2017-05-22
同伙記黎葵興附近做野,佢介紹黎工廠區LEE到搵好野食!真係好隱蔽的地方,不過是夜黎食都全院滿座,我諗啲生意都係全靠口碑!半自助餐形式但係岀面都幾多o野揀!自己個餐!有刺身拼盤,鐵板牛,秘醬蝦碌同黑松露鮑魚!岀面燒物區都好多野食,咩都試左D!燒菠蘿好甜好多汁、燒大蝦有得揀蒜蓉OR芝士,我兩款都食均、燒帶子大大粒、仲有一燒就好多人拎嘅燒蟹蓋!色香味俱全!店員每隻都會問我地加唔加蛋,調好味加D蔥花擺得好靚先夾俾我地好香蟹膏味!推薦加蛋,再好味D!唔係怕三高真係會食多幾份!話明和藏生蠔環球磯燒海鮮自助餐,主打GE海鮮都絕不欺場!好新鮮!生蠔每次拎兩隻,食完又拎,好少有得任食,好爽!個餐個車打芝士包,店員攞O黎果陣仲提我地要襯熱食LEE個!其貌不揚但切開不得了!香濃的半溶芝士配埋勁脆GE包好香口!呢個松葉蟹肉窩飯一樣好掂,個石窩夠熱,可以keep到個飯GE溫度,成個飯拌好O黎食好香,仲有蟹肉的鮮甜。雖然話食自助餐食飯好似好蝕,不過我個人點都要有啲飯氣落下肚,而且係好食GE我同伙記都清晒LEE一窩!2個鐘話咁快就過!食完走果陣店員仲提我地係1樓車場到走,原來地下已經鎖左!今次真係無介紹錯,如果下次
同伙記黎葵興附近做野,佢介紹黎工廠區LEE到搵好野食!
半自助餐形式但係岀面都幾多o野揀!
自己個餐!有刺身拼盤,鐵板牛,秘醬蝦碌同黑松露鮑魚!
個餐個車打芝士包,店員攞O黎果陣仲提我地要襯熱食LEE個!
其貌不揚但切開不得了!香濃的半溶芝士配埋勁脆GE包好香口!
今次真係無介紹錯,如果下次黎開LEE頭做野會再O黎過!