士紐西蘭牛柳🐮睇段片就知牛柳有幾厚! 超足料配菜仲有薯條 食完唔驚唔夠飽🫶特選肉眼扒🥩好多時食肉眼會怕好多筋好難切ಥ_ಥ但呢度嘅肉眼完全冇呢個問題~揀埋紅酒汁就最夾💥由於餐廳位置超方便搵~食完仲可以去行街👯‍♀️👯‍♀️開開心心又一晚🤍
唔知大家有冇留意
好多外國人特登嚟香港都會試「豉油西餐」
由細到大會食嘅鐵板餐🥩
而家已經買少見少(´・ω・`)
今日嚟咗呢間80年代風格嘅扒房🐄

配菜仲有薯條 食完唔驚唔夠飽🫶

特選肉眼扒🥩
好多時食肉眼會怕好多筋好難切ಥ_ಥ
但呢度嘅肉眼完全冇呢個問題~揀埋紅酒汁就最夾💥

由於餐廳位置超方便搵~
食完仲可以去行街👯‍♀️👯‍♀️開開心心又一晚🤍

2024-04-19 56 瀏覽
餐廳裝修充滿懷舊港式風味,重播住80年代金曲,好有特色😆今日同男朋友專登黎食鐵板晚餐,係港式扒房嘅signature,差不多每枱都叫。大家記住晚餐時段早少少到,因為好快會滿座🤭羅宋湯配餐包🍅🍞肉眼扒配薯菜🐮肉眼扒以鐵板呈上,上枱後再淋上蒜蓉汁,香氣濃郁🤭侍應好貼心咁比定餐巾我地,避免醬汁彈上衫同熱氣攻面👍🏻肉眼扒叫咗五成熟,中間粉嫩,食落冧身,牛味香濃,好滋味🤤羅勒香草忌廉海龍王意大利飯🦐好大塊炸魚柳,香脆肉嫩😱意大利飯忌廉味道濃郁,口感煙韌🤭熱檸檬水🍋&玫瑰蜜桃茶🍑2杯飲品都冇糖,好解膩👍🏻

羅宋湯配餐包🍅🍞

肉眼扒配薯菜🐮

羅勒香草忌廉海龍王意大利飯🦐
好大塊炸魚柳,香脆肉嫩😱意大利飯忌廉味道濃郁,口感煙韌🤭

熱檸檬水🍋&玫瑰蜜桃茶🍑
2杯飲品都冇糖,好解膩👍🏻
今日同朋友收工,約咗食飯,朋友話覺得旺角想食扒,於是我哋就決定收工食呢一間,門面入到去覺得紫色嘅風格,非常漂亮,加上我朋友鍾意紫色,入到去侍應服務態度好好,我話想去洗手間佢主動俾咗條鎖匙我話廁所門口轉右就會有,然後我哋叫咗幾樣嘢,熱熔芝土紐西蘭牛柳配薯菜100z),侍應行過嚟嘅時候拎住用鑊載住藍色嘅火焰,然後將啲芝士淋上去淨係呢一點已經非常之值得拍片,而且好多芝士好震撼未見到已經好想食,食落口味道好好牛柳,我哋叫咗五成熟結果真係一啲都唔硬,仲要好有牛味,芝士好濃嘅芝士味亦都一啲都唔溜,跟住我同朋友叫咗1大腓菇蘆筍煙三文魚椰菜花飯(生酮),口感非常之健康椰菜花飯,好適合我哋啲減肥嘅女仔一啲都唔怕肥,仲有煙三文魚同埋啡菇非常之健康,感覺食多幾啖都唔怕,然後我哋叫左火焰醬山,非常之巨大同埋非常之靚裏面仲要有好多層雪糕蛋糕雪糕係朱古力味,而且打卡一流佢仲要個size非常之大,我哋兩個見到未食已經好開心,呢間餐廳非常之好好值得推介,而且喺旺角非常之方便
  • 熱溶芝士紐西蘭牛柳
  • 甜品
2024-04-16 64 瀏覽
有日同朋友行完街,諗住揾間餐廳開餐,突然見到呢間餐廳。全紫色門面,咁亮眼嘅牆身,就吸引咗我哋行埋去睇menu,估唔到原來呢到係主打港式懷舊扒餐,仲加入生酮元素,迎合健康飲食潮流🤩餐廳主打各式鐵板扒餐,扒餐加$25亦可以轉成套餐,隨套餐包餐包、餐湯、飲品及甜品,餐湯點咗也可以選擇中式嘅豬骨蘿蔔湯,或者西式嘅羅宋湯。最後,我哋亦都揀選了懷舊嘅「火焰雪山」作甜品完結我哋美滿嘅晚餐。招牌熱溶芝士紐西蘭牛柳 鐵板一上枱「滋滋聲」,香味四溢,熱氣迫人,再即席淋上醬汁,咋一聲,舉起餐巾仍然感受到那股熱氣和香氣,那種鐵板餐的魅力確實無法抵擋。店員隨即會以平底鍋呈上芝士醬,並即場以火槍燃點拉絲芝士醬,然後再如瀑布般淋上鐵板牛柳,整道菜被火焰包圍,賣相夠澎湃,牛柳肉質厚身不會過韌,配搭帶鹹香的芝士醬更香口。西冷牛扒配薯菜(9oz)西冷扒上枱非常驚喜,大大件鋪滿整個鐵板。一陣黑椒汁嘅香味,七成熟嘅西冷扒剛剛好,牛肉鮮嫩爽口又多汁,底下配上薯條、西蘭花、紅蘿蔔等配菜,配搭口感唔錯。火焰雪山店員一上枱,雪山相當有睇頭,外觀上確實很像一座火山。店員即場點火燒焦面層蛋白霜,內層是蛋糕夾着雜果、朱古力和芒果雪糕,食落

招牌熱溶芝士紐西蘭牛柳

西冷牛扒配薯菜(9oz)

火焰雪山
店員一上枱,雪山相當有睇頭,外觀上確實很像一座火山。店員即場點火燒焦面層蛋白霜,內層是蛋糕夾着雜果、朱古力和芒果雪糕,食落一凍一熱相當過癮。
2024-03-27
生日
👦🏻👧🏻收工行旺角見到一間門面採用搶眼嘅紫色💜,拉開紫色趟門,會似返咗去80年代咁。裝修設計懷舊優雅,燈具好有特色,仲播住80年代嘅歌添🎶,體驗幾特別。呢度最出名係熱熔芝紐西蘭牛柳,當然要試吓啦😋!除咗鐵板晚餐,仲有椰菜花飯類、意粉類、沙律、小食、甜品等選擇添~ 鐵板可以加$20轉套套餐,包羅宋湯/豬骨湯同飲品一杯,凍飲加$3。🥩特選肉眼扒配薯菜 (9oz) $188店員將鐵板上枱時會遞上紙巾,俾我哋擋住衣服,防止淋上扒汁時彈到衣服,非常貼心。肉眼扒大大塊,厚肉而且口感軟腍,肉味較濃郁。🧀熱熔芝士紐西籣牛柳配薯菜(10oz) $208店員將熱熔芝士淋上牛柳個吓好吸引,睇到流口水😆~ 我哋order咗五成熟,切開入面係好靚嘅粉嫩色,肉質軟熟。芝士嘅鹹香原來同蒜蓉汁嘅香味好夾,令口感更豐富。🥣羅宋湯湯料好足味道濃郁,有蕃茄嘅酸味又有洋蔥嘅甜味,好好飲。🍹凍檸茶 📍 吃扒 (旺角)旺角豉油街108號地舖

🥩特選肉眼扒配薯菜 (9oz) $188

🧀熱熔芝士紐西籣牛柳配薯菜(10oz) $208

🥣羅宋湯
湯料好足味道濃郁,有蕃茄嘅酸味又有洋蔥嘅甜味,好好飲。

🍹凍檸茶

📍 吃扒 (旺角)
旺角豉油街108號地舖
2024-04-08
2024-04-11 114 瀏覽
嘩~首先!佢D好評唔知邊度嚟?!我同朋友各叫左一份7成熟西冷同一份7成熟肉眼,仲每人加$25餐包、餐湯、餐茶!到份扒上枱時,已聞到陣鑊燶味,就係塊鐵板太熱,連墊底嘅薯條都燶鬼哂,好啦~咁就算啦~唔食D薯條,到我一切塊西冷,嘩!硬過你條命!但入面仲係有粉嫰嘅顏色嘅,一入口!係好咸!而且係被乸過嘅肉質!真係超級難食!佢呢個質素,真係金鳳好食過佢十倍!係連大家樂都不如!可想言之係有幾咁難食!我朋友果份肉眼好小小!起碼冇咁咸!但肉質一樣係茶餐廳質素!我食左兩口,真係食唔落去!埋單仲要四百幾!好似食垃圾咁
嘩~首先!佢D好評唔知邊度嚟?!

2024-04-06
  • 沒有
2024-04-11 49 瀏覽
我同老公就放工走去食下,撐吓枱腳過下二人世界🥰入到黎環境就已經好似走入咗70至80年代咁,播放住經典既歌曲🎵配上牛扒🥩撐住枱腳特別浪漫🥰餐廳有多款懷舊經典既特色飲品🥤選擇🤩我呢當然要品嚐一下啦!🔸20cm吉列豬扒配薯菜有2大塊吉列豬扒喺度,我相信加埋一定唔止20cm,勁厚😍配埋薯菜就夠曬飽啦!🔸熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜熱熔芝士真係好邪惡👿呀!牛柳整得好淋,原本本身可以配左黑椒汁,但係芝士真係超多,唔需要點黑椒汁已經好好味啦!想配餐湯🍲餐包,同餐飲🥤都要加錢嫁!我餐飲就轉左飲黑牛,甜品就轉左心太軟👍🏻🔸黑牛係以前60-70年代既飲品🥤佢係由可口可樂配上朱古力雪糕嫁,而家香港好少地方仲有得飲㗎,未飲過嘅就一定要飲下啦!🔸朱古力心太軟心太軟切開會有流心效果既,配上雪糕一齊食,可以中和返佢朱古力既甜度。
我同老公就放工走去食下,撐吓枱腳過下二人世界🥰

餐廳有多款懷舊經典既特色飲品🥤選擇🤩我呢當然要品嚐一下啦!

🔸20cm吉列豬扒配薯菜

🔸熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜

想配餐湯🍲餐包,同餐飲🥤都要加錢嫁!
我餐飲就轉左飲黑牛,甜品就轉左心太軟👍🏻

🔸黑牛

🔸朱古力心太軟
2024-04-08 87 瀏覽
吃扒什扒配薯菜 $196好豐富,有魚柳、煎蛋、豬扒、牛扒、雞扒、煙肉、司華力腸,岩哂咩都想試既人,夠滿足 。特選肉眼扒配薯菜 $188蒜蓉汁有勁多粒蒜蓉,好香蒜味,肉眼扒有厚度,肉眼本身有部分油脂,所以口感都夠嫩 。升級套餐 $25有餐包、湯、飲品同甜品 。我地簡左羅宋湯,湯料都唔少 ,甜品係雪糕 。話梅鹹檸七 (跟餐加$17)酸酸甜甜,好開胃,可以食多兩舊肉 。有機蘋果醋梳打 (跟餐加$17)其中一款無糖飲品,岩哂唔想飲甜野,但又想叫杯野飲既人 。

吃扒什扒配薯菜 $196

特選肉眼扒配薯菜

特選肉眼扒配薯菜 $188

升級套餐 $25

話梅鹹檸七

話梅鹹檸七 (跟餐加$17)
酸酸甜甜,好開胃,可以食多兩舊肉 。

有機蘋果醋梳打

有機蘋果醋梳打 (跟餐加$17)
其中一款無糖飲品,岩哂唔想飲甜野,但又想叫杯野飲既人 。

2024-03-26
特選肉眼扒配薯菜
話梅鹹檸七
有機蘋果醋梳打
2024-04-06 64 瀏覽
吃扒 📍旺角.店面好靚 好華麗感覺餐廳嘅燈好靚 感覺可以再暗D 先顯得再懷舊啲見到餐廳最入邊 果一個角落頭 比較暗黃 更有風味.價錢正常 份量成正比👏🏻👍🏻✨肉眼 果然系好味 我叫5成熟要趁熱食 吾系就會變韌 但係靭得黎都有口感薯條好食 配黑椒汁一流.✨牛柳 肉質好食 反而個芝士吾夾我見好多人叫芝士 但係覺得冇芝士仲好食呢份嘅薯條麻麻哋 啲芝士乾咗之後 味道奇怪.✨飲品✨見到有零糖嘢飲 最後揀咗蘋果醋味道唔係個個都受到 鍾意飲醋嘅先好叫.黑牛 可樂配雪糕 爽.✨甜品係雲呢拿杯裝雪糕可加錢要心太軟 不過我覺得今次夠飽 雪糕夠了..味道:😋😋😋😋抵食:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻回訪指數:🤤🤤🤤/5.. .#📸 #😋#香港 #米吃 #香港探店 #打卡 #打卡餐廳#跟米吃出瘦身材 #kumikofindfun #健身人士飲食 #管理體重 #飽住瘦 #蛋白質 #foodiehk #kukeepfiteat
吃扒 📍旺角

#健身人士飲食
#管理體重 #飽住瘦 #蛋白質
#foodiehk #kukeepfiteat
2024-04-02 90 瀏覽
放工同朋友去旺角行街👯‍♀️所謂食飽左先有力行🤣所以行街前經過呢間紫色嘅西餐廳就入去醫包個肚🤰🏻呢度嘅門面好適合去打卡😆餐廳入面係懷舊風~🥢吃扒什扒配薯菜 $196魚柳🐟|煎蛋🍳|豬扒🐖|牛扒🥩|雞扒🐔|煙肉🥓|司華力腸呢個鐵板餐有好多塊扒😍係食肉獸必點呀!全部肉都唔會韌~呢度嘅食物份量都係比較大份,抵食~餐廳食物都多元化,依家好多人崇尚健康飲食💁🏻‍♀️所以餐廳都提供多款生酮飲食嘅食物,無論係咪減肥嘅大家都可以黎食!🥢煙三文魚牛油果水牛芝士沙律🥗 $118呢個沙律份量好大,煙三文魚都有好多塊🙋🏻‍♀️水牛芝士🐃🧀都有大大舊,半個牛油果🥑配黑醋汁,呢個都係行緊生酮嘅朋友可以食嘅~🥢牛油果軟殼蟹飛魚子意大利粉🍝🦀 $138我地都鍾意呢個意粉,飛魚子比得多,可以撈晒全個意粉,每一啖都食到飛魚子,爽爽口感十足⬆️軟殼蟹都一大隻,牛油果🥑大半個➕$25轉套餐有餐包|湯|飲品|甜品湯有豬骨湯&羅宋湯甜品係雪糕

🥢吃扒什扒配薯菜 $196

有餐包|湯|飲品|甜品
湯有豬骨湯&羅宋湯
甜品係雪糕

2024-03-30 72 瀏覽
之前同朋友食過呢間覺得唔錯,今次介紹另一位朋友黎食,一齊緬懷舊時光。我覺得餐廳食物分量偏多,所以就只係加$20轉套餐(中湯/紅湯+飲品)。✨特選肉眼扒配薯菜(9oz)$188朋友叫左7成熟,肉質厚實,牛扒又大又厚身,煎得唔硬,真係好考廚師功力!✨熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜 (10oz)$206上次見到有人點呢個熱熔芝士,真係好吸睛,今次我都要試下!一見到火🔥係上面,就已經非常期待。我叫左5成熟,肉質軟淋,唔錯唔錯!話梅凍檸樂$17話梅鹹檸七$17總結黎講,餐廳定價合理,分量足夠,而且味道唔錯,值得推薦。兩款牛扒都好食,我和朋友覺得最好味係紐西蘭牛柳,反正價錢差唔多,下次都係繼續叫紐西蘭牛柳😆

✨特選肉眼扒配薯菜(9oz)$188

✨熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜 (10oz)$206

話梅凍檸樂$17
話梅鹹檸七$17

2024-03-30 56 瀏覽
跟朋友今晚到旺角吃扒,門口外面裝修環境由紫色搭配,格外有特色~這間餐廳有生酮餐可選,今天嚐嚐其他。鐵板晚餐,飯或意粉類+$25 可轉為套餐~包中式或西式湯,餐包,跟餐甜品及一杯熱飲品!價錢相宜,份量很足~!—————————————————-——-——🍤 羅勒香草忌康海龍王意大利飯 $198意大利飯內配料很多,有蟹籽、魚肉、蜆肉和雜菌,混合羅勒香草和忌廉海皇的奶香味,味道很不錯。魚柳份量很足,外脆內軟,肉質軟滑。而大虎蝦有很鮮甜,新鮮~🥩 熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜(10oz)$2店員喺枱前即溶芝士再加上鐵板牛柳上,熱辣辣~芝士味鹹的味道加上黑椒汁,令牛柳味道豐富!牛柳要了五成熟,鐵板熱度使肉質剛好,很大的一片,而且十分軟,啖啖肉完全沒有筋~配菜有西蘭花、薯條、粟米粒、洋蔥同薯條。🥣 餐包及餐湯:餐包軟熟~西式羅宋湯,中式豬骨湯正常發揮☕️ 餐飲:熱咖啡,熱檸茶🍦 甜品:沖繩鹽杯裝雪糕微咸的藍色雪糕~滿足
—————————————————-——-——
🍤 羅勒香草忌康海龍王意大利飯 $198

🥩 熱熔芝士紐西蘭牛柳配薯菜(10oz)$2

🥣 餐包及餐湯:
餐包軟熟~
西式羅宋湯,中式豬骨湯正常發揮

☕️ 餐飲:熱咖啡,熱檸茶

🍦 甜品:沖繩鹽杯裝雪糕
微咸的藍色雪糕~滿足
2024-03-28 59 瀏覽
呢間餐廳🍽️嘅名十分之簡單直接,就係「吃扒」🥩,而且係港式🇭🇰懷舊風格嘅鐵板扒,所以入面嘅裝修佈置都充滿😆懷舊風味。所有鐵板扒都可以加💰$25轉為套餐,包懷舊🥖餐包、🥣餐湯、🥤飲品同埋甜品🍨,餐湯仲有羅宋湯或者豬骨湯🥣可以揀,十足以前港式🇭🇰扒房嘅配搭。/有選擇困難嘅朋友😂揀雜扒就啱晒,佢哋嘅吃扒什扒配薯菜入面有🐟魚柳、🍳煎蛋、🐖豬扒、🐂牛扒、🐓雞扒、🥓煙肉同埋司華力腸,層層堆疊🤩十分之有睇頭!🔥熱熔芝士🧀紐西蘭牛柳配薯菜係用🥃烈酒加火去🔥燒溶啲芝士🧀再淋上去,香氣撲鼻十分芝味,🇳🇿紐西蘭牛柳有 10oz,🥩份量足又嫩滑,啲薯條🍟配埋熱熔芝士一齊食超正🤤!最後😍甜品係雪糕🍨,細細杯啱啱好,😋滿足感十足。

最後😍甜品係雪糕🍨,細細杯啱啱好,😋滿足感十足。