2023-06-27 70 瀏覽
放假前當然要食番餐勁,今次就瘋狂食和牛。呢間餐廳特別在會提供「和牛識別番號」,可以追尋隻牛邊到嚟,知道來源,保證有質素,食得更放心。揀好套餐後,店員會先上咗頭盤先。套餐C有舟盛合、桶盛合、極上花盛盒同埋和牛西冷。一開始就已經食勻曬海陸空嘅野食。和牛西冷油脂滿滿如雪花般,肉質鮮嫩,油份十足,正!鰻魚白燒呢個係季節限定,店員燒到鰻魚表面香脆,食落魚肉嫩滑,配上檸檬同鹽已經夠曬鮮味。牛刺身系列牛刺身係細個食某邊爐餐廳嘅回憶,香港唔算太多。一見到呢到有咁多牛刺身就瘋狂嗌。生牛肉刺身入口即溶,鮮味突出。而拌生牛肉係同生雞蛋攪拌,就好似食生牛肉他他咁,但呢到係將牛肉切成絲,啖啖都係有咬口嘅牛,牛香同蛋香絕對係好朋友。當然燒肉質素同樣有保證。作為牛脷控可以瘋狂嗌牛舌,就算唔係牛舌芯都好嫩滑。除此之外,仲有和牛薄炙里脊肉、和牛薄炙壽喜燒里脊肉。佢地都可以配上溫泉蛋一齊食,牛嘅濃郁同嫩滑蛋汁非常夾。仲可以將里脊肉燒完配海膽壽司,食法特別,牛肉海膽雙重鮮味。所以呢到食材配搭好豐富。當然飲品甜品都好多選擇,仲要好高質素。

放假前當然要食番餐勁,今次就瘋狂食和牛。

和牛西冷
油脂滿滿如雪花般,肉質鮮嫩,油份十足,正!

鰻魚白燒

刺身系列

所以呢到食材配搭好豐富。

當然飲品甜品都好多選擇,仲要好高質素。

2023-06-25 61 瀏覽
店内装修简约舒适,环境宽敞明亮,营造出轻松愉悦的用餐氛围。🍢🍖🍗店内提供的食物种类繁多,包括各种牛肉、豚肉、鸡肉、海鲜、蔬菜和甜品等。在牛肉方面,我们强烈推荐的是牛肋肉,肉质鲜嫩,入口即化,口感极佳,令人回味无穷。👍🐮豚肉则是肉质鲜嫩,口感香甜,是非常适合烤肉的肉类之一。🐷鸡腿肉则是肉质细嫩,入口柔软,口感丰富,是不容错过的烤肉美食。🐔除了这些主打的肉类,店内的海鲜拼盘也非常值得一试,有虾、扇贝、墨鱼等各种海鲜,新鲜美味。自助区域还提供了各式各样的蔬菜和沙拉,让人可以选择自己喜欢的食材搭配烤肉。🦐🥦🥗店内的服务员态度热情周到,会定时为客人更换烤炉和餐具,并且会不断关注客人的用餐感受。店内的环境干净整洁,让人用餐感觉非常舒适。😊👍总的来说,这家自助烧肉店提供的食物品质和服务质量都非常出色。无论是牛肋肉、豚肉、鸡腿肉还是海鲜和蔬菜等食材,都很新鲜美味。如果你想要享受一顿美味的烤肉自助,这家店是一个不错的选择。

2023-06-25 51 瀏覽
呢一間燒肉店之前一直都好鍾意🤪,今日同朋友慶祝就再黎食個燒肉放題啦🥳Course B $448首先呢度嘅自助區域食物選擇好豐富😎,飲品方面都有好多自家飲品,佢地嘅甜品都有好多日本韓國其他品牌嘅雪糕雪條😍,而且仲有沙律吧可以選擇各種蔬菜🥬我就最鍾意佢地嘅牛舌同埋牛里脊肉❤️,牛舌好厚切但係完全唔會覺得韌,仲好爽口🌟,牛里脊肉係冰嘅成塊,一定要點埋溫泉蛋汁一齊食,更加滑,而且牛味好濃郁😋一開始亦都有個海鮮拼盤好豐富😻,有蝦、帶子、墨魚等等,非常豐富🤣

Course B $448

2023-06-23 57 瀏覽
平時最鐘意就係食燒肉放題,朋友最近推介我嚟呢間食下餐廳門口有一隻大牛牛好搶眼,環境闊落舒適,有4種套餐,我就揀咗B餐…入座後,店員先開爐,再送上舟盛盒+桶盛合,好有氣勢,打卡一流呀!分別有猪肉、牛肉、雞肉、元貝、蝦同埋一啲蔬菜,牛肉肉味幾香濃,猪肉燒到金黃色都好好味,海蝦鮮甜~Qr code落單其他食物,自助區有齊沙律、甜品、雪條、果茶、果汁及罐裝飲品沙律好新鮮,好啱食燒肉之前食少少!另外仲食咗特選牛里脊肉、大判壽喜燒牛里脊肉、極上厚切牛舌、特選牛肋肉、粟米、冷麵、野菜湯,整體質素都幾好最後,當然要食甜品啦,牛奶布甸同Meiji雪條都好好食
平時最鐘意就係食燒肉放題,朋友最近推介我嚟呢間食下

沙律好新鮮,好啱食燒肉之前食少少!

最後,當然要食甜品啦,牛奶布甸同Meiji雪條都好好食
2023-06-22 70 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨日本直送和牛燒肉😆-和牛燒肉一郎 🇭🇰 將軍澳欣景路8號新都城中心二期1樓1040-41號舖 🇭🇰-🐮放題主要有4個餐, 平日由$298至$888不等; 唔食牛仲有個豬, 雞, 壽司餐, 只係$198, 真正的豐儉由人🐮海鮮冇得單點所以頭盤包左, 但其他和牛我呢個C餐都有得叫, 用盛合裝就俾我地打下卡都幾好🤣🐮QR code落單, 下方仲有是日和牛識別番號, 有晒本日serve既和牛既牧場, 品種等; 不過我一於少理就點餐🤣-😋😋😋日式燒肉放題C餐 (周一至四2小時)$598✔️舟•盛合+ 桶•盛合+ 是日實箱+ 極上花盛合✔️110款任食(黑毛和牛、名物、特選牛、嚴選牛、牛刺身、牛壽司、豚肉、雞肉等等)✔️沙律、飲品、甜品吧-🛶舟•盛合 + 是日實箱🎁💯是日實箱係和牛西冷, 店員會幫手燒同剪好一塊塊, 真係牛來張口😌 再幫手燒埋個鰻魚, 唔係常見既汁燒, 燒得勁脆好突出鰻魚肉香味; 再燒埋原隻魷魚, 店員就休息一下等我自己黎😆💯和牛西冷薄切燒溶晒D脂肪勁香, 肉質軟嫩又夠大塊好滿足; 舟•盛合個扇貝都超級新鮮-🍱110款 - 必食之選❤️‍🔥✨牛刺身: 生牛肉刺身勁香勁腍, 香
👧🏻😋👅🍽✨
日本直送和牛燒肉😆
和牛燒肉一郎

😋😋😋
日式燒肉放題C餐 (周一至四2小時)$598
✔️舟•盛合+ 桶•盛合+ 是日實箱+ 極上花盛合
✔️沙律、飲品、甜品

🛶舟•盛合 + 是日實箱🎁

🍱110款 - 必食之選❤️‍🔥
✨牛刺身: 生牛肉刺身勁香勁腍, 香港太少地方有生牛刺身食了, encore左兩次勁滿足; 特選拌生牛肉有生蛋同蔥花撈埋一齊食又係冇得輸🤤
✨嚴選牛: 薄切上等牛舌芯其實脂肪唔算好多, 但都好軟嫩唔會韌, 仲有少少黑椒調味

🧃飲品、甜品🍰
💯甜品係得5款, 貴精不貴多, 5隻試晒真係冇晒我quota 😌有晒製造日期同賞味期限, 食得好放心
💯牛奶布丁超滑, 刮左個邊可以成杯飲🤣 石板街朱古力味都好香濃; 仲有雪條唔係普通放題款式, 揀左個抹茶最中, 好味
💯特色飲品雖然偏甜, 但加左冰水就飲得了🤣 菠蘿青瓜美人水勁fresh!

和牛燒肉一郎除左係將軍澳有分店,佐敦同銅鑼灣都有分店。每間分店都採用全港首創既燒肉幹線,食材由廚房用新幹線的軌道送到食客桌上,十分乾淨衛生。店外有生招牌和牛模型,店內裝修用白色瓷磚、不銹鋼、淺色系傢俱,十分簡潔。今日我食C餐$598,加一後$648一個價錢就可以任食日本黑毛和牛,而且餐廳使用既和牛有和牛識別番號,鹿兒島和牛,北海道和牛和牛肉肉味非常濃郁,肉質鮮紅、脂肪分佈均勻質素有保證。除左任食meau,餐廳仲會提供前菜只提供一次,十分珍貴*和牛西冷*花畑Box[極上花盛盒]和牛肋肉,和牛里脊肉,牛外橫隔膜,豬肋肉,牛吞十分豐富海鮮船有海蝦,帆立貝,雞肉,豚肉,魷魚鰻魚白燒野飲有罐裝,自家制飲品,汽水機,咖啡同茶包我覺得最好飲係柑桔美人水有沙律區日本雪條日本甜品爆谷桌上有黑椒同玫瑰鹽食和牛點少少十分美味用qr code落單,十分方便有和牛薄切海膽壽司和牛薄切配溫泉蛋大切壽喜燒係和牛薄切加壽喜燒汁燒之前先用牛脂肪抹網面唔會黏網,而且更加香
和牛燒肉一郎除左係將軍澳有分店,佐敦同銅鑼灣都有分店。

店外有生招牌和牛模型,
店內裝修用白色瓷磚、不銹鋼、淺色系傢俱,
十分簡潔。

今日我食C餐$598,加一後$648
一個價錢就可以任食日本黑毛和牛,
而且餐廳使用既和牛有和牛識別番號,
鹿兒島和牛,北海道和牛
和牛肉肉味非常濃郁,
肉質鮮紅、脂肪分佈均勻
質素有保證。

除左任食meau,餐廳仲會提供前菜
只提供一次,十分珍貴
*和牛西冷*

花畑Box[極上花盛盒]
和牛肋肉,和牛里脊肉,牛外橫隔膜,豬肋肉,牛吞
十分豐富

海鮮船
有海蝦,帆立貝,雞肉,豚肉,魷魚

鰻魚白燒

野飲有罐裝,自家制飲品,汽水機,咖啡同茶包
我覺得最好飲係柑桔美人水

有沙律區

日本雪條

日本甜品

爆谷

桌上有黑椒同玫瑰鹽
食和牛點少少十分美味

用qr code落單,十分方便
有和牛薄切海膽壽司
和牛薄切配溫泉蛋
大切壽喜燒係和牛薄切加壽喜燒汁

燒之前先用牛脂肪抹網面
唔會黏網,而且更加香

和牛放題
2023-06-20
和牛放題
  • 和牛薄切
  • 自助區
  • 沙律吧
  • 和牛西冷
2023-06-20 55 瀏覽
好耐之前食過一次和牛燒肉一郎,整體質素都幾好同好乾淨,有啲套餐仲可以任食和牛,最近又黎食多次,雖然就快去日本~~Course B 嚴選牛肉放題及盛合 $448/位用餐時間為120分鐘,呢到係用QR code落單,食物會經由燒肉新幹線送到你張枱隔離。頭盤會有一份肉拼盤同海鮮船,入面有牛肋肉、牛里脊肉、扇貝、魷魚、蝦、雞肉、豚肉。食完頭盤可以揀自己鐘意既野食,有牛肉、豚肉、雞肉、海鮮、小食同熟食等等,約100款食物。肉類方面特選薄炙牛肋肉、大判壽喜燒牛里脊肉同極上厚切牛舌都係必食。牛舌厚切口感好好,爽彈唔會靭。兩份肉類都配蛋,將肉微微燒熟,再加落生蛋一齊食,口感更滑又唔油膩。牛肋肉既油脂比牛里脊肉豐富,肉質會滑啲。呢到仲有幾款生牛肉,如果未食過都可以一試。我揀咗炙燒拌生牛肉,炙燒過肉味更濃,加咗蛋食落更滑。自助區可以自取飲品、沙律、甜品。食得多肉可能會比較膩,可以拎啲沙律中和下油膩感。飲品有自家製飲品同罐裝飲品。甜品除咗啲日本雪條外,都有自製杯裝甜品

Course B 嚴選牛肉放題及盛合 $448/位

頭盤

自助區
2023-06-20 47 瀏覽
呢家香港有唔同嘅燒肉放題,標榜住唔同牛嘅級數,好多都大同小異,但好唔好食,靚唔靚就好參差新都城嘅呢間和牛一郎,門口有一大隻牛,每次行過都會望下好想試下,今日有時間就嚟啦佢同其他舖一樣,都有分唔同套餐,今次就中規中矩揀咗b餐,特選牛と嚴選牛b餐有高達25款牛可以食,包括牛舌,牛里脊,牛肋肉等等,其中牛舌棒最深得我心,燒到啱啱好,外面焦香,裏面有咬口但唔韌,越咬越有牛味,呢個切法好特別,四四方方咁,咬落去比普通牛舌更有口感,而薄燒嘅話就一定係大判燒,雖然肉唔係太肥,但加埋温泉蛋一齊食,超正海鮮都有扇貝,魷魚,海蝦等,原隻魷魚大大隻,燒完好香口,有係外面燒魷魚風味除咗燒肉,呢度仲有啲壽司,冷麵,其中好驚艷到我喺有生牛肉,唔係到到有得食,亦都唔係度度都咁衛生,但呢度嘅好乾淨好新鮮,撈埋生雞蛋,滑捋捋嘅口感,生牛肉嘅鮮味,好想再食餐廳送餐方式係以新幹線模式自動運輸帶運送食物,而且仲有透明門阻隔,攞嘢食前後要撳掣,仲有音樂提醒,衞生意識做到足除咗QR code落單,外面自助bar仲有沙律,嘢飲,甜品等燒肉放題有唔同價位嘅餐,除咗特選牛,仲可以選擇其他餐,有啲仲係有黑毛和牛食添,呢家仲有2個優惠,7

除咗QR code落單,外面自助bar仲有沙律,嘢飲,甜品

燒肉放題有唔同價位嘅餐,除咗特選牛,仲可以選擇其他餐,有啲仲係有黑毛和牛食添,呢家仲有2個優惠,7點半前離座有8折,4人同行一人免費,牛魔王嘅大家可以一試
今次試左一間入口即溶既和牛放題,第一次知道日本和牛係有「和牛識別番號」, 即係可以係日本和牛專屬網站(日本畜產物輸出促進協議會)搵番牛既出產地、出生年月日、雌雄、種別等詳細資料!既然咁詳盡當然要選擇一款靚既和牛套餐放題!Course C 日本產黑毛和牛放題及極上花盛合 $598* (任食120分鐘) 與Course B最大分別就係可以任食日本黑毛和牛4款,包括和牛里脊肉、和牛薄炙里脊肉、和牛薄炙壽喜燒里脊肉、和牛牛肉角切(一ロ牛),當中每塊黑毛和牛輕輕燒炙十數秒,牛肉油脂、油香都即刻香溢滿滿,入口口感就係即溶香滑!真心正而且值得升級至呢個價錢既優質黑毛和牛!其餘仲有過百款美食肉類等過百款選擇,只係講牛肉都已經過30款唔同部位、烹調醃料等,當中個人最值得試係生牛肉刺身,少可食到優質刺身級既牛肉,質感煙韌又帶有綿綿感,非常特別!其餘仲有多款豚肉、雞肉、海鮮,以及熟食、主食、湯品都包羅萬有!個人最鍾意係餐廳內裡自助吧,特製果汁色彩鮮艷又帶有清新感,美人果茶、青瓜奇異果茶、甘筍美人果茶等最為特別!雪糕都與眾不同,提供既雪條全部都無日本雪條,特別推薦波子汽水味雪條真係好好食!整體價錢對於食物質素

既然咁詳盡當然要選擇一款靚既和牛套餐放題

整體價錢對於食物質素,個人覺得相當合理,而且燒肉火喉相當十足,牛肉等燒十秒都已經可以,所以120分鐘都絕對夠時間食。另外仲有「燒肉新幹線」,側邊有軌道送上專屬牛肉都相當具創意!

和牛燒肉一郎 (新都城中心二期)
將軍澳欣景路8號新都城中心二期1樓1040-41號舖
  • 日本雪條
  • 和牛薄炙里脊肉
  • 和牛里脊肉
  • 和牛薄炙壽喜燒里脊肉
  • 和牛牛肉角切(一ロ牛)
2023-06-12 52 瀏覽
我呢日同朋友慶祝生日,揀咗間近近地喺附近食日式燒肉放題,之前食過覺得唔錯仲有好多種類選擇♥ Course B燒肉放題🥩 $448B餐已經好豐,牛肉多達25款😍分別有牛肋肉、里脊肉、薄炙、牛舌、豚肉、雞肉、海鮮、野菜同熟食等等加埋多達102款選擇🤩真係食肉獸岩哂🥳一開始會奉上拼盤船,職員仲幫我哋燒咗原條魷魚😍😍超大條啖啖肉😆而牛肉我就鍾意里脊肉咬落肉質較爽口,薄炙呢個必點!加少少岩鹽再點埋溫泉蛋食係絕配🤩餐廳用QR code落單之後以新幹線模式自動運輸帶運過黎勁方便同衛生,海鮮方面我哋嗌咗牛油扇貝(燒完都大大粒好鮮甜)、大蝦、多春魚同魷魚等都好新鮮自助吧出面有五顏六色嘅果汁同茶類,行出去見到七彩繽紛感覺好自癒💕仲有沙律🥗、爆谷、甜品雪條,最後緊係唔少得開啟另一個胃食埋甜品🤪,牛奶🥛布甸好濃又滑♡ 燒肉有幾個級別既價錢,食物種類好豐富!單單牛肉都有好多款選擇,依家仲有優惠7:30前離座仲有八折✨

♥ Course B燒肉放題🥩 $448

好耐無去新都城,依家原來有咁多唔同嘅餐廳,突然好想食燒肉,就揀咗呢間和牛放題試試,有驚喜!日本產黑毛和牛放題 C套餐我地個日揀咗呢個set,有成110款野食,個日食嘅牛黎自鹿兒島,餐廳仲有識別碼比我地check返。舟·盛盒成隻船以海鮮為主,超大條厚肉魷魚,大扇貝同大蝦。爐傳熱好快,野食好快就熟。仲有鰻魚,燒完嘅鰻魚皮好脆,無骨而且肉又彈牙。桶·盛盒用木桶裝住4款靚肉,和牛香滑就不在話下,黑毛豚肉嘅油脂分佈都好靚,燒耐咗少少都唔柴。是日寶箱一大塊和牛肉眼放咗係木盒入面,店員主動話幫我地燒,梗係好啦唔使驚自己唔識燒浪費咗。入口牛油同肉味極重,好軟滑,惹味。極上花盛盒每種肉都圍成一朵花,肉花🤣,好有心思,而且數量認真唔少,有黑毛豬同黑毛和牛,咩都可以試下。和牛薄炙里脊肉配海膽壽司呢個組合幾得意,燒完嘅牛再包住海膽壽司食,外熱內冷。生牛肉刺身唔靚嘅牛都唔會夠膽整刺身,生牛肉口感有啲似吞拿魚,又幾特別。自助區飲品吧有驚喜,有好多蔬果組合嘅果汁,開頭見到都怯怯地,點知又幾好飲,甘筍蘋果美人水唔錯。沙律🥗吧啲菜好新鮮,食咁多肉要食返啲菜中和下。最正係一堆日本雪條,北海道牛乳雪條🍨奶香味超正。

日本產黑毛和牛放題 C套餐

舟·盛盒

桶·盛盒

是日寶箱

極上花盛盒

和牛薄炙里脊肉配海膽壽司
呢個組合幾得意,燒完嘅牛再包住海膽壽司食,外熱內冷。

生牛肉刺身

自助區
2023-06-10 63 瀏覽
原來將軍澳開咗間燒肉放題,一直都冇留意到最近見到有人講佢,然後啲牛好似幾靚,今日收工同個friend近近地就決定入去食小試牛刀,所以叫咗個B餐食吓先!一落完單之後,職員就會上一條豐富嘅船,入面有牛肉豬肉,扇貝同埋原條魷魚筒!🤩職員哥哥仲親自幫我燒,平時食燒肉店舖多數都係一啲細細件嘅魷魚,好少見到原條拎出嚟即刻燒,而且係超級大條,燒完縮咗水之後都仲係啖啖肉😝好正原本以為冇叫最貴兩個餐嘢食選擇會少,原來都有超級多款牛俾你order,特別係我一向最鍾意食嘅牛舌都有四款俾你揀😍 推介食厚切牛舌同埋牛肋條,再揀鹽味,勁match而且完全帶到牛既鮮味嚟出嚟另外叫咗薄炙牛里脊肉,在額外叫多一隻溫泉蛋,我諗大家都知道呢個係完美嘅組合,燒好驚留咗點落去蛋漿,絕配😍大家記得要額外叫多一隻溫泉蛋啦!另外行出去仲有自助沙律,飲品,爆谷,甜品同埋雪糕區,食咗咁多肉都唔驚,可以食返其他甜品小食去解膩整體來講環境都坐得幾舒服,唔會逼夾,下次可以再帶屋企人嚟試吓😋
原來將軍澳開咗間燒肉放題,一直都冇留意到

小試牛刀,所以叫咗個B餐食吓先!

2023-05-28 173 瀏覽
之前喺呢間食過午餐定食燒肉同埋壽喜燒,啲牛肉質素好好,真係入口即溶嘅感覺。今次肉之日放題$498加一,點知大失所望。不論係寶盒、海鮮船,定係任叫嘅肉,都係有筋好un 。唯一係壽喜燒里脊算係好啲。海鮮方面,啲蝦霉嘅,帆立貝超細粒。多春魚同魷魚正常。沙律吧啲蔬菜新鮮,飲品都ok,菠蘿青瓜水好飲。仲有爆谷同埋唔同口味嘅雪條、甜品,不過呢啲就一般。話就話係和牛,又有埋番號,但肉質咁樣,仲要話係「肉之日」,唔會再嚟喇😐

海鮮方面,啲蝦霉嘅,帆立貝超細粒。多春魚同魷魚正常。

壽喜燒里脊
2023-05-17 84 瀏覽
和牛燒肉一郎一直是我心目中必到的燒肉放題店餐廳寬躺坐得舒服☺️店員非常有禮,又會為每款肉作出介紹,會主動執碟🥰我哋揀咗C餐,基本上和牛都可以任食🤤首先會送上3款一次性的燒肉,真係好味又打卡一流!🥩和牛肉眼寶箱,一上枱真係嘩一聲擺盤華麗,和牛入口即化,肉味香濃🥩和牛花盒,每朵和牛好似玫瑰花嘅造型超級美麗,牛肉肉味濃郁,寶盒入邊還有豚肉🥩和牛海鮮船大大份影相好靚,最特別係一大隻魷魚可以放上網烤,勁香好好味😋仲有大大粒帶子,滋味無窮🌟還有必食的和牛壽司🍣、和牛壽喜燒配上日本雞蛋🥚,非常滋味,還可以無限添加小食必食特別黑松露醬薯條🍟章魚小丸子、韓式石鍋飯,海帶湯等等呢度每款肉都好新鮮好值得推薦🤓佢哋仲有好多特色飲品同雪條
和牛燒肉一郎一直是我心目中必到的燒肉放題

我哋揀咗C餐,基本上和牛都可以任食🤤

首先會送上3款一次性的燒肉,真係好味又打卡一流!

🥩和牛肉眼寶箱,一上枱真係嘩一聲
擺盤華麗,和牛入口即化,肉味香濃

🥩和牛花盒,每朵和牛好似玫瑰花嘅造型
超級美麗,牛肉肉味濃郁,寶盒入邊還有豚肉

🥩和牛海鮮船

呢度每款肉都好新鮮好值得推薦🤓佢哋仲有好多特色飲品同雪條
2023-05-16 113 瀏覽
我今天去新都城商場逛街,碰巧發現了這間日式燒肉放題餐廳。這間餐廳真的是一個非常值得推薦的地方,我在這裡度過了相當美好的用餐體驗。首先,這間餐廳的肉質無可比擬。這裡的肉質非常鮮嫩,尤其是牛肉,質量真的非常好。我覺得這裡的牛肉比起其他燒肉自助餐廳的牛肉更加優秀。豬肉也毫不遜色,質地非常好吃,入口即化。這裡的肉質真的是非常的優質,讓人一吃就停不下來。除了肉質之外,這間餐廳的環境也非常明亮,座位也很寬敞。這讓用餐的環境非常舒適,讓人可以放鬆地享受美食。另外,服務員的態度也非常好,總是能夠及時地為我們提供服務,讓我們的用餐體驗更加完美。最讓我印象深刻的是這間餐廳的烤牛舌、牛五花、豬五花、日式炸雞和牛肉可麗餅。這些菜品都非常美味,特別是烤牛舌和牛五花,肉質鮮嫩多汁,口感絕佳。另外,日式炸雞也非常好吃,酥脆多汁,讓人回味無窮。牛肉可麗餅也是一個非常特別的菜品,口感鬆軟,充滿了牛肉的香味,非常好吃。總的來說,這間日式燒肉自助餐廳真的可以用不虛此行來形容。這裡的食物總是讓我大快朵頤,吃了一口還想再吃下一口。我相信下一次我還會在這裡慶祝節日,期待再次品嚐這些美食。