6天前
📍$35 就可以食到大大碗咖哩吉列豬扒飯? 簡直係糧尾恩物😹 原來已經經營咗近20年 位置有點隱蔽 唔熟路真係搵唔到🙈 中午時段超多學生 除咗供應咖哩飯 仲有湯拉麵同太卷壽司 🌀 咖哩豬扒飯 +煎蛋 $2坐咗係出面枱仔 唔算迫狹 大概5分鐘就上餐! 咖哩汁幾有住家味道 微甜香濃 落咗紅蘿蔔+洋蔥+雞肉粒 應該有敖煮一段時間 所以質感比較杰身 炸豬扒係比較薄 但呢個價錢絕對性價比十足 唔算好好食但豬扒皮炸得超脆 重點重點! 米飯粒粒分明 原來用咗日本米製作 而且份量都唔少~🌀 太卷8件好有媽媽的味道 卷物整齊疊好 包入蟹柳+玉子蛋 仲好有心思放咗腐皮片同麻油香菇片 壽司卷顏色鮮豔幾靚 女仔一份絕對食得飽😹 雖然好簡單 但係係我童年食既味道😻
🌀 咖哩豬扒飯 +煎蛋 $2
🌀 太卷8件